gkr41 Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2004 Υπάρχει περίπτωση ένα CDRW να γρατζουνίζει τα CD's; Το λέω γιατί την Τετάρτη αγόρασα ένα μουσικό CD και ήδη έχει εμφανίσει 1-2 ελαφριές γρατζουνιές. :worry: Δεν το έχω βγάλει καθόλου απο 'κει μέσα και το έχω λιώσει. Παίζει όλη μέρα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το αρχαίο HP 4x8x32 που έχω; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Και σε εμένα γίνεται αυτό...μάλλον η συσκευή θα φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 To eho paratirisei se palia i fthina cd-recorder. Tou papakonstantinou sou halase? Kantou ena back-up na 'sai sigouros.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 einai sigoura provlima tou drive kai me ton tropo pou metaxeirizetai ta CD... Time for firmware upgrade!!! Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Απορία: αφού το ακούς από τον υπολογιστή και αφού θέλεις να το ακούς συνέχεια, γιατί δεν το μετατρέπεις σε mp3; Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Δυστυχώς το έχω δει κι εγώ σε κάποια cdrw που έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 mcde firmware upgrade exeis kanei? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Ε εντάξει, ήθελα να μετατρέψω και άλλα 2-3 CD's, αλλά δεν έβρισκα το χρόνο. Τελικά τελείωσα πριν από λίγο. Και να μην ήθελα να το ακούω συνέχεια η μετατροπή θα γινόταν. Απλά ρώτησα να δω αν όντως μπορεί να φταίει η συσκευή. Τα 'χει παίξει το άμοιρο. Ούτε CD σε 8x δε μπορεί να γράψει πλέον. :o Τεσπά, πάμε για DVD-RW κατευθείαν και μέχρι τότε θα προσέχω τι βάζω εκεί μέσα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (18 Ιούν. 2004 , 19:09) mcde firmware upgrade exeis kanei? Τα συγκεκριμένα rw δισκάκια που εμφάνισαν το πρόβλημα είχαν χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ και σε διάφορα μηχανήματα. Οπότε δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το αποφύγω. Αλλά και πάλι, τα firmware updates διορθώνουν μικρόπροβλήματα και δεν θα περίμενα να δω διαφορά σε κάτι τέτοιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Δεν νομίζω ότι το firmware θα καλυτερέψει την κεφαλή του laser έτσι ώστε να "σημαδεύει" σωστά... :whistle: :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Giati, to lazer kanei tis gratzounies?? :confused: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αυτή είναι μία απο τις διαφορές των Recorder των 150 Ευρώ και των Recorder των 30 Ευρώ... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 oxi aggeloppass... o tropos pou vazei ta cd sthn thesi tou to drive. kai nai mcde...me ton sosto programmatismo to drive tha ekane ligoteres tetoiou eidous zhmies.... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό απλά αναβαθμίζοντας το firmware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (18 Ιούν. 2004 , 23:48) Να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό απλά αναβαθμίζοντας το frimware. katalavainw oti anaferesai kai ston mixanismo pou ta fortonei, o opoios den einai kai teleios...Alla an to kaloskefteis, me tin anavathmish mporei na tropopoihthei i taxythta pou fortonei ta cd, ara ligoteres gratzounies klp... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (18 Ιούν. 2004 , 22:57) Αυτή είναι μία απο τις διαφορές των Recorder των 150 Ευρώ και των Recorder των 30 Ευρώ... 60 χιλιάρικα έκανε όταν το πήρα :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 :alien: Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts