lewton Δημ. August 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Η Πηγή Δεβετζή ασημένια ολυμπιονίκης στο τριπλούν! Όλε! :up: Μπράβο κοπέλα μου! Είσαι φοβερή! :up: Eπίσης μπράβο και στην χρυσή Καμερουνέζα αθλήτρια, αντικειμενικά σήμερα ήταν καλύτερη. Όπως και την Πηγή δεν την ήξερε κανένας πριν τους Αγώνες, αλλά οι 2 τους βάλανε στη θέση τους τα μεγάλα ονόματα. Εκτός από το εκπληκτικο ασημένιο μετάλλιο της Πηγής Δεβετζή είχαμε και άλλες παρουσίες σήμερα το απόγευμα στο στίβο: Μπράβο στην Όλγα Βασδέκη που είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον τελικό του τριπλούν και κατετάγη 11η. Μπράβο στην Όλγα Καϊδαντζή που προκρίθηκε στις 16 των 200μ. (λέτε να κάνει κανένα κουφό σαν τον Κεντέρη το 2000; ) Μπράβο στον Περικλή Ιακωβάκη που με 48.69 χωρίς να ζοριστεί έδειξε ότι είναι τουλάχιστον στην κατάσταση που ήταν και πέρυσι στο παγκόσμιο όταν πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Καλή συνέχεια συνάδελφε (στην ΑΣΟΕΕ είμαστε και οι δύο :whistle: ) Περικλή. Μπράβο στον Πρόδρομο Κορκίζογλου για την προσπάθειά του στο δέκαθλο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (23 Αύγ. 2004 , 00:33) Aυτή η Χαλκιά τον Τζέκο έχει προπονητή; Μέσα σε 1-2 χρόνια έχει κατεβάσει το ρεκόρ της 3-4 secs :p Όχι παιδιά έχει τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο... Πρωταθλητής στα 200μ. ;) :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (24 Αύγ. 2004 , 01:45) Μπράβο στην Όλγα Καϊδαντζή που προκρίθηκε στις 16 των 200μ. (λέτε να κάνει κανένα κουφό σαν τον Κεντέρη το 2000; ) Πως να το κάνει; Έχει προπονητή Τζέκο; Δεν έχει... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Στα 200μ. των αντρών ο Γκούσης και ο Σαρρής προκρίθηκαν στους 32. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Παρά τις προσδοκίες μας ο Περικλής Ιακωβάκης δεν μπόρεσε να βρεθεί στον μεγάλο ημιτελικό. Ο "χάλκινος" παγκόσμιος πρωταθλητής το 2003 στο Παρίσι, βρέθηκε στην τέταρτη θέση της β' σειράς με επίδοση 48.47. :( :cry: Συνεχίζει να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ο Τάσος Γκούσης. Ο Ελληνας σπρίντερ μετά την πολύ καλή εμφάνιση στον πρωινό προκριματικό, συνέχισε ανάλογα τερματίζοντας δεύτερος στη σειρά του με χρόνο 20.46, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος. :) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Πάω να δω τη Φανή! Αργά το βράδυ θα μεταφέρω εντυπώσεις! Εμπρός για ένα παγκόσμιο ρεκόρ! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 ελπίζω να είναι καθαρή μην φάμε κανένα πακέτο πάλι..άντε καλή επιτυχία μας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (25 Αύγ. 2004 , 18:26) Πάω να δω τη Φανή! Αργά το βράδυ θα μεταφέρω εντυπώσεις! Εμπρός για ένα παγκόσμιο ρεκόρ! Στις 10 ειναι ο τελικος... :confused::rolleyes: Εκτός κι αν πας στο στάδιο οπότε παω πάσο! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 10 παρα πέντε. Όχι ότι θα το χάσει κάποιος αν το δεί από τις 10 ή ότι θα ξεκινήσει ακριβώς στην ώρα του. Εντελώς πληροφοριακά... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Πέρασε με το ζόρι η Μιρέλλα στον τελικό, μόλις 4 εκ. πάνω από το όριο. Πολύ καλύτερα τα πήγε η Σάββα Λύκα με 2 μέτρα πάνω από το όριο. Οψόμεθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Χρυσό η Χαλκιά! :up: Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα αργότερα, έχει φοβηθεί το μάτι μου πια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Με χαρακτηριστική άνεση μάλιστα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (25 Αύγ. 2004 , 22:04) Χρυσό η Χαλκιά! :up: Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα αργότερα, έχει φοβηθεί το μάτι μου πια... Μακάρι να καθάρισε... :o Δεν πιστεύω να τη πατήσουμε δευτερη φορά... Μέχρι πρόσφατα νόμιζα ότι το φαινόμενο του εικονικού προπονητή περιοριζόταν στα όρια του ιπποδρόμου. Τώρα με κατάπληξη διαπιστώνω ότι επεκτείνεται και στο στίβο. Σήμερα, για παράδειγμα, στον τελικό των 400 μ. μετ' εμποδίων τρέχει αθλήτρια-έκπληξη, που πάει για το χρυσό, η οποία έχει εικονικό προπονητή! Μήπως κάνω λάθος, κύριε Χρήστο Τζέκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Και εν τω μεταξυ ο Τζονσον στα 110 περασε τα εμποδια απο κατω... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 ...και άνοιξε η όρεξη σε όλους τους άλλους... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 ρε και η καναδέζα που ήταν φαβορι στα 100 εμπ. γυναικών έπεσε , μήπως υπάρχει πανικός για την ντόπα?αν ναι- ετσι κανουν πάντως οι εξυπνοι παγκόσμιοι πρωταθλητές- και δεν γίνονται ρεζίλι όπως οι δικοί μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Ήμουν μέσα στη Φανή! Αξέχαστες στιγμές. Έγινε πανικός, μετά τη νίκη έπαιξε Χατζηγιάννη και Σαββόπουλο και έγινε γλέντι. Στην απονομή όλο το στάδιο τραγούδησε τον εθνικό ύμνο και μετά έπαιξε συρτάκι. Πολύ μουσικοί οι αγώνες μας και μου αρέσει αυτό. Μπράβο κοπέλα μου!! Έτσι! :D :up: Κρίμα που δεν έκανε παγκόσμιο ρεκόρ, δε χρειάστηκε κιόλας ;). Πολύ κρίμα για τη Δεβετζή ρε παιδιά να πάρει έτσι το χρυσό. Έχασε την ευκαιρία να ακούσει τον εθνικό ύμνο να παίζει για χάρη της μέσα στην πατρίδα της... Ειλικρινά αν ήμουν στη θέση της ίσως και να προτιμούσα να μείνω με το ασημένιο (να ξέρω ότι βγήκα δεύτερη) παρά να βλέπω το χρυσό, να ξέρω ότι ήμουν η καλύτερη (μη γελάτε ρε!) από όσες αγωνίστηκαν νόμιμα στους Ολυμπιακούς της πατρίδας μου και παρόλα αυτά δεν άκουσα ένα ολόκληρο στάδιο να τραγουδάει για μένα τον εθνικό ύμνο. Πότε θα ξαναγίνουν μεγάλοι αγώνες στίβου στην Ελλάδα; Σίγουρα αφού τελειώσει την καρίερα της η Δεβετζή. Κρίμα για την κοπέλα. Όταν ήταν να ξεκινήσει ο ημιτελικός των 200μ ένα ολόκληρο στάδιο φώναζε "ΚΕΝΤΕΡΗΣ! ΚΕΝΤΕΡΗΣ!". Καθυστέρησε κανά πεντάλεπτο για χάρη μας. :D Μετά φωνάξαμε και "Γκούσης! Γκούσης!" Στο τέλος με πιάνει ένας Γερμανός και με ρώτησε τι φωνάζαμε μετά το "ΚΕΝΤΕΡΗΣ! ΚΕΝΤΕΡΗΣ!". Αφού του είπα ότι φωνάζαμε για τον άλλο Έλληνα αθλητή μου είπε "ΟΚ, νόμισα ότι βρίζατε τη ΔΟΕ και ήθελα να μάθω τι ακριβώς λέγατε"! Μα για ποιούς μας πέρασε; Είμαστε φίλαθλοι εμείς! :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Πρώτη μούρη στο site της IAAF η Φανή: http://www.iaaf.org http://www.iaaf.org/OLY04/news/Kind=2/newsId=27166.html Δείτε τη να φιγουράρει στην κορυφή του αγωνίσματος για φέτος: http://www.iaaf.org/statistics/toplists/inout=O/ageGroup=N/season=2004/gender=W/discipline=400H/legal=A/index.htmx Επίσης δείτε τη που είναι στη λίστα όλων των εποχών (δεν έχει ανανεωθεί ακόμα): http://www.iaaf.org/statistics/toplists/inout=O/ageGroup=N/season=0/gender=W/discipline=400H/legal=A/index.htmx Δείτε και το "All Time Outdoor Lists" για να δείτε ποιοί αθλητές μας είναι στους 50 καλύτερους όλων των εποχών στα αγωνίσματά τους: (δεν έχουν μπει ακόμα οι επιδόσεις των Ολυμπιακών της Αθήνας) http://www.iaaf.org/statistics/toplists/inout=O/ageGroup=N/season=alltime/index.htmx Πιό πάνω από τη Φανή είναι μόνο η Δεβετζή που με το 15.32 και το 15.25 που έκανε σε τελικό και ημιτελικό σε αυτούς τους αγώνες είναι 3η (το προηγούμενο της ρεκόρ όπως θα δείτε είναι 14.65 αν και στον κλειστό στίβο είχε και καλύτερα) και η Μιρέλα Μανιάνι που είναι επίσης 3η. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 αν σου πω ότι η στάση τις δεβετζή δεν μου άρεσε καθόλου τι θα πεις?Αυτή η χαρά που έκανε όταν τις είπαν ότι θα πάρει το χρυσό με τέτοιο τρόπο με ξενέρωσε εντελώς,σκεφτόταν μονο την πάρτι τις και καθόλου την άλλη αθλήτρια..;πολύ άσχημο αυτό κάτι δεν μου αρέσει πάνω τις. :!: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 telika re paidia ta papoutsia ths giati ta ebgale?thn stenevan? h boulgarikh tv pantos de sxoliase sxedon tpt..oute thn aponomh eidame ka8os to gyrise se arsh baron Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Αύγ. 2004 , 04:02) Πολύ κρίμα για τη Δεβετζή ρε παιδιά να πάρει έτσι το χρυσό. Έχασε την ευκαιρία να ακούσει τον εθνικό ύμνο να παίζει για χάρη της μέσα στην πατρίδα της... Τελικά βγήκε ντοπέ η Καμερουνέζα..? Γιατί άλλα έλεγαν χτες... :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 sto radio shmera akousa pos perimenoun ta apotelesmata tou 2ou deigmatos.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Αύγ. 2004 , 10:21) Τελικά βγήκε ντοπέ η Καμερουνέζα..? Γιατί άλλα έλεγαν χτες... :rolleyes: Το έχουμε πει από χτες έλτεο, όχι. Φήμες ήταν. Αποδείχτηκε ότι ούτε το πρώτο δείγμα δεν είχε ακόμα εξεταστεί όταν άρχισαν να διαδίδονται στα κανάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 molis ksanaakousa eidhseis sto aplha radio(meso internet)kai sas metafero ekshs to ti akousa:me to xryso metallio flertarei h devertzh.anamenetai enaneksetash tou deigmatos ths...(pos thn lene) kai ligo meta.:fhmes feroun na einai ntoparismenos enas ek ton 3 a8lhton pou phran metalio sta 100 metra antros... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (26 Αύγ. 2004 , 10:27) Το έχουμε πει από χτες έλτεο, όχι. Φήμες ήταν. Αποδείχτηκε ότι ούτε το πρώτο δείγμα δεν είχε ακόμα εξεταστεί όταν άρχισαν να διαδίδονται στα κανάλια. Eγώ το ξέρω... :whistle: lewton έγραψε Πολύ κρίμα για τη Δεβετζή ρε παιδιά να πάρει έτσι το χρυσό. Έχασε την ευκαιρία να ακούσει τον εθνικό ύμνο να παίζει για χάρη της μέσα στην πατρίδα της... Ειλικρινά αν ήμουν στη θέση της ίσως και να προτιμούσα να μείνω με το ασημένιο (να ξέρω ότι βγήκα δεύτερη) παρά να βλέπω το χρυσό, να ξέρω ότι ήμουν η καλύτερη (μη γελάτε ρε!) από όσες αγωνίστηκαν νόμιμα στους Ολυμπιακούς της πατρίδας μου και παρόλα αυτά δεν άκουσα ένα ολόκληρο στάδιο να τραγουδάει για μένα τον εθνικό ύμνο. Πότε θα ξαναγίνουν μεγάλοι αγώνες στίβου στην Ελλάδα; Σίγουρα αφού τελειώσει την καρίερα της η Δεβετζή. Κρίμα για την κοπέλα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts