nikoskat Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Intracom/jetSpeed520i/jetSpeed520iindex.htm διαλεξε απο εδω το προγραμμα που θελεις, αν υπαρχει, και ακολουθησε τις οδηγιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Θα το προσπαθήσω και θα σου πω... Σε ευχαριστώ όμως προκαταβολικά!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Εψαξα... αλλα μάλλον χάθηκα... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι κατάλληλο για την περίπτωσή μου εκει... Κάποια πιο συγκεκριμένη βοήθεια; Θα πρέπει να ρυθμίζεται μέσα στο μενού των ρυθμίσεων του router μου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εχω παρει ενα adsl-in-a-box της forthnet αλλα δεν μου εχουν βαλει ακομα γραμμη απο τον ΟΤΕ. Περιμενω ηδη 2,5 μηνες! Το πακετο ειναι για 3+3 μηνες, ολα μεσα. Ακουσα σημερα οτι μετα απο τους 6 μηνες δεν μπορεις να διακοψεις την γραμμη του ΟΤΕ αλλα πρεπει να συμπληρωθει 1 χρονος! Κι εγω σκοπευω σε 6 μηνες να εχω φυγει απο αυτο το σπιτι! Ισχυει το 1 χρονος για την γραμμη του ΟΤΕ? Αν ειναι ετσι να σταματησω την διαδικασια. ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εχω παρει ενα adsl-in-a-box της forthnet αλλα δεν μου εχουν βαλει ακομα γραμμη απο τον ΟΤΕ. Περιμενω ηδη 2,5 μηνες! Το πακετο ειναι για 3+3 μηνες, ολα μεσα. Ακουσα σημερα οτι μετα απο τους 6 μηνες δεν μπορεις να διακοψεις την γραμμη του ΟΤΕ αλλα πρεπει να συμπληρωθει 1 χρονος! Κι εγω σκοπευω σε 6 μηνες να εχω φυγει απο αυτο το σπιτι! Ισχυει το 1 χρονος για την γραμμη του ΟΤΕ? Αν ειναι ετσι να σταματησω την διαδικασια. Καλησπέρα...:happy: Δεν νομίζω να σε ενημερώσανε σωστά μιας και έχω χρησιμοποιήσει πολλά πακέτα της Forthnet και το μόνο που ισχύει είναι ότι σου δίνουν μερικές ημέρες ακόμα παράταση (νομίζω 1 εβδομάδα) για την Adsl γραμμή σου στον ΟΤΕ και μετα κόβεται...;) Τώρα το ότι ΔΕΝ ευθύνεται η Forthnet για την καθυστέρηση αυτή είναι γεγονός γιατί αυτό είναι θέμα του ΟΤΕ αλλά απο την άλλη και εσύ 2,5 μήνες και δεν έχεις βάλει λίγο τις φωνές στον ΟΤΕ να σου βρεί μια λύση...:shifty: **Το έχεις συνδεδεμένο το modem πάνω στον υπολογιστή για να παρακολουθείς αν συγχρονιστεί? Ή απλά περιμένεις τηλέφωνο?;) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Απο τον ΟΤΕ μου λενε οτι εχουν τελειωσει οι πορτες και περιμενουν να τους ερθουν τα μηχανηματα για να κανουν αναβαθμιση του DSLAM. Δε νομιζω οτι μπορω να κανω κατι για αυτο. Ειμαι παγιδευμενος και φρικαρισμενος... ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Έψαξες το πρόγραμμα σου στο παραπάνω link; Πρέπει να το έχει, αλλιώς διάλεξε κάποιο στη τύχη και μετά τον τύπο του router σου ώστε να σου δώσει μια ιδέα που να βρεις τα reserved mappings ή όπως αλλιώς τα λέει η intracom στο λογισμικό της. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 φαντάζομαι μπορείς να επιστρέψεις το πακέτο ή να περιμένεις ή να δεις αν έχει η vivodi κάλυψη στην περιοχή σου. Για 6 μήνες είναι δεσμευμένη η γραμμή σου, από την ημερομηνία ενεργοποίησης. [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εμενα μου εληξε η συνδρομη μου στην forthnet. 6 μηνες ειχα. Για οικονομικους λογους σκεφτομαι να την ανανεωσω τον αλλοα μηνα. Ξερει κανεις αν θα εχουν κρατησει τα στοιχεια μου μετα απο ενα μηνα ή πρεπει να τα ξανακανω ολα απο την αρχη και να περιμενω στην ουρα; http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εμενα μου εληξε η συνδρομη μου στην forthnet. 6 μηνες ειχα. Για οικονομικους λογους σκεφτομαι να την ανανεωσω τον αλλοα μηνα. Ξερει κανεις αν θα εχουν κρατησει τα στοιχεια μου μετα απο ενα μηνα ή πρεπει να τα ξανακανω ολα απο την αρχη και να περιμενω στην ουρα; Αν αναφέρεσαι στην γραμμή σου αυτή τη χάνεις και θα πρέπει να περιμένεις να ενεργοποιηθεί νέα, εάν θα υπάρχουν, βέβαια, διαθέσιμες πόρτες.Η διαδικασία, υποθέτω, θα είναι η ίδια.Ακόμα και αν έχουν κρατήσει τα στοιχεία σου εσύ θα πρέπει να ξανακάνεις αίτηση. Δες αν υπάρχουν διαθέσιμες πόρτες στην περιοχή σου, γιατί αν δεν υπάρχουν θα περιμένεις πολύ καιρό για να ενεργοποιηθεί νέα γραμμή.Εάν πάντως υπάρχουν το να εξαντληθούν μέσα στον Ιούλιο το θεωρώ απίθανο. . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 φαντάζομαι μπορείς να επιστρέψεις το πακέτο ή να περιμένεις ή να δεις αν έχει η vivodi κάλυψη στην περιοχή σου. Για 6 μήνες είναι δεσμευμένη η γραμμή σου, από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Καλησπέρα...:happy: Δεν έχει να κάνει αυτό με την Forthnet η με κάποια άλλη εταιρία αλλά με τον ΟΤΕ γιατί δεν έχει άλλες "πόρτες" για να δώσει για ADSL Και εκτός αυτού δεν γίνεται επιστροφή γιατί έχει περάσει ήδη τόσος καιρός και απο την άλλη δεν ευθύνεται η forthnet γι αυτό...;) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Εμενα μου εληξε η συνδρομη μου στην forthnet. 6 μηνες ειχα. Για οικονομικους λογους σκεφτομαι να την ανανεωσω τον αλλοα μηνα. Ξερει κανεις αν θα εχουν κρατησει τα στοιχεια μου μετα απο ενα μηνα ή πρεπει να τα ξανακανω ολα απο την αρχη και να περιμενω στην ουρα; Καλησπέρα...:shifty: Όπως προαναφέρθηκε φίλε μου θα μπείς στην λίστα αναμονής της περιοχής σου για να βρεθεί "πόρτα" άλλη για να σου δώσουν...;) Αν θυμάμαι καλά απο την ημερομηνία λήξης είναι ενεργοποιημένη η γραμμή σου για 1 εβδομάδα ακόμη...;) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Στην τριτοκοσμική χώρα που ονομάζεται Ελλάδα. ΣΑΕ ΦΤΥΝΩ ΟΛΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ). ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΦΤΟΥ ΣΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ "εκ του ΟΤΕ" 1. Απαράδεκτο ύφος γραφής για forum 2. Σε πόσες χώρες έχεις ζήσει για να μπορείς να συγκρίνεις και να θεωρείς την Ελλάδα τριτοκοσμική? 3. Γιατί θεωρείς ότι κάποιος υπεύθυνος θα σου μίλαγε (ιδίως αν και ο προφορικός λόγος σου διέπεται από την ίδια ευγένεια); Οσο δίκιο και αν έχεις το χάνεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 υπαρχει free voip conference μεταξυ δυο υπολογιστων και σταθερου τηλεφωνου στην ελλαδα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ο αδελφος μου έκανε συμβόλαιο στη φορθνετ. Τον ειδοποιησαν οτι η συνδεση του ειναι ΟΚ αλλα αυτός δεν μπορει να μπει γιατι του βγάζει αυτο το σφαλμα με το νουμερο 618. Μηπως ξερετε τι είναι; Η σύνδεση γίνεται πάνω σε γραμμη ISDN. Ευχαριστω.:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Φόρτωσες το cdάκι του crypto modem που σου δώσαν μαζί?? Ακολούθησες και όλες τις οδηγίες? Αν τα έκανες αυτά και δεν έγινε τίποτα δες αυτό το λινκ : http://www.modemhelp.net/dunerror/error_618.shtml [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Τωρα μας βγαζει προβλημα με κωδικο 651. Δεν μπορουμε να καταλαβουμε αν εχουμε κανει καποιο λαθος στηυ συνδεση. Το δικο μου που ηταν πανω σε pstn τα καταφερα μονη μου μια χαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 O αδερφός σου έχει isdn? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Καλησπέρα καταρχίν!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,δν ξέρω αν είναι πρόβλημα στον υπολογιστή μ ή στο δύκτιο του οτε!Εδω κ 2 βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα.Η σύνδεση μ πέφτει(έχω otenet dsl 384) συνεχώς,μόλις λίγο ζοριστεί τσουπ όλα κάτω!Όταν κατεβάζω σταματάει να κατεβάζει κ αρχίζει μετά από λίγο!Όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε servers είτε ελληνικούς είτε ξένους,καλά το ping το βλέπω είναι μικρό,δν είναι εκεί το πρόβλημα,δν μπένει στους σερβερους!!Με ρίχνει!Πέφτει από τν messenger κ τ xfire!Όταν είμαι μέσα στο limewire σταματάει το κατέβασμα κ αρχίζει μετά από κάποια λεπτά,κ δίχνει ότι η σύνδεση μ είναι χείριστη!Οι σελίδες δν ανοίγουν ή αργούν πππααρρααα πολύ!Όλα αυτά φυσικά δν τα τρέχω μαζί!Σε αορίστους χρόνους συμβαίνουν! Τί γινεται βρε παιδιά;Καταντάει πολύ εκνευριστικό!Έκανα update το ρουτερ,τις κάρτες δυκτίου,αλλά τπτ! Ουστιαστικά με περιορίζει αρκετά,είναι σαν να μ λέει,κάνε ότι κάνεις με μέτρο κ θα παίξεις όποτε θέλω γω!Ε δν είναι δυνατόν αυτό!Θέλω κ να είμαι στον messenger κ να κατεβάζω! Να προσθέσω ότι έκανα tracert αλλά νομίζω βρίσκω μια χαρά τις τιμές!Μίπως να σας δείξω; - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ναι, εχει ISDN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Η καλωδιακή σύνδεση πρέπει να είναι ως εξής: ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .> Μοdem > Η/Υ ..Γραμμή Τηλεφώνου-> Σπλίττερ -| ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .> Netmod > Τηλέφωνα Αν τα έχετε συνδέσει έτσι, φορτώσατε τους drivers του crypto modem, φορτώσατε το προγραμματάκι της forthnet που μέσου αυτού γίνεται η σύνδεση και το pc έχει xp sp2 συγνωμη δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο..:O :O A! Το κουτάκι που πρέπει να αγόρασε πρέπει να είναι για Isdn όχι για Pstn(είχα κάνει την ίδια μ@@@ αλλά ευτυχώς το άλλαξα) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Καλησπέρα καταρχίν!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,δν ξέρω αν είναι πρόβλημα στον υπολογιστή μ ή στο δύκτιο του οτε!Εδω κ 2 βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα.Η σύνδεση μ πέφτει(έχω otenet dsl 384) συνεχώς,μόλις λίγο ζοριστεί τσουπ όλα κάτω!Όταν κατεβάζω σταματάει να κατεβάζει κ αρχίζει μετά από λίγο!Όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε servers είτε ελληνικούς είτε ξένους,καλά το ping το βλέπω είναι μικρό,δν είναι εκεί το πρόβλημα,δν μπένει στους σερβερους!!Με ρίχνει!Πέφτει από τν messenger κ τ xfire!Όταν είμαι μέσα στο limewire σταματάει το κατέβασμα κ αρχίζει μετά από κάποια λεπτά,κ δίχνει ότι η σύνδεση μ είναι χείριστη!Οι σελίδες δν ανοίγουν ή αργούν πππααρρααα πολύ!Όλα αυτά φυσικά δν τα τρέχω μαζί!Σε αορίστους χρόνους συμβαίνουν! Τί γινεται βρε παιδιά;Καταντάει πολύ εκνευριστικό!Έκανα update το ρουτερ,τις κάρτες δυκτίου,αλλά τπτ! Ουστιαστικά με περιορίζει αρκετά,είναι σαν να μ λέει,κάνε ότι κάνεις με μέτρο κ θα παίξεις όποτε θέλω γω!Ε δν είναι δυνατόν αυτό!Θέλω κ να είμαι στον messenger κ να κατεβάζω! Να προσθέσω ότι έκανα tracert αλλά νομίζω βρίσκω μια χαρά τις τιμές!Μίπως να σας δείξω; Με την ΟΤΕΝΕΤ επικοινώνησες; Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 pedes den ksero pou akrivos tha eprepe na anafero tin erotisi mou... anyway... kseri kanenas pos mporo na anikso tis portes gia to usb modem crypto f200? Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 re paidia kai egw to idio akrivos provlima exw me conn-x 384 merikes fores mpainei kanonika kai katevazw me 40(+-2) kai alles opws prin 2 lepta epese sta 992kbps.opws twra pou sas grafw epese kai xanasindethika.Alles fores den me afinei na sindethw an den kanw restart.Pira tilrfono ston ote kai mou lene na valw filtro sta tilefona.Meta apo mena pire o mpampas mou kai tou lene na katevasei ena antispyware oti nanai.lete na patisw ekeino to koumaki pou leei reset?Kamia idea? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdscream Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 exoun firewall ta usb modem??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts