ntanny Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Σημερα εν ωρα μασαμπουκας σε ενα μαγαζι,δεχθηκα μεσω bluetooth,μηνυματα για να δεχθω ποιος ξερει τι απο καποιον Γιωργο.Τον απεριψα 3 φορες αλλα επεμενε.Εκανα μια νεα αντιγραφη της καρτας την εβγαλα και μετα εκανα ερευνα για νεες συσκευες.Πουθενα ο τυπος.Κρυμενος σαν τον ρουφιανο. Εκανα την πρωτη αποδοχη και ειδα οτι το μηνυμα ηταν ενα .sis αρχειο.Απο τον χρονο που εκανα να το παρω καταλαβα οτι δεν εχει καμια σχεση με φωτο,κειμενο η κατι συνηθως αποδεκτο.Σκεφτηκα για ιο.Συνεχισα να κανω αποδοχες νεα μηνυματα.Συνολικα 14.Πρεπει να τον τρελανα που δεν ελεγα απο περιεργια να ανοιξω ενα μηνυμα να δω:) Τωρα στο σπιτι αρχισα μεσω bluetooth να τα στελνω στο pc.Δεν προλαβαιναν να μπουν και το Norton τα διεγραφε. Ηταν τα κατωθι αρχεια. 46i2y0b.sis esagkozmr.sis aii000ti3.sis y24sgm32.sis gs0ui21s.sis a2csu03.sis 24aymcxq.sis 0g2kqm_m.sis 6qq60ev.sis y06kymzo1.sis 71p20qc.sis _z7ogiay9.sis n_fwgy4ep.sis 93lyuyc67.sis .Ολα με μεγεθος 26,5 kb.Και η αναφορα του Norton ηταν ιος με ονομα SymbOS.Commwarrior.A Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Η συσκευή του κατόχου ήταν μολυσμένη και ο ιός προσπαθούσε να στείλει τον εαυτό του σε άλλες συσκευές, χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Η συσκευή του κατόχου ήταν μολυσμένη και ο ιός προσπαθούσε να στείλει τον εαυτό του σε άλλες συσκευές, χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος. Ναι δυστυχως αυτο γινοταν εν αγνοια του,καθ`οτι η αποστολη αποδοχης γινοταν σε σταθερα χρονικα διαστηματα (1 παϊδακι - 1 αποδοχη :lol:). Τα αποτελεσματα της περιεργιας οταν λαμβανουμε μηνυμα απο αγνωστο αυτα ειναι.:shifty: Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Καλησπέρα σας Το ξέρω ότι το έιχα ζητήσει ξανά παλιότερα αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος να ξαναβάλει definition gia to symantec antivirus γιατί με αυτό που έχω εγκαταστήσει εγώ δεν κάνει update βγάζει σφάλμα και δευτερον δεν ξέρω πόσο στοιχίζει αν ξαναεγκαταστήσω το antivirus έχω σύνδεση και δεν μπορώ να το δω άμεσα πόσο χρεώθηκα σε αντίθεση με το καρτοκινητό. Εκτός αν υπάρχει κάποιο site που μπορώ να τα κατεβάζω συχνά. Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Δες στην σελιδα xxxxxxxxxxxxxx , εχει τα παντα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Ευχαριστώ πολύ μόλις γράφτηκα σε αυτο το site θα το ψάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoliang Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Ευχαριστώ πολύ μόλις γράφτηκα σε αυτο το site θα το ψάξω file brikes telika tipota?? an nai postarise to link giati exoyme to idio problhma!! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Μπορεις να κατεβασεις οπιο θελεις αφου κανεις προτα μια εγραφη ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Καλα πντως τα κινητα εκει εξω εχουν τρελαθει απο ιους!!! Καθε φορα που παω καπου ολο κ καποιος ιος προσπαθει να ερθει....Και κατα 99% ειναι ο comwarrior!!!Ολοι το χουν κολλησει πια???? Πριν απο καμια βδομαδα να φανταστειτε ενω ημουν εν κινησει στην Εθνικη με 100 χιλιομετρα μου ερχεται μηνυμα με ιο!!:p Το δεχτηκα οπως οδηγουσα απο περιεργεια κ μετα ειδα οτι ηταν κ παλι ο Ψομγουαρριορ....Βαλτε κανενα αντι βαιρους παιδια εκει εξω... :lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 file brikes telika tipota?? an nai postarise to link giati exoyme to idio problhma!! thanks Kalhmera file nikoliang Sto sygkekrimeno site den mporesa na brw update gia to antivirus oxi oti to epsaksa eksonixisthka alla brhka pio eykola sto site tou xxxxxxxxx molis brw to link ksana 8a to postarw.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papitsoulos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ποιος ο λογος να υπαρχει avirus στο κινητο; Αφου μπορει να γινει scan απο τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ποιός? Τι σχέση έχει το antivirus του υπολογιστή? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Φιλε κανεις καποιο λαθος, τα windows με οτι antivirus να βαλεις δεν γινεται να αναγνωρισουν τον ιο γιατι ειναι αλλο λογισμικο τα windows τα αναγνωριζουν διαφορετικα, πως λεμε windows και linux? Ετσι ειναι και το symbian των κινητων (s60 παντα!) μην σε ξεγελανε τα ιδια ονοματα των antivirus απο τα κινητα και τους Η/Y. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 erotisi.an dexteis to arxeio me ton io kai mpei sto kinito, an de to "trexeis",ginetai tipota? diladi mporo na to apodexto, na do to onoma tou otan apothikeutei sto kinito kai meta apla na to diagrapso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 erotisi.an dexteis to arxeio me ton io kai mpei sto kinito, an de to "trexeis",ginetai tipota? diladi mporo na to apodexto, na do to onoma tou otan apothikeutei sto kinito kai meta apla na to diagrapso? Aν δεν το κανεις εγκατασταση δεν γεινετε τιποτα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo18480 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 φιλε gianpithio εβαλα το norton με τα καινουρια updates εκανα scan αλλα δεν βρηκε τιποτα.μεχρι προτινος τον ειχα τωρα παρολο που δεν βρηκε τιποτα το norton δεν υπαρχει ο ιοσ.μαλλον με το που εγκατεστησα το προγραμμα ισως να τον απεγκατεστησε με το auto protection.τι λες εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Να ξερετε με του που κανεις εγκατασταση κολας τον ιο και ενεργοποιηται, αν το λαβεις με μπλε δοντι η με αλλο τροπο, και μεινει στα εισερχομενα δεν παθαινεις τιποτα απολυτως. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Mε το auto protection οταν βρει ιο σε ρωταει αν θελεις να τον κανεις delete! λογικα δεν εχεις τωρα τιποτα απο την στηγμη που δεν βρηκε κατι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo18480 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 σχετικα με τον commwarrior παιδια.εβαλα το antivirus της norton που μεταξυ μας ειναι πολυ βαρυ προγραμμα.προφανως απεγκατεστησε τον ιο αλλα αποφασισα μετα αν το απεγκαταστησω απο το n70 μου και ο ιοσ εμφανιστηκε ξανα.ξερετε για ποιο λογο? μεχρι που ειχα το προγραμμα δεν υπηρχε ιος και μετα την απεγκατασταση εμφανιστηκε ξανα Ο_ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Στην απεγκατάσταση δεν σε ρώτησε αν θέλεις να σβύσεις και τα αρχεία που έχει φυλαγμένα με ιο; Συνήθως όλα τα antivirus στην απεγκατάσταση σε ρωτούν, τουλάχιστον στο pc. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εχω ενα προβληματακι...δε ξερω αν ειναι ιος η οχι... Μετα τη πρωτοχρονια...οταν μου ερχεται μηνυμα δε χτυπαει το tone του μηνυματος...και δε μου το εμφανιζει στην οθονη!! Πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων να το διαβασω!!! Τι παιζει;;; Ιος; Κανενα καλο anti-virus? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Στην απεγκατάσταση δεν σε ρώτησε αν θέλεις να σβύσεις και τα αρχεία που έχει φυλαγμένα με ιο; Συνήθως όλα τα antivirus στην απεγκατάσταση σε ρωτούν, τουλάχιστον στο pc. φιλε sv2evs οχι δεν με ρωτησε κατι τετοιο.η αληθεια ειναι πως πριν εγκαταστησω το norton ειχα τρεξει ενα antivirus tool anticommwarrior και το οποι βρηκε 4 ιφεψτεδ αρχεια και τα απεγκατεστησε.οταν εκava scan me to norton δεν βρηκε καποιο αρχειο μολυνσμενο.και το κιν δουλευει κανονικα.οταν βγαζω το νορτον ομως μου δειχνει το μηνυμα πως ηβταν αδυνατη η αποστολη multimedia message κτλ.το παραδοξο της ολης υποθεσης ειναι πως οταν ετρξα το antivirus tool anticommwarrior ναι μεν εκανε remove τα infected αρχεια αλλα μετα το προβλημα συνεχισε να υφισταται.μαλλον παω για frmat αν και απο την εμπειρια μου ξερω πως ειναι το τελευτιαο πραγμα που πρεπει να σκεφτω.γι'αυτο αλλωστε το συζηταω μαζι σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μονιμα εχω εγκατεστημενο το Disinfect v 1.00 το οποιο ελεγχει συνεχως για Commwarrior.Και δεν βλεπω και επιβαρυνση στο κινητο.Κανε μια δοκιμη και με αυτο και βλεπουμε παλι... Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Βαλε το McΑfee Mοbile θα το σβησει σιγουρα, οτι υπολειματα εχουν μεινει, 100%! Πριν κανεις φορματ δοκιμασε το. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Καποιος...θα μου για το προβλημα μου τι να κανω; Γνωριζει; Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts