Jump to content

Motorola RAZR i

Vercetti13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο XDA κάποιος postaρε μια απάντηση της Μοτορόλα Βραζιλίας ότι ξεκίνησε επιλεκτικά η OTA αναβάθμιση του RAzr I σε Jelly Bean

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• Απαντήσεις 567
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα επειδη τρεχουν οι μερες και πρεπει να παρω κινητο μπορειτε να μου πειτε αμα παρω καποιο απο το e-bay θα λειτουργει κανονικα στην ελλαδα?

Πρέπει να είναι ξεκλείδωτο για να δουλέψει,το δικό μου το πήρα απο ebay uk και δουλέυει μια χαρά

ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Σήμερα ήρθε η θήκη

http://www.pdair.com/index.php/leather-case-for-motorola-razr-i-xt890-vertical-pouch-type-black.html

που είχα παραγγείλει απο ebay τον προηγούμενο μήνα. Είναι ακριβή αλλά η ποιότητα της είναι εφάμιλη αυτής του κινητού...

Το παραγγειλα κι εγω <<στην αδικαιολόγητη τιμη που το πουλάνε,σε αυτα τα χρήματα παίρνει κανεις super τούμπανο κινητο>> και περιμένω.

Ελπίζω να μην το μετανιωσω.να ειναι γρήγορο,εφαμιλλης ταχύτητας με ενός καλού διπυρινου κινητου και κυρίως να μην δω κίτρινες οθόνες γιατι στο παρελθόν και με razr είχα δυσάρεστη απόδοση.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κι εγω παρακολουθω το συγκεκριμενο thread επειδη με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο λογω ποιοτητας και μεγεθους. Αν ειχε λιγο πιο καλη καμερα θα ηταν "ερωτας".

Περιμενω επισης να δω τι θα γινει με την αναβαθμιση επειδη η μοτο ειναι αναξιοπιστη σε αυτα τα θεματα και να πεσει λιγο η τιμη. Θα δω τι θα κανω, μεχρι τοτε θα σας παρακολουθω παντως, να το ξερετε :lol:

Ταξιδιώτη, καλώς ήρθες στην παρέα ...., με το που θα το βγάλεις από το κουτί και το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις πως έκανες την καλύτερη κίνηση!!

Λέτε να έχουμε την αναβάθμιση σύντομα? Από το πρωί που κάνω έλεγχο γι΄αναβάθμιση ...μένει στο ψάξιμο!! (Άλλες φορές στο δευτερόλεπτο μου έβγαζε πως έχω την τελευταία έκδοση) Προφανώς κάτι μαγειρεύουν στους servers τους και ελπίζω να είναι η αναβάθμιση!!:)

Ταξιδιώτη, καλώς ήρθες στην παρέα ...., με το που θα το βγάλεις από το κουτί και το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις πως έκανες την καλύτερη κίνηση!!

Λέτε να έχουμε την αναβάθμιση σύντομα? Από το πρωί που κάνω έλεγχο γι΄αναβάθμιση ...μένει στο ψάξιμο!! (Άλλες φορές στο δευτερόλεπτο μου έβγαζε πως έχω την τελευταία έκδοση) Προφανώς κάτι μαγειρεύουν στους servers τους και ελπίζω να είναι η αναβάθμιση!!:)

Μακάρι,θα κρατηθεί για καιρο αν ανταποκρίνεται στα θέλω μου.το Σάββατο το περιμένω.

Aυτοί το έχουν σε λογική τιμή, είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι και το παραλαμβάνεις σε 3-4 μέρες. Την JB θα την πάρει αναμφισβήτητα!

http://www.getgoods.de/smartphones-handys-und-festnetz/handys-und-smartphones/hersteller/motorola/656231/motorola-razr-i-intel-schwarz

φίλε haki, μεταφορικά χρεώνει; και πόσο;

ευχαριστώ!!!!

frastgr

ιδια τιμη με το amazon.de εχει ρε παιδια, με δωρεαν μεταφορικα
All it takes is a swipe...

παίδες αληθεύει ότι έχει sar=1.39; αν είναι έτσι μάλλον απορρίπτεται, καλά είμαι και με το razr για την ώρα!!!!!!

1.45 W/kg (head) ... 0.71 W/kg (body)

*Tο επίσημο όριο για την Ευρώπη είναι το 2 W/Kg

Μπόμπα το εργαλείο μας !!!:lol::ninja:

1.45 W/kg (head) ... 0.71 W/kg (body)

*Tο επίσημο όριο για την Ευρώπη είναι το 2 W/Kg

Μπόμπα το εργαλείο μας !!!:lol::ninja:

κατ' εμέ πάρα πολύ υψηλό sar για τα σημερινά δεδομένα. Το razr έχει αρκετά κάτω από 1, νομίζω 0.36-0.58 (head). Μέγα φάουλ από τη motorola, πάντα κατά τη γνώμη μου, μιας και έχω αλλάξει για αυτό και μόνο το λόγο τουλάχιστον 4 κινητά σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχω καταλήξει στο razr.

frastgr

κατ' εμέ πάρα πολύ υψηλό sar για τα σημερινά δεδομένα. Το razr έχει αρκετά κάτω από 1, νομίζω 0.36-0.58 (head). Μέγα φάουλ από τη motorola, πάντα κατά τη γνώμη μου, μιας και έχω αλλάξει για αυτό και μόνο το λόγο τουλάχιστον 4 κινητά σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχω καταλήξει στο razr.

Να πούμε άλλη μια φορά ότι η τιμή SAR δε λέει τίποτα για την ακτινοβολία που παίρνεις υπό τις συνθήκες που εσύ θα το χρησιμοποιείς.

Να πούμε άλλη μια φορά ότι η τιμή SAR δε λέει τίποτα για την ακτινοβολία που παίρνεις υπό τις συνθήκες που εσύ θα το χρησιμοποιείς.

Φίλε μου, μην ανυσηχείς έχουμε εις γνώση ότι αφορά το sar. Άλλα καλό είναι, όπως και να το κάνουμε, οι τιμές αυτού να είναι χαμηλές!!!!

Edited by frastgr
frastgr

για το sar ευτυχως παντα μιλαω με bt.

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο το birdphone μου ειπε η κοπελα οτι το κινητο δεν εχει επισημα εισαχθει στην ελλαδα,με οτι αρνητικο προκυπτει απο το θεμα αυτο.μου ειπαν οτι το καλυπτουν αυτοι,ομως,σκεφτομαι,οι μερες μας δυσκολες,τα μαγαζια με το ζορι επιβιωνουν,που ξερω εγω πιο θα ειναι το μελλον του καταστηματος και γενικα αν θα ερθει επισημα ελλαδα ωστε να εχω καλυψη κανονικα στο θεμα εγγυησης απο την ιδια την αντιπροσωπεια κι οχι απο τριτο.

για το sar ευτυχως παντα μιλαω με bt.

αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο το birdphone μου ειπε η κοπελα οτι το κινητο δεν εχει επισημα εισαχθει στην ελλαδα,με οτι αρνητικο προκυπτει απο το θεμα αυτο.μου ειπαν οτι το καλυπτουν αυτοι,ομως,σκεφτομαι,οι μερες μας δυσκολες,τα μαγαζια με το ζορι επιβιωνουν,που ξερω εγω πιο θα ειναι το μελλον του καταστηματος και γενικα αν θα ερθει επισημα ελλαδα ωστε να εχω καλυψη κανονικα στο θεμα εγγυησης απο την ιδια την αντιπροσωπεια κι οχι απο τριτο.

ΔΕΝ θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

ΔΕΝ θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα

Μάλιστα....δηλαδη τζίφος

Μάλιστα....δηλαδη τζίφος

Τι τζίφος ? Αφού δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία της Motorola Mobility στην Ελλάδα. Τι περίμενες ??? :ninja:

Τι τζίφος ? Αφού δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία της Motorola Mobility στην Ελλάδα. Τι περίμενες ??? :ninja:

Ωραία,και το παίρνω...και μου βγάζει θεμα...και δεν υπαρχει πλεον μαγαζι ας πούμε,απο κει που το πήρα,τι κανω???

Ρε παιδιά...!! Χαλαρώστε, Ευρωπαϊκή συσκευή είναι και ΕΝΝΟΕΙΤΕ η moto εδώ αναλαμβάνει την εγγύηση!! Το έχω ρωτήσει και παλιά (το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την samsung) και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά! Τους ξαναπήρα και σήμερα για επιβεβαίωση , αλλά λειτουργεί το service Δευτέρα έως Παρασκευή! Την Δευτέρα θα ξαναπάρω για σιγουριά!!

Δηλαδή έλεος να συζητάμε εν έτη 2013 για τέτοια ζητήματα! Είπαμε, οδεύουμε να γίνουμε Ουγκάντα, αλλά όχι και έτσι!!

Υπάρχουν και Ευρωπαϊκοί νόμοι που είναι με το μέρος μας και απλά πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να τους τα χτυπάμε στην μούρη!

Από το στόμα σας και στις moto το αυτί:-D

Ρε παιδιά...!! Χαλαρώστε, Ευρωπαϊκή συσκευή είναι και ΕΝΝΟΕΙΤΕ η moto εδώ αναλαμβάνει την εγγύηση!! Το έχω ρωτήσει και παλιά (το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την samsung) και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά! Τους ξαναπήρα και σήμερα για επιβεβαίωση , αλλά λειτουργεί το service Δευτέρα έως Παρασκευή! Την Δευτέρα θα ξαναπάρω για σιγουριά!!

Δηλαδή έλεος να συζητάμε εν έτη 2013 για τέτοια ζητήματα! Είπαμε, οδεύουμε να γίνουμε Ουγκάντα, αλλά όχι και έτσι!!

Υπάρχουν και Ευρωπαϊκοί νόμοι που είναι με το μέρος μας και απλά πρέπει κάποτε να ξυπνήσουμε και να τους τα χτυπάμε στην μούρη!

Απο την στιγμη που η συσκευη δεν πωλειται στην Ελλάδα δεν ισχυει η εγγύηση. Το service υπάρχει, αλλα η επισκευη βαρυνει αποκλειστικα τον πελάτη και δεν ειναι δωρεάν. Αν και εφόσον η συσκευη αρχισει να πωλειται στην Ελλάδα τοτε θα καλυπτεται απο την πανευρωπαϊκη εγγυηση με δεοδομενο οτι εχει αγορασθει απο την χωρα μελος της ΕΕ

Αλλα συμφωνω με ενα φιλο, Moto ειναι σαν τα TOYOTA στα αυτοκινητα: δεν χαλαει απο μονο του με τιποτα.-

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Motorola RAZR i