nikolas81 Δημ. October 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2004 re paidia paizei kana allo invite?:) thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Παίζει. Στείλε PM ena mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Εμενα την Πεμπτη μου ηρθε ενα mail απο το e-shop και δεν μου το εμφανιζε σωστα. Γιατι; Εκτος απο αυτο δεν εχω αλλο προβλημα με τα Ελληνικα. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. October 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2004 Εμένα ένα πρόβλημα που μου εμφανίζεται ειναι με τα attachments. Οταν κάνω attachment apo IE (ελληνικό) to email πάει ώς USER. Υποθέτω γιατι έχω το ΙΕ τον ελληνικό γιατι όταν στέλνω απο Mozilla παει μια χαρά.... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpougelofatsa Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Paides kanena invite gia to gmail? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Στειλε μου με PM ένα mail, να σου στειλω Invite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4gma Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 paizei kanena perisseyoumeno???? an nai peite na steilw pm :) Παράθεση magma ------- iPhone 4GB - FW 2.1 - QuickPwned :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Nai paizei. Steile mou PM asap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 ego exo alla 2 gia opion thelei pm!! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Παιδιά μήπως έχει κανείς πρόβλημα με τα attachments στο gmail. Δέν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι χτές οπού τα περισσότερα attachment ο παραλήπτης τα λαμβάνει και έχουν μέγεθος μόνο 1Κ...καμιά ιδέα? Μήπως φταίει το οτι έχω ΧΡ ελληνικά?To περίεργο είναι οτι με ΙΕ στέλνει κανονικά. Μόνο με τον Firefox εχω προβλημα. Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chekenout Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Περισσεύει και για μένα τίποτα; :) Πείτε μου να στείλω pm... Παράθεση Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chekenout (31 Οκτ. 2004 , 20:29) Περισσεύει και για μένα τίποτα; :) Πείτε μου να στείλω pm... Ειχα μια τελευταια, μολις στην εστειλα. :) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Για μενα μηπως κατι; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Στειλε PM με ένα mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Eσταλει. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Received with many thanks. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Κι εγώ θέλω! Υπάρχει; Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Steile mou me PM ena mail na sou steilw to invitation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Bayern7 thanks a lot Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ GMAIL ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Κανενα invitation?? natshardcore@yahoo.gr θενξ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Πως κανεις invitation σε καποιον; Εγω γιατι δε το εχω βρει πουθενα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (22 Νοέ. 2004 , 14:54) Κανενα invitation?? natshardcore@yahoo.gr θενξ :) Check your mail :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spakas Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 an yparxei kapoio account kai gia emena ? na steilo pm eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaFmAn Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spakas (22 Νοέ. 2004 , 20:48) an yparxei kapoio account kai gia emena ? na steilo pm eyxaristo steile to mail sou me pm EDIT : Check your mail :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts