arisgrc1 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 ειμαι ηδη με λογαριασμο google στο κινητο..κατι εχω κανει φοβαμαι και απο αυτα που διαβαζω ισως χρειαστω factory reset,εκτος αν την γλιτωσω με το motorola device manager και κανω το update μεσω PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Παιδιά ελέγξετε για ενημέρωση λογισμικού.αυτην τη στιγμή κατεβάζω την kitkat :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ωραιος. Και εγω κατεβαζω τωρα. http://i.imgur.com/vN463YM.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 τι ηθελα και την πατησα?μου κανει ολη την ωρα επαννεκινηση μεχρι το σημα της μοτορολα και μετα δεν ανοιγει :( ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενταξει ανοιξε μετα απο κανενα 20λεπτο,με φοβησε γιατι αυτες τις επαννεκινησεις μου τις ειχε κανει αλλη μια φορα και τοτε ειχε καει ο επεξεργαστης!! Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Χμμμ τζάμπα χάρηκα. Άπειρα λαγκς.πατας το κουμπί να ανάψει η οθόνη και νομίζεις ότι το κινητό είναι νεκρό. Θα πείραξω της ρυθμίσεις μπας και δώ βελτίωση. καλύτερα να έμενε στην jellybean. Τουλάχιστον έχει όμορφα animation και νεα ζωηρά χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Περίμενε λίγο να δεις τι θα πούνε και άλλοι, αν και εμένα τώρα κολλάει λιγότερο από πριν. Έχω smart launcher pro και όχι το μαμα. Με το μαμα δεν ξέρω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Περίμενε λίγο να δεις τι θα πούνε και άλλοι, αν και εμένα τώρα κολλάει λιγότερο από πριν. Έχω smart launcher pro και όχι το μαμα. Με το μαμα δεν ξέρω τι γίνεται. Οκ.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το κινητο ειναι ακριβως οπως και πριν σε συμπεριφορα,μια χαρα δηλαδη.στα θετικα η συμπεριφορα της μπαταριας οταν εχω ανοιχτο το 3G, εχει μεγαλη διαφορα με πριν.. Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σήμερα το mobile hotspot (πρώτη φορά το χρησιμοποιώ μετά το update) απενεργοποιείτε μόνο του (2 φορές μου το έκανε και το λειτουργούσα κανονικά, δεν είναι ότι έκλεισε λόγω ρύθμισης για αδράνεια 15 λεπτών κλπ). Τώρα το έβαλα από τις ρυθμίσεις να μην απενεργοποιείτε ποτέ μόνο του... για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 για την αγγλική δεν έχει έρθει ακόμα ,έχει κανένας με αγγλική να επιβεβαίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλορίζικη παιδιά. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μετά το update, εξαφανίστηκε και σε εσάς το πρόγραμμα της πλοήγησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μετά το update, εξαφανίστηκε και σε εσάς το πρόγραμμα της πλοήγησης? Και σε εμένα χάθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μάλιστα... και με βόλευε... Μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Πάντως εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν υποστηρίζονται κανονικά τα ελληνικά. Αρχεία με ελληνικά ονόματα δεν μπορούν να τα διαβάσουν οι εφαρμογές. Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε. Λογικά ήταν θέμα κωδικοποίησης των ελληνικών. Edited March 20, 2015 by jotz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Πως αλλαζω ρε παιδιά να το κάνω eu απο gb? γιατί δεν έρχεται η αναβάθμιση. άκυρο φοβήθηκε και ήρθε Edited April 8, 2015 by giorgosstamatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 (edited) Κανένας τρόπος για root γραμμένος στα ελληνικά μαζί με τα αρχεία που θα χρειαστούν, υπάρχει? Προσπαθώ με αυτόν τον τρόπο: ΄΄Προϋποθέσεις Η μέθοδος ονομάζεται MotoFail2Go και είναι γραμμένη για Windows υπολογιστές. Θα χρειαστεί επίσης να έχουμε: Εγκατεστημένους τους τελευταίους ADB driver της Motorola το αρχείο "motofail2go_windows.zip", το οποίο θα βρείτε εδώ. Οδηγίες Δοκιμάζετε τη διαδικασία με δική σας ευθύνη. Για οποιοδήποτε πρόβλημα κάντε Wipe στο data και στο cache partition και ξαναδοκιμάστε. 1. Κατεβάστε το "motofail2go_windows.zip" και αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο. 2. Ενεργοποιήστε τον "Εντοπισμό σφαλμάτων" και συνδέστε τη συσκευή σας στο υπολογιστή. 3. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο "run.bat" και ακολουθήστε τις οδηγίες. 4. Κάποια στιγμή θα σας ζητηθεί να πατήσετε ένα συνδυασμό πλήκτρων στη συσκευή σας. 5. Μόλις τελειώσει η διαδικασία είστε εντάξει. - See more at: http://www.doctorandroid.gr/2012/10/root-motorola-droid-razr-m-razr-i-razr.html#sthash.KfQrcYN3.dpuf Έχω κάνει τα βήματα κανονικά, η συσκευή είναι αναγνωρισμένη από τα win με τους τελευταίους drivers και όλα αλλά όταν τρέχω το run.bat και λέει daemon started successfully μετά μένει εκεί, ενώ πρέπει να πει device found και να συνεχίσει. Edited August 6, 2015 by stratigos24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts