tech_geek Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Wind επέλεξα και εγώ πριν περίπου δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο με τις τιμές όσο και με τις υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Wind επέλεξα και εγώ πριν περίπου δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο με τις τιμές όσο και με τις υπηρεσίες. Και εγώ μια από τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonet11 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδιά το internet της wind έχει στρώσει; Γιατί μου λέγαν πολλά παράπονα. Μολις υπεγραψα συμβόλαιο και ανησυχώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παιδιά το internet της wind έχει στρώσει; Γιατί μου λέγαν πολλά παράπονα. Μολις υπεγραψα συμβόλαιο και ανησυχώ Μια χαρά πάει και γρήγορο και χωρίς αποσυνδέσεις. Παλίοτερα κατι νουμεράκια έκανε, εχει παρα πολύ καιρό να με προβληματίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδιά το internet της wind έχει στρώσει; Γιατί μου λέγαν πολλά παράπονα. Μολις υπεγραψα συμβόλαιο και ανησυχώ Μπα οκ ειναι. υπερβολές μάλλον τα περι συνεχων προβλημάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδιά το internet της wind έχει στρώσει; Γιατί μου λέγαν πολλά παράπονα. Μολις υπεγραψα συμβόλαιο και ανησυχώ Συνήθως οι περισσότεροι που παραπονιούνται είναι αυτοί που ποτέ δεν είχαν σύνδεση Wind :p Πέρα από την πλάκα, έχω αλλάξει σχεδόν όλους τους παρόχους και μόνο με τη Wind βρήκα την υγεία μου. Εκτός από τις χαμηλές χρεώσεις, όποτε υπήρξε το παραμικρό θέμα με τη γραμμή μου, επιλύθηκε άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Συνήθως οι περισσότεροι που παραπονιούνται είναι αυτοί που ποτέ δεν είχαν σύνδεση Wind :p Πέρα από την πλάκα, έχω αλλάξει σχεδόν όλους τους παρόχους και μόνο με τη Wind βρήκα την υγεία μου. Εκτός από τις χαμηλές χρεώσεις, όποτε υπήρξε το παραμικρό θέμα με τη γραμμή μου, επιλύθηκε άμεσα. Και εγω νομίζω ότι έχει επικρατήσει μεγάλη προκατάληψη για τη wind (οκ βεβαίως θα υπήρχε λόγος παλιότερα, , αλλά εχουν αλλάξει τα πράγματα από την εμπειρία μου). Αυτό που λένε για το μάτι και το όνομα τελικά ισχύει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts