Myoxygen Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Καλησπέρα. Όταν παίρνω μήνυμα, μου γυρνάει στο αθόρυβο αυτόματα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ανάλογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έχω δει ότι όταν μηδενίζει ο μετρητής για λίγο διάστημα όλα καλά αλλά μετά από λίγες μέρες στην κατάσταση μου γράφει πάλι τροποποιήθηκε.Όταν ξανα κάνω την διαδικασία πάλι ΟΚ.Στοκ και ρουτ είμαι.Συμβαίνει και σε άλλους ? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έχω δει ότι όταν μηδενίζει ο μετρητής για λίγο διάστημα όλα καλά αλλά μετά από λίγες μέρες στην κατάσταση μου γράφει πάλι τροποποιήθηκε.Όταν ξανα κάνω την διαδικασία πάλι ΟΚ.Στοκ και ρουτ είμαι.Συμβαίνει και σε άλλους ? Αν έχεις περάσει cwm χρειαζεται και custom kernel ώστε ο μετρητής να παραμένει μηδέν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Αν έχεις περάσει cwm χρειαζεται και custom kernel ώστε ο μετρητής να παραμένει μηδέν . Δεν έχω περάσει τίποτα μόνο ρουτ έχω κάνει. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Δεν έχω περάσει τίποτα μόνο ρουτ έχω κάνει. Έχεις την εφαρμογή busybox; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Καλησπέρα. Όταν παίρνω μήνυμα, μου γυρνάει στο αθόρυβο αυτόματα. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι ανάλογο; Έχεις την μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα ή κάποια άλλη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Την μαμά εφαρμογή έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Κάνε μια δοκιμή, βάλε στο αθόρυβο τον ήχο των πλήκτρων ή βάλε ήχο αν τα έχεις στο αθόρυβο και πες μου αν άλλαξε κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Την μαμά εφαρμογή έχω. Κάνε και εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή μηνύματα.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 παιδια καλησπερα περασα τον nova 2,2 και ολα καλα ειπα και εγω να απεγκαταστησω τον apex που ειχα και να μεινω μονο με τον Nova μετα απο μια επαννεκινηση που εκανα για κατι αλλο, δεν ανοιγει ο launcher με τιποτε παιζει κανενας launcher σε zip για να τον περασω με recovery και μετα να περασω ξανα τον apex?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 παιδια καλησπερα περασα τον nova 2,2 και ολα καλα ειπα και εγω να απεγκαταστησω τον apex που ειχα και να μεινω μονο με τον Nova μετα απο μια επαννεκινηση που εκανα για κατι αλλο, δεν ανοιγει ο launcher με τιποτε παιζει κανενας launcher σε zip για να τον περασω με recovery και μετα να περασω ξανα τον apex?? ευχαριστω Για δοκιμασε αυτο.. Αν σου δουλεψει κρατα το για ωρα αναγκης... Το πηρα και το εφτιαξα απο την ρομ του sotmax ΜΕ6.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Για δοκιμασε αυτο.. Αν σου δουλεψει κρατα το για ωρα αναγκης... Το πηρα και το εφτιαξα απο την ρομ του sotmax ΜΕ6.. ευχαριστω Σταυρε Δεν δουλεψε ομως :( ισως φταιει που ειχα παγωμενο τον stoc με το titanium?? και παλι ευχαριστω , να εισαι καλα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ευχαριστω Σταυρε Δεν δουλεψε ομως :( ισως φταιει που ειχα παγωμενο τον stoc με το titanium?? και παλι ευχαριστω , να εισαι καλα Για δοκιμασε και αυτο. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Για δοκιμασε και αυτο. μπα ουτε και αυτο. φτανει μεχρι εκει που ειναι κλειδωμενη η οθονη και μολις τραβηξω το δακτυλο να ανοιξει , εκει μενει σε μαυρη οθονη και τιποτε αλλο.. αστο θα περασω ξανα απο πανω την revolution η την omega χιλια ευχαριστω Σταυρε Edited August 6, 2013 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 μπα ουτε και αυτο. φτανει μεχρι εκει που ειναι κλειδωμενη η οθονη και μολις τραβηξω το δακτυλο να ανοιξει , εκει μενει σε μαυρη οθονη και τιποτε αλλο.. αστο θα περασω ξανα απο πανω την revolution η την omega χιλια ευχαριστω Ανοιξε το play store απο τον υπολογιστη σου και κανε εγκατασταση εναν launcher απο εκει και αυτοματα θα κατεβει στην συσκευη σου... Αν παλι δεν, ξανα περνα την ρομ... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Hello παιδες, πηρα το Ν7105 απο αναβαθμηση του δικτυου μου, Το ερωτημα ειναι, το ρουταρισμα γινεται οπως το Ν7100 ? Eπισης οι ρομ του Ν7100 μπορουν να εγκατασταθουν στο Ν7105 ? Thanks in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ανοιξε το play store απο τον υπολογιστη σου και κανε εγκατασταση εναν launcher απο εκει και αυτοματα θα κατεβει στην συσκευη σου... Αν παλι δεν, ξανα περνα την ρομ... μπα ουτε και αυτο δεν δουλεψε. την περναω ξανα ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έχεις την εφαρμογή busybox; Ναι Σταύρο την έχω.Μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ναι Σταύρο την έχω.Μήπως φταίει αυτό? Σ εμένα αυτό έφταιγε, κάνε εκκαθάριση δεδομένων την εφαρμογή και διέγραψε την, μετά κάνε μια επανεκκίνηση και αν χρειαστεί κάνε εκκαθάριση δεδομένων και στο triangle away και ξανά τρέξε το.. Μετά από αυτά που σου είπα δεν μου το ξανά έκανε εμένα... Περιμένω update του busybox τώρα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Σ εμένα αυτό έφταιγε, κάνε εκκαθάριση δεδομένων την εφαρμογή και διέγραψε την, μετά κάνε μια επανεκκίνηση και αν χρειαστεί κάνε εκκαθάριση δεδομένων και στο triangle away και ξανά τρέξε το.. Μετά από αυτά που σου είπα δεν μου το ξανά έκανε εμένα... Περιμένω update του busybox τώρα... Ευχαριστώ πολύ Σταύρο τώρα είναι στο κανονικό αλλά όταν μου το ξανακάνει θα κάνω αυτό που είπες. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Hello παιδες, πηρα το Ν7105 απο αναβαθμηση του δικτυου μου, Το ερωτημα ειναι, το ρουταρισμα γινεται οπως το Ν7100 ? Eπισης οι ρομ του Ν7100 μπορουν να εγκατασταθουν στο Ν7105 ? Thanks in advance. Κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Κανεις ??? To root γίνεται κανονικά οπως το N700 ,αλλαζει μονο το cf-auto root που πρέπει να είναι για την συσκευή σου ,κατέβασε το απο εδω Οι roms δεν είναι οι ίδιες ,δες εδω για το δικό σου μοντέλο. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Ok thanks, i ll try it. :) Αυτο το εχει δοκιμασει κανενας ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2014982 Edited August 6, 2013 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 παιδια καλησπερα πως μπορω να αλλαξω τον ηχο εκκινησης με το ηχο απο το s4 φοραω την Android Revolution HD 19.0 ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Ακουστηκε οτι θα παρουμε την 4.3 (καποια στιγμη), Εμεις που ειμαστε απλα ρουτ με οφισιαλ ρομ, θα πρεπει να ξερουταριστουμε και μετα να κανουμε την αναβαθμηση ή μπορει να περαστει και σε ρουταρισμενο τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts