Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά για να στριμάρεις ταινίες hd απ το pc ένα είναι το απόλυτο πρόγραμμα bsplayer παίζει τα πάντα απροβληματιστα και αναγνωρίζει ελληνικούς srt υπότιτλους

Για πες διαφορες με τρωει να δοκιμασω:rolleyes:

Και κατι αλλο τι βλεπετε απο πλοηγηση ,τελικα ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος browser? Με ενδιαφερει βασικα μονο η ταχυτητα!

Μόλις έβαλα την sotmax 11 και αφού ξεκίνησα τις δοκιμές με τον saber που προτείνει στον aroma, αποφάσισα να ξαναβάλω τον speedwizz.

Η διαφορά που βλέπω είναι στη απόκριση και στη σβελταδα στη χρήση και νομίζω πως θα συνεχίσω με αυτόν.

Για διάρκεια μπαταρίας δεν έχω συνολική άποψη, αλλά σε deep sleep με wifi τρώει περίπου 1% την ώρα, με push notifications σε 3 email accounts.

Ταχυτατο Internet.

Εαν ειμαστε ρουτ..

κατεβαζουμε αυτο---->https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.mytechie.setDNS&hl=el

και το γυρναμε σε google-dns.

Μετα για πολυ γρηγορη πλοηγηση(εξαρταται φυσικα και απο το δικτυο , εγω ειμαι wind) βαζουμε τον παρακατω browser ο οποιος ειναι λιτος αλλα...πολυ γρηγορος μετα απο αρκετες μετρησεις που εχω κανει----->https://play.google.com/store/apps/details?id=com.light.browser&hl=el

Edited by s_wind

σκεφτομαι να αλλαξω ρομ ( sotmax) αν και ειμαι ευχαριστημενος απλα εχω ενα θεμα σοβαρο για εμενα. εχω το bt plantronics 975 και αρκετες φορες οταν παιρνω η δεχομαι κλησεις δεν ακουω τιποτα ουτε με ακουνε. αυτο γινεται δυο τρεις φορες μεχρι να συννενοηθω. κατι το οποιο ειναι εκνευριστικο και για εμενα και για τους συνεργατες μου. σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

στην αρχη νομιζα οτι φταιει το bt αλλα οταν το συνδεσα και στο bt του αυτοκινητου εκανε το ιδιο. το παθαινει οποτε του ερθει!

Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

σκεφτομαι να αλλαξω ρομ ( sotmax) αν και ειμαι ευχαριστημενος απλα εχω ενα θεμα σοβαρο για εμενα. εχω το bt plantronics 975 και αρκετες φορες οταν παιρνω η δεχομαι κλησεις δεν ακουω τιποτα ουτε με ακουνε. αυτο γινεται δυο τρεις φορες μεχρι να συννενοηθω. κατι το οποιο ειναι εκνευριστικο και για εμενα και για τους συνεργατες μου. σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

στην αρχη νομιζα οτι φταιει το bt αλλα οταν το συνδεσα και στο bt του αυτοκινητου εκανε το ιδιο. το παθαινει οποτε του ερθει!

Συνήθως οι κερνελ φταίνε για τέτοιες δυσλειτουργίες. Άλλαξε πρώτα κερνελ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδες να ρωτησω...Αξιζει η μεταβαση απο sotmax σε cm 10.2 ?
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Hello boys, επειδη το αλλο νημα με το LTE δεν παιζει καθολου. Ρωταω εδω.

Να φορεσω custom ρομ (και αν ναι ποια ?) ή να κατσω στα αβγα μου με την 4.1.2 μαμα ?

επειδη ειναι καινουργιο (2 μηνο περιπου) δεν θελω να κανω καμια βλακεια και να τρεχω μετα.

Απλα κλασσικα απο περιεργεια για να πειραματιστω με αλλες rom....

Thanks.

Hello boys, επειδη το αλλο νημα με το LTE δεν παιζει καθολου. Ρωταω εδω.

Να φορεσω custom ρομ (και αν ναι ποια ?) ή να κατσω στα αβγα μου με την 4.1.2 μαμα ?

επειδη ειναι καινουργιο (2 μηνο περιπου) δεν θελω να κανω καμια βλακεια και να τρεχω μετα.

Απλα κλασσικα απο περιεργεια για να πειραματιστω με αλλες rom....

Thanks.

Μπορεις να πειραματιστεις με οποια θελεις φιλε μου αρκει να πας στο φορουμ XDA στο αντιστοιχο thread για το 4G Note 2!

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Αλλαξα dpi στα 270. Τρομερή διαφορά. Το μονο θέμα είναι με το πληκτρολόγιο που δεν μπορώ να το αλλάξω. Ερώτηση. Θα δω διαφορά σε μπαταρία ;

Edit κομπλέ το πληκτρολόγιο:p

Respect το νοτελι με κατεβασμένο dpi

Edited by tpal
Θοδωρής

Κανένα, δεν είναι κάτι απαραίτητο. Αν θες όμως κάνε wipe cache/dalvik cache.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Λοιπον εχω ενα προβλημα. Περασα νεα Ρομ και κερνελ και εχω το εξης προβλημα.

Εχνω στον τηλεφωνικο καταλαγο και στις επαφες γνικα υπαρχουν μια χαρα ολες με τις φωτογραφιες κλπ στο gosms και οταν καλο δεν εμφανιζονται ουτε ονοματα ουτε φωτογραφιες.

Τι εχει γινει? Ευχαριστω

Θοδωρής

Νεο update απο τον Umberto στο xda με τον απιστευτο κερνελ---->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2457076

Κανενα Lag και με scheduler γυρισμα σε deadline απογειωνεται το note :respect:

Edited by s_wind

...με sheduler γυρισμα σε deadline απογειωνεται το note :respect:
...Εδώ οι περισσότεροι χρειαζόμαστε μετάφραση :confused:

...Εδώ οι περισσότεροι χρειαζόμαστε μετάφραση :confused:

Πηγαινε speedwizz manager - schedulers και βαλε deadline :Dεκτος και εαν εννοεις οτι δεν ξερεις τι ειναι schedulers:worry:

Για να δείτε τι κάνουν οι Schedulers ρίξτε μια ματιά εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Υπάρχει τρόπος να μη μου μετατρέπει τα μεγάλα μηνύματα αυτόματα σε mms ;

Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις

Υπάρχει τρόπος να μη μου μετατρέπει τα μεγάλα μηνύματα αυτόματα σε mms ;

Δεν βρίσκω κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις

Μπορείς να το κάνεις αν είσαι Root, περάσεις το Xposed framework και εγκαταστήσεις το Disable SMS to MMS Conversion.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μπορείς να το κάνεις αν είσαι Root, περάσεις το Xposed framework και εγκαταστήσεις το Disable SMS to MMS Conversion.

Τώρα εχω simplistic framework δεν ξέρω ,μπορούν να συνυπάρξουν και τα δύο ή το ενα διαγραφη το άλλο; Το χει δοκιμάσει κανείς ;

Ας μεταφερθεί στο σωστό νήμα μήπως και γνωρίζει κανείς.

Τώρα εχω simplistic framework δεν ξέρω ,μπορούν να συνυπάρξουν και τα δύο ή το ενα διαγραφη το άλλο; Το χει δοκιμάσει κανείς ;

Ας μεταφερθεί στο σωστό νήμα μήπως και γνωρίζει κανείς.

Αν εννοείς να μπορείς να χρησιμοποιεις και xposed και simplistic νσι μπορείς. Εγω τα εχω και τα δύο

Θοδωρής

Νεο update απο τον Umberto στο xda με τον απιστευτο κερνελ---->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2457076

Κανενα Lag και με scheduler γυρισμα σε deadline απογειωνεται το note :respect:

Έχεις παίξει και με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του speedwizz manager?

Αν εννοείς να μπορείς να χρησιμοποιεις και xposed και simplistic νσι μπορείς. Εγω τα εχω και τα δύο

Δούλεψε μια χαρά και με τα δύο,πλέον το έχω προσαρμόσει οπως ακριβώς ήθελα. Ευχαριστώ

Μολις διάβασα από το Twitter του Wanam ότι διέρρευσε η 4.3 με permissive selinux οπότε σύντομα θα έχουμε roms αν όλα πάνε καλά.