killing_you2 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 τωρα μολις βρηκα ενα κορυφαιο τραγουδι ψαχνοντας στα mp3 μου δεν ειναι αλλο απο το κορυφαιο τραγουδι... **Simon and Garfunkel - The Sound of Silence** ολα μα ολα τα λεφτα *edited: Garfunkel The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Garfunkel... :rolleyes: :p :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Tsitsanhs - Axaristh Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Ιούν. 2004 , 12:59) ruleZ! :up: Επιτέλους ακούς και κανά σοβαρό κομμάτι... :p :p Πέρα από τη πλάκα το κομμάτι αυτό είναι απίθανο... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melkor Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 gia mena to katarameno "Suicide Song" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Πλούταρχο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Savatage - Believe WASP - The Idol :) ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (17 Ιούν. 2004 , 14:07) Evanescence - Hello ;) η μάλλον.. :( πολλά τραγούδια μου άλλαζουν τη διάθεση.. Σ'ακολουθώ στη τσέπη σου γλυστράω.. Αγέρας ήσουν - Μαρινέλλα Συνορα η αγάπη δεν γνωρίζει - Μαρινέλλα Μιλένα - Κοτσιρας Φύλακας Άγγελος - Κότσιρας Χάρτινα Φανάρια - Όναρ Αλλάζεις - Όναρ Πυξ Λαξ γενικά τα καταθλιπτικά τραγούδια τους.. Κάτι παράξενο όμως γίνεται.. μ'αρέσει να ακούω καταθλιπτικά τραγούδια έστω κιαν κατεβάζουν τη διάθεση μου.. κλείνομαι στον εαυτό μου, σκέψεις περνούν στο μυαλο μου και χάνονται.. i love it.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 τι σου΄κανα και πινεις Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 θυμήθηκα ενα αμύθητο τραγούδι με ερμηνευτή τον B.Παπακωνσταντίνου στο δίσκο Οχι σε όλα ... το οποίο έλεγε "Γενέθλια... και αγόρασα σκοινί ... το κόμπο μου τον έχω φτιάξει πρόχειρα... παραλληρόντας πάνω στο σκαμνί... στον τελευταίο ρόλο του αυτόχειρα..." καλά ... όχι οτι το ακούω.. έχω να το ακούσω 10 χρόνια ... απλά το θυμήθηκα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος indigo (22 Ιούν. 2004 , 09:58) θυμήθηκα ενα αμύθητο τραγούδι με ερμηνευτή τον B.Παπακωνσταντίνου στο δίσκο Οχι σε όλα ... το οποίο έλεγε "Γενέθλια... και αγόρασα σκοινί ... το κόμπο μου τον έχω φτιάξει πρόχειρα... παραλληρόντας πάνω στο σκαμνί... στον τελευταίο ρόλο του αυτόχειρα..." καλά ... όχι οτι το ακούω.. έχω να το ακούσω 10 χρόνια ... απλά το θυμήθηκα... Δεν υπάρχει δίσκος "Όχι σε όλα" :p Από τον "Όλα από χέρι καμένα" (1988) είναι. :) Πολύ downιάρικος στίχος Γενέθλια '86 Γενέθλια κι'αγόρασα σκοινί, τον κόμπο μου τον έχω φτιάξει πρόχειρα, παραληρώντας,πάνω στο σκαμνί, στον τελευταίο ρόλο του αυτόχειρα... Πίσω μου τίποτα, τίποτα στο μέλλον, μονάχα η κηδεία των ψηλών καπέλων...(x2) Γενέθλια και φτύνω τις ευχές, σοκολατάκια στήνω για ικρίωμα, ελπίζω,με τις πρώτες τις βροχές, να ξεχαστώ και 'γω και το σημείωμα... Πίσω μου τίποτα, τίποτα στο μέλλον, μονάχα η κηδεία των ψηλών καπέλων... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αύγουστος : Παπάζογλου Εισητήριο στην τσέπη σου : Π.Θαλασσινός Προσκυνητής : Αλκίνοος Ιωαννίδης Δεν χρωστάω σε κανέναν : Όναρ- Παπακωνσταντίνου Soldier of fortune : Deep Purple Lost without you : Skin One : Stephen Simmons Me myself & I : Beyounce Older : George Michael ( όλο το lp ) re-offender : Travis Give me a reason to love you : Portishead Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaza Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Never gonna dance again...---->George Michael Black black heart why would you offer more Why would you make it easier on me to satisfy I'm on fire I'm rotting to the core I'm eating all your kings and queens All your sex and your diamonds. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 David Bowie - Slip Away Bruce Dickinson - Man of Sorrows Blind Guardian: The Bard Song - In the Forest A Past and a Future Secret Deep Purple - When a Blind Man Cries Helloween - If I Knew Led Zeppelin - No Quarter Savatage - In a Summer's rain http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Όταν ήμουν καμιά φορά down άκουγα πολύ Κατσιμιχαίους... Αλλά και down να μην ήμουν πάλι αυτούς άκουγα και γινόμουν... :lol: Ένα φοβερό κομμάτι που καμιά φορά με κάνει και θλίβομαι είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα... Guns 'n' Roses - November Rain Ειδικά εκείνο το σημείο που ο Slash σολάρει απίστευτα! Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Aπίστευτο κομμάτι το November Rain.. άσε που συννέφιασε έτσι απότομα και βρέχει.. αχχχ zaza: ονομάζεται Careless Whisper εκείνο του George Michael.. δυνατό τραγούδι =] It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 without you i'm nothing : placebo & david bowie Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 akousa ena amerikaniko country kai dakrusa...mh vgalete grhgora sumperasmata epeidh einai amerikaniko katevaste to kai akouste ''whiskey lullaby'' brad praisley <de kserw an egrapsa swsta ton kalitexni to clipaki mporeite na to deite sto yahoo.com/music kai kante search yia whiskey lullaby sta videoclips aksizei... I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (24 Ιούν. 2004 , 11:48) Ένα φοβερό κομμάτι που καμιά φορά με κάνει και θλίβομαι είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα... Guns 'n' Roses - November Rain Ειδικά εκείνο το σημείο που ο Slash σολάρει απίστευτα! Συμφωνώ απόλυτα! Εγώ κάθε φορά που το ακούω με πιάνει ένα πλάκωμα, άλλο πράγμα! Αλλά μου αρέσει πολύ. Και μου έχει λείψει τόσο το βίντεοκλιπ...πόσο καιρό έχω να το δω :rolleyes: Επίσης, τραγούδι θλίψης για μένα είναι το "πριν το τέλος". Αυτό κι αν είναι θλιβερό! Μου θυμίζει πράγματα από την ζωή μου... ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (17 Ιούν. 2004 , 14:14) Διάφανα Κρίνα-Έγινε η απώλεια συνήθεια μας Διάφανα Κρίνα-Λιώνοντας μόνος Διάφανα Κρίνα-Ρίξτε τις καρδιές σας στα σκυλιά Διάφανα Κρίνα-Βάλτε να πιούμε Διάφανα Κρίνα-Αν το βρεις Διάφανα Κρίνα-Μπλε Χείμωνας Ακούστε τα και θα με θυμηθείτε :) Να συμπληρώσω Διάφανα Κρίνα-Η μπαλάντα της φωτιάς(μουχλαλούδα) Iron Maiden-Children of the damned,Afraid to shoot strangers Metallica-Fade to black Metallica-Nothing else matters Δημήτρης Ζερβουδάκης-Βαριά ποτά βαριά τσιγάρα :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 kiss the rain-agnoo thn tragoudistria ayth th stigmh unbreak my heart-toni braxton epishs ola ta cd tou ploutarxou...kai sto tsakir kefi na eisai me to pou akous 3 tragoudia tou synexomena se pianei enaaaa psuxoplakomaaaaa:( :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasLover ( 9 Δεκ. 2004 , 04:27) akousa ena amerikaniko country kai dakrusa...mh vgalete grhgora sumperasmata epeidh einai amerikaniko katevaste to kai akouste ''whiskey lullaby'' brad praisley <de kserw an egrapsa swsta ton kalitexni to clipaki mporeite na to deite sto yahoo.com/music kai kante search yia whiskey lullaby sta videoclips aksizei... Πολύ καλό man. Μπράβο! [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phantom Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Scorpions - Still Lovin You ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an. ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Nick Cave, PJ Harvey & Concrete Blonde - Ship Song Leonard Cohen - A Little Bitty Tear My Dying Bride - Two Winters Only υγ: Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (24 Ιούν. 2004 , 16:51) without you i'm nothing : placebo & david bowie :up: http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 manolis lidakis: den eisai pouthena Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts