Jump to content

Midlet αποστολής SMS χαμηλού κόστους με GPRS (JSaveSMS)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον neo24gr

μια ερςτηση παιδια!για sagem myx-6 kanei?γιατι εχω διαβασει οτι καποιοι το εχεται πετυχει και σε κινητα που δεν ειναι στην λιστα :confused:

Νόμιζω ότι το κινητό που λες δεν έχει java άρα δεν τίθεται θέμα να δουλεύει...

• Απαντήσεις 336
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την INoX

Φίλε zalaros μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες 2 μηνών είμαι πανευτυχής γιατί κατάφερα μόλις χθες να το δουλέψω στο S-55 μου!!Το ίδιο πράγμα έβγαζε και σε μένα και τελικά τι ήταν!!!Πάνε στις ρυθμίσεις->Mail,Java,Rms κι εκεί "παίζεται" η όλη φάση. Πες μου όμως ποια εταιρεία έχεις και αν έχεις συμβόλαιο η καρτοκινητό για να σε πώ τις ρυθμίσεις. Φιλικά, Μάριος!

mhpws mporeis na mou peis kai mena tis rythmiseis tou s55 gia syndesh cote?

thanks

Φίλε INoX (Μάριε) κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου :) Έχω Vodafone A'la Carte. Απορώ πως το έψαξες τόσο πολύ. Ειλικρινά συγχαρητήρια :) Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου στις ρυθμίσεις αυτές επειδή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα της εφαρμογής. Σε ευχαριστώ και πάλι!
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Τι να κάνω βρε παιδιά, να μην το ψαχνα;;Με τόσα μηνύματα που στέλνω στο εξωτερικό...τα ευρώπουλα έκαναν φτερά :worry: Εγώ έχω συμβόλαιο, Voda120 αλλά υποθέτω πως οι ρυθμίσεις είναι ίδιες.Πάνε στις ρυθμίσεις->Σύνδεση->Υπηρεσ.data->Mail,Java,Rms->και διάλεξε ένα κενό προφίλ πατώντας επεξεργασία. Πάνε στις ρυθμίσεις GPRS, πάτησε ενεργό και μετά επεξεργασία. Στο APN βάλε internet.vodafone.gr στο Όνομα χρήστη: user και στο Κωδικός: pass. Tα DNS μην τα πειράξεις, να'ναι δλδ μηδενικά. Ονόμασε και το προφίλ μετά πατώντας επιλογές, μετονομασία σε VodaGPRS. Πάνε τώρα πίσω στην σύνδεση και επέλεξε προφίλ HTTP και στο provider επέλεξε το προφίλ VodaGPRS. Είσαι έτοιμος για μάχη! Άνοιξε το GPRS και το jsavesms midlet, επέλεξε το account του 1rstwap που έχεις ήδη δημιουργήσει και δοκίμασέ το ;) Αν είναι οι ίδιες οι ρυθμίσεις της καρτοκινητής με του συμβολαίου, θα δουλέψει... :) Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά, Μάριος.

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0)

Τι να κάνω βρε παιδιά, να μην το ψαχνα;;Με τόσα μηνύματα που στέλνω στο εξωτερικό...τα ευρώπουλα έκαναν φτερά :worry: Εγώ έχω συμβόλαιο, Voda120 αλλά υποθέτω πως οι ρυθμίσεις είναι ίδιες.Πάνε στις ρυθμίσεις->Σύνδεση->Υπηρεσ.data->Mail,Java,Rms->και διάλεξε ένα κενό προφίλ πατώντας επεξεργασία. Πάνε στις ρυθμίσεις GPRS, πάτησε ενεργό και μετά επεξεργασία. Στο APN βάλε internet.vodafone.gr στο Όνομα χρήστη: user και στο Κωδικός: pass. Tα DNS μην τα πειράξεις, να'ναι δλδ μηδενικά. Ονόμασε και το προφίλ μετά πατώντας επιλογές, μετονομασία σε VodaGPRS. Πάνε τώρα πίσω στην σύνδεση και επέλεξε προφίλ HTTP και στο provider επέλεξε το προφίλ VodaGPRS. Είσαι έτοιμος για μάχη! Άνοιξε το GPRS και το jsavesms midlet, επέλεξε το account του 1rstwap που έχεις ήδη δημιουργήσει και δοκίμασέ το ;) Αν είναι οι ίδιες οι ρυθμίσεις της καρτοκινητής με του συμβολαίου, θα δουλέψει... :) Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά, Μάριος.

mhpws ksereis kai tis rythmiseis ths cote h pou mporw na tis brw?

thanks

Οι ρυθμίσεις της Cosmote θα πρέπει να βρίσκονται ήδη στο κινητό σου, σε μένα τουλάχιστον υπάρχουν...Πάνε στις ρυθμίσεις->Σύνδεση->Υπηρεσ.data->Mail,Java,Rms και δες αν υπάρχει προφίλ για Cosmote Java. Αν ναι, τότε επέλεξέ το στο: σύνδεση->προφίλ HTTP->provider. Αν πάλι δεν υπάρχουν, στο δικό μου το κινητό υπάρχουν οι εξής ρυθμίσεις-GPRS για την Cosmote(στις ρυθμίσεις->Σύνδεση->Υπηρεσ.data->Mail,Java,Rms->και διαλέγοντας ένα κενό προφίλ πατώντας επεξεργασία): APN:internet, Όνομα χρήστη και κωδικός είναι κενά(τίποτα), DNS 1: 195.167.065.194 και DNS 2 τίποτα(μηδενικά). Δεν ξέρω φυσικά αν είναι οι σωστές, αλλά μάλλον αυτές θα'ναι...Ελπίζω να βοήθησα!

Οι ρυθμίσεις της Cosmote θα πρέπει να βρίσκονται ήδη στο κινητό σου, σε μένα τουλάχιστον υπάρχουν...Πάνε στις ρυθμίσεις->Σύνδεση->Υπηρεσ.data->Mail,Java,Rms και δες αν υπάρχει προφίλ για Cosmote Java. Αν ναι, τότε επέλεξέ το στο: σύνδεση->προφίλ HTTP->provider. Αν πάλι δεν υπάρχουν, στο δικό μου το κινητό υπάρχουν οι εξής ρυθμίσεις-GPRS για την Cosmote(στις ρυθμίσεις->Σύνδεση->Υπηρεσ.data->Mail,Java,Rms->και διαλέγοντας ένα κενό προφίλ πατώντας επεξεργασία): APN:internet, Όνομα χρήστη και κωδικός είναι κενά(τίποτα), DNS 1: 195.167.065.194 και DNS 2 τίποτα(μηδενικά). Δεν ξέρω φυσικά αν είναι οι σωστές, αλλά μάλλον αυτές θα'ναι...Ελπίζω να βοήθησα!

dystyxws me autes tis rythmiseis to dokimaza kai den douleuei..:(

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Sorry paides la8os.To sagem telika preipei na exei java. Gia to an trexei h suggekrimenh efarmogh den xaneis tpt na dokimaseis! Sorry again gia to la8aki...

Δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα :( μου βγάζει το εξής μήνυμα "σφάλμα σύνδεσης gprs".Επίσης Μάριε εκτός από αυτό που μου πρότεινες δοκίμασα να βάλω στο mail java rms τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω στο mms wap και μου βγάζει πάλι το "java.io.IOException". Τελικά μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω Al'a Carte; Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Ας διαφωτίσει κάποιος την κατάσταση να ξέρουμε τουλάχιστον τι παίζεται. Μάριε σε ευχαριστώ και πάλι.

Α επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ούτε και από το email viewer κατάφερα να δω τα mail μου στον λογαριασμό hotmail που έχω.Οπότε κάτι παίζεται γενικότερα και όχι στην εφαρμογή.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Αρχικό μήνυμα από τον/την zalaros

Δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα :( μου βγάζει το εξής μήνυμα "σφάλμα σύνδεσης gprs".Επίσης Μάριε εκτός από αυτό που μου πρότεινες δοκίμασα να βάλω στο mail java rms τις ίδιες ρυθμίσεις που έχω στο mms wap και μου βγάζει πάλι το "java.io.IOException". Τελικά μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω Al'a Carte; Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Ας διαφωτίσει κάποιος την κατάσταση να ξέρουμε τουλάχιστον τι παίζεται. Μάριε σε ευχαριστώ και πάλι.

Α επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ούτε και από το email viewer κατάφερα να δω τα mail μου στον λογαριασμό hotmail που έχω.Οπότε κάτι παίζεται γενικότερα και όχι στην εφαρμογή.

dokimasa kai egw tis rythmiseis tis voda me mia ksexasmenh ala carte pou eixa kai den mou douleuan..

Χαίρεται παιδιά! Φίλε zalaros μάλλον πρέπει να φταίει το ότι είναι A la carte κι όχι σύνδεση...δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς...οι ρυθμίσεις που είχα δώσει είναι για gprs internet και πολύ πιθανόν η καρτοκινητή σου να μην το υποστηρίζει. Μπορεί όμως να υποστηρίζει το wap gprs αλλά δυστυχώς αυτό που θέλουμε εμείς είναι το internet gprs, γι'αυτό και δεν δούλεψε όταν προσπάθησες να βάλεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο mms wap:( ας μας διαφωτίσει όμως κάποιος χρήστης A la carte, σίγουρα θα ξέρει καλύτερα τι υποστηρίζει και τι όχι:)Λές ότι σου βγάζει το εξής μήνυμα "σφάλμα σύνδεσης gprs". Όταν δοκίμασα το midlet με μια παλιά Whats'up cosmote που έχω μου'βγαζε το ίδιο σφάλμα, μάλλον λόγω του ότι δεν υποστηρίζει το gprs internet..Οπότε...:)

Όσο για την cosmote, αν έχεις σύνδεση φίλε hunk λογικά θα έπρεπε να δουλέψει...ψάξε αμα θες λίγο για τις ρυθμίσεις του cosmote java, ίσως να'ναι διαφορετικές από τις προεγκατεστημένες στο κινητό..

Φιλικά, Μάριος!

Χαίρεται! Συγγνώμη αν οι ερωτήσεις μου είναι πολύ χαζές αλλά επειδή διάβασα πιο πάνω ότι το πρόγραμμα λειτουργεί και σε 3510i, μήπως μπορείτε να μου πείτε αν μπορεί να γίνει η απαιτούμενη σύνδεση (GRPS ή WAP... με έχετε μπερδέψει!) με κάρτα What's Up; Αν ναι, μήπως μπορείτε να μου πείτε τις ρυ8μίσεις για το 3510i;

Ευχαριστώ πολύ!

EDIT: Οι WAP-GRPS (Cosmote) ρυ8μίσεις που δίνονται εδώ για τα 8310, 6310, 6310i, 6510 ισχύουν για όλα τα Nokia; Eπίσης είναι για τις συνδέσεις μόνο; Αν η πρόσβαση γίνεται και με κάρτα πόσο κοστίζει;

EvEn DeAtH MaY DiE

Πρέπει να ενεργοποίησεις το wpa over gprs... Στείλει WAPA N στο 1651 κ σε 1 μέρα το πολύ είσαι έτοιμος. Μετά κατεβάζεις την εφαρμογή κ είσαι έτοιμος... Για κότε μέχρι 21/12/2003 είναι δωρέαν (εκτός αν πα΄ρει κ άλλη παράταση)...).. Σε 3510ι δουλεύει σίγουρα... Αυτό το κινητό έχω κ εγώ!

Αρχικό μήνυμα από τον/την antonis_wrx

Πρέπει να ενεργοποίησεις το wpa over gprs... Στείλει WAPA N στο 1651 κ σε 1 μέρα το πολύ είσαι έτοιμος. Μετά κατεβάζεις την εφαρμογή κ είσαι έτοιμος... Για κότε μέχρι 21/12/2003 είναι δωρέαν (εκτός αν πα΄ρει κ άλλη παράταση)...).. Σε 3510ι δουλεύει σίγουρα... Αυτό το κινητό έχω κ εγώ!

to exw energo apo to semptebrh..apla den douleuei me tis kanonikes rythmiseis..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Είναι σίγουρα δωρεάν ρε παιδιά; Γιατί εδώ μιλάει για 29Ε + ΦΑΠΑ (και ανώτατο όριο 40ΜΒ).

Επίσης Hunk μήπως μπορείς να μου πεις τι ρυ8μίσεις που χρησιμοποιήσες;

Ευχαριστώ! :)

EvEn DeAtH MaY DiE

Wirelessly posted (Sharp gx 20: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kalo programataki dionyse tsakalakos eisai! Diafhmizontas to jsavesms sou omws, de fobasai mh baloun ta diktia kamia fragh gia to download tou programatos?

Αρχικό μήνυμα από τον/την termi21

Είναι σίγουρα δωρεάν ρε παιδιά; Γιατί εδώ μιλάει για 29Ε + ΦΑΠΑ (και ανώτατο όριο 40ΜΒ).

einai oi rythmiseis pou exei prokathorismenes to kinhto(s55)

Αρχικό Μήνυμα από τον termi21

Τελικά ξέρεις κανείς κάτι σχετικά με την τιμολόγηση στα What's Up? Ισχύουν αυτά που γράφουν στο site τους ή είναι free;

EvEn DeAtH MaY DiE

Αρχικό μήνυμα από τον/την termi21

Αρχικό Μήνυμα από τον termi21

Τελικά ξέρεις κανείς κάτι σχετικά με την τιμολόγηση στα What's Up? Ισχύουν αυτά που γράφουν στο site τους ή είναι free;

einai free apla den exoun ananewsei to site..

Ναι,ας απαντήσει κάποιος γιατί κι εγώ με wap over gprs από voda cu δεν μπορώ να μπω!

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από τον bill_viper

Ναι,ας απαντήσει κάποιος γιατί κι εγώ με wap over gprs από voda cu δεν μπορώ να μπω!

xm.. basika eimai me voda cu kai mpeno kanonika!! meso gprs ..

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Αρχικό Μήνυμα από τον Fidel

xm.. basika eimai me voda cu kai mpeno kanonika!! meso gprs ..

Μπορείς σε παρακαλώ πάρα πολύ να μας πεις τι κινητό έχεις και αν μπορείς να μας πεις και τις ρυθμίσεις που έχεις γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο. Τηλεφώνησα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών a'la carte και cu και μίλησα με ένα παλικάρι που πραγματικά ήξερε και μου είπε το εξής: Σε καρτοκινητή έχεις μόνο wap και mms. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον mail client του κινητού σου (αν έχει)και δεν μπορείς να έχεις εφαρμογή java που να μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Ήταν απόλυτα σίγουρος για αυτό που μου έλεγε και έτσι εξηγούνται όλα τα προβλήματά μας (όσοι έχουν τέλος πάντων) σε αυτήν την εφαρμογή.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Το midlet χρησιμοποιεί wap over gprs οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με κάρτα. ;)

Τα δίκτυα δε θα ήθελαν πιστεύω να μπλοκάρουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες του δικτύου, μπλοκάροντας έτσι την πρόσβαση για OTA κατέβασμα του JSaveSMS, είτε δημιουργώντας προβλήματα στη λειτουργία του. Μια τέτοια κίνηση θα θύμιζε καθεστώτα απολυταρχικά και κάθε άλλο παρά ελεύθερη αγορά. Εξάλλου δεν έχουν λόγο να μπλοκάρουν τη λειτουργία του JSaveSMS αφού δεν κάνει κάτι το παράνομο. Χρησιμοποιεί το WAP (και GPRS αν είναι διαθέσιμο) για να στείλει δεδομένα στο server του 1rstwap το οποίο με τη σειρά του στέλνει το μύνημα. Δεν είναι το midlet που δημιουργεί το SMS και δεν χρησιμοποιεί backdoors για φτηνότερη χρέωση. Είναι απόλυτα νόμιμο και ίσως το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του midlet είναι το 1rstwap και όχι οι εταιρίες κινητής! Γι' αυτό μην ανησυχείτε!

Φιλικά

Dionisos

Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS!

Σχολιάστε το JSaveSMS