xrispa1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) γεια και παλι! συνδεομαι με τα δεδομενα της καρτας μου κανονικα!restart, εκανα.κολλαει οπως ειπα γραφοντας"ληψη ΙP". καποιος να μου δωσει καμια ιδεα για το τι συμβαινει παρακαλω!! ευχαριστω! Edited February 8, 2013 by xrispa1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrispa1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 θα μπορουσες να ρωτησεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345959 χωρις να ανοιξεις καινουριο θεμα. Πες μας μονο αν το κανει σε ολα τα wifi που προσπαθεις να συνδεθεις για να βγαλουμε ακρη καλησπερα!συγγνωμη αν ανοιξα "καινουριο θεμα" οπως λες, αλλα ειμαι καινουργια στην παρεα και δεν ηξερα τη διαδικασια. παρ' ολα αυτα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας! δεν καταφερνω να συνδεσω το Ν1 στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου.με τα δεδομενα της καρτας λειτουργει αψογα! καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπερα!συγγνωμη αν ανοιξα "καινουριο θεμα" οπως λες, αλλα ειμαι καινουργια στην παρεα και δεν ηξερα τη διαδικασια. παρ' ολα αυτα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας! δεν καταφερνω να συνδεσω το Ν1 στο ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου.με τα δεδομενα της καρτας λειτουργει αψογα! καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει; καλημερα δοκιμασε να συνδεθεις σε καποιο αλλο δικτυο που ειναι χωρις αλγοριθμο κρυπτογραφησης γενικως free,αμα συνδεθεις πρεπει να μπεις στο web interface του Modem router σου και να αλλαξεις το κλειδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Κάποιος που το χει με την ROM του etotalk, μπορεί να την εξάγει με το sp flash tool και να την ανεβάσει κάπου παρακαλώ; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrispa1 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλημερα δοκιμασε να συνδεθεις σε καποιο αλλο δικτυο που ειναι χωρις αλγοριθμο κρυπτογραφησης γενικως free,αμα συνδεθεις πρεπει να μπεις στο web interface του Modem router σου και να αλλαξεις το κλειδι αλλο δικτυο; αλλο κλειδι; συγγνωμη αλλα....μαλλον δεν καταλαβαινω! αλλο απο το δικτυο του σπιτιου μου εννοεις; το κλειδι προσβασης στο wi fi να αλλαξω;ευχαριστω, μαλλον οχι για τη βοηθεια, αλλα για την υπομονη να μου εξηγησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highrockalelulia Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Gerstavros2 θα το κάνω εγώ μόλις το πάρω άμα θες ... μόλις μου έρθει μην ανησυχείς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Gerstavros2 θα το κάνω εγώ μόλις το πάρω άμα θες ... μόλις μου έρθει μην ανησυχείς ;) ευχαριστώ! Γιατί εμένα μου ρθε αλλά προφανως μ εχουν βαλει στο ματι στα ελτα και το κλεψαν...κ σκουπεύω να το παρω απ αλλού πιο φθηνά, αλλά χρειάζομαι την rom του etotalk, μαζί με το cwm recovery. Πότε το περιμένεις περίπου; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highrockalelulia Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ευχαριστώ! Γιατί εμένα μου ρθε αλλά προφανως μ εχουν βαλει στο ματι στα ελτα και το κλεψαν...κ σκουπεύω να το παρω απ αλλού πιο φθηνά, αλλά χρειάζομαι την rom του etotalk, μαζί με το cwm recovery. Πότε το περιμένεις περίπου; Δεν γνωρίζω ακριβώς πότε αλλά υπολογίζω δεν θα αργίσει και πολύ, στις 3 του μηνός το παρήγγειλα με ems rates σου έστειλα και 1 μήνυμα btw.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ευχαριστώ! Γιατί εμένα μου ρθε αλλά προφανως μ εχουν βαλει στο ματι στα ελτα και το κλεψαν...κ σκουπεύω να το παρω απ αλλού πιο φθηνά, αλλά χρειάζομαι την rom του etotalk, μαζί με το cwm recovery. Πότε το περιμένεις περίπου; Σου έγραψε το σαιτ του ελτά ότι παραδόθηκε,αλλά στο έκλεψαν; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Σου έγραψε το σαιτ του ελτά ότι παραδόθηκε,αλλά στο έκλεψαν; έχω ξαναναφέρει την ιστορία και στο θέμα για τα ελτα. 2 φορές παρέλαβα,κι ύστερα σπίτι είδα ότι ηταν ανοιγμένα, και έλειπαν στο ένα τα πάντα, και στο άλλο μονο το κινητό. Αυτό είναι συνήθες στα ελτά αεροδρομίου, αλλά έχω υποψίες για τη κεντρική διανομή πειραιά..Φυσικά δεν μπορουσα να κανω τίποτα, έχασα 240€ έτσι απλά. Πλέον απαιτώ απ την υπάλληλο να ελεγχθεί το πακέτο επιτόπου, ώστε σε περίπτωση που λείπει κατι, να μην το δεχτώ, και να γίνει αποζημίωση στον αποστολέα, μιας και παντα πληρώνω ασφάλιση ταχυδρομείου, ώστε να παρω και τα χρηματα πίσω. έτσι κι έγινε με το newman προχτες.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 έχω ξαναναφέρει την ιστορία και στο θέμα για τα ελτα. 2 φορές παρέλαβα,κι ύστερα σπίτι είδα ότι ηταν ανοιγμένα, και έλειπαν στο ένα τα πάντα, και στο άλλο μονο το κινητό. Αυτό είναι συνήθες στα ελτά αεροδρομίου, αλλά έχω υποψίες για τη κεντρική διανομή πειραιά..Φυσικά δεν μπορουσα να κανω τίποτα, έχασα 240€ έτσι απλά. Πλέον απαιτώ απ την υπάλληλο να ελεγχθεί το πακέτο επιτόπου, ώστε σε περίπτωση που λείπει κατι, να μην το δεχτώ, και να γίνει αποζημίωση στον αποστολέα, μιας και παντα πληρώνω ασφάλιση ταχυδρομείου, ώστε να παρω και τα χρηματα πίσω. έτσι κι έγινε με το newman προχτες.. Έλα ρε φίλε..έχω εργαστεί τα ΕΛΤΑ παλαιότερα και περάσαν άπειρα τέτοια δέματα στα χέρια μου.Βέβαια για λίγους μήνες ήμουν εκεί,αλλά δεν είδα να γίνετε τίποτα τέτοιο.Θα μου πεις,το θέμα με τα ΕΛΤΑ είναι γνωστό από παλιά φυσικά....Αν και η λαδιά γίνεται λογικά στο αεροδρόμιο,καθώς ο ταχυδρόμος μπορεί εύκολα να βρει τον μπελά του... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 έχω ξαναναφέρει την ιστορία και στο θέμα για τα ελτα. 2 φορές παρέλαβα,κι ύστερα σπίτι είδα ότι ηταν ανοιγμένα, και έλειπαν στο ένα τα πάντα, και στο άλλο μονο το κινητό. Αυτό είναι συνήθες στα ελτά αεροδρομίου, αλλά έχω υποψίες για τη κεντρική διανομή πειραιά..Φυσικά δεν μπορουσα να κανω τίποτα, έχασα 240€ έτσι απλά. Πλέον απαιτώ απ την υπάλληλο να ελεγχθεί το πακέτο επιτόπου, ώστε σε περίπτωση που λείπει κατι, να μην το δεχτώ, και να γίνει αποζημίωση στον αποστολέα, μιας και παντα πληρώνω ασφάλιση ταχυδρομείου, ώστε να παρω και τα χρηματα πίσω. έτσι κι έγινε με το newman προχτες.. Και τελικά τι έγινε? Σου έδωσαν τα χρήματα πίσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Chryssostomos τι να πω, κι εγω τα χα ακουσει αλλά δεν ξερω κανεναν να του χει τύχει, ενώ σε μένα, λες κ μ εβαλαν στο ματι, τα τελευταία 4 ηταν παραβιασμένα, το ένα επειδή ήταν zte δεν τους άρεσε κ τ αφησαν:wacko: Και τελικά τι έγινε? Σου έδωσαν τα χρήματα πίσω? με το newman, ανοιξα dispute και ζήτησα μιας κι εχουν shipping insurance, και δεν δέχτηκα να το παραλάβω, να παρω refund. τώρα, περιμένω στις 15 να απαντησει το etotalk Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Chryssostomos τι να πω, κι εγω τα χα ακουσει αλλά δεν ξερω κανεναν να του χει τύχει, ενώ σε μένα, λες κ μ εβαλαν στο ματι, τα τελευταία 4 ηταν παραβιασμένα, το ένα επειδή ήταν zte δεν τους άρεσε κ τ αφησαν:wacko: με το newman, ανοιξα dispute και ζήτησα μιας κι εχουν shipping insurance, και δεν δέχτηκα να το παραλάβω, να παρω refund. τώρα, περιμένω στις 15 να απαντησει το etotalk Πω ρε φίλε.Στο ένα λες πάει στα κομμάτια.Αλλά εδώ σε έχουν μουτζώσει ένα πράμα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Chryssostomos τι να πω, κι εγω τα χα ακουσει αλλά δεν ξερω κανεναν να του χει τύχει, ενώ σε μένα, λες κ μ εβαλαν στο ματι, τα τελευταία 4 ηταν παραβιασμένα, το ένα επειδή ήταν zte δεν τους άρεσε κ τ αφησαν:wacko: με το newman, ανοιξα dispute και ζήτησα μιας κι εχουν shipping insurance, και δεν δέχτηκα να το παραλάβω, να παρω refund. τώρα, περιμένω στις 15 να απαντησει το etotalk `Να πω και εγω κατι για το etotalk μου εστειλαν zte χαλασμενο και φυσικα μεταχηρισμενο και μαλιστα αρκετα,οποτε πρεπει να κοιταξης και απο μερια τους.Το etotalk ειναι 2 κινεζοι 1 αντρα μια γυναικα και ενας γερμανος που κανει κουμαντο απο Γερμανια σατ και ρομ.Στην κινα πριν 1 χρονο που ημουν στην πολη τους τους αποκαλουσαν ¨ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙΟ΄΄ Στα ελληνικα Edited February 11, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 αλλο δικτυο; αλλο κλειδι; συγγνωμη αλλα....μαλλον δεν καταλαβαινω! αλλο απο το δικτυο του σπιτιου μου εννοεις; το κλειδι προσβασης στο wi fi να αλλαξω;ευχαριστω, μαλλον οχι για τη βοηθεια, αλλα για την υπομονη να μου εξηγησεις! Να συνδεθείς σε κάποιο δίκτυο που να μην χρειάζεται να βάλεις password (δηλαδή να είναι free). Αυτό κατάλαβα ότι εννοεί ο συμφορουμίτης. Το έχω πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο με τηλέφωνο και access point , το τηλέφωνο συνδεόταν χωρίς κλείδωμα ή με τύπου wep , όχι με wpa. `Στην κινα πριν 1 χρονο που ημουν στην πολη τους τους αποκαλουσαν ¨ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙΟ΄΄ Στα ελληνικα Τους έλεγαν έτσι λόγω του ότι έχουν ακριβές τιμές? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 `Να πω και εγω κατι για το etotalk μου εστειλαν zte χαλασμενο και φυσικα μεταχηρισμενο και μαλιστα αρκετα,οποτε πρεπει να κοιταξης και απο μερια τους.Το etotalk ειναι 2 κινεζοι 1 αντρα μια γυναικα και ενας γερμανος που κανει κουμαντο απο Γερμανια σατ και ρομ.Στην κινα πριν 1 χρονο που ημουν στην πολη τους τους αποκαλουσαν ¨ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙΟ΄΄ Στα ελληνικαΔεν ξέρω πώς σου τυχε αυτό, αλλά έχω κάνει πολλές παραγγελίες απ αυτους, και κατα τη γνώμη μου ειναι το σοβαρότερο κατάστημα, πραγματικοί «επαγγελματίες», με αριστη εξυπηρέτηση, και δεν μιλάω για τη δουλειά που κανουν με τις rom κλπ. Όσο για το τηλέφωνο που λειπε, μονο ένα ηταν απ το etotalk. η ζημια εγινε στην ελλάδα ως συνήθως Να συνδεθείς σε κάποιο δίκτυο που να μην χρειάζεται να βάλεις password (δηλαδή να είναι free). Αυτό κατάλαβα ότι εννοεί ο συμφορουμίτης. Το έχω πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο με τηλέφωνο και access point , το τηλέφωνο συνδεόταν χωρίς κλείδωμα ή με τύπου wep , όχι με wpa.1. αλλαγή του wpa2 σε wpa2 ή 2. μετονομασία του wpa_supplicant στο /system/etc/wifi ή 3.σβήσιμο του αποθηκευμένου δικτύου και προσπάθεια ξανασύνδεσης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Έψαξα τυχαία το θέμα και μπερδεύτηκα πολύ. Κάθομαι και παιδεύομαι να βρω το rom του etotalk, ενώ υπάρχει custom με ελληνικά στο xda?! Και πού ειναι και δεν την βρίσκω? Κι επίσης, σίγουρα το bangood το στελνει με rom rooted κι ελληνικά? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Έψαξα τυχαία το θέμα και μπερδεύτηκα πολύ. Κάθομαι και παιδεύομαι να βρω το rom του etotalk, ενώ υπάρχει custom με ελληνικά στο xda?! Και πού ειναι και δεν την βρίσκω? Κι επίσης, σίγουρα το bangood το στελνει με rom rooted κι ελληνικά? http://www.droidwebspace.com/index.php/roms http://amitbhatia.in/newman/ http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fforum.china-iphone.ru%2Fviewtopic.php%3Fp%3D733354 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdssss Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 το εχω παρει απο banggood και εγω και επιβεβαιωνω οτι έχει ελληνικα η ρομ που του εχουν βαλει. και το καλο με αυτο το σαιτ ειναι οτι απαντουν στα μυνηματα πολυ γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Γεια σας...Εχει δοκιμασει κανενας με πιο Bluetooth Handsfree ειναι συμβατο το Νewman n1......Ευχαριστω Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Γιατι να μην ειναι με ολα;; εγω εχω και το hm1500 της samsung και το bh-217 της nokia. Edited February 13, 2013 by zapee995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 http://www.droidwebspace.com/index.php/roms http://amitbhatia.in/newman/ http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fforum.china-iphone.ru%2Fviewtopic.php%3Fp%3D733354να προτιμήσω αυτή, ή του etotalk? γιατι διαβασα περίεργα προβληματα με του gommers, gps γιοκ, εφαρμογες που κρασαρουν κλπ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) να προτιμήσω αυτή, ή του etotalk? γιατι διαβασα περίεργα προβληματα με του gommers, gps γιοκ, εφαρμογες που κρασαρουν κλπ φιλε εγω το εχω με την ρομ του ανωτερω σαιτ update6.V1.0.9.05.11.2012 Deodexed ....μεχρι στηγμης προβλημα δεν εχω ... ορισμενα προβλημματα που ειχε σχετικα με θερμοκρασιες κ.λπ. νομιζω οτι εχουν λυθει .... Edited February 12, 2013 by sopyster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 φιλε εγω το εχω με την ρομ του ανωτερω σαιτ ....μεχρι στηγμης προβλημα δεν εχω ... ορισμενα προβλημματα που ειχε σχετικα με θερμοκρασιες κ.λπ. νομιζω οτι εχουν λυθει .... την τελευταία beta έχεις; Anyway όταν έρθει με το καλό θα δοκιμάσω και τις 2, αν κάποιος όμως τις έχει δουλεψει εκτενώς και τις δύο ας μας πει;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts