Jump to content

Nokia 6260

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (16 Αύγ. 2004 , 19:48)

Ου! :p

Yπενθυμίζω ότι μιλάμε για smartphone................

Ναι αλλά από τι ξέρω η λύση υπάρχει μόνο στο ΒΤ, για τις υπέρυθρες δεν υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος και εμένα με καίνε οι υπέρυθρες μιας και οι περισσότεροι φίλοι έχουν υπέρυθρες, το ΒΤ σπανίζει άλλωστε. Εκτός κι αν κάνω λάθος και ξεκλειδώνουν και οι υπέρυθρες...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 708
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 (16 Αύγ. 2004 , 16:21)

den ksero an anaferate se proigoumenes selides thn timh tou 6260 alla h timh tou shn f.p.a. apoti mou eipane 8a exei 385 euro. thn timh thn ema8a apo ta kentrika ths nokia sthn 8essaloniki mias kai apo ekei agorazw ta kinita tis nokia pou kai me kseroun pleon kiolas a episis mou eipe oti 8a er8ei ton septembrio afta elpizw na boi8isa kapos :) egw tora exw to 6230 kai eime upereyxaristimenos alla 8elw kai ena kinito symbian to opio 8a einai to 6260 mias kai apoti exw psakxi einai yperplires san to 6230 :)

ψυλοι στ'αυτια μου μπηκανε.... (που λεει και το ασμα...) 380 ευρο????

με 380 πουλαω το 7610 420 περνω το 6260 και μου μενουν κι ολας!! αν ειναι δυνατον, που καταντησα να αλλαζω κινητο μεσα σε 3 μηνες!! :confused: γιατρε ειναι σοβαρο;;

mirrorofsorrow για ακομα μια φορα απο κοινου προσμένουμε τις εξελιξεις... :p

περιμενω ανηπομονα τιμη αν ειναι κατω απο 400 ή εστω 400 με το ΦΠΑ μαζι τοτε το χτυπάω χωρις δευτερη σκεψη...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εκτός κι αν κάνω λάθος και ξεκλειδώνουν και οι υπέρυθρες...

Υπάρχει μια νέα εφαρμογή που λειτουργεί σαν το mobiluck αλλά μπορεί να στείλει και μέσω υπερύθρων. Είχε αναφερθεί πριν απο λίγες μέρες στις εφαρμογές αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της καθώς δε μου καίγεται καρφί για τις υπέρυθρες. Αν ψάξεις ΄λιγο θα την βρείς.

Αλλά, όπως είπε και ο Trobocop, απο την στιγμή που μιλάμε για smartphones και μάλιστα series 60, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Υπάρχουν λύση σε όλα. Και το 6260 φαίνεται να έχει ελάχιστη ανάγκη απο τέτοιες λύσεις. ;) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (17 Αύγ. 2004 , 03:10)

ψυλοι στ'αυτια μου μπηκανε.... (που λεει και το ασμα...) 380 ευρο????

με 380 πουλαω το 7610 420 περνω το 6260 και μου μενουν κι ολας!! αν ειναι δυνατον, που καταντησα να αλλαζω κινητο μεσα σε 3 μηνες!! :confused: γιατρε ειναι σοβαρο;;

mirrorofsorrow για ακομα μια φορα απο κοινου προσμένουμε τις εξελιξεις... :p

περιμενω ανηπομονα τιμη αν ειναι κατω απο 400 ή εστω 400 με το ΦΠΑ μαζι τοτε το χτυπάω χωρις δευτερη σκεψη...

μη σου φανει παραξενο φιλε μου αν σου πω οτι εχω αλλαξει και 4 κινητα μεσα σε μια βδομαδα :p οσοι με ξερουν και με βλεπουν με το 7610 ακομα νομιζουν οτι εχω καμια ασθενεια,τι να κανουμε μικροβιο ειναι αυτο λοιπον στο θεμα μας συμφωνα με εγκυρες πηγες το κινητο ειναι στο δρομο και το πολυ μεχρι τελος του μηνα θα βρισκεται στα καταστηματα,σιγουρα παντως οχι αυτη τη βδομαδα αντε να δουμε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα γιατι μου αρεσε το κινητο και θα ήθελα να αντικαταστίσω το σχ1 μου.

που όμως βασιζεστε και λέτε οτι το 6260 θα έχει 380 ευρώ?

πως είναι δυνατών ενα πλήρες συμβιαν και επιπλεων με ραδιοφωνο και mp3 να κάνει λιγότερα χρήματα απο το 6600? και τα 6600 τι θα τα κανει η νοκια? θα τα αποσύρει? δεν μπορει να τα πουλαει στα ιδια χρήματα, θα τα βγαλει στοκ στα 300 ευρώ? δεν νομιζω.

εγω πιστευω οτι το τηλεφωνακι θα ερθει στα μαγαζια στα 500 κάτι ευρώ

μακαρι να βγώ ψευτης

Α και κατι άλλο ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο christ-k να κάνει την απαραιτητη πλέον κριτική για το τηλεφωνο.

χωρις πλακα ειναι ο μόνος που βρίσκει πλεονεκτιματα-μειονεκτίματα σε κάθε συσκευή

φιλικα

TRON

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (18 Αύγ. 2004 , 18:00)

Παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα γιατι μου αρεσε το κινητο και θα ήθελα να αντικαταστίσω το σχ1 μου.

που όμως βασιζεστε και λέτε οτι το 6260 θα έχει 380 ευρώ?

πως είναι δυνατών ενα πλήρες συμβιαν και επιπλεων με ραδιοφωνο και mp3 να κάνει λιγότερα χρήματα απο το 6600? και τα 6600 τι θα τα κανει η νοκια? θα τα αποσύρει? δεν μπορει να τα πουλαει στα ιδια χρήματα, θα τα βγαλει στοκ στα 300 ευρώ? δεν νομιζω.

εγω πιστευω οτι το τηλεφωνακι θα ερθει στα μαγαζια στα 500 κάτι ευρώ

μακαρι να βγώ ψευτης

Σήμερα ρώτησα σε Nokia shop και μου είπαν 385ευρώ+Φ.Π.Α

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (18 Αύγ. 2004 , 19:35)

Αρα μιλαμε για 455 ευρώ

χμμμμ

Εντάξει είναι μια τιμή που μπορώ να πιστέψω, εντωμεταξύ διάβασα τη παρουσίαση του myphone για το κινητό, καταθάφτηκε το τηλέφωνο, γιατί έτσι;; Όπως επίσης τονίζεται συνεχώς στη παρουσίαση οι μεγάλες του διαστάσεις-όγκος, λέτε να είναι όντως τούβλο;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Στο θέμα που συνόδευσε την παρουσίαση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=32815&highlight=6260

κάποιο μέλος που το είδε από κοντά λέει ότι είναι αρκετά μικρότερο από Ζ1010.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (18 Αύγ. 2004 , 19:35)

Αρα μιλαμε για 455 ευρώ

χμμμμ

Όχι παιδιά, μάλλον δεν το έγραψα σωστά και μπερδευτήκατε, 385 με το Φ.Π.Α

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Μπράβο ρε bergyr, και τρόμαξα. Νόμιζα οτι θα ήταν λάθος η αρχική τιμή που είχε δωθεί και ήταν385 χωρίς φπα. Χάρηκα τώρα. :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (19 Αύγ. 2004 , 00:34)

Όχι παιδιά, μάλλον δεν το έγραψα σωστά και μπερδευτήκατε, 385 με το Φ.Π.Α

Αυτό δεν είναι πόλεμος τιμών, είναι World War ΙII....

Και φυσικά ΑΝ όντως είναι έτσι θα συμπαρασύρει και τις άλλες εταιρείες... θέλοντας και μη. :rolleyes: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (18 Αύγ. 2004 , 21:00)

Εντάξει είναι μια τιμή που μπορώ να πιστέψω, εντωμεταξύ διάβασα τη παρουσίαση του myphone για το κινητό, καταθάφτηκε το τηλέφωνο, γιατί έτσι;; Όπως επίσης τονίζεται συνεχώς στη παρουσίαση οι μεγάλες του διαστάσεις-όγκος, λέτε να είναι όντως τούβλο;;

κι εγω φιλε μου βλεπω πολυ θαψιμο στο κινητο παντως φαινεται ωραιο τι να πω οποιος δε γουσταρει ας μη το παρει

το θέμα δεν είναι το "οποιος δε γουσταρει ας μη το παρει"

Απο την στιγμή που μας έχουν βάλει να αλλάζουμε κινητο κάθε 6 μήνες θα πρέπει να ρίξουν τις τιμές και να εξελίξουν τις συσκευές.

Είναι προσωπική μου άποψη πάντα.

Αν έδινα πάνω απο 300 ευρώ για να αντικαταστησω το σχ1 με ένα ίδιο Ν6260 (το μόνο σημαντικό προτέρημα που έχει είναι η διάταξη του πληκτρολογίου και το μέγεθος) θα ήμουν κορόιδο.

Να δώσω και 500 ευρώ για το 6260 αλλα να έχει 262.000 χρώματα, 200αρι επεξεργαστή, δυναμικότερη μνήμη, 1,3 μέγα κάμερα με τουλάχιστον 320χ240 βίντεο.

385 ευρώ = 131.000 δρχ

Απο την στιγμή που μας έχουν βάλει να αλλάζουμε κινητο κάθε 6 μήνες
Ποιός σε υποχρεώνει να αλλάζεις την συσκευή σου κάθε έξι μήνες; :wacko: Μπορείς κάλλιστα να κρατήσεις το SX1 σου για άλλα δύο χρόνια. Είναι λογικό οι εταιρίες να βγάζουν συσκευές ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Απο την στιγμή μάλιστα που έχουν κάτι καινούριο να προσφέρουν ή, αν προτιμάς, αν τα προηγούμενα μοντέλα τους είχαν κάποιες ελλέιψεις που θα καλυφθού απο τα νέα. Σε πίεσε κανείς να πάρεις το 6260; Ίσα ίσα που η νοκια έβγαλε μια πλήρης συσκευή και την προσφέρει σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Και εμείς μιλάμε απο πάνω. Έλεος ρε παιδιά.

Αν έδινα πάνω απο 300 ευρώ για να αντικαταστησω το σχ1 με ένα ίδιο Ν6260 (το μόνο σημαντικό προτέρημα που έχει είναι η διάταξη του πληκτρολογίου και το μέγεθος) θα ήμουν κορόιδο.
Αν έδινες 300 ευρώ για αυτή την αλλάγή, θα ήσουν πραγματαικά κορόιδο. Θα δώσεις ένα πολύ μικρό ποσό, κάτω απο 100 ευρώ.

Οι συσκευές δεν είναι ίδιες. πρώατ απ'όλα, symbian 7 που απο μόνο του κάνει την διαφορά. Κανονικό πληκτρολόγιο, ανώτερη οθόνη και το σημαντικότερο, θα είναι σταθερότερο απο το SΧ1 ακόμα και μετά την 99 αναβάθμισή του. Έχει καταντήσει αηδία το συγκεκριμένο θέμα με το SX1. Το 6260 σαν απόγονος του 7610, το οποίο είναι το πιο bug-free smartphone της αγοράς, είναι εγγυημένο οτι πρόκειται να σε κάνει να ξεχάσεις τι σημαίνει αναβάθμιση.

Να δώσω και 500 ευρώ για το 6260 αλλα να έχει 262.000 χρώματα, 200αρι επεξεργαστή, δυναμικότερη μνήμη, 1,3 μέγα κάμερα με τουλάχιστον 320χ240 βίντεο.
Ωραία αυτά που λές αλλά ανήκουν στον κόσμο του φανταστικού. Ένα τέτοιο κινητό δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να κοστίζει 500 ευρώ. Τώρα. Γιατί τα πράγματα αλλάζουν. Αντο 6260 έβγαινε πριν 1 χρόνο θα έκανε τουλάχιστον 500 ευρώ

Αλλά και πάλι, ποιός σου είπε οτι θα δώσεις 500 ευρώ; :wacko: 385 θα κάνει, τελική με φπα. Και όπως είπε ο φίλος ο ταξιδιώτης, όποιος γουστάρει το παίρνει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (18 Αύγ. 2004 , 21:00)

Όπως επίσης τονίζεται συνεχώς στη παρουσίαση οι μεγάλες του διαστάσεις-όγκος, λέτε να είναι όντως τούβλο;;

Δεν νομιζω να ειναι "τουβλο",καλο ειναι

http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art16/nokianew3/G/img00045.jpg

http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art16/nokianew3/G/img00047.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Αύγ. 2004 , 12:08)

πρώατ απ'όλα, symbian 7 που απο μόνο του κάνει την διαφορά. Κανονικό πληκτρολόγιο, ανώτερη οθόνη και το σημαντικότερο, θα είναι σταθερότερο απο το SΧ1 ακόμα και μετά την 99 αναβάθμισή του. Έχει καταντήσει αηδία το συγκεκριμένο θέμα με το SX1. Το 6260 σαν απόγονος του 7610, το οποίο είναι το πιο bug-free smartphone της αγοράς, είναι εγγυημένο οτι πρόκειται να σε κάνει να ξεχάσεις τι σημαίνει αναβάθμιση.

Ε μέχρι στιγμής οι διαφορές των εκδόσεων symbian δεν είναι και ιδιαίτερα ορατές (ας είμαστε ειλικρινείς :o )

Όσο για το αν έχει καταντήσει αηδία το θέμα της σταθερότητας του Sx1, δε περίμενα να το διαβάσω αυτό απο σένα :whistle:

Σχετικά με τα περι σταθερότητας του 6260, προτείνω να είμαστε φειδωλοί στις εκτιμήσεις μας, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται αν δε το δουλέψεις πρώτα ;)

Κατά τα άλλα δε διαφωνώ ιδιαίτερα :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (19 Αύγ. 2004 , 12:17)

Για smartphone είναι παραπάνω από μια χαρά, για clamshell όμως είναι τεράστιο. :)

Τώρα για clamshell με λειτουργικό... Ο ανταγωνισμός (Χ700 και Μpx220) νομίζω υπερέχουν στον τομέα αυτό...Τόσο σε διαστάσεις όσο και σε βάρος. :)

να κανω μερικες απλες ερωτησεις?

εχει stereo?

το πακετο ξέρουμε τι περιεχει?

ποτε ακριβώς ερχετε?

κανενα preview υπαρχει?

αυτα...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Φυσικά και έχει στερεοφωνική έξοδο, που σημαίνει στερεοφωνικός ήχος στα mp3 και στο ραδιόφωνο. Δεν τίθεται θέμα. Όχι σαν το 7610. Εδώ το ξέρουμε στάνταρ.

Απ'όσα ξέρουμε, θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτέβρη.

Στο κουτί δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα έχει. Σίγουρα μια 32ΜΒ κάρτα μνήμης. Αν είναι RSMMC θα δίνεται σίγουρα και ο αντάπτοράς της. Ακουστικά ελπίζω να έχει αλλά το καλώδιο δεν με νοιάζει καθόλου. Με το hotswap και τις ιδιοτροπίες με τα service pack και το pc suite, θα χρησιμοποιώ μόνο τον card reader μου.

Preview μπορείς να βρείς εδώ. Μόνο ένα review έχω βρει το οποίο δίνω λίγες σελίδες πιο πίσω αλλά είναι σε μια παρίεργη γλώσσα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (19 Αύγ. 2004 , 12:17)

http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art16/nokianew3/G/img00047.jpg

καλο ειναι κλειστο ανοιχτο ομως ειναι σχεδον διπλασιο απο το7610 που εχει διπλα για συγκριση ακομα πιστευω οτι η θεση του φακου θα θελει καποιο χρονο μεχρι να μαθεις να βγαζεις φωτογραφιες ειναι λιγο δυσκολο...
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (19 Αύγ. 2004 , 10:50)

το θέμα δεν είναι το "οποιος δε γουσταρει ας μη το παρει"

Απο την στιγμή που μας έχουν βάλει να αλλάζουμε κινητο κάθε 6 μήνες θα πρέπει να ρίξουν τις τιμές και να εξελίξουν τις συσκευές.

Είναι προσωπική μου άποψη πάντα.

385 ευρώ = 131.000 δρχ

δε μας βαζουν και το μαχαιρι στο λαιμο φιλε μου για να αλλαζουμε κινητα καθε 6 μηνες οποιος το θελει το παιρνει ειτε εχει ουσιαστικες αλλαγες σε σχεση με αλλα series60 ειτε οχι ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (19 Αύγ. 2004 , 16:43)

Φυσικά και έχει στερεοφωνική έξοδο, που σημαίνει στερεοφωνικός ήχος στα mp3 και στο ραδιόφωνο. Δεν τίθεται θέμα. Όχι σαν το 7610. Εδώ το ξέρουμε στάνταρ

καλα φιλε μου εδω συζηταμε για πραγματικα ενα πληρες smartphone αν ειναι ετσι οπως τα λενε οχι οτι με χαλαει το 7610 αλλα το 6260 βλεπω να υπερτερει καπως ας ελπισουμε να μη φαμε καμια καθυστερηση αν παντως βγει κανονικα βλεπω να τρωνε σκονη οι αλλες εταιρειες που ετοιμαζοντε να κυκλοφορησουν smartphones ;)

Αυτό που υποψιάζομαι οτι θα μας ξενερώσει είναι η βιντεοσκόπηση. Δεν λέει τίποτα στα χαρακτηριστικά του για διάρκεια του βίντεο και κάτι μου λέει οτι θα έχει το χρονικό όριο των 100kb. Ξεφτύλα να ψάχνουμε για εφαρμογές για να κάνουμε μια απο τις βασικότερες λειτουργίες στο κινητό μας. Πάντα υποθετικά μιλώντας. Α, και η ποιότητα δεν περιμένω να είναι κάτι καλύτερο απο του 6600. Στα ίδια χάλια επίπεδα θα είναι η βιντεοσκόπησή του.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...