Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εννοειται σε δεκα μερες ειναι στα χερια μας...ετοιμασου ερχεται test εναντιον του ΝΟΤΕ2

μπορω να κρινω αυτα που ξερω.

design για μενα ειναι Νο1

υλικα ομοιως.

απο εκει και περα ομως;

δεν ειναι αρκετα αυτα εννοειται.

ειμαι περιεργος

το βιντεακι την νυχτα για μενα ειναι εντυπωσιακο

Μακάρι να είναι όπως το θέλουμε και να προστεθεί ένα ακόμα δυνατό branded στο android.

Οι φωτο είναι καλές.

Τον Οκτώβρη που θα το πάρω εγώ, δεν θα χρειαστεί καν να πουλήσω το Note2.

Η τιμή του θα είναι ότι πρέπει. Άσε που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο στα 350.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σ' αυτό το βίντεο το Ζ μου φαίνεται το προτιμότερο με πιο φυσική αίσθηση, αν και το LG έχει πιο κοφτερή εικόνα.

Το Νοτε 2 (που σε άλλα βίντεο το είχα εκτιμήση) απογοητεύει κυρίως με τον υψίσυχνο/τραχύ ήχο του.

νεο βιντεο...

Αυτό βέβαια έχει να κάνει με την οθόνη βέβαια κι όχι με την κάμερα.

Σ' αυτό πάντως κατά τη γνώμη μου (δείτε π.χ. το 0:48 το φαράγγι) το Νοτε2 ρίχνει στο συναγωνισμό στα ώτα.

Πάντως αν δείτε τα σχόλια, ο καθένας βρίσκει καλύτερο και διαφορετικό.

Αυτό βέβαια έχει να κάνει με την οθόνη βέβαια κι όχι με την κάμερα.

Σ' αυτό πάντως κατά τη γνώμη μου (δείτε π.χ. το 0:48 το φαράγγι) το Νοτε2 ρίχνει στο συναγωνισμό στα ώτα.

Πάντως αν δείτε τα σχόλια, ο καθένας βρίσκει καλύτερο και διαφορετικό.

οντως εκει το note2 ειναι πολυ καλυτερο. το z ειναι πολυ καλο αλλα απο κοντα και το note.

νεο βιντεο...

καλό και αυτό το βίντεο. σε αυτό έχει περσσότερο φως και φαίνεται καλύτερα η ποιότητα.

το xperia z μου φαίνεται ότι παράγει πιο ζωντανά χρώματα από το note2

καλημέρα παιδιά. Μην παραμηθιαζομαστε! Αν ένας καλός φακός δεν συνδιαστει με φλας ξένον δεν πρόκειται πότε να μιλήσουμε για φωτογραφία της προκόπης.στον τεχνητό φωτισμό και στο σκοτάδι το λεντακι δεν μπορεί να δώσει φυσικό αποτέλεσμα. Όλοι έχουν πέσει στους πυρήνες και στην ανάλυση οθόνης και βγάζουν φουλ φασόν τα κινητά κόντρα πλακε και ξεγελούν τον κόσμο να τα σκάσει για κάτι διαφορετικό και καλά. Ταπεινή μου γνώμη ότι και το z θα είναι ένα T με ποιο μεγάλη οθόνη.τα συγκριτικά βιντεακια είναι για γέλια:) σε ένα από αυτα που εμφάνισε το πληκτρολόγιο που πάλι δεν έχει επιλογή για βιντεοκλησεις. Οι συγκριτικες βραδυνες φωτό με το νότε2 και το nexus αν θυμάμαι καλά δείχνει του z ποιο φωτεινή αλλά βωβ. Είμαστε σοβαροί ?είναι φυσική φωτό βραδυνη σε μωβ απόχρωση?αν δεν πάρουν σοβαρα την φωτογραφία οποίος έχει κινητό με hd ανάλυση και μια φωτογραφική της σειράς τύπου hox η S3 καλύτερα κατά την γνώμη μου να κρατήσει τα λεφτά του, κρίμα είναι, οι περισσότεροι δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο.φιλικα-βασίλης

Μην ασχολείστε δεν θα βγάλετε άκρη.

Περιμένετε το πλήρες review του gsmarena που κάνει όλα τα τεστ στο ίδιο σημείο και όσοι τα παρακολουθούν συχνά έχουν σημείο αναφοράς.

Εγώ αν και πολύ δύσκολος στο θέμα φωτογραφία είμαι ικανοποιημένος από το Note2 σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Μαζί με το iPhone 5 τα θεωρώ τα καλύτερα έως τώρα με εξαίρεση το κορυφαίο 808 και το N8 σε κάποιες περιπτώσεις. Όχι παντού όμως.

Το 920 υπερέχει μόνο στα βραδινά και στην σταθερότητα των βίντεο.

Επίσης συμβαίνει συχνά να υπάρχουν διαφορές από παρτίδα σε παρτίδα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όσο περισσότερα βίντεο βλέπω για το κινητό τόσο περισσότερο δεν μου αρέσει η προστατευτικη μεμβράνη της Σονυ. Προβλέπω να γρατζουνιεται εύκολα και να μην βγαίνει εύκολα.

Υ. Γ : Ο νεαρός στην παρουσίαση... αδιάβαστος σε πολλά θέματα :p

Δημήτρη τι να δούμε. Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες.

Θέλουν να μας δείξουν την γωνία θέασης και χρησιμοποιούν αρνητική γωνία. Αν είναι δυνατόν.

Αυτό γίνεται υπο μικρή θετική γωνία όπως στις φωτο παρακάτω. Δεν είναι ποιοτικες γιατί τις τραβηξα με το Lumia 800 αλλα φαίνεται αυτό που πρέπει να δούμε.

http://img22.imageshack.us/img22/5715/screenshot13213205.jpg

Όσο περισσότερα βίντεο βλέπω για το κινητό τόσο περισσότερο δεν μου αρέσει τες προστατευτικη μεμβράνη της Σονυ. προστατευτικη μεμβράνη της Σονυ. Προβλέπω να γρατζουνιεται εύκολα και να μην βγαίνει εύκολα.

Υ. Γ : Ο νεαρός στην παρουσίαση... αδιάβαστος σε πολλά θέματα :p

Συμφωνώ. Η μεμβράνη θα γεμίσει γρατζουνιές πολύ σύντομα και δεν αφαιρείται καθόλου εύκολα. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι πάνω της είναι τυπωμένο το Logo.

Είναι λύση αυτή? Ήθελαν να βάλουν κάποια σοβαρή προστασία; ας τοποθετούσαν normal screen protectors άριστης ποιότητας, εμπρός πίσω που αφαιρούνται εύκολα και να έβαζαν ένα ακόμα σετ στην συσκευασία.

Πραγματικά οι ελληνικές βιντεο-παρουσιασεις έχουν πρόβλημα. Πολύ μπλα μπλα και ελάχιστη ουσία.

Ας δουν το unboxing του gsmarena για να καταλάβουν πως πρέπει να το κάνουν.

Δεν μ' έχει πείσει μέχρι τώρα η συσκευή. Ελπίζω να είναι καλύτερή στην πραγματικότητα σε σχέση μ αυτά που βλέπουμε στα διάφορα βίντεο.

Edited by Te_salat

Από εκεί που ήμουν έτοιμος με τα 1000 να το πάρω αρχίζω να έχω ενδοιασμούς.

Πολύ εύκολα γρατζουνιέται όπως επίσης μπρος-πίσω με τις ζελατίνες το κατέστρεψαν (ειδικά τη μπροστινή μαζί με το λογότυπο)..

με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου και να περιμένω το S4

Όπως επίσης μια απορία ... Θα βάλουν ή όχι το dock μέσα τελικά ? για να ξέρουμε και πόσα θα θέλουμε για εξτρας.

Edited by basilisraf
.

Συμφωνώ και εγώ, μάλλον θα πάω για s4, γιατί η Sony με έχει απογοητεύσει, όχι μόνο από τα κινητά της αλλά και από άλλες συσκευές. Πολλές υποσχέσεις, πολύ θεωρία, πολύ μάρκετινγκ, οκ είναι όμορφο το τηλέφωνο αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός αν θα κάνει όσα διαφημίζουν. Έτσι έγινε και με Τ, άλλα περίμενα και άλλα βγήκαν.

Σε ολα τις τελευταιες ναυαρχιδες της Sony υπαρχει αυτη η προστατευτικη μεμβρανει απλως καποιοι απο εδω μεσα δεν εχουν ιδεα διοτι δεν εχουν πιασει Sony κινητο πολλα χρονια και δεν γνωριζουν οτι αφαιρειται εξισου με λιγη παραπανω προσπαθεια απο το κανονικο και δεν αφηνει κανενα σημαδι;)

Τι καθεστε και βγαζεται συμπερασματα απο ασχετους που κανουν unboxing που δεν ξερουν που παταν στα 4:wacko:

Εφοσον η ευκρινεια της οθονης και η αυτονομια ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα εχει καλος αλλιως θα εχει και αλλου πορτοκαλιες;)

Για το S4 και εγω συμφωνω και εφοσον λυσει η Samsung το θεμα με την ευκρινεια θα ξανατραβηξει ξανα και αυτους που εχουν απαιτησεις στο τομεα αυτο(τιμες τουλαχιστον 500nts φωτεινοτητας):rolleyes:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν και δε δίνω σχεδόν καθόλου βάση σε αυτά ιδού 1 ακόμα benchmark vs μεταξύ Ζ και Τ

Φαίνεται πολύ πιο αερατο πάντως :)

Για το S4 και εγω συμφωνω και εφοσον λυσει η Samsung το θεμα με την ευκρινεια θα ξανατραβηξει ξανα και αυτους που εχουν απαιτησεις στο τομεα αυτο(τιμες τουλαχιστον 500nts φωτεινοτητας):rolleyes:

Alex δυστυχώς δεν είναι μόνο η φωτεινότητα που θα κάνει 1 οθόνη ευκρινή εξω σε συνθήκες ημέρας.

Και στο τέλος τέλος μιας και με ενοχλεί και εμένα πολύ αυτο το σημείο στις amoled της Samsung ας κάνουν 1 κόπο και να δουν τι φίλτρα έβαλε η Nokia και έχει τόσο δυνατή απόδοση και είναι τόσο ευκρινή το 808 pure view εξω (και παντου) και ας το κάνουν και αυτοι.

Στο κάτω κάτω amoled έχει και αυτό και μάλιστα δικιά τους κατασκευής, μόνο το φιλτρο clear black έχει βάλει η Nokia που όμως κανει τη διαφορά.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι η κατασκευαστρια Samsung δε μπορεί να κάνει το ίδιο οπότε ας το κάνει να τελειώνουμε! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

η μεβράνη δεν θα θέλει και πολύ προσπάθεια πιστεύω για να βγει.

καλή φάση που έχει το dock μέσα στη συσκευασία πάντως

Alex δυστυχώς δεν είναι μόνο η φωτεινότητα που θα κάνει 1 οθόνη ευκρινή εξω σε συνθήκες ημέρας.

Και στο τέλος τέλος μιας και με ενοχλεί και εμένα πολύ αυτο το σημείο στις amoled της Samsung ας κάνουν 1 κόπο και να δουν τι φίλτρα έβαλε η Nokia και έχει τόσο δυνατή απόδοση και είναι τόσο ευκρινή το 808 pure view εξω (και παντου) και ας το κάνουν και αυτοι.

Στο κάτω κάτω amoled έχει και αυτό και μάλιστα δικιά τους κατασκευής, μόνο το φιλτρο clear black έχει βάλει η Nokia που όμως κανει τη διαφορά.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι η κατασκευαστρια Samsung δε μπορεί να κάνει το ίδιο οπότε ας το κάνει να τελειώνουμε! :)

+1.

Eχεις δικιο Μανο καπου απο αποψη τεχνολογικη πασχουν οι amoled της Samsung περα απο τις τιμες φωτεινοτητας.

Να δουμε τι ψαρια θα πιανουν οι συγκεκριμενες της Sony:p

Αν ειναι οπως επιβαλετε σημερα απο ενα smartphone μαζι με καλη αυτονομια εχει καλως,αλλιως παμε για αλλα:)

+1.

Eχεις δικιο Μανο καπου απο αποψη τεχνολογικη πασχουν οι amoled της Samsung περα απο τις τιμες φωτεινοτητας.

Να δουμε τι ψαρια θα πιανουν οι συγκεκριμενες της Sony:p

Αν ειναι οπως επιβαλετε σημερα απο ενα smartphone μαζι με καλη αυτονομια εχει καλως,αλλιως παμε για αλλα:)

Έτσι ακριβώς φίλε.

Εγω πάντα μου άρεσε αυτή η εταιρεία (Sony) και όταν έλεγα πόσο ευκρίνεια έχει η οθόνη του ταπεινου Ρ έξω με κοιταγαν λοξά, εγώ όμως έλεγα τι έβλεπα.

Το Ζ λοιπόν και μόνο βάση των προηγούμενων δειγμάτων πιστεύω θα είναι μια χαρά σε αυτό το θέμα συν που δε θα φοβάσαι μη το βρεξεις κατα λάθος με μόνο άγχος να μένει ότι είναι ακριβό για καθημερινό τηλέφωνο και ίσως το μέγεθος για κάποιους.

Το κυριότερο όμως είναι να έχει και καλή αυτονομία όπως λες και εσυ φίλε.

Και ελπίζω η Samsung να βάλει μυαλό και να μπορούμε να ευχαριστιομαστε πλεον τα πλεον απροβληματιστα κινητά και στο ελληνικό καλοκαίρι η εξω με ήλιο!

Αν και δυστυχώς πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δε θα δούμε με το ούτε με το S4.

Προσωπικά το Ζ θα το πάρω κάποια στιγμή όχι απ τους πρώτους γιατί φοβάμαι τυχόν κατασκευαστικα ελαττώματα και γιατί η τιμή του θα πέσει όταν θα βγει και το S4 σίγουρα οπότε θα θα δω τοτε κ θα αποφασίσω.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Περιμενω να το δω και απο κοντα αλλα απ οσα βλεπω δεν εχω ενθουσιαστει και πολυ..και χαραζει ευκολα και πολλες γυαλαδες ρε παιδι μου..Το zl μ αρεσει πιο πολυ τελικα.

Εδω ενα video σχετικα με τις γωνιες θεασης του Z και σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Και εδω καποιες μπολικες φωτο επισης,δεν μου φαινεται να υστερει καπου με amoled η' ips στις γωνιες θεασης.

http://www.xperiablog.net/2013/02/11/xperia-z-display-comparison-roundup/

Ενδεικτικα καποιες

http://img267.imageshack.us/img267/5540/vmulti2.jpg

http://img203.imageshack.us/img203/5656/vmulti4.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/1144/vgs33.jpg

http://img94.imageshack.us/img94/4585/vmulti5.jpg

http://img203.imageshack.us/img203/3928/vbutterflymo5.jpg

Μετά από ενδελεχή έλεγχο όλων των διαθέσιμων συγκριτικών για την οθόνη του μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος.

Ιδιαίτερα σε σύγκριση με το butterfly το οποίο είναι ο προπομπός του HTC One που θα παρουσιαστεί σε μια εβδομάδα νομίζω ότι υπάρχει εμφανής διαφορά.

Σε καμιά περίπτωση δε λέων ότι η οθόνη του Ζ είναι κακή αλλά σίγουρα δεν είναι η κορυφαία όπως παρουσιαζόταν μέχρι σήμερα.

Αρνητικό και το γεγονός ότι πίσω χαράζει τόσο εύκολα.

Προσωπικά άρχισα να το παίρνω απόφαη , θα το προσπεράσω..

Are you with Us?

Μετά από ενδελεχή έλεγχο όλων των διαθέσιμων συγκριτικών για την οθόνη του μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος.

Ιδιαίτερα σε σύγκριση με το butterfly το οποίο είναι ο προπομπός του HTC One που θα παρουσιαστεί σε μια εβδομάδα νομίζω ότι υπάρχει εμφανής διαφορά.

Σε καμιά περίπτωση δε λέων ότι η οθόνη του Ζ είναι κακή αλλά σίγουρα δεν είναι η κορυφαία όπως παρουσιαζόταν μέχρι σήμερα.

Αρνητικό και το γεγονός ότι πίσω χαράζει τόσο εύκολα.

Προσωπικά άρχισα να το παίρνω απόφαη , θα το προσπεράσω..

Μονο με το Butterfly υστερει,αλλα για μενα μετραει περισσοτερο η ευκρινεια σε εξωτερικους χωρους ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα.

Εκει θα το κρινω αυστηρα.

Ουτε στις φωτο,ουτε σε εσωτερικους χωρους που ολα τα κινητα πανω-κατω τα ιδια ειναι.

Αν εχει τη φωτεινοτητα του 920 εγω ειμαι ευχαριστημενος,δεν σημαινει βεβαια οτι θα το παρω 100% ετσι:p

Να δουμε τι ψαρια θα πιανουν αυτα που θα ανακοινωθουν το επομενο διμηνο;)

• The title was changed to Sony Xperia Ζ