DuAl_SuN Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Στο XDA κάποιος postaρε μια απάντηση της Μοτορόλα Βραζιλίας ότι ξεκίνησε επιλεκτικά η OTA αναβάθμιση του RAzr I σε Jelly Bean Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsirasn Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 παιδια καλημερα επειδη τρεχουν οι μερες και πρεπει να παρω κινητο μπορειτε να μου πειτε αμα παρω καποιο απο το e-bay θα λειτουργει κανονικα στην ελλαδα? Πρέπει να είναι ξεκλείδωτο για να δουλέψει,το δικό μου το πήρα απο ebay uk και δουλέυει μια χαρά Παράθεση ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Σήμερα ήρθε η θήκη http://www.pdair.com/index.php/leather-case-for-motorola-razr-i-xt890-vertical-pouch-type-black.html που είχα παραγγείλει απο ebay τον προηγούμενο μήνα. Είναι ακριβή αλλά η ποιότητα της είναι εφάμιλη αυτής του κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampis92 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 πολυ ωραια θηκη αμα το παρω κλειδωμενο δεν γινετε να το ξεκλειδωσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το παραγγειλα κι εγω <<στην αδικαιολόγητη τιμη που το πουλάνε,σε αυτα τα χρήματα παίρνει κανεις super τούμπανο κινητο>> και περιμένω. Ελπίζω να μην το μετανιωσω.να ειναι γρήγορο,εφαμιλλης ταχύτητας με ενός καλού διπυρινου κινητου και κυρίως να μην δω κίτρινες οθόνες γιατι στο παρελθόν και με razr είχα δυσάρεστη απόδοση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Κι εγω παρακολουθω το συγκεκριμενο thread επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο λογω ποιοτητας και μεγεθους. Αν ειχε λιγο πιο καλη καμερα θα ηταν "ερωτας". Περιμενω επισης να δω τι θα γινει με την αναβαθμιση επειδη η μοτο ειναι αναξιοπιστη σε αυτα τα θεματα και να πεσει λιγο η τιμη. Θα δω τι θα κανω, μεχρι τοτε θα σας παρακολουθω παντως, να το ξερετε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ταξιδιώτη, καλώς ήρθες στην παρέα ...., με το που θα το βγάλεις από το κουτί και το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις πως έκανες την καλύτερη κίνηση!! Λέτε να έχουμε την αναβάθμιση σύντομα? Από το πρωί που κάνω έλεγχο γι΄αναβάθμιση ...μένει στο ψάξιμο!! (Άλλες φορές στο δευτερόλεπτο μου έβγαζε πως έχω την τελευταία έκδοση) Προφανώς κάτι μαγειρεύουν στους servers τους και ελπίζω να είναι η αναβάθμιση!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ταξιδιώτη, καλώς ήρθες στην παρέα ...., με το που θα το βγάλεις από το κουτί και το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις πως έκανες την καλύτερη κίνηση!! Λέτε να έχουμε την αναβάθμιση σύντομα? Από το πρωί που κάνω έλεγχο γι΄αναβάθμιση ...μένει στο ψάξιμο!! (Άλλες φορές στο δευτερόλεπτο μου έβγαζε πως έχω την τελευταία έκδοση) Προφανώς κάτι μαγειρεύουν στους servers τους και ελπίζω να είναι η αναβάθμιση!!:) Μακάρι,θα κρατηθεί για καιρο αν ανταποκρίνεται στα θέλω μου.το Σάββατο το περιμένω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Aυτοί το έχουν σε λογική τιμή, είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι και το παραλαμβάνεις σε 3-4 μέρες. Την JB θα την πάρει αναμφισβήτητα! http://www.getgoods.de/smartphones-handys-und-festnetz/handys-und-smartphones/hersteller/motorola/656231/motorola-razr-i-intel-schwarz φίλε haki, μεταφορικά χρεώνει; και πόσο; ευχαριστώ!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ιδια τιμη με το amazon.de εχει ρε παιδια, με δωρεαν μεταφορικα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 παίδες αληθεύει ότι έχει sar=1.39; αν είναι έτσι μάλλον απορρίπτεται, καλά είμαι και με το razr για την ώρα!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 παίδες αληθεύει ότι έχει sar=1.39; αν είναι έτσι μάλλον απορρίπτεται, καλά είμαι και με το razr για την ώρα!!!!!! 1.45 W/kg (head) ... 0.71 W/kg (body) *Tο επίσημο όριο για την Ευρώπη είναι το 2 W/Kg Μπόμπα το εργαλείο μας !!!:lol::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 1.45 W/kg (head) ... 0.71 W/kg (body) *Tο επίσημο όριο για την Ευρώπη είναι το 2 W/Kg Μπόμπα το εργαλείο μας !!!:lol::ninja: κατ' εμέ πάρα πολύ υψηλό sar για τα σημερινά δεδομένα. Το razr έχει αρκετά κάτω από 1, νομίζω 0.36-0.58 (head). Μέγα φάουλ από τη motorola, πάντα κατά τη γνώμη μου, μιας και έχω αλλάξει για αυτό και μόνο το λόγο τουλάχιστον 4 κινητά σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχω καταλήξει στο razr. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 κατ' εμέ πάρα πολύ υψηλό sar για τα σημερινά δεδομένα. Το razr έχει αρκετά κάτω από 1, νομίζω 0.36-0.58 (head). Μέγα φάουλ από τη motorola, πάντα κατά τη γνώμη μου, μιας και έχω αλλάξει για αυτό και μόνο το λόγο τουλάχιστον 4 κινητά σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχω καταλήξει στο razr. Να πούμε άλλη μια φορά ότι η τιμή SAR δε λέει τίποτα για την ακτινοβολία που παίρνεις υπό τις συνθήκες που εσύ θα το χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Να πούμε άλλη μια φορά ότι η τιμή SAR δε λέει τίποτα για την ακτινοβολία που παίρνεις υπό τις συνθήκες που εσύ θα το χρησιμοποιείς. Φίλε μου, μην ανυσηχείς έχουμε εις γνώση ότι αφορά το sar. Άλλα καλό είναι, όπως και να το κάνουμε, οι τιμές αυτού να είναι χαμηλές!!!! Edited January 18, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 για το sar ευτυχως παντα μιλαω με bt. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο το birdphone μου ειπε η κοπελα οτι το κινητο δεν εχει επισημα εισαχθει στην ελλαδα,με οτι αρνητικο προκυπτει απο το θεμα αυτο.μου ειπαν οτι το καλυπτουν αυτοι,ομως,σκεφτομαι,οι μερες μας δυσκολες,τα μαγαζια με το ζορι επιβιωνουν,που ξερω εγω πιο θα ειναι το μελλον του καταστηματος και γενικα αν θα ερθει επισημα ελλαδα ωστε να εχω καλυψη κανονικα στο θεμα εγγυησης απο την ιδια την αντιπροσωπεια κι οχι απο τριτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 για το sar ευτυχως παντα μιλαω με bt. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο το birdphone μου ειπε η κοπελα οτι το κινητο δεν εχει επισημα εισαχθει στην ελλαδα,με οτι αρνητικο προκυπτει απο το θεμα αυτο.μου ειπαν οτι το καλυπτουν αυτοι,ομως,σκεφτομαι,οι μερες μας δυσκολες,τα μαγαζια με το ζορι επιβιωνουν,που ξερω εγω πιο θα ειναι το μελλον του καταστηματος και γενικα αν θα ερθει επισημα ελλαδα ωστε να εχω καλυψη κανονικα στο θεμα εγγυησης απο την ιδια την αντιπροσωπεια κι οχι απο τριτο. ΔΕΝ θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ΔΕΝ θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα Μάλιστα....δηλαδη τζίφος Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μάλιστα....δηλαδη τζίφος Τι τζίφος ? Αφού δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία της Motorola Mobility στην Ελλάδα. Τι περίμενες ??? :ninja: Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τι τζίφος ? Αφού δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία της Motorola Mobility στην Ελλάδα. Τι περίμενες ??? :ninja: Ωραία,και το παίρνω...και μου βγάζει θεμα...και δεν υπαρχει πλεον μαγαζι ας πούμε,απο κει που το πήρα,τι κανω??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ρε παιδιά...!! Χαλαρώστε, Ευρωπαϊκή συσκευή είναι και ΕΝΝΟΕΙΤΕ η moto εδώ αναλαμβάνει την εγγύηση!! Το έχω ρωτήσει και παλιά (το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την samsung) και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά! Τους ξαναπήρα και σήμερα για επιβεβαίωση , αλλά λειτουργεί το service Δευτέρα έως Παρασκευή! Την Δευτέρα θα ξαναπάρω για σιγουριά!! Δηλαδή έλεος να συζητάμε εν έτη 2013 για τέτοια ζητήματα! Είπαμε, οδεύουμε να γίνουμε Ουγκάντα, αλλά όχι και έτσι!! Υπάρχουν και Ευρωπαϊκοί νόμοι που είναι με το μέρος μας και απλά πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να τους τα χτυπάμε στην μούρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dooby Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δυνατοο :D Παράθεση TehDooby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Από το στόμα σας και στις moto το αυτί:-D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ρε παιδιά...!! Χαλαρώστε, Ευρωπαϊκή συσκευή είναι και ΕΝΝΟΕΙΤΕ η moto εδώ αναλαμβάνει την εγγύηση!! Το έχω ρωτήσει και παλιά (το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την samsung) και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά! Τους ξαναπήρα και σήμερα για επιβεβαίωση , αλλά λειτουργεί το service Δευτέρα έως Παρασκευή! Την Δευτέρα θα ξαναπάρω για σιγουριά!! Δηλαδή έλεος να συζητάμε εν έτη 2013 για τέτοια ζητήματα! Είπαμε, οδεύουμε να γίνουμε Ουγκάντα, αλλά όχι και έτσι!! Υπάρχουν και Ευρωπαϊκοί νόμοι που είναι με το μέρος μας και απλά πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να τους τα χτυπάμε στην μούρη! Απο την στιγμη που η συσκευη δεν πωλειται στην Ελλάδα δεν ισχυει η εγγύηση. Το service υπάρχει, αλλα η επισκευη βαρυνει αποκλειστικα τον πελάτη και δεν ειναι δωρεάν. Αν και εφόσον η συσκευη αρχισει να πωλειται στην Ελλάδα τοτε θα καλυπτεται απο την πανευρωπαϊκη εγγυηση με δεοδομενο οτι εχει αγορασθει απο την χωρα μελος της ΕΕ Αλλα συμφωνω με ενα φιλο, Moto ειναι σαν τα TOYOTA στα αυτοκινητα: δεν χαλαει απο μονο του με τιποτα.- Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς πως κάνουμε βιντεοκλήση (μέσω παρόχου, όχι μέσω ίντερνετ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts