brebosgeo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 grafei sthn arxikh selida de thimamai alla einai megalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 10MB είναι. @brevosgeo : Nαι, Το παθαίνει που και πού, δεν είναι προσβάσιμο για λίγη ώρα, δεν συμβαίνει ταυτόχρονα σε όλα τα accounts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Χμ...έχω καιρό να πάρω invites...έχει λάβει κανένας σας τελευταία ? :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Και εγώ πολύ καιρό. Θα τα κόψανε μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (16 Ιούλ. 2004 , 01:19) Και εγώ πολύ καιρό. Θα τα κόψανε μάλλον Στέλνουν ακόμα. :) Παράθεση http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αν περισσεύει καμία, θέλω....... pm για mail Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (16 Ιούλ. 2004 , 19:23) Αν περισσεύει καμία, θέλω....... pm για mail Μου ήρθαν 2 invitations αλλά τα έδωσα. Next time. Παράθεση http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 οκ, όποιος έχει spare ας κάνει το καλό..... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Ρε παιδιά. Έχει καταλάβει κανείς τη λογική με την οποία μοιράζουν τα invitations? :( Αρχικά μου δώσαν 6 μαζεμένα :wacko: και έκτοτε έχει πέσει πολύ τσιγγουνιά. :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Μπα δεν υπάρχει λογική αφού δίνουν σε ενεργούς και σε λιγότερο ενεργούς χρήστες. Απότι φημολογείται πάιρνει ο 1 στους 50 invites πια. :) Ευτυχώς καβατζώσαμε usernames....γιατί όταν βγεί public θα γίνει πανικός ! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2004 Αν υπάρχει κανένα... εδώ είμαι και εγώ :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 και εγω στειλτε PM για τα στοιχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Θα με ενδιέφερε και εμένα να αποκτήσω πρόσβαση στο gmail Αν θέλετε pm για στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Παιδια αν περισεβει σε κανεναν το mail μου ειναι nlagos1 παπι otenet. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 έμενα πάντως έχουν κάτι αιώνες να μου δώσουν invitations... το Import του address book το δοκίμασατε? άψογα δουλεύει (είναι new feature λέει) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως φτάχνουμε φακέλους ρε παιδιά, για την ταξινόμηση των emails?? Γκαβός είμαι? :p Ή δεν γίνεται? :eek: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Δεν γίνεται. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 αντί για folders, έχει labels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (17 Ιούλ. 2004 , 20:33) αντί για folders, έχει labels Thanks!! :happy: Το ίδιο δεν είναι περίπου? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (17 Ιούλ. 2004 , 20:11) ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως φτάχνουμε φακέλους ρε παιδιά, για την ταξινόμηση των emails?? Γκαβός είμαι? :p Ή δεν γίνεται? :eek: Βέβαια και γίνεται :) Κάτω αριστερά λέει edit labels και κάνεις νέο label με την ονομασία που θέλεις.Μετά διαλέγεις τα μηνύματα που θέλεις να φαίνονται στο label σου και πηγαίνεις πάνω δεξιά στο apply label :) EDIT : φαίνεται άργησα να ποστάρω ... Το ίδιο πράγμα είναι ναι :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 pantos emena oudepote mou edosan oute ena invitation... an kai i kinisi tou email itan normal me kathimerina 10-15 mail mesa-ekso... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Παιδια αν εχει κανεις κανενα invitation που να του περισσευει ας το στειλει απο εδω Thanx!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Οποιος εχει ενα invitation spare nlagos1 papaki otenet gr Onoma Lagos Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Παιδια τι εχει παθει σημερα το gmail? Προσπαθω να μπω http://gmail.google.com/gmail δειχνει οτι φορτωνει κανονικα αλλα μου βγαζει λευκη σελιδα :worry: :worry: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (27 Ιούλ. 2004 , 15:58) Παιδια τι εχει παθει σημερα το gmail? Προσπαθω να μπω http://gmail.google.com/gmail δειχνει οτι φορτωνει κανονικα αλλα μου βγαζει λευκη σελιδα :worry: :worry: Και μένα το ίδιο όλο το πρωί αλλά ευτυχώς μόλις τώρα διορθώθηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts