xSpyrosx Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Παιδιά πατάω να σβήσω ένα αρχείο αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο χρησιμοποιείται απο άλλο χρήστη ή πρόγραμμα ενώ δεν ισχύει αυτό. Επίσης το αρχείο αυτό το κατεύασα σαν setup , αλλά μου το εμφανίζει σαν MS-DOS. Επειδή δεν είμαι και πολύ ειδικός σε αυτά εξηγήστε μου με λεπτομέρειες τί πρέπει να κάνω για να το σβήσω. Και γιατί αφού είναι setup(του CloneDVD συγκεκριμένα) μου το εμφανίζει σαν αρχείο MS-DOS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 xm...mallon einai ios... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Don't worry 2 λύσεις μπες task manager και τερμάτισε τη εφαρμογή που σχετίζεται με το αρχείο αν ξέρεις ποιά είναι η πιο απλά κάνε ένα restart και θα σβήνει μια χαρά εκτός και αν ο έχεις κάνει write protected που δεν νομίζω αφού λες δεν ξέρεις και πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 και εγω εχω το ιδιο προβλημα. δεν εχει καμμια σχεση με τα tasks γιατι τα εχω σβησει ολα. για περισσοτερα δεστε εδω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=32387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Μπες σε safe mode και δοκίμασε να το σβήσεις από εκεί.... ;) Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xSpyrosx Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Πως θα μπω σε Safe Mode? Εχω πολυ καιρο να μπω και ξεχασα......από ότι θυμαμαι ηταν κατι με την επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Όπως πάει να ξεκινήσει ο υπολογιστής σου , περιμένεις μέχρι να σου βγάλει μύνημα πως θα αρχίσει να φορτώνει τα windows.Τότε πατάς το f8 και θα σου βγάλει ένα μενού, στο οποίο διαλέγεις το safe mode :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xSpyrosx Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Thanks.....θα το προσπαθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts