hackfree Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) O dionysos anarwtiemai diabazei sto thread ta problems? Kathe pasxa kai xristougenna emfanizete.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 re paidia mhpws yparxei kaneis pou na exei tis rythmiseis gia voda? exo Cu sto 3650 leitoyrgi kanonika to 2sms !!sto 6600 me rythmiseis 3650 peripoy Live exi ta problimata poy legate prin :( eyxaristo Cu ;) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (15 Φεβ. 2004 , 12:41) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) O dionysos anarwtiemai diabazei sto thread ta problems? Kathe pasxa kai xristougenna emfanizete.... :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Ως εφαρμογή είναι λειτουργική οπότε κάτι θα παίζει με το web2sms αν μπορεί ο dionysos ας το κοιτάξει :worry: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eftiakse to jsavesms se mena! Phga na sthlw,kai anti gia anexpected error,leei kanonika pali you have another tosa sms today kai tosa sms this month! :p Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (25 Φεβ. 2004 , 21:31) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eftiakse to jsavesms se mena! Phga na sthlw,kai anti gia anexpected error,leei kanonika pali you have another tosa sms today kai tosa sms this month! :p Από web2sms έτσι; (όχι από 1rstwap) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Gka Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (25 Φεβ. 2004 , 21:31) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Eftiakse to jsavesms se mena! Phga na sthlw,kai anti gia anexpected error,leei kanonika pali you have another tosa sms today kai tosa sms this month! :p Από web2sms έτσι; (όχι από 1rstwap) Nai apo web2sms.To 1rstwap afou de doulebei... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hackfree (27 Φεβ. 2004 , 18:47) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Από web2sms έτσι; (όχι από 1rstwap)[/b] Nai apo web2sms.To 1rstwap afou de doulebei... Και σαν αποστολέας φαίνεται ο αριθμός του κινητού, το e-mail ή και τα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. February 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Μην ανησυχείτε, βλέπω τις απαντήσεις σας αλλά έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ γενικότερα... Έκανα μια μικρή αλλαγή στο server side κομμάτι που στέλνει μέσω ΟΤΕnet, γι' αυτό δουλεύει καλύτερα τώρα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα. Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Dionisos Μην ανησυχείτε, βλέπω τις απαντήσεις σας αλλά έχω ελάχιστο χρόνο να ασχοληθώ γενικότερα... Έκανα μια μικρή αλλαγή στο server side κομμάτι που στέλνει μέσω ΟΤΕnet, γι' αυτό δουλεύει καλύτερα τώρα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα. Wraia doulebei twra.Alla den mporw na katalabw giati kanei loading kai stamata sto 50 tois ekato? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. February 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Αυτό μάλλον είναι ένα bug του midlet. Σε κάποια φάση θα αφαιρέσω το 1rstWAP και την μπάρα από το midlet, ελπίζω σύντομα! Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Dionisos Αυτό μάλλον είναι ένα bug του midlet. Σε κάποια φάση θα αφαιρέσω το 1rstWAP και την μπάρα από το midlet, ελπίζω σύντομα! Skeftesai sto mellon na prostheseis kai kanena allo programa opws htan to 1rstwap gia meiwmenh xrewsh sta sms? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. February 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Χαχαχαχα ούτε συνέντευξη να μου έπαιρνες :p Λοιπόν... Αν έχετε υπόψιν σας κάποιο WAP site το οποίο στέλνει sms μέσω κάποιας δωρεάν υπηρεσίας, πείτε το! Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί στο JSaveSMS. Για να καταλάβετε για το 1rstWAP το JSaveSMS χρησιμοποιούσε το WAP site ενός ταϋλανδού, ο οποίος είχε φτιάξει ένα server side script σε PHP που έκανε emulate τις κινήσεις που χρειαζόταν να κάνει ένας χρήστης μέσα στο site για να στείλει SMS. Για το web2sms έχω κάνει ένα server side script σε JSP που κάνει ακριβώς το ίδιο! Παρόλα αυτά δεν έχω φτιάξει WAP σελίδα θεωρώντας πως είναι ανώφελο καθώς θα χρειαζόταν πολύ μεγαλύτερη χρήση kb σε GPRS για τη χρήση του. Αν λοιπόν κάποιος θέλει και ξέρει να φτιάξει ένα τέτοιο script για κάποια υπηρεσία, ή ξέρει κάποιο WAP site που στέλνει μυνήματα μέσω μιας δωρεάν υπηρεσίας, θα είμαι πολύ χαρούμενος να συνεργαστώ μαζί του, ώστε να το εισάγω στο JSaveSMS και να του δώσω φυσικά και τα ανάλογα credits! Δυστυχώς, λόγω του φόρτου δουλειάς (διδακτορικό/διδασκαλία), δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με δημιουργία άλλου script αυτή τη στιγμή! Να περνάτε καλά! Διονύσης Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Giati den enswmatwneis ayto ths mycosmos? Mpainw apo wap polles fores kai stelnw sms apo ekei! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Η wap σελίδα του MyCosmos δεν είναι προσβάσιμη, αν κάποιος δεν είναι συνδεδεμένος με cosmote. Πρώτα απ' όλα δεν έχω σύνδεση Cosmote για να το δοκιμάσω. Δεύτερον, βρίσκομαι στην Αγγλία, οπότε δε μπορώ να βρω σύνδεση Cosmote :p Τρίτον, κάτι τέτοιο θα είναι χρήσιμο για πολύ λίγους. Το προγραμματάκι αυτό το έφτιαξα για να είναι προσβάσιμο από το μεγαλύτερο δυνατό κομμάτι χρηστών η αποστολή μυνημάτων με μικρό κόστος. Γι' αυτό εξάλλου δημιουργήθηκε σε Java χωρίς προσθήκες βιβλιοθηκών που υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα τηλέφωνα. Αν υπάρχει κάποιο wap site που να στέλνει δωρεάν μυνήματα, πείτε το. Επίσης, αν ξέρετε κάποιο website το οποίο δε χρειάζεται εγγραφή για αποστολή μυνήματος, πάλι πείτε το. Είναι πολύ εύκολο να ενσωματωθεί και αυτό! Φιλικά Διόνυσος Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Ρε παίδες εγω κατεβάζω το προγραμματάκι του Διόνυσου αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει the compressed file is invalid or corrupted!!!Τί συμαίνει?Γιατί δεν μου το ανοίγει?Επιπλέον στο 1stwap registration μου ζητάει το νούμερο του κινητού μου.....να το δώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Ένα bug που παρατήρησα είναι ότι δεν δέχεται μεγάλα username π.χ. xxxxxxxxxx@hotmail.com... :( @mastoul Γιατί δεν χρησιμοποιείς το web2sms της otenet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To 1rstwap de doulebei pleon.Bale to web2sms. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από hackfree Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) To 1rstwap de doulebei pleon.Bale to web2sms. Apo oti katalaba exeis th palia ekdosh toy jsavesms.Bale th kainourgia pou thn exei dwsei o dionysios sto thread kapou.Exei enswmatwsei to we2sms.A! Dionyse moy xe pei kapios mia selida http poy de xreiazotan register kai estelnes apeira mhnymata.Tha th brw kai tha sth grapsw sto thread ayto na to enswmatwseis otan mporeis. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Heeeeeeeeeelp!παιδιά το πρόγραμμα δεν μπορώ να το κατεβάσω στον υπολογιστή μου!Δοκίμασα και με την καινούργια έκδοση αλλά τίποτα!Πείτε μου απο πού να το κατεβάσω γιατί έχω φάει όλο το thread και δεν βρήκα από κάπου αλλού να το κατεβάσω...pleaaaaaase Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Pane apo wap edw: www.geocities.com/nokoulios/jsavesms Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Χτες το βράδυ δοκίμασα από web2sms και μου έβγαλε the message could not be.... κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Παιδιά δοκίμασα τα πάντα.Δεν μπορώ να το κατεβάσω απο πουθενά αυτό το @#$%$@!> πρόγραμμα!Τι wap δοκίμασα τι απο internet, αρνείται πεισματικά.Βοήθεια κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Φίλε mastoul, καλό θα ήταν να διαβάσεις ολόκληρο το thread πριν καταλήξεις πως έχεις κάνει τα πάντα και το πρόγραμμα δεν κατεβαίνει. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρός και να δείχνεις σεβασμό γι' αυτό που σου δίνεται δωρεάν. Ξόδεψε λίγο παραπάνω χρόνο για να διαβάσεις κάποιες απαντήσεις που πιθανώς θα σου δώσουν λύση, και μην περιμένεις τους άλλους να κάνουν αυτή τη δουλειά για σένα. Μην ξεχνάς πως κάποιοι έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο για να έχει φτάσει αυτό το θέμα στις 12 σελίδες και είναι πολύ πιθανό μέσα σε τόσο μεγάλο αριθμό απαντήσεων, να υπάρχει απάντηση και για το δικό σου ερώτημα. Το link που είχα δώσει πιο πάνω είναι http://www.mycgiserver.com/~jsavesms/download.jsp?id=1 Θα σου δώσει ένα .zip το οποίο θα το αποσυμπιέσεις στον υπολογιστή σου και μετά θα το περάσεις στο κινητό σου. Φιλικά Dionisos Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. March 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2004 Αγαπητέ Διόνυσε σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και μάλλον παρεξήγησες το μήνυμά μου.πίστεψέ με έχω αφιερώσει ΑΠΕΙΡΟ χρόνο στην ανάγνωση αυτού του thread απο την ημέρα που το ανακάλυψα.Δεν περιμένω απο κανέναν να ψάξει να λύσει το δικό μου πρόβλημα,αφού σε όσους παρουσιάστηκε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου έχουν άλλη συσκευή και η λύση του δικού τους πρόβλήματος δεν συμβαδίζει με αυτό που ζητάω.Ενδεχομένος να έθεσα λάθος την απορία μου χωρίς όμως αυτό να συμαίνει ότι πρέπει να δέχομαι τέτοιο σχολιασμό απο μερους σου. Ευχαριστώ για την υπενθύμηση του link αλλά δυστυχώς το file που κατεβαίνει στον υπολογιστή μου, όταν πάω να το κάνω extract μου λέει ότι δεν υπάρχει κανένα περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts