Jump to content

Πρόβλημα με το Internet Explorer

Jim87
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά δεν ξέρω αν είναι σοβαρό πρόβλημα αλλά καλό είναι να το ψάξω... :)

Μπαίνω κανονικά στο net.Διαβάζω τα forum αλλά όταν κλείνω και το τελευταίο παράθυρο μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος.

Ο internet explorer δημιούργησε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί.

Στείλτε το πρόβλημα στην microsoft.

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Φιλικά Δημήτρης

to idio peripou problhma eixe kai mia filh mou. me thn monh diafora otan ekleine ton explorer ths enfanizotan ena pop-up kai meta to sfalma...

xrhsimopoihsa ad-aware, Spybot - Search & Destroy, RegScrubXP alla tipota...

h lush htan format, den prepei na einai tpt to shmantiko. to format 8a ginotan etsi ki alliws...

@lopsi.

Έχω δοκιμάσει και εγώ τα περισσότερα απο αυτά τα προγράμματα και ούτε εγώ δεν βρίκα τίποτα.Πάντος δεν μου βγαίνει pop up.

(Ίσως και να βγαίνει και να το σταματάει το πρόγραμμα που έχω για να κόβει τα pop up αλλά δεν νομίζω...)

@aggelopas

Το πρόβλημμα το στέλνω κάθε φορά στην ms αλλά ποτέ δεν μου βγάζει το παράθυρo που να λέει απο τι προέρχεται το πρόβλημα :worry:

Φιλικά Δημήτρης

1. εαν εχεις XP κανε disable system restore, ξεκινα σε safe mode , κανε scan με adware , S&D , anti virus , και ισως σου λυθει το προβλημα

2. κανε και κανενα windows update

3. Δοκιμασε να περασεις τον IE παλι

4. δοκιμασε αλλον browser ( netscape , mozzila , opera )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Δοκίμασε να κατεβάσεις κάνα service pack ή αν έχεις την εγκατάσταση του ΙΕ κάντην ξανά.Αλλιώς πέρασε την πιο πρόσφατη έκδοση... :confused: (6)

εμένα δεν μπορούσε να ανοίξει την εφαρμογή,δεν μπορούσε να γράψει κάνοντας σφάλματα και δέν λειτουργούσε ο πίνακας ελέγχου και η επαναφορά συστύματος.. :eek:

αλλα όταν ξανάκανα εγκατάσταση το ΙΕ όλα διορώθηκαν.. :)

@lazaros

Αυθεντικά είναι.

@Hunter

1)Θα δοκιμάσω σε safe mode και θα πω.

2)Tα έχω όλατα windows update

3)Πως το ξαναπερνάω? :o

4)Είναι ο μόνος που με βολέυει

@Stefa

Έχω service pack 1

H έκδοση του explorer είναι 6.

Αλλά επαναλαμβάνω πως δεν μου δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Απλός βγάζει την αναφορά σφάλματος άμα κλείσω τον explorer :)

Φιλικά Δημήτρης

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Σήμερα και ενώ είχα αποφασίσει να ξανακάνω install τον explorer το σφάλμα σταμάτησε να εμφανίζετε :confused:
Φιλικά Δημήτρης

και το πιο άπαιχτο πρόβλημα του explorer παρουσιάστηκε σε μένα....:o

με το πατάω enter για να μπει στο myphone (και μόνο σε αυτό) κρασάρει εντελώς το πισί...:o

και όταν λέμε εντελώς δεν δουλεύει τίποτα,παρά μόνο το reset button....το πρόβλημα γίνεται επανελλημένα και μόνο με το myphone...έχω δοκιμάσει να σβήσω cookies,temp.internet files,history αλλά τζίφος...σερφάρισμα παντού αλλά myphone yiok... :o

σας ακούω....:)

( αναγκάστηκα και κατέβασα τον firefox όπου και μπήκε κανονικά στο myphone....ο explorer ακόμα κολάει..) λοιπόν..??:o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (20 Ιούν. 2004 , 22:46)

και το πιο άπαιχτο πρόβλημα του explorer παρουσιάστηκε σε μένα....:o

με το πατάω enter για να μπει στο myphone (και μόνο σε αυτό) κρασάρει εντελώς το πισί...:o

και όταν λέμε εντελώς δεν δουλεύει τίποτα,παρά μόνο το reset button....το πρόβλημα γίνεται επανελλημένα και μόνο με το myphone...έχω δοκιμάσει να σβήσω cookies,temp.internet files,history αλλά τζίφος...σερφάρισμα παντού αλλά myphone yiok... :o

σας ακούω....:)

( αναγκάστηκα και κατέβασα τον firefox όπου και μπήκε κανονικά στο myphone....ο explorer ακόμα κολάει..) λοιπόν..??:o

τρεξε κανενα adware + Spybot Search And destroy , και ενα scan με antivirus δεν θα πειραξει τιποτα ;)

αλλιως σε βλεπω και εσενα στο link παραπανω να κατεβαζεις τον IE απο την αρχη

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (20 Ιούν. 2004 , 22:50)

τρεξε κανενα adware + Spybot Search And destroy , και ενα scan με antivirus δεν θα πειραξει τιποτα ;)

αλλιως σε βλεπω και εσενα στο link παραπανω να κατεβαζεις τον IE απο την αρχη

όλα τα anti-virus (including Ad-aware,spybot,spysweeper) τα έχω ήδη τρέξει και τζίφος once again...πάω για τρελό download και ελπίζω να φτιάξει :cry: