tzimhs85 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 συμφωνω!και απο την μανα του το κινητακι ειναι φοβερο,ρουτ κανουν οσοι θελεουν να περασουν αλλη ρομ,αλλα απο οτι ξερω ελαχιστες ρομ υπαρχουν λογο intel επεξεργαστη. μπορεις να απενεργοποιησεις παντως εφαρμογες συστηματος που δεν χρησιμοποιεις ωστε να απελευθερωσης μνημη ραμ αλλα και να μην βλεπεις αυτες της εφαρμογες στο μενου.ενδεικτικα μερικες που εχω απενεργοποιησει:αναζητηση google(για να απενεργοποιηθει το πλαισιο αναζητησεις απο την οθονη εκκινησης),βιβλια google play(εκτος και αν διαβαζεις βιβλια στο κινητο),chrome(πρωσοπικα χρησιμοποιω Opera οποτε μου ειναι αχρηστο),gmail(απλα δεν βλεπω mail στο κινητο),guide me(συμβουλες για αρχαριους ...),κυκλοι(χρησιμο αλλα πιανει πολυ μνημη),swype(αχρηστο με το κινητο σε landscape γραφεις ταχυτερα). πηγενε ρυθμισεις-εφαρμογες και κυλισε αριστερα εκει που λεει Ολα,πατα την εφαρμογη που δεν θες και πατα Απενεργ/ση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εχθες παρατηρησα οτι εχει χαθει το auto focus απο την λειτουργια της καμερας του κινητου με αποτελεσμα ολες οι φωτογραφιες που τραβηξα να ειναι θολες.Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χωρις αποτελεσμα.Εχει συμβει σε κανενα σας αυτη η δυσλειτουργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billygr2014 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Αγαπητοί φίλοι αγόρασα πρόσφατα (ΙΟΥΝΙΟΣ 2014) το Motorola XT 890 i RAZR με έκδοση ANDROID 4.1.2. Εγκατέστησα το VIBER 4.3.3 απο το play store και δυστυχώς όταν προσπαθώ να ηχογραφήσω animated message το πρόγραμμα κρασάρει.Σημειωτέον ότι τις πρώτες ημέρες έπαιζε κανονικά. Έχω κάνει απεγκατάσταση VIBER και επαναφορά συσκευής αλλά πάλι τα ίδια.Ευχαριστώ Edited June 10, 2014 by billygr2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδια το κινητο παει σφαιρα δεν κολλαει πουθενα. Οποιος το θελει ας μου στειλει ΡΜ να του το δωσω σε ξεφτιλα τιμη σαν καινουργιο. Πηρα το moto x. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 ειχαν στηλει δικιμαστικες εκδοσεις kitKat σε κεντρα αναβαθμισεων αλλα της απεσυραν γιατι βρεθηκε ενα κενο ασφαλειας :(:mad:. παλι στο περιμενε,θελω την αναβαθμηση γιατι τι κινητο συνεχεια θελει καθαρισμα η ram μενει με 150-200mb κενη και σερνεται... ετσι μου ρχεραι να παρω το moto E που εχει την kitkat απευθειας και θα παρει και το android L...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αν δωθει με την αναβαθμιση η δυνατοτητα αποθηκευσης εφαρμογων στην καρτα sd τοτε το κινητο ειναι ανετα για 1,5 χρονο ακομα.. Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλησπέρα . Μόλις έλαβα από την Motorola (motorolafeedbacknetwork@motorola.com) ένα Mail στο οποίο με ενημέρωνε ότι με έχουν επιλέξει να δοκιμάσω κάτι (This invitation is not going to everyone. We are reaching out to you because we have an exclusive testing opportunity for select RAZR i owners. This opportunity is first come first serve.) Ακολουθώντας ένα Mail , συμπλήρωσα τα στοιχεία μου , ένα ερωτηματολόγιο, τα στοιχεία του κινητού μου και τι Firmware φοραω Νομίζω ότι πλησιάζει η Beta test φάση της 4.4 Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 κανενα νεο μετα την συμπληρωση αυτης της φορμας εχεις φιλε? Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Σήμερα μου έστειλαν κωδικούς και μπήκα στο Private forum της μοτορόλα για το Kit Kat 4.4 Razr I update feedback Σε Αμερική και καναδά έχει τρέξει το Update . Ευρώπη θα μας το στείλουν OTA αύριο και μεθαύριο. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αντε να δουμε... Μια χαρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ντουαλ κανένα νεότερο?την πέρασες την 4,4? Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 όχι . δυστυχώς την στέλνουν σε συγκεκριμένα IMEI Κάθε μέρα .... Πολλοί δεν έχουμε πάρει ακόμα την αναβάθμιση Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Συγκεκριμενα IMEI απο αυτους που εχουν συμπληρωση την φορμα που ελεγες η θα την παρουμε και εμεις συντομα? Θελω πολυ να δω την συμπεριφορα του κινητου με 4.4 Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Αντε, τι θα γινει, θα ερθει ποτε αυτη η ριμαδα η ενημερωση?!?!?!!?!? :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τελικα? Ηρθε σε κανεναν η αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η αναβάθμιση. μπορείς να ενημερώνεσαι από δω:https://forums.motorola.com/posts/38f9a0a5aa?page=30 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Από ότι έχω διαβάσει στη Βραζιλία έχει αρχίσει να κυκλοφορεί. Στην Ευρώπη έχει διαρρευσει η αναβάθμιση σε beta όμως μορφή. Επίσης πριν κανένα μηνα κάπου αναφέρθηκε τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Για να δούμε τι θα δούμε... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Παιδιά πάνω στο εικονίδιο των μηνυμάτων εμφανίστηκε ένα ποτοκαλί σηματάκι με τον αριθμό 1. Έσβησα μηνύματα, έψαξα παντού αλλά δεν βρήκα τι είναι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το εχει rootarei κανεις το κινητο? εντυπωσεις , ποια ROM και παιζει κανενας καλο guide για τη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Και μετά από 9 σχεδόν μήνες φαίνεται ότι η αναμονή φτάνει στο τέλος της. Η Motorola ανακοίνωσε τη διάθεση της αναβάθμισης σε kitkat και στο android-hilfe.de αναφέρεται ότι εμφανίστηκε σε συσκευές. Edited January 23, 2015 by jotz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Αντε να δουμε ποτε θα μας ερθει... Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 οταν παω στο system updates μου εμφανιζει το εξης system updates is not available without a motorola service account would you like to setup an account now ? δεν το εχω rootαρει το κινητο..η να ξεκλειδωσω οτιδηποτε...το ιδιο ισχυει για ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Σε μένα όχι. Αλλά νομίζω ότι μπορείς να μπεις και από το λογαριασμό της Google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts