Jump to content

[ROM] SlimBean (Jelly Bean)

nikospot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις προηγούμενες εκδόσεις έβαζα τα slim gapps μόνα τους όμως στην τελευταία είδα την επισήμανση που ανέφερα παραπάνω (slimroms-downloads-addons) και γι' αυτό κατέβασα τα aroma κι από κει επέλεξα μονάχα ότι ήθελα. Η συζήτηση για το τι δουλεύει και τι όχι γίνεται από ένα σημείο και μετά λίγο μεταφυσική. Δεν καταλαβαίνω γιατί να προτείνουν να εγκαταστήσουμε τις εφαρμογές από πακέτο AIO τη στιγμή που βγάζουν και μόνο του το πακέτο των slim gapps, όμως η πρώτη λύση σίγουρα δουλεύει.

• Απαντήσεις 985
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στις προηγούμενες εκδόσεις έβαζα τα slim gapps μόνα τους όμως στην τελευταία είδα την επισήμανση που ανέφερα παραπάνω (slimroms-downloads-addons) και γι' αυτό κατέβασα τα aroma κι από κει επέλεξα μονάχα ότι ήθελα. Η συζήτηση για το τι δουλεύει και τι όχι γίνεται από ένα σημείο και μετά λίγο μεταφυσική. Δεν καταλαβαίνω γιατί να προτείνουν να εγκαταστήσουμε τις εφαρμογές από πακέτο AIO τη στιγμή που βγάζουν και μόνο του το πακέτο των slim gapps, όμως η πρώτη λύση σίγουρα δουλεύει.

καλά βασικά διάφορα ακούγονται για να λέμε την αλήθεια.εσένα σου λειτουργεί;αν είναι έτσι να δοκιμάσω άλλη μία.τόσο καιρό φλασάρω..τώρα όμως μου την έχει δώσει.

edit: έκανα foul wipes πέρασα τα aio aroma gapps και ..... ,το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.δεν μπορεί να κατεβάσει η να κάνει κάτι εγκατάσταση το play store....

EDIT2 βρέθηκε η λύση.Διαγράφουμε τον λογαριασμό μας απο το κινητό.Μπαίνουμε recover κάνουμε wipe cache,reboot,απο της ρυθμίσεις κάνουμε διαγραφή δεδομένων του μάρκετ,ξαναμπαίνουμε να βάλουμε τον λογαριασμό μας και ωωω θαύμα,δουλεύει ρολόι!

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

μόλις έβαλα και εγώ πάλι την τελευταία build μετά από ένα διάλειμμα με gingerbread

παιδιά δυστυχώς δεν... :cry: έφτασε η στιγμή που όλοι φοβόμασταν κάποια στιγμή με τον γερασμένο πια γαλαξία

δεν είναι τόσο smooth όπως ήταν με την προηγούμενη jb 4.1.2

στις επιστροφές στην αρχική οθόνη αργεί λίγο, αργεί λίγο καμιά φορά να μπει και στο μενού, γενικά δεν την νιώθεις τόσο σβέλτη όπως παλιότερα

νομίζω η προηγούμενη slimbean 4.1.2 ήταν η καλύτερη ρομ που είχα βάλει ποτέ στον γαλαξία

απροβλημάτιστη, δεν μπούκωνε με τίποτα όσο και να το ζόριζα

και δυστυχώς από ότι φαίνεται θα παραμείνει και ως η καλύτερη

όσοι έχετε βάλει και τις τελευταίες cm10.1 είναι μια από τα ίδια?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ειναι ναι πιο μπουκωμένο.αλλά μετά από ένα πέρασμα σε στοκ ρομ που έκανα(το το θελα;;)μια χαρά το βλέπω και πάλι.απλά κακά τα ψέματα,τα σημάδια του χρόνου έκαναν την εμφάνιση τους.

Xiaomi 12 Pro

ειναι ναι πιο μπουκωμένο.αλλά μετά από ένα πέρασμα σε στοκ ρομ που έκανα(το το θελα;;)μια χαρά το βλέπω και πάλι.απλά κακά τα ψέματα,τα σημάδια του χρόνου έκαναν την εμφάνιση τους.

σίγουρα είναι πολύ πιο smooth από ότι μια στοκ ρομ, απλά το γαλαξία μας τον έχω δει και σε καλύτερες μέρες με την προηγούμενη έκδοση (4.1.2), η οποία εδώ που τα λέμε έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με την πρόσφατη 4.2.2

σίγουρα είναι πολύ πιο smooth από ότι μια στοκ ρομ, απλά το γαλαξία μας τον έχω δει και σε καλύτερες μέρες με την προηγούμενη έκδοση (4.1.2), η οποία εδώ που τα λέμε έχει ελάχιστες διαφορές σε σχέση με την πρόσφατη 4.2.2

Κάνε 'ενα hard reset και ξαναπέρνα την χωρίς να τα περάσεις με τιτανιουμ΄ολα μέσα αλλα μία μία εφαρμογή,είχα κάποι\α προβληματα και εγω και αυτό τα έλυσε.Βάλε και το greeniffy μεσα και πάγωσε ότι δεν θές να τρέχει μονο του συνέχεια (χαρτες,fb κτλ) και θα πάθεις ξανά πλάκα με την 4.2.2 bulid 6 :)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Κάνε 'ενα hard reset και ξαναπέρνα την χωρίς να τα περάσεις με τιτανιουμ΄ολα μέσα αλλα μία μία εφαρμογή,είχα κάποι\α προβληματα και εγω και αυτό τα έλυσε.Βάλε και το greeniffy μεσα και πάγωσε ότι δεν θές να τρέχει μονο του συνέχεια (χαρτες,fb κτλ) και θα πάθεις ξανά πλάκα με την 4.2.2 bulid 6 :)

δεν πέρασα τίποτα από titanium, μόνο έβγαλα :lol:

καμιά 10αριά εφαρμογές πέρασα μόνο και αυτές χειροκίνητα

άμα μπλέξουμε με το greenify και άλλα mods θα μπούμε ξανά σε τρυπάκια... :p

εσένα χωρίς greenify σου τρέχει άψογα?

και με και χωρίς greenify δε τρέχει άψογα.Απλώς με αυτό είναι λίγο πιο σβέλτο.βέβαια αν δεν έχεις το bigmem +o/c κλαυτα Χαράλαμπε...

Xiaomi 12 Pro

Εμένα πρίν το greenify (με Cyanogen 10.1) σερνόταν ελεινά!Πήρε τα πάνω του αλλά δεν ήταν όπως στην Slim Bean 4.1.2 (3.1.0).Μετά πέρασα την 4.2.2 slim build 5 official και με το που ξανακατέβασα το greenify πάγωσε μόνο του ότι είχα παγώσει στην Cyanogen και το κινητάκι πήγαινε σφαίρα μέν αλλά είχα πρόβλημα με όλα τα keyboards (swype-swftkey-aosp) σε όσους browsers δοκίμασα.Χανόταν το πληκτρολόγιο και εμφανιζόταν μετά από πολλή ώρα και όταν εμφανιζόταν με το που πάτουσα πάνω του ξανά τα ίδια.....(την γλύτωσε πολλές φορές από τα ΄σούτ που έφαγε ο κακομοίρης ο Γαλαξίας:lol:)

Μετά ήρθε η λύτρωση!!Slim Bean 4.2.2 build 6 official ΟΤΑ και δουλεύει άψογα σε όλα του!Απλά την έκανα την πρώτη φορά μονο με cashe και dalvik cashe και την πέρασα από πάνω και συνέχισε να έχει προβλήματα.Μόλις έκανα full wipe και την ξαναπέρασα όλα τρέχουν σούπερ!:)

και με και χωρίς greenify δε τρέχει άψογα.Απλώς με αυτό είναι λίγο πιο σβέλτο.βέβαια αν δεν έχεις το bigmem +o/c κλαυτα Χαράλαμπε...

Xρυσόστομε πάντως εγώ δεν έχω το big mem ενεργό (λόγω του βίντεο 720hd που το θέλω) και παρόλα αυτά έχω συνέχεια 80-110mb μνήμης ελεύθερα συνέχεια.Εχω παγώσει τα εξής.

android weather (το ξεπαγωνω για να κάνω refresh)

facebook (δεν θέλώ να τρέχει συνέχεια)

sms back up (το κάνω χειροκίνητα)

χάρτες (ομοίως με fb)

αναζήτηση google (όμοίως με χάρτες)

Αυτή την στιγμή που γράφω τρέχουν: ρυθμίσεις,3g watchdog,greenify,mobile signal wigdet,battery widget,temp+cpu pro,DashClock widget,μουσική Google play,υπηρεσίες Google και swiftkey και έχω 98mb σε αναμονή.

Είναι μακράν η καλύτερη και πιό σταθερή rom που έχω βάλει από Slim Bean.:happy:

Edited by ioannis_m
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

δεν ξέρω εγώ έχω απογοητευτεί, άσχετα αν δεν το χρησιμοποιώ σαν κύριο κινητό μου

τα λέμε τώρα και στο thread της slim στο xda

σκέφτομαι να δοκιμάσω καμιά Miui γιατί ανέκαθεν ήταν πιο smooth roms

Σορρυ που δε συμετέχω τώρα τελευταία και ο οδηγός έχει μείνει Outdated αλλά βαρέθηκα ολίγον να ψάχνω για κάτι καλύτερο και έχω μείνει με μία παλιά cm10 nightly. Παρολαυτα αν βρεις κάποια MIUI που φαίνεται καλή (γιατί δεν ξέρω τι κυκλοφορεί εκεί έξω τι εκδόσεις κλπ) πες μου αν σου είναι εύκολο. :D

Σορρυ που δε συμετέχω τώρα τελευταία και ο οδηγός έχει μείνει Outdated αλλά βαρέθηκα ολίγον να ψάχνω για κάτι καλύτερο και έχω μείνει με μία παλιά cm10 nightly. Παρολαυτα αν βρεις κάποια MIUI που φαίνεται καλή (γιατί δεν ξέρω τι κυκλοφορεί εκεί έξω τι εκδόσεις κλπ) πες μου αν σου είναι εύκολο. :D

:lol::lol::lol:

για κάπου εκεί με βλέπω και μένα και συγκεκριμένα με τη sb 3.1

αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω σύντομα :)

μιλάμε οι τύποι στο xda τρώγονται με τα ρούχα τους (ή δεν έχουν τι να κάνουν ή έχουν καιρό να έρθουν σε επαφή :p)

έκανα μια ερώτηση αν τα μικρολαγκαρίσματα οφείλονται στο παρωχημένο πλέον hw του γαλαξία μας και πέσαν να με φάνε ότι δεν εκτιμάω τίποτα, θα έπρεπε να ευχαριστώ τους devs για αυτά που μας δίνουν και άλλα σχετικά :lol::lol::lol:

τι να πω

μιλάμε οι τύποι στο xda τρώγονται με τα ρούχα τους (ή δεν έχουν τι να κάνουν ή έχουν καιρό να έρθουν σε επαφή :p)

έκανα μια ερώτηση αν τα μικρολαγκαρίσματα οφείλονται στο παρωχημένο πλέον hw του γαλαξία μας και πέσαν να με φάνε ότι δεν εκτιμάω τίποτα, θα έπρεπε να ευχαριστώ τους devs για αυτά που μας δίνουν και άλλα σχετικά :lol::lol::lol:

τι να πω

Είναι ψιλοάκυροι οι τύποι,τα διάβασα....Απλά συμβιβαζόμαστε,μέχρι εδώ καλά είμαστε.Στην επόμενη έκδοση του android όμως πιστεύω θα μείνουμε στην απ΄έξω,

Xiaomi 12 Pro

Είναι ψιλοάκυροι οι τύποι,τα διάβασα....Απλά συμβιβαζόμαστε,μέχρι εδώ καλά είμαστε.Στην επόμενη έκδοση του android όμως πιστεύω θα μείνουμε στην απ΄έξω,

τυπικά δεν νομίζω ότι θα μείνουμε απ'έξω, δηλαδή όλο και κάτι θα βγει για τον γαλαξία μας

πρακτικά όμως θα είναι το θέμα κατά πόσο θα είναι αξιοπρεπή η εμπειρία χρήσης

σχετικά με την ρομ έχω να πω ότι την ξαναφλάσαρα χωρίς όμως το ΑΙΟ package που είχα εγκαταστήσει προηγουμένως, έβαλα απλά τα gapps και πάει καλύτερα

ξαναλέω όχι όπως στην 4.1.2 αλλά κάπως καλύτερα από ότι πριν

τυπικά δεν νομίζω ότι θα μείνουμε απ'έξω, δηλαδή όλο και κάτι θα βγει για τον γαλαξία μας

πρακτικά όμως θα είναι το θέμα κατά πόσο θα είναι αξιοπρεπή η εμπειρία χρήσης

σχετικά με την ρομ έχω να πω ότι την ξαναφλάσαρα χωρίς όμως το ΑΙΟ package που είχα εγκαταστήσει προηγουμένως, έβαλα απλά τα gapps και πάει καλύτερα

ξαναλέω όχι όπως στην 4.1.2 αλλά κάπως καλύτερα από ότι πριν

εγώ τα aio aroma έχω βάλει αυτή τη φορά και εντάξει τη παλεύει.από ότι κατάλαβα, είσαι ο limnos21 έτσι;Λημνιός είσαι;

Xiaomi 12 Pro

εγώ τα aio aroma έχω βάλει αυτή τη φορά και εντάξει τη παλεύει.από ότι κατάλαβα, είσαι ο limnos21 έτσι;Λημνιός είσαι;

σωστός και στα 2 :)

Παιδιά να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου απο την build 6...

Όσων αφορά τα προβλήματα που αναφέρατε...1) Τα gapps...Είχα κι εγώ το πρόβλημα με το Google Play...το οποίο λύθηκε με τη διαγραφή του λογαριασμού και την εκ νέου είσοδο με τον ίδιο λογαριασμό εννοείτε....( Γιάννη αν δεν βρήκες ακόμη πως γίνεται...Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί->Google...)...2) Το πρόβλημα με το wifi και το 3G που μια γινόταν μπλέ και μια γκρί...Μου παρουσιάστηκε κι εμένα...και νομίζω είναι θέμα kernel....μου λύθηκε οταν άλλαξα kernel...(όπως βλέπετε στην υπογραφή μου φοράω τον 2.9.20s που μ'έχει βολέψει πολύ όσων αφορά την διαχείρηση της ram λόγο αυτού...disable android_ram_console...που στην αμέσως επόμενη έκδοση το ξαναπρόσθεσε ο Στράτος γιατί σε κάποιους δημιούργησε προβλήματα με bootloops...ευτυχώς εγώ δεν ήμουν μέσα σ'αυτούς...:p)...και 3) Το πρόβλημα με τα πληκτρολόγια που ανέφερε ο Γιάννης...Εγώ χρησιμοποιώ το Swiftkey και δεν είχα κάποιο πρόβλημα...Εγκατέστησα και δοκίμασα το Swype και όντως ενώ στην stock εφαρμογή των μηνυμάτων λειτουργούσε άψογα στον stock browser και άλλες εφαρμογές π.χ. Google Play...μου παρουσίασε πρόβλημα...εξαφανιζόταν εκεί που έγραφα και αργούσε να ξαναεμφανιστεί...Αρκετά περίεργο πρόβλημα :blink: ... Πήγα λοιπόν στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Εκτελούνται...και είδα οτι η εφαρμογή του Swype έγραφε 0 Διεργασίες, 0 Υπηρεσίες και Γίνεται Επανεκκίνηση... Αλλά ήταν "κολλημένο" εκεί και δεν γινόταν ποτέ αυτή η επανεκκίνηση...!!! Και αφού έσβησα κάποιες εφαρμογές που έτρεχαν...ως δια μαγείας άρχισε να δουλεύει το Swype...!!! 2 Διεργασίες και 1 Υπηρεσία..!!! :blink: Και απο τότε δουλεύει άψογα σε όλες τις εφαρμογές..!!! Πως έγινε αυτό τώρα....δεν ξέρω...:p

Οπότε με όλα αυτά γλίτωσα το καθαρό φλασάρισμα απο την αρχή...! :) (Να πώ οτι έκανα dirty flash απο την build 5)

Είναι η πρώτη φορά που μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα η slim... Και τώρα που το έστρωσα και δουλεύει μια χαρά...βγήκε η 6.2 η weekly και φοβάμαι να την περάσω...! :p

Γενικότερα η rom τρέχει μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα...Χρησιμοποιούσα τον Go launcher αλλά είναι πολύ βαρύς και μου έκανε κάποια lagαρίσματα...Ο Nova πάει σφαίρα...!!! Fast and smooth...!!! :) Εννοείτε χρησιμοποιώ και την Greenify...!

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

Παιδιά να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου απο την build 6...

Όσων αφορά τα προβλήματα που αναφέρατε...1) Τα gapps...Είχα κι εγώ το πρόβλημα με το Google Play...το οποίο λύθηκε με τη διαγραφή του λογαριασμού και την εκ νέου είσοδο με τον ίδιο λογαριασμό εννοείτε....( Γιάννη αν δεν βρήκες ακόμη πως γίνεται...Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί->Google...)...

Πήγα εκεί πρώτα από όλα αλλά δεν μου άφηνε επιλογή να τον σβήσω Πέτρο δυστηχώς.

2) Το πρόβλημα με το wifi και το 3G που μια γινόταν μπλέ και μια γκρί...Μου παρουσιάστηκε κι εμένα...και νομίζω είναι θέμα kernel....μου λύθηκε οταν άλλαξα kernel...(όπως βλέπετε στην υπογραφή μου φοράω τον 2.9.20s που μ'έχει βολέψει πολύ όσων αφορά την διαχείρηση της ram λόγο αυτού...disable android_ram_console...που στην αμέσως επόμενη έκδοση το ξαναπρόσθεσε ο Στράτος γιατί σε κάποιους δημιούργησε προβλήματα με bootloops...ευτυχώς εγώ δεν ήμουν μέσα σ'αυτούς...:p)...

Εγώ έχω περάσει τον semaphore 2.9.25s και έχω κάτι θεματάκια τέτοια να μην μπλεδίζει και να μην με αφήνει να μπώ στο νετ ενώ είναι συνδεμένο (mobile data η wifi) δεν μπλεδίζει ενώ έχει σήμα.Εγώ είχα bootloops με τον .20s και αναγκάστηκα να περάσω από την αρχή απο 2.3.6. να περάσω bootloaders και να κάνω clean install την Cyanogen και μετά την Slim Bean .

και 3) Το πρόβλημα με τα πληκτρολόγια που ανέφερε ο Γιάννης...Εγώ χρησιμοποιώ το Swiftkey και δεν είχα κάποιο πρόβλημα...Εγκατέστησα και δοκίμασα το Swype και όντως ενώ στην stock εφαρμογή των μηνυμάτων λειτουργούσε άψογα στον stock browser και άλλες εφαρμογές π.χ. Google Play...μου παρουσίασε πρόβλημα...εξαφανιζόταν εκεί που έγραφα και αργούσε να ξαναεμφανιστεί...Αρκετά περίεργο πρόβλημα :blink: ... Πήγα λοιπόν στις Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Εκτελούνται...και είδα οτι η εφαρμογή του Swype έγραφε 0 Διεργασίες, 0 Υπηρεσίες και Γίνεται Επανεκκίνηση... Αλλά ήταν "κολλημένο" εκεί και δεν γινόταν ποτέ αυτή η επανεκκίνηση...!!! Και αφού έσβησα κάποιες εφαρμογές που έτρεχαν...ως δια μαγείας άρχισε να δουλεύει το Swype...!!! 2 Διεργασίες και 1 Υπηρεσία..!!! :blink: Και απο τότε δουλεύει άψογα σε όλες τις εφαρμογές..!!! Πως έγινε αυτό τώρα....δεν ξέρω...:p

Οπότε με όλα αυτά γλίτωσα το καθαρό φλασάρισμα απο την αρχή...! :) (Να πώ οτι έκανα dirty flash απο την build 5)

Εγώ τελικά ξαναπέρασα τα πάντα από την αρχή (hard reset και πέρασμα rom+εφαρμογές μία μία όλα από την αρχή) και μου το κάνει πού και πού,μόνο stock browser πλεόν γιατί στους άλλους κολλάει απίστευτα,αλλά δεν χρησιμοποιώ swype πλεόν με τον φόβο....swiftkey και το κάνει αραιά και πού.Το είχα παρατηρήσει και εγώ οταν κόλλαγε με την επαννεκίνηση της εφαρμογής αλλα τα έσβηνα όπως έκανες και εσύ.Στην επόμενη εκκίνηση πάλι τα ίδια.:blink:

Γενικά πάντως πέρα από αυτό το "πρόβλημα" με τα keyboards δουλέυει πλέον άψογα ο Γαλαξίας!

Edited by ioannis_m

Πήγα εκεί πρώτα από όλα αλλά δεν μου άφηνε επιλογή να τον σβήσω Πέτρο δυστηχώς.

Αποκλείεται...:) Αφού πατήσεις πάνω στον λογαριασμό...σου ανοίγει ένα μενού...Πάνω-πάνω σου βγάζει το mail σου και σου λέει "τελευταίος συγχρονισμός κτλ"...Πατάς πάλι εκεί πάνω και σου ανοίγει νέο μενού με όλους τους συγχρονισμούς σου...Εκεί πατάς να σου ανοίξει το μενού...(το αριστερό "κουμπί" του κινητού μας εννοώ...:p)...και σου βγάζει επιλογή "Κατάργηση λογαριασμού"...!!! Πιο δύσκολο δεν μπορούσαν να το κάνουν...!!! :)

Edited by petros_78

Συσκευή : Samsung Galaxy S I9000

ROM : Slim Bean 4.3 Build 1

Kernel : Semaphore 3.1.s

Γεια σας εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος εχω το samsung galaxy s i9000 με firware 2.3.3 GINGEBREAD και SEMAPHORE JW1 2.4.0 και θελω να δωσω ιντερνετ (THETHERING)απο το τηλ σε ενα tablet εχω βαλει ολεσ τισ ρυθμισεις μετα απο τηλ με την cosmote που εχω συνδεση. οταν παω στην επιλογη THETHERING/ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ και τσεκαρω την επιλογη μου βγαζει οτι η συνδεση ειναι ενεργη για δευτερολεπτα μετα η συνδεση χανεται και μου βγαζει σφαλμα αν μπορουσατε καθε βοηθεια δεκτη αν το δημοσιμοποιησα σε λαθος συγνωμη

Γεια σας εχω ενα προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος εχω το samsung galaxy s i9000 με firware 2.3.3 GINGEBREAD και SEMAPHORE JW1 2.4.0 και θελω να δωσω ιντερνετ (THETHERING)απο το τηλ σε ενα tablet εχω βαλει ολεσ τισ ρυθμισεις μετα απο τηλ με την cosmote που εχω συνδεση. οταν παω στην επιλογη THETHERING/ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ και τσεκαρω την επιλογη μου βγαζει οτι η συνδεση ειναι ενεργη για δευτερολεπτα μετα η συνδεση χανεται και μου βγαζει σφαλμα αν μπορουσατε καθε βοηθεια δεκτη αν το δημοσιμοποιησα σε λαθος συγνωμη

Μπες στις ρυθμισεις του semaphore kernel και τικαρε την επιλογη "tethering".

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue