QTiVoCo Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 Να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα... Μέχρι πόσο θα αυξηθεί το gmail; Ποντάρω 100€ στα 2,5GB :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Να αρχίσουν να πέφτουν τα στοιχήματα... Μέχρι πόσο θα αυξηθεί το gmail; Ποντάρω 100€ στα 2,5GB :shifty: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧ:D:lol::rotfl: Τέλειο! Εγώ πάντως έχω την εντύπωση, ότι το κάνουν να αυξάνεται αργά, έτσι ώστε σε ένα χρόνο (1/4/2006) , να έχει φτάσει τα 3 GB! Τι νομίζετε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 μπά όχι..Στα 2075 σταματάει και αυτό θα γίνει στις 9 Απριλίου. Αν αλλάξεις την ημερομηνία στο PC σου και την βάλεις 9 Απριλιου θα έχει σταματήσει στα 2075...Αλλα απο οτι φαίνεται θα πάει και άλλο..Εγω πάντως περιμενω και άλλα πράγματα στο gmail .δεν πιστευω και αυτοι να δίνουν 2γιγα μονο για εμαιλ και για attachment των 10ΜΒ...Για να δουμε... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 μπά όχι..Στα 2075 σταματάει και αυτό θα γίνει στις 9 Απριλίου. Αν αλλάξεις την ημερομηνία στο PC σου και την βάλεις 9 Απριλιου θα έχει σταματήσει στα 2075...Αλλα απο οτι φαίνεται θα πάει και άλλο..Εγω πάντως περιμενω και άλλα πράγματα στο gmail .δεν πιστευω και αυτοι να δίνουν 2γιγα μονο για εμαιλ και για attachment των 10ΜΒ...Για να δουμε... :blink::blink: Που το ανακάλυψες ρε θηρίο? Πες μας και μας να μάθουμε!:geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 :blink::blink: Που το ανακάλυψες ρε θηρίο? Πες μας και μας να μάθουμε!:geek: Απο οτι λενε και στο γοογλ η χωριτικότητα θα παει απειρο+1...και απο οτι φαινεται τώρα που το γιαχου! ανακοίνωσε οτι θα το πάει στο 1 γιγα το γοογλ το διπλασιασε χωρίς ουσιαστικά άνω όριο. Γιατι αν βάλεις την ημερομηνία στο pc σου στις 9 απρ θα δείς οτι λέει over 2075 MB που σημαίνει οτι ουσιαστικά δεν έχουν θέσει άνω όριο... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. April 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 Απο οτι λενε και στο γοογλ η χωριτικότητα θα παει απειρο+1...και απο οτι φαινεται τώρα που το γιαχου! ανακοίνωσε οτι θα το πάει στο 1 γιγα το γοογλ το διπλασιασε χωρίς ουσιαστικά άνω όριο. Γιατι αν βάλεις την ημερομηνία στο pc σου στις 9 απρ θα δείς οτι λέει over 2075 MB που σημαίνει οτι ουσιαστικά δεν έχουν θέσει άνω όριο... ενδιαφέρον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 καμια προσκληση και εδω?? p910i@walla.com roulaki@walla.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 angel1979 σου εστειλα και στις δυο διευθυνσεις. Τις υπολοιπες 48 τις εστειλα σε αυτο το σαιτ που εδωσαν πριν τα παιδια. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. April 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2005 exw 50 opoios thelei as afisei to email tou edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τι το χρειάζεσαι το όνομα και το επίθετο; :confused: ναι βλακια μου....δεν χρειαζεται. παλια εστελνα τις προσκλησεις διαφορετικα και ηθελε να γραψω κατι για ονομα και επιθετο. εννοειτε δεν ζητω τα πραγματικα! οποιος θελει στελνει πμ το μαιλ του. Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Παιδια μια ερωτηση: Ρυθμισα να κατεβαζω τα μηνυματα που παιρνω στο Gmail μεσω Outlook και ολα μια χαρα...Οταν ομως στελνω μεσω Outlook τα μηνυματα αποθηκευονται στα Send mail οταν μπαινω στη σελιδα και καταλαμβανουν χωρο...Υπαρχει τροπος να μην γινεται αυτο? Δε νομίζω να υπάρχει.. αλλά γιατί σε αγχώνει; Αφού λένε ότι δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τον ελεύθερο χώρο μιας και θα το κάνουν λέει "άπειρο" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Δεν με αγχωνει καθολου αλλα γιατι να γινεται αυτο απο τη στιγμη που τα αλλα web mail δεν το κανουν? :!: :!: Ας παραμενει το σταλμενο αρχειο/κειμενο στα σταλθεντα του Outlook και οχι στα send mail του Gmail.... :confused: :confused: Μα αν το σκεφτείς είναι πλεονέκτημα!!!! Σκέψου ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό του gmail είτε από το web interface είτε μέσω Outlook ή άλλο mail πρόγραμμα από πολλούς υπολογιστές και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τα μισά mail στον ένα και τα άλλα μισά mail στον άλλον! Όλα συγκεντρωμένα (received και sent) στο web interface!!! Εγώ το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutellas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 όποιος/α θέλει gmail ας στείλει με PM το mail του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 GMAIL INVITATION Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 GMAIL INVITATION Ξεκόλα πια, εχεις γεμίσει το forum με άσχετα post. Αν έκανες μια αναζήτηση θα έβλεπες οτι στο http://isnoop.net/gmail μπορείς να εχεις όσα invitations θέλεις. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ξεκόλα πια, εχεις γεμίσει το forum με άσχετα post. Αν έκανες μια αναζήτηση θα έβλεπες οτι στο http://isnoop.net/gmail μπορείς να εχεις όσα invitations θέλεις. Πως γίνεται να έχει γεμίσει το forum, όταν οι αποστολές του MAIDEN_80 σε μηνύματα είναι 1??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Γίνεται γιατί σε όλα τα posts του έγραφε ακριβώς το ίδιο πράγμα (αυτό που φαίνεται και παραπάνω), οπότε αφαιρέθηκαν. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 το pop του gmail δουλεύει καλά?το χρησιμοποιείτε? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 το pop του gmail δουλεύει καλά?το χρησιμοποιείτε? Otan xreiastike na to xrisimopoiisw den eixa to paramikro provlima. Doulevei san na exeis logariasmo klasiko (opws autoi pou sou dinou oi ISP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 μπά όχι..Στα 2075 σταματάει και αυτό θα γίνει στις 9 Απριλίου. Αν αλλάξεις την ημερομηνία στο PC σου και την βάλεις 9 Απριλιου θα έχει σταματήσει στα 2075...Αλλα απο οτι φαίνεται θα πάει και άλλο..Εγω πάντως περιμενω και άλλα πράγματα στο gmail .δεν πιστευω και αυτοι να δίνουν 2γιγα μονο για εμαιλ και για attachment των 10ΜΒ...Για να δουμε... Ευτυχώς δεν έχει σταματήσει να αυξάνει ο χώρος :!: 2113 ΜΒ and counting!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Γίνεται γιατί σε όλα τα posts του έγραφε ακριβώς το ίδιο πράγμα (αυτό που φαίνεται και παραπάνω), οπότε αφαιρέθηκαν. αααααα εντάξει τότε, έτσι πάω πασο!!! :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Παιδιά έχω κι εγώ μπόλικα invitations όποιος θέλει PM me με το e-mail... :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 το pop του gmail δουλεύει καλά?το χρησιμοποιείτε? Εμένα μου δουλεύει μιά χαρά πάντως!! Κανονικότατα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 100 απο μένα... Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 εγώ έχω 50,οποιος θέλει pm με !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts