Hamurabi Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 παιδια δυο σημαντικα θεματα. 1)το πρωτο και σημαντικοτερο, παω να εγκαταστησω καποια apps σε εξωτερικη 32bg class 10 microSD αλλα δε μου παιζουν μετα. μετα κατεβασα το app2sd για να μεταφερω καποια μεγαλα GPS progs oπως sygic αλλα μου λεει "η συσκευη δεν διαθετει εξωτερικη μνημη ή η εξωτερικη μνημη ειναι προσωμειωμενη". τι συμβαινει??? 2)το δευτερο,οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη ,πως κανω ασφαλη αποσυνδεση για να το βγαλω?δε βλεπω πουθενα κατι και απλα τραβαω το καλωδιο. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 παιδια δυο σημαντικα θεματα. 1)το πρωτο και σημαντικοτερο, παω να εγκαταστησω καποια apps σε εξωτερικη 32bg class 10 microSD αλλα δε μου παιζουν μετα. μετα κατεβασα το app2sd για να μεταφερω καποια μεγαλα GPS progs oπως sygic αλλα μου λεει "η συσκευη δεν διαθετει εξωτερικη μνημη ή η εξωτερικη μνημη ειναι προσωμειωμενη". τι συμβαινει??? 2)το δευτερο,οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη ,πως κανω ασφαλη αποσυνδεση για να το βγαλω?δε βλεπω πουθενα κατι και απλα τραβαω το καλωδιο. 1ον) Μήπως δεν αναγνωρίζει την κάρτα σου ? Εμένα με 16gb class 10 Kingston όλα είναι κομπλέ και δεν χρειάζομαι καν το app2sd 2ον ) Απλά βγάλε πρώτα το καλώδιο από το κινητό - δεν έχω βρει άλλη λύση Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) οταν παω στο τηλεφωνο ρυθμισεις->χωρος αποθηκευσης φαινεται πρωτα η εσωτερικη μνημη του κινητου οπου φαινεται με διαφορα χρωματα ποσο χωρο εχει συνολικα,ποσο χωρο τρωνε οιεγαρμοφες,οι εικονες,βιντεο κτλ και αποκατω δειχνει γκριζαρισμενα τον συνολικο χωρο της εξωτερικης καρτας μνημης και τον διαθεσιμο. Μηπως το οτι ειναι γκριζαρισμενα σημαινει κατι?ετσι ειναι και σενα? παντως φωτος και βιντεος που τραβαω αποθυκευονται κανονικα στην εξωτερικη καρτα μνημης. Edited December 19, 2012 by Hamurabi Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evrorm Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Για να περάσω ελληνικά πληκτρολόγιο περνάω απευθείας πχ SwiftKey 3 ή πρώτα θέλει morelocale ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Για να περάσω ελληνικά πληκτρολόγιο περνάω απευθείας πχ SwiftKey 3 ή πρώτα θέλει morelocale ? Έχει κανονικά Ελληνικό πληκτρολόγιο Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 dualsun, αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε στο απο πανω για τη καρτα μνημης γιατι με καει. ευχαριστω πολυ Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 http://www.gsmarena.com/motorola_launches_all_white_version_of_the_razr_i_in_the_uk-news-5236.php Βγήκε και σε άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 http://www.gsmarena.com/motorola_launches_all_white_version_of_the_razr_i_in_the_uk-news-5236.php Βγήκε και σε άσπρο. Αυτό μάλιστα...!!!!!!! του πάει πολύ το λευκό. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 dualsun, αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε στο απο πανω για τη καρτα μνημης γιατι με καει. ευχαριστω πολυ Έχεις δίκιο... δεν βρίσκω πλέον την επιλογή για μεταφορά στην κάρτα SD παρόλο που τα παιχνίδια μου έχουν μεταφερθεί στην κάρτα !!! Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 παιδια εβαλα το go sms. γινεται να απεγκαταστησω το sms προγραμμα πουχε μεσα το κινητο? εντωμεταξυ με χαλαει που στο εργοστασιακο προγραμμα οταν εχω μηνυμα εδειχνε και τον αριθμο "1" πανω στο εικονιδιο του προγραμματος ενω στο go sms δεν δειχνει κατι στο εικονιδιο του παρα μονο πανω στον πινακα ειδοποιησεων ενα "+". τελος στα τρια κυκλακια πουχει στην οθονη το μεγαλο το πρωτο δειχνει την ωρα και οταν ειχα μηνυμα και το μηνυμα. αλλα δειχνει το μηνυμα μεσω του εργοστασιακου προγραμματος,γινεται να το κανω να το δειχνει μεσω του go sms? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδια με αφορμη την 1η καλη τουμπα πουφαγε το κινητακι μου σημερα,ευτυχως τη γλυτωσε με μικρους μωλωπες, αμα χτυπα ξυλο παθει κατι το κινητο μας που το παμε για σερβις? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konman96 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά έρχετε ένας θείος μου από Αμερική σε λίγες μέρες και ήθελα να του πω να μου φέρει ένα κινητό. Σε πρώτη φάση δοκιμάσαμε για Nexus 4 αλλά είναι εξαντλημένο. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το Μοτορόλα M και το i ? Το i υπάρχει στην Αμερική? Μπορεί να μου βρεί το m εύκολα? Είναι κλειδωμένο? Σόρυ για τις άπειρες απορίες απλά θέλω να εκμεταλευτώ την διαφορά δολαρίου-ευρώ και να πάρω ένα καλό κινητό.. Όποιος μπορεί να με καθοδηγήσει λίγο με οποιαδήποτε πρόταση θα του ήμουν ευγνώμων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδιά έρχετε ένας θείος μου από Αμερική σε λίγες μέρες και ήθελα να του πω να μου φέρει ένα κινητό. Σε πρώτη φάση δοκιμάσαμε για Nexus 4 αλλά είναι εξαντλημένο. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το Μοτορόλα M και το i ? Το i υπάρχει στην Αμερική? Μπορεί να μου βρεί το m εύκολα? Είναι κλειδωμένο? Σόρυ για τις άπειρες απορίες απλά θέλω να εκμεταλευτώ την διαφορά δολαρίου-ευρώ και να πάρω ένα καλό κινητό.. Όποιος μπορεί να με καθοδηγήσει λίγο με οποιαδήποτε πρόταση θα του ήμουν ευγνώμων.. Ξέχνα οποιοδήποτε Motorola από Αμερική. Το γιατί μπορείς να το βρεις ψάχνοντας, απλά επειδή είδα ότι θέλεις απάντηση άμεσα σου απάντησα για να σε σώσω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konman96 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ξέχνα οποιοδήποτε Motorola από Αμερική. Το γιατί μπορείς να το βρεις ψάχνοντας, απλά επειδή είδα ότι θέλεις απάντηση άμεσα σου απάντησα για να σε σώσω. ok θα το ψάξω! έχεις να προτείνεις κάτι άλλο που να μπορεί να μου φέρει και να αξίζει? ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Παιδια επειδη το keyboard του εχει ποπυ στενα κουμπια εχετε να προτεινετε καποιο καλυτερο? Έχεις δίκιο... δεν βρίσκω πλέον την επιλογή για μεταφορά στην κάρτα SD παρόλο που τα παιχνίδια μου έχουν μεταφερθεί στην κάρτα !!! Τελικα φιλε μου μπορεσες να περασεις στην εξωτερικη καρτα μνημης εφαρμογες? Ακομα δε βρηκα τροπο... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 26, 2012 by navi55 Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Τελικα φιλε μου μπορεσες να περασεις στην εξωτερικη καρτα μνημης εφαρμογες? Ακομα δε βρηκα τροπο... Δεν είναι τόσο εύκολο φίλε μου! Πρέπει να "πειράξεις" το κινητό....!!! Δες εδώ ..... , και εδώ!!! *Να ξέρεις πως χάνεις την εγγύηση με τον παραπάνω τρόπο! Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή και να περιμένεις την Jelly Bean που είναι κοντά, μπας και κάνει καμιά έκπληξη η moto και αυξήσει τα 5GB που έχει αφήσει ελεύθερα για εφαρμογές! Εγώ προσωπικά, του έχω βάλει καμιά 200ρια εφαρμογές και παιχνίδια και έχω ακόμα ελεύθερο χώρο !! Σε γενικές γραμμές και φυσικά μετά από τόσο καιρό που το έχω, χαλαρά μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου! Είμαι σίγουρος πως με την JB θ' απογειωθεί !!:) Edited December 27, 2012 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πάντως στα σκρουτζομάγαζα ανεβαίνει η τιμη του. Σε ένα birdphone πήγε +30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Ξέχνα οποιοδήποτε Motorola από Αμερική. Το γιατί μπορείς να το βρεις ψάχνοντας, απλά επειδή είδα ότι θέλεις απάντηση άμεσα σου απάντησα για να σε σώσω. Κοιτα την υπογραφη μου. Atrix HD or bust :p Nexus 4 or nothing! Και AT&T (μονο!) Optimus G ή Droid DNA ή Atrix HD. Εξαιρετικες συσκευες, λειτουργουν σε GSM (το Optimus και το Atrix HD θελoyn απλα ενα ξεκλειδωμα απο ebay) και σε σχετικα καλες τιμες :) Edited December 27, 2012 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Η συσκευή μου φαίνεται εξαιρετική! Είναι ότι πιο γρήγορο έχω πιάσει στα χέρια μου... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το συγκρινα με iphone 4 και 4s και τα τσακισε και τα δυο. Ενω ολοι αρχικα μου λεγανε οτι κακως πηρα motorola και οχι iphone τελικα ξενερωσανε με το αποτελεσμα του τεστ. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Για συγνώμη παιδιά. Δηλ. Δεν μπορεί να στείλει SMS με 160 ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ελληνικούς χαρακτήρες; Λείπουν κάποια γράμματα; Handcent sms or go sms. Καλημέρα Σε μικρά γράμματα ΔΕΝ τα στέλνει καμία εφαρμογή αν δεν κάνω λάθος. Κατέβασε το handsent sms και ενεργοποίησε την υποστήριξη για Ελληνική γλώσσα στο κείμενο των μηνυμάτων και θα μπορείς να στέλνεις κανονικά μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες / 160 μέσω του Handsent. Αυτό συμβαίνει σε ΟΛΑ τα Android που ΔΕΝ έχουν firmware τροποποιημένο για την Ελλάδα . Και το Razr I ΔΕΝ έχει τέτοιο firmware γιατί ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει για Ελλάδα ή Βαλκάνια ακόμα (και πιθανόν δεν πρόκειται). Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε, ενώ θα έπρεπε να το περιμένετε αφού αγοράζετε κινητό από το εξωτερικό. Αν χρησιμοποιείτε το ελληνικό πληκτρολόγιο swype που υπάρχει ως επιλογή, γράφετε κανονικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Edit "τρωει" τουλαχιστον το σ, αλλα οχι παντα... Εβαλα το handcent κι εγω... Edited December 28, 2012 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Αποφάσισα να το πάρω (πουλώντας το Xperia T που πήρα με την επιδότηση). Τελευταία αμφιβολία. Έγραψε κάποιος στο XDA ότι το GPS δε δουλεύει καλά. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο στις βόλτες σας; Το GPS είναι η Νο2 λειτουργία για εμένα μετά το browsing και δε θέλω να είναι άχρηστο. Edit: βλέπω πάντως ότι υποστηρίζει HD Voice. :) Edited December 29, 2012 by lewton Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Το gps που το δοκιμασα με πηγε μια χαρα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Δουλεύει ΆΨΟΓΑ ... (με το Navigon το χρησιμοποιώ)!! Για δώσε link με το τόπικ που λένε για τα προβλήματα! Ομολογώ πως δεν το ήξερα! Ίσως ήταν τίποτα πρώτες φουρνιές προβληματικές, τι να πω! Βέβαια μην σε πάρουμε στο λαιμό μας και μετά μας βρίζεις!! :p Εδώ που τα λέμε όμως, μπορεί να πάρεις και iPhone και να σου βγει φόλα το gps... τυχερά είναι αυτά!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δουλεύει ΆΨΟΓΑ ... (με το Navigon το χρησιμοποιώ)!! Για δώσε link με το τόπικ που λένε για τα προβλήματα! Ομολογώ πως δεν το ήξερα! Ίσως ήταν τίποτα πρώτες φουρνιές προβληματικές, τι να πω! Βέβαια μην σε πάρουμε στο λαιμό μας και μετά μας βρίζεις!! :p Εδώ που τα λέμε όμως, μπορεί να πάρεις και iPhone και να σου βγει φόλα το gps... τυχερά είναι αυτά!!:ninja: Έδωσα link. :p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2071827 Thanks για το feedback πάντως. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts