vrinek502 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Onoma: Hayato ;) Epitheto: Kakita :p email: vrinek502 [at] yahoo (gr) ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση We apologize for the inconvenience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 De me 8elei to Gmail lol....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Ρε παιδια εσεις που εχετε τα invites τη χρηση κανετε στο account σας? Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη ουτε ενα!!:( (το εχω μια εβδομαδα περιπου) Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 i alitheia twra teleftaia exoun psilokopei oi invitations.mallon plisiazoume pros tin opening day.... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 6 Ιούλ. 2004 , 17:34) Ρε παιδια εσεις που εχετε τα invites τη χρηση κανετε στο account σας? Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη ουτε ενα!!:( (το εχω μια εβδομαδα περιπου) Το χα απορία. Παίζει ρόλο η χρήση, σε σχέση με τα invites που σου δίνουν? Εμένα αρχικά μου δώσανε 6 μαζεμένα και έκτοτε κανένα άλλο. :( Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Nomizw pezei rolo kai i xrisi. An den to xrisimopoieis den sou stelnoun tipota nomizw. Kapoios nomizw apo to forum eixe 2 kai tou estilnan mono se afto poy xrisimopoiouse... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 egw to xrhsimopoiw poly alla mono 2 mou hrthan meta apo 5 meres twra perasan 10 kai tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Ti na sou pw.Pantws diabaza extes oti i google exei apagorefsei tis agorapolisies invitation opote isws giafto exei kopsei tis invitations! Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Εγώ το έχω εδώ και 3 εβδομάδες (thanx alfa :up: ) και το χρησιμοποιώ λίγο (5-10 mail έχω στείλει) και δε μου έχει έρθει καμία invitation... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nicktsak ( 6 Ιούλ. 2004 , 17:41) i alitheia twra teleftaia exoun psilokopei oi invitations.mallon plisiazoume pros tin opening day.... δεν νομίζω. Απ' ότι διαβάζω το gmail θα γίνει public προς το τέλος του χρόνου. Με τις προσκλήσεις μάλλον δημιούργησαν σαματα (ωραία, γιατι με τα 2MBτου hotmail και τα 6 του Yahoo! δεν πήγαινε άλλο) , αποκτώντας συγχρόνως εναν τεράστιο και δωρεάν αριθμό beta testers που στην πλειοψηφία του είναι εμπειροι χρήστες Pc&Net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 γι'αυτό μάλλον μειώθηκαν και τα invitations... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Ναι και σε μένα δεν έρχονται πια. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και έχω λάβει συνολικά 7. Αλλά εδώ και μέρες ξεραίλα ! Μάλλον περιμένουνε να γίνει η ζήτηση πάλι μεγάλη αφου δώσανε αρκετά. Μια καλή ερώτηση είναι άραγε πόσοι είναι οι χρήστες του Gmail ? Με μία αναζήτηση στο Google του "@gmail.com" βγαίνουν περίπου 317.000 αποτελέσματα οπότε παίρνουμε μια γεύση... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. July 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas ( 6 Ιούλ. 2004 , 23:33) Με μία αναζήτηση στο Google του "@gmail.com" βγαίνουν περίπου 317.000 αποτελέσματα οπότε παίρνουμε μια γεύση... :) 317.000 δωρεάν beta testers δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 emena mono dio mou edwse kai meta pikra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Και μένα ούτε μια invitation. Επίσης δέχεται το gmail mail από άλλους λογαριασμούς? Έχω στείλει δυο τρία τεστ από το account μου στη vivodi και δεν τα λαμβάνει ποτέ! Δεν ξέρω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 εμένα πάλι πολλά mails που μου στέλνουν στα ελληνικά βγαίνουν ιερογλυφικά,παρόλο που αλλάζω όλα τα encodings στο view, περιλαμβανομένου και του greek windows...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Nai orismena bgainoun ieroglyfika akoma. Siga siga tha to ftiaksoun kai afto. Kai emena moy eixe erthei ena email sta ellinika kai itan mono erwtimatika (???????)...Bre sto word to adegrapsa tipota. mexri sto hotmail to estila alla pali tipota...telika zitisa na moy ksanastiloun to email sta greeklish...ti na peis..paidikes asthenies... Παράθεση By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από brebosgeo emena mono dio mou edwse kai meta pikra Kai emena akribws to idio. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Μία λύση που προτείνουν στο support είναι να επιλέξεις το "view original"...αλλά δεν δουλεύει πάντα το κόλπο... Εμ...γιαυτό έχει και το BETA στο λογότυπο.... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 παιδια αν σας ερθει καμια καντε ενα ψυχικο και στειλτε και στο fabo114@hotmail.com γιατι ο Gates θα στειλει μπραβους να με 'τερματισουν' (ολο στα 2MB μενω στασιμος :p) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 Google GMail 'CheckAvailability' Script May Disclose User Information to Remote Users Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 paidia sas doulevei to mail?shmera prospathw na mpw kai de me bazei kai mou leei.makari na kserame kai poio einai to problhma.eseis mpainete kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Server Error Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. To xei ksanavgalei. Tha tou perasei :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει ξαναειπωθεί... Ποιο είναι το βέγιστο μέγεθος attachment που πέρνει το gmail??? Νομίζω κάπου είχα διαβάσει 9ΜΒ... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2004 Κάπου εκεί... Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts