Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που να στρωσει η μπαταρια με τοσα που φλασαρουμε??? Χαχαχα γεια σου ρε ακη!!!

Κοιτα Αλεξ...Εαν θελουμε να εχουμε μια συσκευη η οποια ειναι τριετιας σε επιπεδο software 2015-16 ετσι πρεπει να τρεχει . Ας παρει ο καθενας μια καινουργια μπαταρια να σηκωνει τις ταχυτητες .Ενα 10ρικακι εχει σιγα τα καστανα...Ειναι το ποιο φθηνο αναλωσιμο μετα απο τρια χρονια ατελιωτων φορτισεων

Edited by akiss_

Ακριβως αυτο!

Καλα τα λες!

Δοξα τον θεο καλα κρατα ακομα το νοτε 2

Και οχι μονο φιλε γονατιζει πολλα αλλα παντα σε σχεση με μια σωστη custom rom .Αλλες συσκευες δεν ειναι πετυχημενες λογο υλοποιησης.

Σωστο αυτο που λες!

Εχουν περασει πολλες συσκευες απο το χερι μου και καταλαβαινω πως το εννοεις!

Note 2 FTW ;)

Εκανα μ@λ@κι@.....

Έκανα copy paste το apk του playstore που ανέβασες τώρα Άκη, στο system/privapps και δεν το κάνει εγκατάσταση και δεν εχω καθόλου play store τώρα....

Εβαλες δικαιωματα? Εκανες reboot?

Δεν το χω βαλει εγω παντως ακομα...

Εκανα μ@λ@κι@.....

Έκανα copy paste το apk του playstore που ανέβασες τώρα Άκη, στο system/privapps και δεν το κάνει εγκατάσταση και δεν εχω καθόλου play store τώρα....

στην διαχειριση εφαρμογων φαινεται ? Εαν ναι πηγαινε καθαρισετο μπες recovery και κανε μονο wipe cache και format cache.

Edit:παιζει κανονικα δεν εχει προβλημα.

Το βαλα και γω του ακη

Παιζει κανονικα

Εκανα εκκαθαριση δεδομενων στο παλιο της εκδοσης 6 και μετα αντεγραψα το καινουριο που ανεβηκε...

Αλλαξα permissions,reboot και ολα οκ

Παιδια εμενα μετα απο 2 μερες που εχω την ρομ του ακη το κινητο παει σφαιρα και μονο οταν το παραφορτωσω αρχιζω να βλεπω καθυστερησεις. Πραγματικα δεν αλλαζω τιποτα μεχρι να βγει κατι αλλο πολυ αναβαθμισμενο.well done akiss!

Ξερω οτι ενα post με συγχαρητήρια δεν προσφέρει στο forum αλλα δεν μπορεσα να αντισταθώ γιατί ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι τωρα η rom του Akiss_ Σε ευχαριστώ λοιπον που με κανεις σε λιγες ημέρες να κλεινω για πρωτη φορα 3ετια με το ιδιο κινητο και κυριως που με κάνεις ακόμη να το γουσταρω..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

καλημέρα, μετά από 1 χρόνο με την DR. ketan είπα να ψαχτώ λίγο όμως δεν ανοίγει το λινκ----> https://mega.nz/#!jAolxIBS...FRz2nuSu4mXyMw Edited by nikos965
S.P.

καλημέρα, μετά από 1 χρόνο με την DR. ketan είπα να ψαχτώ λίγο όμως δεν ανοίγει το λινκ----> https://mega.nz/#!jAolxIBS...FRz2nuSu4mXyMw

Πηγαινε σε πιο πισω σελιδες στο λινκ

Το πατησα και ανοιγει κανονικα απο κει

Αν και εμένα η Ρομ στην αρχή δεν μου έκατσε καθόλου καλά, είπα να δώσω μια ευκαιρία και με μεγάλη μου εκπληξη μπορώ να πω ότι βρήκα την ρομ που θα με κρατήσει αφενώς μέχρι την επόμενη του άκη και αφετέρου μεχρι τον επόμενο Αύγουστο όπου θα εχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε 2 πράγματα. Πρώτον άν το επόμενο μοντέλο νοτε θα έχει όλα όσα δεν είχε το προηγούμενο (ή τουλάχιστον δεδομένου της καταστευής την μη αποσπόμενη μπαταρία να την καταπιώ αλλά να έχει οποσδήποτε sd και υπέρυθρες) και δεύτερον αν "ξεκλιδώσουν" τα 64βιτ στον exynos του νοτε 4 όπου σε ενδεχόμενο φιάσκο και του νέου μοντέλο θα πάω προς τα εκεί με κλειστά μάτια. Για την ώρα η αγορά μιας νεας μπαταρία είναι επιβεβλημένη και λίγο ώθηση στον κερνελ ώστε το κινητό να μην εχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τα τελευταία μοντέλα.

Μπράβο άκη!

Αν και εμένα η Ρομ στην αρχή δεν μου έκατσε καθόλου καλά, είπα να δώσω μια ευκαιρία και με μεγάλη μου εκπληξη μπορώ να πω ότι βρήκα την ρομ που θα με κρατήσει αφενώς μέχρι την επόμενη του άκη και αφετέρου μεχρι τον επόμενο Αύγουστο όπου θα εχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε 2 πράγματα. Πρώτον άν το επόμενο μοντέλο νοτε θα έχει όλα όσα δεν είχε το προηγούμενο (ή τουλάχιστον δεδομένου της καταστευής την μη αποσπόμενη μπαταρία να την καταπιώ αλλά να έχει οποσδήποτε sd και υπέρυθρες) και δεύτερον αν "ξεκλιδώσουν" τα 64βιτ στον exynos του νοτε 4 όπου σε ενδεχόμενο φιάσκο και του νέου μοντέλο θα πάω προς τα εκεί με κλειστά μάτια. Για την ώρα η αγορά μιας νεας μπαταρία είναι επιβεβλημένη και λίγο ώθηση στον κερνελ ώστε το κινητό να μην εχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τα τελευταία μοντέλα.

Μπράβο άκη!

Thanks man αλλα...το Ν5 ειναι ετη φωτος μακρια...Κυριολεκτικα για πεταμα ολες οι συσκευες της αγορας μπροστα του...Εκλεισε σπιτια...Περιμενουν μηπως αναστηθει ο Στηβ...

Edited by akiss_

Παράθεση από nikos965

καλημέρα, μετά από 1 χρόνο με την DR. ketan είπα να ψαχτώ λίγο όμως δεν ανοίγει το λινκ----> https://mega.nz/#!jAolxIBS...FRz2nuSu4mXyMw

alexclone #7768

----------------------------------------

καλημέρα, πήγα προς τα πίσω μέχρι την 500 σελίδα αλλά δεν τη βρήκα. Άλλωστε αυτή για την οποία αναφέρομαι ανέβηκε στη σελίδα 510. Αν έχεις πρόχειρο το link θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Και πάλι, καλημέρα!

Edited by nikos965
S.P.

Παράθεση από nikos965

alexclone #7768

----------------------------------------

καλημέρα, πήγα προς τα πίσω μέχρι την 500 σελίδα αλλά δεν τη βρήκα. Άλλωστε αυτή για την οποία αναφέρομαι ανέβηκε στη σελίδα 510. Αν έχεις πρόχειρο το link θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Και πάλι, καλημέρα!

καλημερααα

αυτο στην 510 ειναι ναι

https://mega.nz/#!jAolxIBS!xd_U2wReE0Kh1EHW8rlmrcJvf3pJZFRz2nuSu4mXyMw

για δες το παλι...εμενα το ανοιγει κανονικα.

δοκιμασε και απο αλλον browser μηπως κατι εχει κολλησει :wacko:

Την πέρασα και εγώ , δεν μου άρεσε το playstore , έκανα και το restore και δεν πέτυχε και ξανα-επέστρεψα στην προηγούμενη που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Έβαλα και το προφίλ "Battery save" στον Agni και είμαι Άρχοντας... :D

http://s5.postimg.org/bijwqark7/Screenshot_2015_12_07_10_14_27.jpg

Την πέρασα και εγώ , δεν μου άρεσε το playstore , έκανα και το restore και δεν πέτυχε και ξανα-επέστρεψα στην προηγούμενη που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Έβαλα και το προφίλ "Battery save" στον Agni και είμαι Άρχοντας... :D

http://s5.postimg.org/bijwqark7/Screenshot_2015_12_07_10_14_27.jpg

ποια προηγουμενη εννοεις?

δεν φλασαρες την νεα πειραγμενη ρομ του ακη?

εχει κανει πολλες αλλαγες,...

Στην τελευταία αναφέρομαι.

Φαίνεται στην υπογραφή μου σε ποιά επέστρεψα (είχα nandroid backup);)

Στην τελευταία αναφέρομαι.

Φαίνεται στην υπογραφή μου σε ποιά επέστρεψα (είχα nandroid backup);)

καλη κι αυτη, αλλα στην καινουρια ρομ ο ακης εχει αλλαξει πολλα πραγματα :D

οσο για το play store,ποσταρε λιγο πιο πισω μια εκδοση πιο παλια απο την ασχημη την 6.0

καλη κι αυτη, αλλα στην καινουρια ρομ ο ακης εχει αλλαξει πολλα πραγματα :D

οσο για το play store,ποσταρε λιγο πιο πισω μια εκδοση πιο παλια απο την ασχημη την 6.0

Εκτός από τα animation τι θα μου προσφέρει η καινούρια?

Να πω ότι δεν χρησιμοποιώ φατσοβιβλίο κ.λ.π κοινωνικά δίκτυα

Επίσης δεν χρησιμοποιώ Chrome.

Aν θέλεις πες μου ώστε να κρίνω αν θα μπω στη διαδικασία να το σετάρω από την αρχή

Εκτός από τα animation τι θα μου προσφέρει η καινούρια?

Να πω ότι δεν χρησιμοποιώ φατσοβιβλίο κ.λ.π κοινωνικά δίκτυα

Επίσης δεν χρησιμοποιώ Chrome.

Aν θέλεις πες μου ώστε να κρίνω αν θα μπω στη διαδικασία να το σετάρω από την αρχή

δεν ειναι μονο τα εφε...εχει αλλαξει και μεσα στον κωδικα διαφορα.

για καλυτερη αποκριση της συσκευης...καλυτερη ραμ και τα λοιπα...

δεν τα ξερω πολυ καλα ολα αυτα, λιγο εχω διαβασει, ο ακης θα μας πει περισσοτερα.

οπως και να χει αφου εχεις βολευτει με αυτην που εβαλες, και σε εξυπηρετει,τα αλλα περισσευουν.. :D

εμενα μαρεσει να φλασαρω καθε 2 μερες ας πουμε :p

ο καθενας με την τρελα του χχαχαχαχαχα