antonis_wrx Δημοσιεύτηκε June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2004 Αξίζει κάνεις να δώσει καμία 100άρα ευρώπουλα για κανένα καλό και μεγαλύτερο κουτί ή μπορείς άνετα να τα βγάζεις πέρα με αυτό που έχει το πλαίσιο των 50ε? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 den ta ksero auta pou exi to plesio tora! ala auta pou ixe prin kapia xrona itane mapa! to case ine poli simantiko, prepi na ine aneto megalo ke kala finirismeno esoterika na min kobese sinexia otan prepi na bgazis i na bazis kati! 100 euro ta blepo mia sosti timi gia ena sosto case..... ama psaksis kala ke den exis apetisis kaloutsika arxizune apo kamia 70ara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Στο πλαίσιο τα full towers δεν κάνουν 50ευρώ αλλά 90! 50 ευρώ κάνουν τα midle towers που είναι σχετικά μικρά... Πάντως τα full towers του πλαισίου τα έχω δει, είναι αρκετά μεγάλα και ευρήχωρα και δεν θα έχεις πρόβλημα με τη διακίνηση το αέρα... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Φιλε μου Αντώνη τετρακίνητε, για κουτάκι δώσε γύρω στο κατοστάρικο και πάρε κάτι καλούτσικο για να χεις καλή διακίνιση αέρα! Προσωπικά σου προτείνω το Antec 1040! Κάνει κάτι παραπάνω από 100, 140 αν θυμάμαι αλλά βγαίνει με 400άρι τροφοδοτικό+2ψύκτρες και με 2 ψύκτρες που θα αγοράσεις + 8-10 ευρώ οι οποίες θα τοποθετιθούν μπροστά, μία στουε σκληρούς και μία κάτω (αυτή στους σκληρούς να βάζει αέρα και οι άλλες τρεις να βγάζουν) + τις 2 προεγκατεστιμένες πίσω θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα ψύξης! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η!!! ΟΙ ΨΥΚΤΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Π Ο Τ Ε ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ!!! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Π Ο Τ Ε ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Poios o logos? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 To plaisio fernei ta chieftec pou einai poli kala. Ego ekana ti douleia me ena 70ari (herolchi apo ram shop) kai vgike poli kalo. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpan Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Εγω πριν απο 3-4 χρονια ειχα παρει ενα MIDI tower της Antec και ειχα δωσει 70.000 δρχ. Απο τα πρωτα που ειχαν ερθει στην Ελλαδα. Τα chieftec που δινει το πλαισιο ειναι μια φτηνη και κακη αντιγραφη των κουτιων της Antec. Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα καλο κουτι και να το κρατησεις μια ζωη... Το κουτι δεν ειναι πλεον αναλωσιμο. Παράθεση Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Πάντως αν θες να δώσεις λευτά σε ένα πάρα πολύ καλό κουτί θα σου προτεινα ένα απο τα κουτιά της thermaltake Πίστευω ότι είναι απο τα καλλύτερα αν και κάπως ακριβά...(κοντά στα 200€) :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 oxi kala...koryfaia... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Και πανέμορφα.... αλλά το οικονομικό... :( Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Μια διευκρίνηση. Είπα 200€ γιατί το αυτό που έχω εγώ http://www.thermaltake.com/images/cases/products/xaser3/whiteSeries/v2000a.jpg είναι απο αλουμίνιο φτιαγμένο και είναι ελαφρύ. Υπάρχουν και ποιο φτηνα και ακόμη ποιο φτηνά είναι όσα δεν έχουν πλαινό τζάμι. Κοίτα στην checkmate για να δεις τιμές. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Τα κουτια thermaltake ειναι τα καλύτερα και αξίζουν τα λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Kala ta thermaltake alla me tosa lefta mporei na parei to antec me 140 kai ligotera kai me ta ypoloipa to kanei psigeio!!! Pros:cmaniac Den ksero giati alla otan ine syndedemeno exi megaliteri thermokrasia to systima ?! Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts