jojo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 to mig33 pou exw exei k msn k yahoo k aim kai kliseis k sms. sou dinei 1 euro dokimastika free Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Μιά απορία. Διάβασα ότι το vyke χρειάζεται gprs ή wap. Εγώ με frog μπορώ να έχω gprs? Οχι το frog δεν εχει gprs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosX Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 to programa den mporesa na to katevaso ego me tipota. Thelo na rotiso an akoma ta atoma pou exoun otenet opos ego kai mporoume na stiloume meso otenet tools sms. Thelo na po euxaristo ston dionisos. Παράθεση φ=1,6180....................................................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Γεια σε όλους. Η παλιά σελίδα του jsavesms δυστυχώς δε γίνεται να ανανεωθεί, λόγω κάποιων προβλημάτων του server. Παρόλα αυτά, έχω μεταφέρει τον κώδικα της εφαρμογής στο javaforge, για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί. Η σελίδα είναι http://jsavesms.javaforge.com/. Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionisos Δημ. July 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Για όσους δεν το έχουν δει, μετά από μερικές αλλαγές στο midlet και contributed code από τον cherouvim μπορείτε να στείλετε sms αν είστε συνδρομητές OTΕNΕΤ! Παράθεση Κάντε οικονομία στα SMS χρησιμοποιώντας το JSaveSMS! Σχολιάστε το JSaveSMS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suberian Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 καλησπερα, αν γινοταν θα ηθελα κι εγω να δοκιμασω αυτο το προγραμματακι, οπου και να το ψαξα δεν το βρηκα, αν θελετε στηλτε το στο dysangr@yahoo.gr η πειτε μου το url να το κατεβασω, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εγω χρησιμοποιω το cellity FreeSmS Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εγω χρησιμοποιω το cellity FreeSmS στελνεις κανονικα ομως μηνυματα? γιατι στελνω και δεν γινεται τιποτα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Στελνω κανονικα αλλα οχι μεγαλα μηνυματα ειναι μεχρι ενα περιορισμενο αριθμο χαρακτηρων.Μηπως δεν βαζεις το διεθνες προθεμα 30 για Ελλαδα? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmoshidis Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 παιδιά ψάχνω τρόπο για να μιλάς φθηνά με την κοπέλα μου που μόλις πήγε για σπουδέσ ολλανδία....μέσω sms η calling....καμία πρόταση???Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 παιδιά τίποτα καινούριο σχετικα με τα sms???? υπάρχει κανένας τρόπος δωρεάν επικοινωνίας??? Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoTechnic Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 To smsdiscount xreonei mono 1 cent ana sms an den kano lathos. Kai exi k anafora http://www.smsdiscount.com/en/smsrates/cheap-sms-greece.html Μακάρι να είχες δίκιο αλλά δυστυχώς, κάνεις λάθος (τουλάχιστον για Ελλάδα)! Παράθεση Uturn.gr ~ Αναστροφή στον τρόπο που σκέφτεσαι την οδήγηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts