Moralas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Νεκταρία μπράβο σου, με έψησες άσχημα να το περάσω το συντομότερο! Στα αρχεία που είναι για κατέβασμα έχεις βάλει πλέον τα καινούρια mods κτλ μέσα ε? Joshlog περνάμε μόνοι μας? (απλά ρωτάω όχι ότι είναι κόπος) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Νεκταρία μπράβο σου, με έψησες άσχημα να το περάσω το συντομότερο! Στα αρχεία που είναι για κατέβασμα έχεις βάλει πλέον τα καινούρια mods κτλ μέσα ε? Joshlog περνάμε μόνοι μας? (απλά ρωτάω όχι ότι είναι κόπος) έχω βάλει τα updates κανονικά. Joshlog πρέπει να περάσεις μόνος σου. το rofs3 το δίνω χωριστά για να βάλω και το όνομα που θα μου πει ο καθένας :) για να γίνει όπως στα screenshots 8 ποστ παραπανω. Edited November 6, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 μου φαινετε βρηκα ενα μικρο bug και θελω επαλήθευση,μετα το update του rofs3 οταν παταω το πληκτρολόγιο για να παρω τηλ δεν δουλεύει η αναζήτηση.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) μου φαινετε βρηκα ενα μικρο bug και θελω επαλήθευση,μετα το update του rofs3 οταν παταω το πληκτρολόγιο για να παρω τηλ δεν δουλεύει η αναζήτηση.. καλημέρα. μόλις το δοκίμασα και δουλευει σε 'μενα. αν μπορεί να μας πει και καποιος άλλος... χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω, στο τηλέφωνο επιλογές-αναζήτηση επαφών είναι στο ενεργοποιήμενη ? :lol: Edited November 7, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Ενεργοποιημενο το εχω...και μου το κανει στα ελληνικα μονο,στα αγγλικα κομπλε Τελικα αν βαλω στην επιλογή γλωσσας αυτοματη δουλευει κανονικα Edited November 7, 2012 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ενεργοποιημενο το εχω...και μου το κανει στα ελληνικα μονο,στα αγγλικα κομπλε Τελικα αν βαλω στην επιλογή γλωσσας αυτοματη δουλευει κανονικα καλημερα. μόλις το δοκίμασα και σε 'μενα δουλευει κανονικα σε όλες τις γλωσσες, και στο αυτοματο :) κι ετσι ομως πιστευω πως δεν εχεις προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 καλημερα. μόλις το δοκίμασα και σε 'μενα δουλευει κανονικα σε όλες τις γλωσσες, και στο αυτοματο :) κι ετσι ομως πιστευω πως δεν εχεις προβλημα :) καλη μου Νεκταρια, ποτε θα κανεις και το sygik να δουλεψει στο 808 ? Τοσα αλλα απιθανα κανεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 update 16-11-2012 καλησπέρα. πρόσθεσα άλλα δυο mods στο cfw μου 1. όταν φορτίζουμε το κινητό το κεντρικό πλήκτρο (menu) ανάβει με κόκκινο χρώμα, και μόλις φορτίσει σβήνει :) 2. το νέο mod που κάνει τον αισθητήρα φωτός πιό γρήγορο. είναι στην rom και δεν χρειάζετε καποιο patch για να δουλέψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 περαστικε το update και όλα είναι μια χαρά !!! Πολύ ωραίο και το καινούργιο start animation !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) περαστικε το update και όλα είναι μια χαρά !!! Πολύ ωραίο και το καινούργιο start animation !! ωραία. χαίρομαι που σου αρέσει :) edit: update 18-11-2012 καλησπέρα. προσθηκη 2 νεων mods 1.mod που απενεργοποιει το μηνυμα "η συσκευη usb καταναλώνει πολλή ενέργεια" όταν συνδέουμε Memory Stick με USB On-The-Go :) 2.mod που αλλαζει σε 999 απο 30 μερες την διαρκεια του μητρωου :) Edited November 18, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Περαστηκε κσι ολα καλώς...Ομορφη η νεα boot scene...Thx και για την προσωποποίηση...και ελπιζω να μην σταματήσεις...Περιμένουμε νεα σου Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Περαστηκε κσι ολα καλώς...Ομορφη η νεα boot scene...Thx και για την προσωποποίηση...και ελπιζω να μην σταματήσεις...Περιμένουμε νεα σου καλησπερα. χαιρομαι που σου αρεσει. οπως βλεπεις μολις βγει καποιο νεο mod αναβαθμιζω το cfw, δεν εχω σκοπο να σταματησω :) edit: ευχαριστω πολυ τον Stendor που ανανεωνει το πρωτο ποστ με καθε αναβαθμιση που κανω :) Edited November 19, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο κόλπο να περάσουμε τα σημεία πρόσβασης (wi-fi ) μαζί με τους κωδικούς τους απο το Ν 8-00 στο Ν 808??? Δεν μπορεί κάτι πρέπει να υπάρχει.:cry: Επίσης νεκταρία Πως περνάμε τα τελευταία mods???:confused: Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια! Τύφλα να έχει η Νοκια στα updates! Όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από ένα μικρο bug που νομίζω ότι υπάρχει, στην φόρτιση το κόκκινο λαμπάκι σβήνει πριν ολοκληρωθεί η φόρτιση, εγώ όταν το είδα σβηστό ήταν στο 93% και συνέχιζε να φορτίζει μέχρι που ολοκληρώθηκε η φόρτιση και ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος. Και μια πρόταση: αν μπορείς βάλε το video editor που λείπει απ την Fp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια! Τύφλα να έχει η Νοκια στα updates! Όλα δουλεύουν μια χαρά εκτός από ένα μικρο bug που νομίζω ότι υπάρχει, στην φόρτιση το κόκκινο λαμπάκι σβήνει πριν ολοκληρωθεί η φόρτιση, εγώ όταν το είδα σβηστό ήταν στο 93% και συνέχιζε να φορτίζει μέχρι που ολοκληρώθηκε η φόρτιση και ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος. Και μια πρόταση: αν μπορείς βάλε το video editor που λείπει απ την Fp2 καλησπερα κι ευχαριστω:) αυτο που λες για το κοκκινο led δεν το προσεξα. Δεν πρεπει να αναβει συνεχομενα. υπαρχει αυτο που λεει η νοκια "αναπνοη". αναβει το ασπρο και οταν σβησει τοτε αναβει το κοκκινο. θα το δω και στο δικο μου οταν θελει φορτιση. για το δευτερο θα ψαξω αν γινετε και θα το περασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) καλησπερα κι ευχαριστω:) αυτο που λες για το κοκκινο led δεν το προσεξα. Δεν πρεπει να αναβει συνεχομενα. υπαρχει αυτο που λεει η νοκια "αναπνοη". αναβει το ασπρο και οταν σβησει τοτε αναβει το κοκκινο. θα το δω και στο δικο μου οταν θελει φορτιση. για το δευτερο θα ψαξω αν γινετε και θα το περασω :) Η αναπνοη λειτουργει μονο αν εχεις την προστασια απενεργοποιημενη..κι εμενα αναβει μονιμα και σβηενει πριιν ολοκληρωθει..αλλα δεν με πειραζει καθολου... Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια! Και μια πρόταση: αν μπορείς βάλε το video editor που λείπει απ την Fp2 εμενα με το vfw της φιλης Nektarias εχει το video PRO.....αλλο ειναι αυτο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 21, 2012 by impreza_sti Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καμία σχέση, με το video editor μπορείς να φτιάξεις ένα βίντεο ενώνοντας βίντεο και φώτο μεταξύ τους, όπως και να κόψεις κομμάτια που δεν θέλεις από ένα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Nektaria να ρωτήσω κάτι αυτό είναι μόνο για το 808; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Nektaria να ρωτήσω κάτι αυτό είναι μόνο για το 808; καλημέρα :) ναι μόνο για 808. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Τελικα video editor υπαρχει...αν στην εκθεση οταν εισαι σε video και πατησεις επιλογες και βουαλα....επεξεργασία Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Τελικα video editor υπαρχει...αν στην εκθεση οταν εισαι σε video και πατησεις επιλογες και βουαλα....επεξεργασίαΔεν είναι αυτό! αυτό σου επιτρέπει να κόψεις ένα και μόνο βίντεο, με το video editor μπορείς να ενώσεις βίντεο και φωτογραφίες μεταξύ τους και ν δημιουργήσεις ένα νέο βίντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 α οκ...2η φορα αδιαβαστος...χαχαχαχα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Nektaria τι διαφορές έχει το firmware σου με αυτό του the one? (Εκτός της ελληνικής παραμετροποίησης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Nektaria τι διαφορές έχει το firmware σου με αυτό του the one? (Εκτός της ελληνικής παραμετροποίησης). καλησπερα. δεν το έχω δοκιμασει για να σου πω. διαβασε τι αλλαξε αυτος και τι εγω και αποφασισε ποιο σε καλυπτει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Έχω παρατηρήσει το εξής bug. Όταν βάζω πρόγνωση καιρού σαν widget (της Νοκια) δεν μου το βγάζει. Μου έχει το widget χωρίς την πρόγνωση πάνω. Κενό και γκρί. Πατάω πάνω του , περιμένω ώρα και τίποτα. Τις 2 απο τις 10 φορές μου εμφάνισε πρόγνωση. Όταν μπαίνω μέσα απο το μενού των εφαρμογών στον καιρό τον ανοίγει κανονικά. Δεύτερο θέμα έχω με τον fm transmitter. Βέβαια δεν έχω βάλει ακόμα την sim μου μέσα γιατί πρέπει να την κόψω οπότε αυτό το αφήνω να δω μήπως είναι ζήτημα sim. "play via radio feature not supported" , αυτό μου βγάζει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts