murex Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Gmail Notifier 0.3.3 για τον firefox!!!!! Εδώ Επίσης υπάρχει και ένα πρόγραμμα για να παίρνεις το gmail μέσω outlook express, thunderbird όπως και hotmail. Τα links είναι μαζεμένα Εδώ :wacko: :blink: :wacko: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Έχω κι εγώ 6 προσκλήσεις. :) Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ για να του στείλω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 5 προσκλήσεις! Στείλτε ΡΜ όποιοι θέλετε :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 kernaei kosmo o googlis opws fainetai!! logiko einai afou se liges meres to Hotmail 8a ginei 250MB free... O POLEMOS KALA KRATAEI... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ρε παιδιά, έχει λύσει κανείς το πρόβλημα με το Greek encoding, στο Gmail??? Άλλοτε έρχονται οκ τα μηνύματα, κι άλλοτε όχι. :( Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 3 προσκλήσεις... περάστε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet ( 1 Σεπ. 2004 , 15:32) Ρε παιδιά, έχει λύσει κανείς το πρόβλημα με το Greek encoding, στο Gmail??? Άλλοτε έρχονται οκ τα μηνύματα, κι άλλοτε όχι. :( Σε εμένα δεν παίζει τέτοιο πρόβλημα.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 alfa 156 kai gw thellw gmail separakalw!Kane me invite otan mporeis plz! eyxaristw ek twn prwrerwn!! to e-mail: nick_dakis@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 As me kanei kapoios invite gia gmail plZ! to eimail: nick_dakis@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. September 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arter8619 ( 2 Σεπ. 2004 , 05:21) alfa 156 kai gw thellw gmail separakalw!Kane me invite otan mporeis plz! eyxaristw ek twn prwrerwn!! to e-mail: nick_dakis@hotmail.com check your email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Τι έχουν πάθει; Κάθε φορά που ανοίγω το gmail μου ξαναβγάζει 6 προσκλήσεις!!!! Την ξέρετε τη διαδικασία λοιπόν... Ονοματεπώνυμο και email με ΡΜ. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 kala xamos ginete... pare kosmo to google... EXW 4 INVITES... PM TWRA ... ONOMA EPWNYMO KAI ACTIVE E-MAIL... PROSOXH se yahoo kai hotmail pane sto SPAM h den pane ka8olou polles fores... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Και εμένα μου ήρθαν invites!!!!!!!!!! Έχω 4! Στείλτε PM's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Τα 5 πρώτα pm που θα λάβω με ένα όνομα και email παίρνουν gmail. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην ζητάτε από 2 ή περισσότερα άτομα ταυτόχρονα invitation, είτε με pm είτε με post, για να μην πηγαίνουν τα invitation χαμένα... l3ft3r1s [edit: μόλις εξαντληθούν θα το πω, για αυτό στέλνετε μέχρι τότε... 3 invitations left] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Μολις μου ηρθε ενα mail στο gmail μου απο το fleamarket και μεταξυ αλλων ελεγε ''ευχαριστουμε για την ερωτηση,θα σας απαντησουμε συντομα''. Μονο που εγω ΠΟΤΕ δεν εχω μπει στο fleamarket.gr.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 4 Invitations ακόμη από μένα. Ξέρετε την διαδικασία. PM με ονοματεπώνυμο και ένα έγκυρο email. Κατά προτίμηση όχι Yahoo & hotmail. Για να μην πηγαίνουν χαμένα. EDIT: 9 στο σύνολο τα invitations που μπορώ να δώσω Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Aλλες 4 προσκλησεις και απο εμενα. Στειλτε μου ΡΜ με ονοματεπωνυμο και εγκυρο mail και εφτασε... Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Απέκτησα κι εγώ άλλες 6 προσκλήσεις....Όποιος θέλει....... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 κανεις για εμενα? globalnoisegr(at)yahoo.gr thnx! :) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 3 Σεπ. 2004 , 00:28) κανεις για εμενα? globalnoisegr(at)yahoo.gr thnx! :) Αν διάβαζες πιο πάνω τι λέμε! :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Σωστός ο supernet. sxetikos_asxetos, ζητώντας gmail invitations με post ίσως σου στείλουν 2-3 που έχουν, οπότε οι επιπλέον 1-2 πάνε χαμένες. Και ίσως υπάρχουν άλλα παιδιά που τις θέλουν, αμαρτία είναι να πάνε χαμένες. :Ο Με pm παρακαλώ, και σε ένα μόνο άτομο pm... ;) Τα invitations δεν τα χουμε να τα βλέπουμε να χαιρόμαστε, τα μοιράζουμε, αλλά ίσως υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν! Φιλικά l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obsession Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Aν κοιταξετε τις προηγουμενες σελιδες ολοι ζητουσαν προσκλησεις και τωρα γινεται χαμος απο προσφορα. Παντως σε εμενα δεν ηρθαν ακομα. Keep up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 έχω 5 προσκλήσεις... οι 5 πρώτοι που θα μου στείλουν e-mail στο antonis.wrx AT gmail.com με ονοματεπώνυμο και valid e-mail (όχι hotmail, yahoo) θα πάρουν. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Alli mia kai apo emena..Stilte moy PM plz Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Το κακό είναι ότι τα εξερχόμενα μηνύματα που γράφονται στα ελληνικά, στέλνονται με το unicode (utf-8) encoding και ο παραλήπτης αν δεν ξέρει να δοκιμάσει το unicode από το view menu, τότε διαβάζει κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts