Jump to content

Ανεξήγητες γρατζουνιές σε CD

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση ένα CDRW να γρατζουνίζει τα CD's;

Το λέω γιατί την Τετάρτη αγόρασα ένα μουσικό CD και ήδη έχει εμφανίσει 1-2 ελαφριές γρατζουνιές. :worry:

Δεν το έχω βγάλει καθόλου απο 'κει μέσα και το έχω λιώσει. Παίζει όλη μέρα.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το αρχαίο HP 4x8x32 που έχω; :confused:

Απορία: αφού το ακούς από τον υπολογιστή και αφού θέλεις να το ακούς συνέχεια, γιατί δεν το μετατρέπεις σε mp3;

Κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Δυστυχώς το έχω δει κι εγώ σε κάποια cdrw που έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ.

Ε εντάξει, ήθελα να μετατρέψω και άλλα 2-3 CD's, αλλά δεν έβρισκα το χρόνο. Τελικά τελείωσα πριν από λίγο. Και να μην ήθελα να το ακούω συνέχεια η μετατροπή θα γινόταν.

Απλά ρώτησα να δω αν όντως μπορεί να φταίει η συσκευή. Τα 'χει παίξει το άμοιρο. Ούτε CD σε 8x δε μπορεί να γράψει πλέον. :o

Τεσπά, πάμε για DVD-RW κατευθείαν και μέχρι τότε θα προσέχω τι βάζω εκεί μέσα :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (18 Ιούν. 2004 , 19:09)

mcde firmware upgrade exeis kanei?

Τα συγκεκριμένα rw δισκάκια που εμφάνισαν το πρόβλημα είχαν χρησιμοποιηθεί πάρα πολύ και σε διάφορα μηχανήματα. Οπότε δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το αποφύγω. Αλλά και πάλι, τα firmware updates διορθώνουν μικρόπροβλήματα και δεν θα περίμενα να δω διαφορά σε κάτι τέτοιο.

Δεν νομίζω ότι το firmware θα καλυτερέψει την κεφαλή του laser έτσι ώστε να "σημαδεύει" σωστά... :whistle: :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αυτή είναι μία απο τις διαφορές των Recorder των 150 Ευρώ και των Recorder των 30 Ευρώ...

oxi aggeloppass... o tropos pou vazei ta cd sthn thesi tou to drive. kai nai mcde...me ton sosto programmatismo to drive tha ekane ligoteres tetoiou eidous zhmies....
Watch When You Stray My Friend...

Να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό απλά αναβαθμίζοντας το firmware.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (18 Ιούν. 2004 , 23:48)

Να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω αν και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό απλά αναβαθμίζοντας το frimware.

katalavainw oti anaferesai kai ston mixanismo pou ta fortonei, o opoios den einai kai teleios...Alla an to kaloskefteis, me tin anavathmish mporei na tropopoihthei i taxythta pou fortonei ta cd, ara ligoteres gratzounies klp...

Watch When You Stray My Friend...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (18 Ιούν. 2004 , 22:57)

Αυτή είναι μία απο τις διαφορές των Recorder των 150 Ευρώ και των Recorder των 30 Ευρώ...

60 χιλιάρικα έκανε όταν το πήρα :alien: