Jump to content

Nokia 6260

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίναι από το infosyncworld. Ακόμα και αν είναι η επίσημη και όχι εκτίμηση των συντακτών του site, στην Ελλάδα μαφιβάλλω ότι θα το δούμε τόσο. Μακάρι όμως, και θα είμαι από τους πρώτους που θα το πάρουν :p

• Απαντήσεις 708
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest powerulez

oli edomesa efxomaste na ine alithini i timi ton 400 evro apla ego kostologontas to den to ipologizw na mas erthi toso fthina... alla as elpisoume pos i nokia tha mas kani afti tin ekpli3i...

pantos ego pistevw i kinisi afti ine gia na ktipisi ta eperxomena mpx220..kai x700 pou ine smartphones se clamshell morfi...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος powerulez (14 Ιούν. 2004 , 19:41)

pantos ego pistevw i kinisi afti ine gia na ktipisi ta eperxomena mpx220..kai x700 pou ine smartphones se clamshell morfi...

Kαι εγώ αυτό σκέφτηκα, ειδικά για το Χ700 που θα είναι και αυτό Symbian (και φυσικά θα έρθει-τι πρωτότυπο-μετά το 6260)... είδες τι κάνει ο ανταγωνισμός; :whistle: :whistle: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (14 Ιούν. 2004 , 16:17)

Πάει... έκλεισαν οι άλλες εταιρίες :)

Και πότε θα κάνουν την εκποίηση να πάρουμε κανένα τσάμπα κινητό; :p :lol:

Σοβαρά πάντως, είναι ότι καλύτερο έχει ανακοινωθεί αρκεί το mp3 να μην είναι και πάλι μονοφονικό και ....δολοφονικό :whistle:

Η κάμερα που είναι VGA δε με ενοχλεί καθόλου (προκειμένου να είναι σα την μετριότατη 1MP του 7610 καλύτερα μια καλή VGA)

Υπάρχει hot swap; :confused:

Edit: Θενξ mirrorofsorrow δε το χα προσέξει :o Άρα έχουμε να κάνουμε με ένα υπερπλήρες κινητό :cool:

The Nokia 6260 features swappable multimedia memory cards on which email attachments, images, video clips and texts can be saved.

Απο την επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΚΙΑ. Και μάλιστα MMC και όχι RSMMC.

Wirelessly posted (:) Μάνος_the_Wireless_Master:): Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Fovera xaraktiristika!!! Eimai kat enthousiasmenos! :up: Mpravo stin Nokia! Re paidia pos ginete na exei stereo radio kai mono mp3 player? Ola stereofonika prepei na einai! Den tha xanakanei to idio lathos pou ekane me to 7610! :) ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Guest powerulez

kai ego afto pistevw afou exi stereo fm radio den ginete na exi mono output gia mp3 ektos kai an mas to epifilasi gia to telos afto...

nokia ine afti.... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (14 Ιούν. 2004 , 20:01)

The Nokia 6260 features swappable multimedia memory cards on which email attachments, images, video clips and texts can be saved.

Απο την επίσημη ανακοίνωση της ΝΟΚΙΑ. Και μάλιστα MMC και όχι RSMMC.

Το πήρα!!! :p

Δηλώνω κι εγώ ενθουσιασμένος :D ,αρκεί να μην γίνει καμμιά έκπληξη με το mp3. Πάντως στο site της Nokia αναφέρεται ξεχωριστός mp3 player και όχι αναπαραγωγή με το real one όπως στο 6630! Kαλό σημάδι αυτό.

Η VGA camera είναι σίγουρα μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου (λόγω ψηφιακής 5.0 MPix που έχω πάντα στην τσέπη μου..)

Όσο και να έχει θα το χτυπήσω σίγουρα να του "ρίξω μια ματιά" , και όχι μόνο.. :rolleyes:

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (14 Ιούν. 2004 , 19:33)

Θα το παρεις και εσύ δηλαδή; :p

Y.Γ. Πρόσεξες όμως την HEAP??? :eek:

Μπα, δεν νομίζω οτι την εποχή που θα βγεί θα κυριαρχήσει στην αγορά.

Το 3G θα είναι ακόμη πιο κοντά. Το νέο Series 60 SE θα είναι επίσης κοντά και η VGA κάμερα δεν θα είναι ο,τι καλύτερο για την εποχή.

Η Ηeap αν είναι πράγματι τόση θα είναι κάτι πολύ καλό για smartphone.

Μη μου πείτε οτι ο επεξεργαστής θα μείνει ο ίδιος! :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MobileMan (14 Ιούν. 2004 , 20:59)

Δηλώνω κι εγώ ενθουσιασμένος :D ,αρκεί να μην γίνει καμμιά έκπληξη με το mp3. Πάντως στο site της Nokia αναφέρεται ξεχωριστός mp3 player και όχι αναπαραγωγή με το real one όπως στο 6630! Kαλό σημάδι αυτό.

Η VGA camera είναι σίγουρα μείον σε σχέση με τον ανταγωνισμό, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου (λόγω ψηφιακής 5.0 MPix που έχω πάντα στην τσέπη μου..)

Όσο και να έχει θα το χτυπήσω σίγουρα να του "ρίξω μια ματιά" , και όχι μόνο.. :rolleyes:

oxi mobile man min anusixeis oute kai gia ayto.

ta mp3 8a einai stereo. opws bebaia kai sto 6630.

des prosextika ta a3esouar tou thlefonou sto site ths nokia

Pistevo pos einai einai kalo kinito(oxi idiaitera gia to diko mou gousto) einai pragmatika omorfo kai pistevo logo CLAMSHELL kai symbian tha poulisei arketa.

Exei arketa kala specs kai gia proti fora apo tin mera pou ekana register sto forum tha simfoniso me ton FILO mou Trobocop® os'anafora tin kritiki pou ekane.

Den mporei na xaraktiristei kai oti kalitero kikloforei(i tha kikloforisei) alla me tin petiximeni sintagi to Clamshell (blepe Samsung) kai to series 60 kathos kai an erthei stin poli kali timi ton 400 euro tha poulisei fovera.

Nexus 4 & iPad mini

Είναι το πρώτο Νοκια που πραγματικά αξίζει να πω ένα μπράβο. Φοβερό design και πολύ καλά features. Θα το έπερνα άνετα. Αν και το Mpx220 θα είναι πάρα μα πάρα πολύ σκληρός αντίπαλος. Μπράβο Νοκια ελπίζω να βγάλεις και άλλα καλά καλά κινητά αν και από τα 5 που παρουσίασε σήμερα μόνο τα 2 αξίζουν.
Less is more...

Ε???? Η VGA camera είναι στο πλάϊ??? Ti...πρωτοτυπία είναι αυτή;;;;; :blink:

http://nds2.photos.nokia.com/press/photo/phones/jpeg/6260_03.jpg

@T-Mobile: Δεν είναι άσχημα 2 στα 5. Φαντάζεσαι να ήταν 0 στα 5? :p

Ρε παιδιά, έψαξα από άκρη σε άκρη όλες τις φωτό, την τρύπα για την MMC δεν την βρήκα πουθενά... :confused: Δεν υποτίθεται ότι έχει hotswapping? :worry: (Aλλιώς θα ήταν κάτω από την μπαταρία...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (14 Ιούν. 2004 , 23:58)

Ε???? Η VGA camera είναι στο πλάϊ??? Ti...πρωτοτυπία είναι αυτή;;;;; :blink:

http://nds2.photos.nokia.com/press/photo/phones/jpeg/6260_03.jpg

@T-Mobile: Δεν είναι άσχημα 2 στα 5. Φαντάζεσαι να ήταν 0 στα 5? :p

Ρε παιδιά, έψαξα από άκρη σε άκρη όλες τις φωτό, την τρύπα για την MMC δεν την βρήκα πουθενά... :confused: Δεν υποτίθεται ότι έχει hotswapping? :worry: (Aλλιώς θα ήταν κάτω από την μπαταρία...)

Είναι εμφανές ότι για άλλη μια φορά η νόκια εκπλήσσει! :p

Ακριβώς επειδή κι εγώ δε βρήκα κάπου slot για κάρτα μνήμης στις φωτογραφίες γι αυτό ζήτησα διευκρίνιση πιο πάνω :worry:

ΟΚ, τώρα που είδα κα αυτήν την φωτό

http://nds2.photos.nokia.com/press/photo/phones/jpeg/6260_02.jpg

μου ήρθε στο μυαλό το Πανασόνικ Χ300...

http://www.myphone.gr/devices/preview-82.html

Είναι απλά για να την κρατάς πλάγια και πιοα σταθερά. Όχι και άσχημα! Περιστρέφεται και η οθόνη (Landscape style) για την περίσταση! :eek:

Εντόπισα όμως και την θύρα για την MMC... είναι στην αναδιπλούμενη επιφάνεια κάτω από το πληκτρολόγιο-ανοίγει σαν καταπακτή... :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (14 Ιούν. 2004 , 19:15)

Well, αν είναι μόνο αυτό, προσωπικά θα επιβιώσω :p Aν πάλι όντως έκανε το θαύμα της και έχει και πάλι μονοφωνικό ΜΡ3, τότε εκτιμώ ότι ακόμα και αν πραγματικά βγάλει ένα κορυφαίο μοντάλο στο μέλλον δεν θα την εμπιστεύεται κανείς πια! :whistle:

Την τιμή των 400 ευρώ την βρίσκω υπερβολικά χαμηλή. Ας μην γελιόμαστε. 500 κάνει το 7610. Το 6260 που είναι και πιο πλήρες θα κοστίζει ακόμα φτηνότερα; Μακάρι αλλά----> Μπα! Για τη Nokia μιλάμε!

τόσο γράφει στο πρεσς... άρα είναι νόμος Αλέξη. :o

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (14 Ιούν. 2004 , 19:52)

Η κάμερα που είναι VGA δε με ενοχλεί καθόλου (προκειμένου να είναι σα την μετριότατη 1MP του 7610 καλύτερα μια καλή VGA)

έλεος... μιλάμε για μοντέλο παραγωγής... δες τις φωτό... δεν είναι ούτε εξομοίωση vga όπως το 30άρι...

μη μιλάμε όταν δεν έχουμε δει κάτι... :!: :!: :!:

Alex = the best!

Καλά μην επαναλαμβάνεσαι κιόλας! :p

Είδα και πιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Θες να μας πεις ότι είναι καλύτερες από την VGA ενός 6600 πχ;

Αν κάνεις resize στις εικόνες του πάλι καλύτερες φαίνονται από αυτές του 7610

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (15 Ιούν. 2004 , 00:45)

Καλά μην επαναλαμβάνεσαι κιόλας! :p

Είδα και πιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Θες να μας πεις ότι είναι καλύτερες από την VGA ενός 6600 πχ;

Αν κάνεις resize στις εικόνες του πάλι καλύτερες φαίνονται από αυτές του 7610

άρα το connect.de δεν ξέρει? ούτε ο alexkass που το έχει όπως και το 6600? :mad:

το σταματάω εδώ. είναι άδικο να θες να με πείσεις ότι είμαι ροζ και φοράω στρινγκ... :blink:

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (14 Ιούν. 2004 , 19:52)

Σοβαρά πάντως, είναι ότι καλύτερο έχει ανακοινωθεί αρκεί το mp3 να μην είναι και πάλι μονοφονικό και ....δολοφονικό :whistle:

μην κρίνουμε χωρίς να διαβάσουμε...

ναι παίζει στερεο...

http://www.nokia.com/nokia/0,6771,58700,00.html

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (15 Ιούν. 2004 , 00:48)

άρα το connect.de δεν ξέρει? ούτε ο alexkass που το έχει όπως και το 6600? :mad:

το σταματάω εδώ. είναι άδικο να θες να με πείσεις ότι είμαι ροζ και φοράω στρινγκ... :blink:

Χάνεις την ψυχραιμία σου χωρίς λόγο κι εκτίθεσαι :(

Το να έχει κάποιος διαφορετική άποψη δεν σημαίνει ότι θα τον καρατομήσουμε.

Όσο για την κάμερα του 7610 πιστεύω ότι δεν είσαι αντικειμενικός.

Αλλά σέβομαι τη γνώμη σου όπως κι όλες. :!:

απλά ρώτα όσους το έχουν και δες τα .98 πραγματικά ΜΡΧ.

αν είχες 6600 και 7610 θα είχες το δικαίωμα να μιλήσεις έτσι για ένα κινητό.

όπως εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για την ταχύτητα του μενού του σλ45 επειδή ποτέ δεν το είχα.

;)

Υ.Γ. δεν εκτείθομαι εγώ... απλά επαναφέρω την ηρεμία με αληθεινά στοιχεία.

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...