Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλα! Έχει φτάσει η ερτ να έχει τέτοια τεχνολογία;;; απίστευτο! Οπότε το χρησιμοποιείς μαζί με τα γυαλιά της Google etc για να το δεις? (εννοώ κάποιο κινητό στην οποία θα λειτουργεί η εφαρμογή)

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον, ερωτηση που αφορα το wifi direct.

Θελω να μεταφερω μια δεκαρια αρχεια μεγεθους περιπου 1gb το καθενα μεταξυ δυο συσκευων σαμσουνγκ. ΑΛΛΑ, η ληψη γινεται by default στην εσωτερικη μνημη της συσκευης, στον καταλογο download. Ο ελευθερος χωρος ομως στην εσωτερικη μνημη ειναι περιπου 2gb, ενω στην εξωτερικη καρτα περιπου 70gb.

Γινεται λοιπον να αλλαξω με καποιο τροπο την default τοποθεσια αποθηκευσης, αντι για εσωτερικη μνημη, σε εξωτερικη καρτα?

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω αγώνα ούτε μέσω Web.

Προσπαθώ να δω live από το http://fifaworldcup2018.ert.gr και με τον built-in browser και με Chrome και δεν δείχνει εικόνα του αγώνα - δείχνει μαύρο.

Στο site εννοείται ότι μπαίνει κανονικά.

Φταίω πάλι εγώ ή πάλιωσε το κινητό ;

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Δοκιμασε και τον firefox με pc mode. Μπηκα τωρα και βλεπω σε επαναληψη το Σουηδια-Κορεα, μιας και δεν εχει κατι live.

Παιδια απο το google play δυο εφαρμογες.Κατεβαζουμε πρωτα mx player και μετα το greek tv (samantas-5855) για το μουντιαλ.Παταμε ΕΡΤ-1. Edited by s_wind

Δοκιμασε και τον firefox με pc mode. Μπηκα τωρα και βλεπω σε επαναληψη το Σουηδια-Κορεα, μιας και δεν εχει κατι live.

Δυστυχώς δεν έπαιξε ούτε το Firefox (δοκίμασα καί σε PC mode)

Κάνε μια δοκιμή τώρα αν θες που έχει live αγώνα.

BTW, δοκίμασα να κατεβάσω το Edge for Android που ζητάει Android 4.4 και πάλι δεν με άφησε !

Σε εσένα σου επιτρέπει να το εγκαταστησεις ;

Παιδια απο το google play δυο εφαρμογες.Κατεβαζουμε πρωτα mx player και μετα το greek tv (samantas-5855) για το μουντιαλ.Παταμε ΕΡΤ-1.

Άκη δεν ψάχνουμε να δούμε την κλασική μετάδοση από ERT αλλά να εγκαταστήσουμε την ERT VR εφαρμογή ή να δούμε μέσα από το site http://fifaworldcup2018.ert.gr που είναι σαν την εφαρμογή.

Πωωω καλα τι εφαρμογη ειναι αυτη:cool: Την κατεβασα απο το google-play (ERT VR) . Ακολουθει την κινηση του χεριου μου δεξια-αριστερα πανω-κατω ζουμαρει στον αγωνιστικο χωρο ααα τι ωραια. Με εβαλε και σε ασπρα πουφ στα επισημα καλα μα ποιος ειμαι με περασαν για μεγιστανα πςςςς :lol:

Κοιτατε εδω που καθομαι παλικαρια μα ποιος ειμαι ρε παιδι μου προσκυνηστε με χαχααχαχα :lol:

Εαν δεν μπορειτε να μπειτε θα στειλω ενα υπαλληλο να σας βαλει τζαμπα:p:lol:

Galaxy A8 2018

Φωτο1---->>> https://i.imgur.com/6t13uJV.jpg

Φωτο2---->>> https://i.imgur.com/cMypOr4.jpg

Edited by s_wind

Δυστυχώς δεν έπαιξε ούτε το Firefox (δοκίμασα καί σε PC mode)

Κάνε μια δοκιμή τώρα αν θες που έχει live αγώνα.

BTW, δοκίμασα να κατεβάσω το Edge for Android που ζητάει Android 4.4 και πάλι δεν με άφησε !

Σε εσένα σου επιτρέπει να το εγκαταστησεις ;

Δυστυχως live αγωνα δεν μπορω να δω. Μου βγαζει κι εμενα μαυρο πλαισιο.

Ουτε την εφαρμογη ert vr μπορουμε να εγκαταστησουμε. Στο νοτε4 με ΜΜ με αφηνει να την εγκαταστησω.

Τον Edge για αντροϊντ τον εγκατεστησα απο το playstore. Αλλα ειναι βαρυς και κακογραμμενος και τον εβγαλα αμεσως. Ουτε κι αυτος βεβαια παιζει live αγωνες.

a02e61f1b054a8694ce2548d03c83900.jpg

Άκη δεν ψάχνουμε να δούμε την κλασική μετάδοση από ERT αλλά να εγκαταστήσουμε την ERT VR εφαρμογή ή να δούμε μέσα από το site http://fifaworldcup2018.ert.gr που είναι σαν την εφαρμογή.

Ακη υπαρχει ελπιδα κι εμεις οι ταπεινοι να παρουμε μια τζουρα απο vip σουιτα?

Να σ' εχει καλα ο Θεος παντως. 2 χρονων ρομ (η νοτε προ2 08.08.2016) κι ακομα πεταει!

Edited by fioravanti90

Μηπως παιζει με τον fastest mini browser ;

EDIT: Παντως και στα pc ζοριζεται ειναι βαρυ , στο Galaxy A8 2018 που εχω το παει σφαιρα .

Edited by s_wind

Παίδες, λίγο πριν την αγορά νέου κινητού (πάω προς Xiaomi μάλλον), γύρισα σε μια παλιά ROM (2014) του Dr. Ketan (Android 4.4.2)

Με τα καλά της και τα κακά της...

Μια χαρά ήτανε του δόκτωρος η ΡΟΜ.

Απλά είναι παλιά σε γραφικό περιβάλλον.

Εγώ με αυτή ήμουνα καιρό πριν περάσω στου Άκη.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Την θυμόμουν καλύτερη την ROM του Ινδού γκουρού.

Με απογοήτευσε σε πολλά περισσότερα πέραν της εμφάνισης.

Η αλήθεια είναι ότι οι ROM του Ακη μας κακομαθαν και δεν θα βρούμε καλύτερες στο official Andorid 4.4.x

Απλά σε εμένα αυτές οι ROM του Άκη ποτέ δεν άντεξαν περισσότερο από 4-6 μήνες πριν αρχίσουν τα τρελά τους.

Λοιπόν παλληκαρια, κάντε μια επίσκεψη στο XDA και θα πάθετε πλάκα από την ποιότητα των AOSP σε Nougat 7.1.2

Οι τρελοί χρήστες εκεί πέρα, πιέζουν τους developers να βγάλουν και ROM για το Oreo, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

Εγώ έβαλα μια Nougat και δεν αλλάζω κινητό μέχρι να μου κάτσει κάτι στραβά.

Με λίγα λόγια είναι σαν να πήρα καινούργιο κινητό από όλες τις απόψεις.

Will see...

Την θυμόμουν καλύτερη την ROM του Ινδού γκουρού.

Με απογοήτευσε σε πολλά περισσότερα πέραν της εμφάνισης.

Εχεις δικιο. Ειναι περιπου οπως οταν αναπολουμε τα παιδικα/εφηβικα/φοιτητικα μας χρονια οπου "ολα ηταν καλυτερα". Οχι, δεν ηταν. Εμεις ημασταν πιτσιρικοτεροι και η μνημη ειναι επιλεκτικη και κρατα μονο τα ευχαριστα, αποθωντας ολα τα ασχημα και δυσαρεστα.

Η αλήθεια είναι ότι οι ROM του Ακη μας κακομαθαν και δεν θα βρούμε καλύτερες στο official Andorid 4.4.x

Απλά σε εμένα αυτές οι ROM του Άκη ποτέ δεν άντεξαν περισσότερο από 4-6 μήνες πριν αρχίσουν τα τρελά τους.

Ο Ακηςς εδωσε παραταση ζωης στο νοτε2 μου μεχρι να καει η πλακετα του. Καθε φορα που το ανοιγω τον ευχαριστω νοερα. Δεν ειναι μαγος, ειναι καποιος σαν εμας που απλως "εχασε" πολλες ωρες διαβαζοντας και μαγειρευοντας.

Οντως πολλες φορες η συνταγη δεν πετυχαινει απολυτα. Εγω πχ εχω δοκιμασει σχεδον ολες του τις ρομ, μιας και το νοτε2 το εχω πλεον ως 2ο, αλλα παντα γυριζω στη νοτε2 προ (08.08.2016). Για μενα η καλυτερη.

Λοιπόν παλληκαρια, κάντε μια επίσκεψη στο XDA και θα πάθετε πλάκα από την ποιότητα των AOSP σε Nougat 7.1.2

Οι τρελοί χρήστες εκεί πέρα, πιέζουν τους developers να βγάλουν και ROM για το Oreo, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα.

Εγώ έβαλα μια Nougat και δεν αλλάζω κινητό μέχρι να μου κάτσει κάτι στραβά.

Με λίγα λόγια είναι σαν να πήρα καινούργιο κινητό από όλες τις απόψεις.

Will see...

Καλες ειναι οι aosp αλλα χανεις το πενακι. Αρα για μενα δεν, οσο γρηγορες και φανταχτερες να ειναι. Το μονο σοβαρο τους συν ειναι οτι μπορεις να τρεχεις εφαρμογες που δεν τρεχουν στην ΚΚ λογω αρχαιοτητας, οπως της Ερτ μουντιαλ καληωρα. Αποψη μου βεβαια.

Edited by fioravanti90

Ξέρει κάποιος πως βλέπουμε την τρέχουσα έκδοση του bootloader και του modem ;

Δεν μου δουλεύει το *#1234# και στις ρυθμίσεις -> about μου βγάζει τον "αριθμό έκδοσης φασματος" και πιο κάτω τον "αριθμό έκδοσης"

Υπάρχει app από το Google Play που να τα δείχνει ;

Επίσης, ξέρουμε ποια είναι η έκδοση των τελευταίων bootloader και modem για το Note ΙΙ και από πού τα κατεβάζουμε ;

Ο bootloader και το modem λογικά πρέπει να είναι σε κάποιο τελευταίο stock firmware.

Ξέρει κάποιος πως βλέπουμε την τρέχουσα έκδοση του bootloader και του modem ;

Δεν μου δουλεύει το *#1234# και στις ρυθμίσεις -> about μου βγάζει τον "αριθμό έκδοσης φασματος" και πιο κάτω τον "αριθμό έκδοσης"

Υπάρχει app από το Google Play που να τα δείχνει ;

Επίσης, ξέρουμε ποια είναι η έκδοση των τελευταίων bootloader και modem για το Note ΙΙ και από πού τα κατεβάζουμε ;

Ο bootloader και το modem λογικά πρέπει να είναι σε κάποιο τελευταίο stock firmware.

Υπάρχει και λέγεται "Phone Info Samsung"

Έχω χρόνια να την δοκιμάσω, αλλά σίγουρα στο Note II δούλευε.

Έχω κάποια νέα.

Λοιπόν, αρχικά για να παίξει το site της ΕΡΤ πρέπει να απενεργοποιήσετε το AdAway.

Φεύγει η μαυρίλα και το κινητό το παλεύει - σε full screen σέρνεται τελείως, σε παράθυρο κάτι δείχνει (κολλάει)

Εγώ είμαι με την 7.1.2 και έκανα τις δοκιμές μου με Chrome.

Επίσης, πέρασα τις τελευταίες εκδόσεις bootloader και modem.

Το app ERT VR δεν το δίνει ούτε στην 7.1.2 με το Note II

Έχω κάποια νέα.

Λοιπόν, αρχικά για να παίξει το site της ΕΡΤ πρέπει να απενεργοποιήσετε το AdAway.

Φεύγει η μαυρίλα και το κινητό το παλεύει - σε full screen σέρνεται τελείως, σε παράθυρο κάτι δείχνει (κολλάει)

Εγώ είμαι με την 7.1.2 και έκανα τις δοκιμές μου με Chrome.

Επίσης, πέρασα τις τελευταίες εκδόσεις bootloader και modem.

Το app ERT VR δεν το δίνει ούτε στην 7.1.2 με το Note II

Εφοσον εισαι σε android 7 . . .

Γραψε ERT VR και κατεβασε το εκτος google play κατεβασε επισης να δεις εαν παιζουν οι εφαρμογες game launcher και game tuner μετα τρεξε απο κει την εφαρμογη εφοσον βεβαια το δεχεται.

Εφοσον εισαι σε android 7 . . .

Γραψε ERT VR και κατεβασε το εκτος google play κατεβασε επισης να δεις εαν παιζουν οι εφαρμογες game launcher και game tuner μετα τρεξε απο κει την εφαρμογη εφοσον βεβαια το δεχεται.

Πολύ βαριά εφαρμογή, έκανε αρκετή ώρα να ανοίξει, αλλά τελικά φορτώνει κανονικά.

Δυστυχώς κάτι λείπει μάλλον από το hardware - πιθανώς από το chip γραφικών - και μου δείχνει μαύρη οθόνη από την κεντρική κάμερα που κάθεσαι στο κέντρο του γηπέδου και βλεπεις flat το παιχνίδι.

Οι άλλες δυο κάμερες πισω από τα τέρματα παίζουν μια χαρά και μάλιστα η περιστροφή του γηπέδου και του εικονικού δωματίου με τα δάκτυλα γίνεται πολύ γρήγορα.

• 1 month later...

Παιδιά, όποιος έχει μεταγενέστερα αγορασμένη μπαταρία αλλά του χάλασε το κινητό και δεν την χρειάζεται, ας με ειδοποιήσει με πμ.

Ευχαριστώ.

Αρε Note 2 ....Αθανατο:D

Όντως αθάνατο. Χάλασε το κινητό της γυναίκας και της έδωσα το Νότη αναγκαστικά. Πλέον έφτιαξα το κινητό της, Redmi Note 4G το οποίο είναι πιο γρήγορο και πιο αποκρίσιμο, αλλά της αρέσει περισσότερο ο Νότης. Και έτσι λέω εάν βρω μπαταρία να την αφήσω με αυτό να δω πόσο θα αντέξει ακόμη.

Πάντως στα χέρια από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι Φεβρουάριο του 2017 έχει περάσει τα πάντα.

Ατελείωτα φλασαρίσματα, άπειρες ΡΟΜ και πολλές πολλές ώρες μουσικής με Bluetooth.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά , περνούσα νέα ρομ από την αρχή, το μεσημέρι στο λεωφορείο το μισάωρο που έκανε από και προς την δουλειά....

Πάντως εκτός από την μπαταρία, φυσιολογικό βέβαια, το μόνο πρόβλημα που έχει το κινητό είναι ένα μικρό τρίξιμο στο ηχείο του.

Αθάνατο!!!!

Καλα εκανες με μια καινουργια μπαταρια την κανει την δουλεια του μια χαρα και παραμενει ωραια συσκευη , λειτουργικη.Ο μοναδικος λογος που το εδωσα ειναι οτι επρεπε να σταματησω να ασχολουμε με ρομ γιατι ειναι κολλημα στο Νοτη:lol:Αλλα εαν το ειχα στα χερια μου ενα update το εκανα:p

Μόλις βάλετε Nougat, αρχικά θα νομίζετε ότι πήρατε καινούργιο τηλέφωνο και στην συνέχεια όσο περνάει ο καιρός δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσετε πίσω σε οτιδήποτε άλλο.

Χεχε, οντως θα ειναι αλλο τηλεφωνο. Απο νοτε2 θα γινει ενα μεγαλο s4.

Καλες ολες αυτες οι ρομ, αλλα χωρις πενακι, οχι ευχαριστω.

Από το 2012 που αγόρασα το κινητό, το πενάκι το έχω χρησιμοποιήσει λιγότερο από 10 φορές.

Το κινητό είχε αγοραστεί ως η μεγαλύτερη οθόνη που μπορούσα να βρω τότε, με πολύ καλή μπαταρία για να μην το φορτίζω συνέχεια (λόγω οθόνης) και το κορυφαίο hardware της εποχής.

Για μένα το 7.1.2 απλά το απογείωσε σε σταθερότητα, ταχύτητα, μπαταρία.