elteo Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Ρε παιδιά οι περισσότεροι έχουν 56άρια και isdn και βγάζουν τέτοια προγράμματα για adsl..? Στην απόξω εμείς που αποτελούμε και την πλειψηφία..?:(:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Το θέμα με τα 56αρια δεν κολλαει στο software αλλά στο Hardware πόσοι από εσάς που έχετε 56k modem έχετε κάποιο που υποστιρίζει αναγνώριση κλίσης????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Νικ εγώ που έχω το κοκκαλομόντεμ...? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 to pame kanei gia sena Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Aπλό κοκκαλομόντεμ..λέγε με ΝetMod..δυστυχώς δεν κάνει..όταν είσαι online...δεν με αφήνει να συνδεθώ νετ όταν το έχω ΟΝ στην taskbar! Oταν είσαι offline όλα μια χαρά.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 με dsl πανω σε pstn δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 emena de mou kalodouleue me to aplo isdn kan.. de mpika ston kopo na paikso mazi tou otan perasa adsl pano apo to isdn. pantos se pstn den to vlepo na douleuei, thelei na exeis netmod (to kouti tis intracom pou sou vazei o ote otan exeis isdn). Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Υπαρχει και το προγραμμα του Γιαννη Κοκκινακη αλλα θελει αλλο ΤΑ για να δουλεψει.Κοιταξτε εδω.Παιρνει και Πανελληνιο τηλεφωνικο καταλογο. http://www.faethon.net/isdncli/ :) :) :) :) Αυτό το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει, αλλά τις μισές φορές μου βγάζει error μόλις μπαίνει στα XP οτι δε μπορεί να χρησιμοποιήσει τους drivers του netmod ή κάτι τέτοιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Το ftp ειναι κορυφαιο προγραμμα εποικοινωνιας μεταξυ υπολογιστων.Το τι μπορεις να κανεις ειναι αναλογα με τα δικαιωματα που σου εχω δωσει με τον server μου.Στη συκεκριμενη περιπτωση εχω δωσει δικαιωμα μονο για κατεβασμα.Καλυτερη προσβαση σε ftp εχει καποιος με το προγραμμα FlashFXP. :D :D :D :D Όχι πρόγραμμα Γιάννη αλλά πρωτόκολλο για τη μεταφορά αρχείων. FTP = File Transfer Protocol (http://en.wikipedia.org/wiki/Ftp) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts