Maraki4 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημερα σας..!! Υστερα απο πολυωρη αναγνωση σε ολα οσα γραφετε εδω περα δεν βρηκα καποιον που να εχει το ιδιο προβλημε με μενα .. Μου εδωσε μια φιλη μου ενα Νοκια 6303c που ηθελε λεει restriction code και λεω και εγω κωδικο ασφαλειας θα θελει,θα βαλω το κλασσικο 1 2 3 4 .. Δεν εκανε τιποτα ομως .. Εψαξα στο ιντερνετ να βρω κατι προκειμενουν να γλυτωσω εξοδα αλλα δεν βρηκα κατι να με βοηθησει και ειπα να απευθυνθω εδω.. Το κινητο γραφει Τ-mobile και λειτουργει κανονικα χωρις καρτα sim οταν βαλω την καρτα sim μου ζηταει restriction code .. Yπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει..?? Η καρτα μου ειναι Vodafon .. Αν χρειαζεστε το ΙΜΕΙ η κατι αλλο μπορειτε να μου στειλετε εισερχομενο μηνυμα .. Σας ευχαριστω εκ των προταιρων και συγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ μου!!! Παράθεση Μην κρινεις για να μην κριθεις...:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Κούκλα μου πάν το σε ένα service μικρό που θα βρεις εκεί γιατί δυστυχώς το κόστος δεν το γλιτώνεις. Το συγκεκριμένο κλείδωμα δεν ανοίγει χωρίς εξοπλισμό οπότε θα σου κοστίσει περισσότερο από το τηλέφωνο. Οπότε πάντα σε κάποιο κατάστημα και με 10-15 ίσως να το έχεις ανοιχτό. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maraki4 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Κούκλα μου πάν το σε ένα service μικρό που θα βρεις εκεί γιατί δυστυχώς το κόστος δεν το γλιτώνεις. Το συγκεκριμένο κλείδωμα δεν ανοίγει χωρίς εξοπλισμό οπότε θα σου κοστίσει περισσότερο από το τηλέφωνο. Οπότε πάντα σε κάποιο κατάστημα και με 10-15 ίσως να το έχεις ανοιχτό. Υπαρχει δηλαδη περιπτωση και να μην μπορουν να το ξεκλεδωσουν....?? Παράθεση Μην κρινεις για να μην κριθεις...:thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ναι αλλα αυτό εξαρτάται απο τον εξοπλισμό που έχει το κατάστημα. Πρέπει να ρωτήσεις σε διάφορους. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 καλημέρα έχω βρει ένα νοκια ε6 από αγγλία κλειδωμένο σε βόνταφον θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω και πως ή θα μου μείνει να κάθεται? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Θα πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένη η συσκευή ή σε κάποιο κατάστημα που προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Θα πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο στον οποίο είναι κλειδωμένη η συσκευή ή σε κάποιο κατάστημα που προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες. έχω βρει κάποια σαιτ αγγλικά που σε ξεκλειδώνουν το κινητό με 2 λίρες απατεωνιά είναι ή υπάρχει η δυνατότητα αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thevouts Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Έχω ένα nokia n95 στο οποίο έχω ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας αν δώσω το IMEI του θα μπορέσω να το ξεκλιδώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam27gr Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 καλησπερα ειχα μια συσκευη nokia c6 που χαλασε λογο οτι επεσε σε ενα κουβα τελοσπαντον βρηκα μια ξεχασμενη nokia απο αλλον nokia E50-1 αλλα ειναι κλειδωμενη παιζει να μπορει να ξεκλειδωθει γιατι δεν παιζει σαλιο για καινουργιο αν εδεινα το ιμει τον ρωτησα με ειπε οτι δεν θυματε ουτε ο ιδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gg4a Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ Ν8 ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ ORANGE ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gg4a Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ Ν8 ΑΠΟ ORANGE ΔΙΚΤΥΟ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited September 28, 2012 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Θα πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο που είναι κλειδωμένη η συσκευή ή σε κάποια επιχείρηση που προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες όπως το 9volto. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλημέρα παιδιά! Εχει μια φιλη μου ενα νοκια 6270 κλειδωμενο σε δικτυο της Αγγλιας. Πως μπορεί να ξεκλειδωθεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nestorr Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλημέρα σε όλους . Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα ΝοΚΙα C6-01 το οποίο είναι κλειδωμένο στην εταιρία Vodafone την οποία δεν την χρησιμοποιώ σαν παροχέα κινητής τηλεφωνίας .το imei τι συσκευής είναι 353759043249295 και θα ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει κάποια διαδικασία η κάποιο κατάστημα να μπορέσει να μου το ξεκλειδώσει για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω στο δίκτυο τις Wind .Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nestorr Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 tip... Έκανα αναβάθμιση του τηλεφώνου σε Nokia belle και ως εκ θαύματος ξεκλειδώθηκε .... Σωθήκαμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 ελληνική συσκευή ήταν; αν ναι, δε χρειαζόταν να κάνεις κάτι, απλά λειτουργεί και με σιμ των αλλων 2 εταιριων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Το οτι καποια κινητα ειναι κλειδωμενα απο το δικτυο σημαινει οτι.. ειναι κλεμμενα?:X:shifty: Οσοι θελετε να τα ξεκλειδωσετε εχετε κλεμμενα κινητα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 όχι κλεμένα. κλειδωμένα εξ αρχής είναι στα ξένα δίκτυα. π.χ. εγώ έχω ένα νοκια 6280 (συσκευή αγορασμένη από αγγλία με συμβόλαιο) και είναι κλειδωμένη στην 3uk. δε παίζει με ελληνικές σιμ, μόνο της 3uk. επειδή όμως θέλω να το χρησιμοποιήσω ατην Ελλάδα, ψάχνω τρόπο να το ξεκλειδώσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariosMuzik Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) To imei μου είναι το εξής : 352668043550084. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να τη ξεκλειδώσω? Μου βγάζει μήνυμα "pin ξεκλειδώματος δικτύου sim" . Είναι από εξωτερικό η συσκευή . Ευχαριστώ πολύ ! :X παροχέας : cosmote Edited November 18, 2012 by MariosMuzik Παράθεση Nexus 5 (16GB, Black) :ninja: Htc One S Htc Wildfire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4314958#post4314958 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariosMuzik Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4314958#post4314958 Υποθέτω οτι ήταν για εμένα η απάντηση ! Και ρωτάω κατι ακόμα , για τα site που λένε οτι κάνουν κατι τέτοιο , ξέρουμε κάτι ή ειναι απάτη ? Παράθεση Nexus 5 (16GB, Black) :ninja: Htc One S Htc Wildfire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα. Επειδή από wp δεν έχω ιδέα και με Νοκια κινητό έχω πολύ καιρό να βρεθώ στα χέρια μου, μπορεί να μου πει κάποιος αν ένα Lumia 900 αγορασμένο από Νοκια Μανχαταν υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο εκεί και να μη μπορώ να το δουλέψω με τη δικιά μου sim εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα. Επειδή από wp δεν έχω ιδέα και με Νοκια κινητό έχω πολύ καιρό να βρεθώ στα χέρια μου, μπορεί να μου πει κάποιος αν ένα Lumia 900 αγορασμένο από Νοκια Μανχαταν υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο εκεί και να μη μπορώ να το δουλέψω με τη δικιά μου sim εδώ? Αν ειναι Nokia και οχι ATT λογικα θα ειναι ξεκλειδωτο. Αν ειναι το μοντελο που κυκλοφορει στην Αμερικη τοτε ειναι κλειδωμενο στην ATT Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπέρα αγόρασα απο την telering Αυστρίας το SE XPERIA ARK S και ειναι κλειδωμένο μονο για δικιά τους sim. Μου ζητάν απο 50 εως 100!!! για το ξεκλείδωμα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Ναι! Πλήρωσε τα 50 έως 100. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts