Nrg Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Χαίρεται παίδες. Τι λέει; :-P Εμ...τελικά δουλεύει ακόμη το midlet άμα βάλουμε ως επιλογή το web2sms; Το δοκίμασα με το κινητό μου, Siemens CX65 αλλά μου βγάζει κάτι errors και δε πάει ποτέ το μήνυμα..κάνω κάτι λάθος; Αν εχεις το midlet στειλτο μου σε παρακαλω στο nrg_polini at hotmail.com :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Κατεβασε το απο εδω: http://www.myjavaserver.com/~jsavesms/ Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Κατεβασε το απο εδω: http://www.myjavaserver.com/~jsavesms/ Το εχω δοκιμασει αλλα βγαζει λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Αν εχεις το midlet στειλτο μου σε παρακαλω στο nrg_polini at hotmail.com :O Κανεις? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Dokimasa na sthlw me internet over gprs kai mesw tim,sindeete kanonika,alla mou bgazei twra oti iparxei sfalma.(parolo pou ftanei h mpara 100%) nomizw twra oti einai problem tou midlet... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Kai se mena to idio kanei me internet over gprs mesw Voda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Και σε μενα με gprs over Orange :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Και σε μενα με gprs over Orange :p Alhthia pou brhkes thn orange? Akousa oti prosferei o operator free gprs.Egw psaxnw mia sim ekswterikou me diethni energopoihmeno roaming,pou o operator tou diktiou na prosferei freegprs,h na xei kseklidwto smsc(katalabate giati!) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Alhthia pou brhkes thn orange? Akousa oti prosferei o operator free gprs.Egw psaxnw mia sim ekswterikou me diethni energopoihmeno roaming,pou o operator tou diktiou na prosferei freegprs,h na xei kseklidwto smsc(katalabate giati!) Ειμαι στην Αγγλια. Ναι η orange προσφερει εδω και καιρο free gprs μεχρι 30 Απριλιου, μονο στα καρτοκινητα ομως. Και φυσικα δεν ισχυει το free gprs οταν εισαι σε roaming οποτε μη ψαχνεις τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Με το άνοιγμα της αγοράς στις εφαρμογές J2ME, πολλά προγραμματάκια εμφανίστηκαν που στέλνουν δωρεάν, ή καλύτερα σχεδόν δωρεάν, SMS μέσω GPRS. Όπως μερικοί από σας γνωρίζετε, και ήρθε η ώρα και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να μάθετε, έχω δημιουργήσει ένα midlet το όποιο σας επιτρέπει να στείλετε SMS μέσω του site του 1rstwap. [1] 'Οπως είναι γνωστό, το 1rstwap σας επιτρέπει να στέλνετε 15 μυνήματα την εβδομάδα εντελώς δωρεάν. Αυτό λοιπόν τώρα μπορούμε να το εκμεταλευτούμε, στέλνοντας μυνήματα με πολύ μικρό κόστος μέσω του midlet, το κόστος της χρήσης του GPRS. Όπως καταλαβαίνετε αν έχετε Telestet ή CosmOTE, σας έρχεται εντελώς δωρεάν η αποστολή μυνήματος, πληρώνοντας απλά ένα πάγιο κάθε μήνα. Αντίθετα αν έχετε Vodafone, το κόστος είναι είτε 2,5 λεπτά με κανονική σύνδεση είτε 1 λεπτό με Live!. Τα κόστη έχουν υπολογιστεί, θεωρώντας πως το προγραμματάκι κάνει χρήση μόνο 1kb τη φορά. Δυστυχώς όμως τελευταία η χρήση έχει ανέβει στα 2kb και το κόστος έχει διπλασιαστεί[2]. Παρόλα αυτά παραμένει φτηνότερο από το κανονικό SMS. Το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμα στην έκδοση 1.0 και είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο (beta). Αυτή τη στιγμή προσφέρει τα παρακάτω: - Αποστολή μυνημάτων μέσω του 1rstWAP. - Αποθήκευση περισσότερων από έναν συνδυασμών (username/password). Υπάρχει ήδη ένα πλάνο εργασιών το οποίο εξελίσεται, αλλά και παράλληλα συνεχώς αλλάζει, ώστε να προσφέρει αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε. Παρακάτω δίνω κάποια highlights του τι πρόκειται να δείτε από το midlet. - Υποστήριξη και άλλων site για αποστολή SMS. Αυτή τη στιγμή δουλεύω πάνω στην ενσωμάτωση γνωστού ελληνικού φορέα που προσφέρει δωρεάν αποστολή μυνημάτων. - Δυνατότητα αποθήκευσης επαφών (όνομα-τηλέφωνο), καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πρόσβαση από το midlet στον τηλεφωνικό κατάλογο [3] - Δημιουργία βοηθητικού προγράμματος Java για τον υπολογιστή, το οποίο θα χρησιμεύει για την αποθήκευση των δεδομένων (username/password - επαφές) πριν την αναβάθμιση σε νέα έκδοση. Θα ήθελα σε αυτό το θέμα να δίνετε τις εντυπώσεις σας, καθώς και πιθανές ιδέες για ενσωμάτωση στο midlet. Επίσης αν δεν δουλεύει στο δικό σας κινητό παρακαλώ δώστε πλήρη στοιχεία του κινητού, καθώς και το λάθος που παίρνετε. Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα (open source), προστατεύεται, δε, από την άδεια χρήσης GNU/GPL. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το site [4] σε εκτελέσιμη μορφή αλλά και ως κώδικα. Επίσης, αν δεν έχετε καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή, μπορείτε να το κατεβάσετε OTA χρησιμοποιόντας την διεύθυνση http://www.mycgiserver.com/~jsavesms/download.wml Προς το παρόν, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μας θα γίνεται μέσω αυτού του θέματος. Σύντομα θα μπορείτε και στο site να γράφετε τις εντυπώσεις σας αλλά και να μου στέλνετε μυνήματα. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Soulman που έδωσε την πολύ καλή ιδέα δημιουργίας αυτού του midlet. Φιλικά Dionisos (aka Διονύσης Δημακόπουλος) [1] Για να μπορέσετε να στείλετε μύνημα μέσω αυτού του προγράμματος πρέπει να έχετε γραφτεί στο 1rstwap. [2] Η αποστολή του μυνήματος γίνεται, προς το παρόν, χρησιμοποιώντας ένα εξωτερικό site, το οποίο τελευταία έχει αυξήσει τις (άχρηστες;) πληροφορίες που στέλνει μαζί με την επιβεβαίωση ή απόρριψη του μυνήματος. [3] Η δυνατότητα δεν προσφέρεται μέσα από το MIDP 1.0 και το βασικό API του J2ME. Παρόλο που μερικές πλατφόρμες υποστηρίζουν, μέσω συγκεκριμένου API για κάθε τηλέφωνο, την προσπέλαση του τηλεφωνικού καταλόγου, δεν επέλεξα αυτή τη λύση, θέλοντας να έχω μια εφαρμογή που θα είναι παντού η ίδια και θα προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες σε όλους. [4] Το site είναι στο http://www.mycgiserver.com/~jsavesms Epeidei den polykatalaba auto to programma to pername sto kinito kai kanoume syndesi GPRS apo to kinito mpainoume sto site kai stelnoume sms? den mporw na to katebasw . :( mou eksigeis ligo pos leitourgei ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 telika kana neo apo to programataki? tha doulepsei telika? :( Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 twra pou alakse to email ths cosmote tipota mporei na ginei? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 xmmmm kana neo akoma? iparxei kapoio endiaferon gia thn kataskebh enos neou midlet h neas ekdoshs tou jsavesms? :rolleyes: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Εχει υποψιν του κανεις καποια υπηρεσια μεσω java application που μπορω να στελνω φθηνα μηνυματα προς Ελληνικα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Και να απαντησω και στον εαυτο μου, τελικα επελεξα το mobisms υστερα απο μια παλαιοτερη συσταση ενος αλλου μελους http://www.mobiwireless.com/MobiSMS/ . Αγορασα 100 μηνυματα με 6 Ευρω (με ΦΠΑ) και ετσι στελνω προς Ελληνικα κινητα (και τα 4 δικτυα) με μολις 0,06 Ευρω ενω το Αγγλικο μου δικτυο θα με χρεωνε ...μολις... 0,27 Ευρω/sms! :w00t: Βεβαια τοσο κοστιζει και η κληση ανα λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πολύ καλή σελίδα, αλλά έχω μια ερώτηση.. Σε αυτό το κόστος 0.06€ δεν πρέπει να προσθέσεις και το κόστος του GPRS. Που χρησιμοποιείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πολύ καλή σελίδα, αλλά έχω μια ερώτηση.. Σε αυτό το κόστος 0.06€ δεν πρέπει να προσθέσεις και το κόστος του GPRS. Που χρησιμοποιείς;; Ναι βεβαια, αλλα ειναι πολυ μικρο. Στο site αναφερει οτι σε καθε sms χρησιμοποιει συνολο (για down/up) περιπου 600bytes, εγω ομως με το Κ750 ξοδευω περιπου 1000bytes/sms. Τους εστειλα email για αυτο, θα δουμε τι θα απαντησουν. Οπως και να εχει ειναι πολυ μικρο το ποσο για το gprs, σχεδον αμελητεο (0,004ευρω/sms περιπου με βαση τα δικα μου στοιχεια και με κοστος 4,5 Ευρω/MB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Δοκιμαστε το http://www.smsbug.com Μιση τιμη απο το mobisms (3cent/sms) και καταναλωνει επισης τα μισα δεδομενα (περιπου 1400bytes/sms!). Μιλαμε για τελειως τζαμπα :D Εχει και 10 δωρεαν sms για να το δοκιμασετε. Οπως καταλαβαινετε οταν τελειωσουν τα 100 του mobisms που αγορασα εφυγα!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Φίλε Nrg, πως σου φάνηκε το smsbug? καλό είναι; σκεφτόμουνα κι εγώ να αγοράσω credits. είναι αξιόπιστη εταιρεία; προσπαθούσα εν τω μεταξύ να κάνω register από το κινητό αλλά μου βγάζει error connecting to the portal, ενώ οι ρυθμίσεις του gprs μου είναι σωστές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 1-2 sms που εστειλα πηγαν σφαιρα! Το site τους εμφανισιακα δε λεει και πολλα, αλλα φαινονται καλοι! Μπορεις να αγορασεις credits με paypal και στο συνιστω απο το να δωσεις την καρτα σου σε μια εταιρια απο τη Νοτιο Αφρικη... Τωρα για το προβλημα σου, επικοινωνησε μαζι τους. Απαντανε την επομενη μερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να στείλω ελληνικά, υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να στείλω ελληνικά, υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό;; Επισης δεν ξερω, greeklish στελνω εγω καθως το κινητο μου δεν εχει Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Φίλε Nrg, πως σου φάνηκε το smsbug? καλό είναι; σκεφτόμουνα κι εγώ να αγοράσω credits. είναι αξιόπιστη εταιρεία; προσπαθούσα εν τω μεταξύ να κάνω register από το κινητό αλλά μου βγάζει error connecting to the portal, ενώ οι ρυθμίσεις του gprs μου είναι σωστές.. Το smsbug (όπως και το mobisms) λειτουργεί μόνο με internet over gprs και οχι wap over gprs. Έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό; Το internet over gprs διατίθεται μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου. :( Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2005 Το smsbug (όπως και το mobisms) λειτουργεί μόνο με internet over gprs και οχι wap over gprs. Έχεις συμβόλαιο ή καρτοκινητό; Το internet over gprs διατίθεται μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου. :( Αν δεν κανω λαθος, το internet over gprs ειναι για να συνδεεσαι στο ιντερνετ με το laptop σου χρησιμοποιωντας το κινητο σου σαν μοντεμ, ενω για αυτο που μιλαμε χρειαζομαστε wap over gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 File zalaros (sorry gia ta greeklish katarxas, eimai se ypologisth sth sxolh pou den exei ellinika), exw internet over gprs..exw symvolaio...To epsa3a ligaki to thema kai ftaiei to java virtual machine tou kinitou mou(exw spv c550 - idio me to qtek 8200). Doklimasa to smsbug se siemens cx65 me thn idia sim kai tis rythmiseis tou internet over gprs kai epai3e kanonika. Opote mallon tha prepei na vrw JVM gia to kinito mou :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts