impreza_sti Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Αν κατάλαβα καλά η συσκευή σου είναι "κλειδωμένη" σε κάποιο δίκτυο.Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.Θα πρέπει να απευθυνθείς στο συγκεκριμένο δίκτυο για να "ξεκλειδώσει" η συσκευή ή να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα,π.χ. http://www.9volto.gr ,που έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάτι ανάλογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djasotos Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ρε παιδια για nokia 5800 xpress music Ξερει κανεις πως μπορω να ξεκλειδωσω την sim γιατι ψαχνω αλλα τιποτα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Αν είναι κλειδωμένη η sim τότε δεν έχει τίποτα να κάνει με την οποιαδήποτε συσκευή έχεις.Θα πρέπει να γνωρίζεις τους αριθμούς pin-puk.Αν δεν τους έχεις διαθέσιμους τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την αντίστοιχη εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djasotos Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Αν είναι κλειδωμένη η sim τότε δεν έχει τίποτα να κάνει με την οποιαδήποτε συσκευή έχεις.Θα πρέπει να γνωρίζεις τους αριθμούς pin-puk.Αν δεν τους έχεις διαθέσιμους τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την αντίστοιχη εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Λαθος δικο μου... Λοιπον το τηλ ειναι κλειδωμενο σε ισπανικο παροχεα και θελω να το ξεκλειδωσω.. Εχω παει σε μαγαζια αλλα μου ζητανε(ο φθηνοτερος) 80 ευρω. Στο νετ βρηκα πως να ξεκλειδωσω άλλα τηλεφωνα απλα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο. Ετσι ρωτησα εδω μηπως και καποιος ξερει κατι παραπανω και με βοηθησει να γλιτωσω τα 80 ευρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει κάτι.Μόνο από τον παροχέα μπορεί να ξεκλειδωθεί ή από κάποιο κατάστημα,π.χ. http://www.9volto.gr που ασχολείται με τέτοιου είδους υπηρεσίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 καλησπερα. εγω ειχα ενα Ν97 mini το ειχα παρει απο Γαλλια.. κλειδωμενω στο δικτυο. Μετα απο ψαξειμο το πειγα στο ΝΟΚΙΑ CARE στην κατεχακι 51 και μεσα σε μερικες μερες με το αναλογο κοστος μου το ξεκλειδωσαν..... Σας το προτινω...... Απλα να ξερετε οτι καποια νοκια ακομα μου ειπαν οτι δεν ξεκλειδωνουν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosg194 Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 ειναι ενα nokia 5800 σαν το δικο μου, απο ισπανια, δεν πιανει σημα με ελληνκη καρτα sim τι μπορει να γινει? υποαρει καποιο τροπος να ξεκομπλαρω μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ειναι ενα nokia 5800 σαν το δικο μου, απο ισπανια, δεν πιανει σημα με ελληνκη καρτα sim τι μπορει να γινει? υποαρει καποιο τροπος να ξεκομπλαρω μονος μου? ΝΟΚΙΑ CARE στην κατεχακι 51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 ΝΟΚΙΑ και ξεκλειδώνει έτσι? Υποθέτω οτι το κάνει εκτός ΝΟΚΙΑ το κατάστημα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) ειναι ενα nokia 5800 σαν το δικο μου, απο ισπανια, δεν πιανει σημα με ελληνκη καρτα sim τι μπορει να γινει? υποαρει καποιο τροπος να ξεκομπλαρω μονος μου? Το 99% των κινητών ξεκλειδώνουν . Το θέμα σε κάποια είναι το κόστος . Αν δεν βρεις κάποια λύση επικοινώνησε μαζί μεσω pm. Φιλικά Edited November 16, 2010 by stendor Αφαίρεση προσωπικών στοιχείων. Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Και της Sonim επίσης ή ανήκει στο 1%? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Και της Sonim επίσης ή ανήκει στο 1%? Κατι γίνετε και με αυτά . Για πιο μοντέλο σε ενδιαφέρει ? Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klio_ Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Σκοπός αυτου του thread είναι η παροχή των μοναδικών για κάθε κινητο κωδικών ξεκλειδώματος δώστε λοιπόν ΙΜΕΙ και δίκτυο για να ξεκλειδώσετε την συσκευή σας. :) καλησπέρα.έχω nokia 5230 αγορασμένο απο αγγλία και είναι κλειδωμένο.οπου κι αν ρωτησα μου είπαν οτι δεν ξεκλειδώνει ακόμη διότο είναι καινούριο & δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα προς το παρόν.ισχύει αυτό?υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 καλησπέρα.έχω nokia 5230 αγορασμένο απο αγγλία και είναι κλειδωμένο.οπου κι αν ρωτησα μου είπαν οτι δεν ξεκλειδώνει ακόμη διότο είναι καινούριο & δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα προς το παρόν.ισχύει αυτό?υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω? Μπορεί να ξεκλειδώσει με ειδική διαδικασία . Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Έχω ένα νοκια 6700 classic, κλειδωμένο στο Ο2 δίκτυο της Αγγλίας το ΙΜΕΙ της συσκευής είναι XXXXXXXXXXXXXXXXXX μπορεί καποιος να με βοηθήσει? Edited January 11, 2011 by fanis2006 Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Έχω ένα νοκια 6700 classic, κλειδωμένο στο Ο2 δίκτυο της Αγγλίας το ΙΜΕΙ της συσκευής είναι 355ΧΧΧ/ΧΧ/ΧΧΧΧΧΧ/Χ μπορεί καποιος να με βοηθήσει? Καλό θα είναι να μην εμφανίζετε το imei της συσκευής . Για να το ξεκλειδώσεις από imei θα πρέπει να γίνει μέσω server . Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasinos1965 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5530 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:ninja: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited January 12, 2011 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5530 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:ninja: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Τι κλείδωμα έχει ? Φιλικά Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianmav Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ρε παιδια ξερεις κανεις πως ξεκλειδωνουν νοκια Ν8 απο αγγλικο δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ρε παιδια ξερεις κανεις πως ξεκλειδωνουν νοκια Ν8 απο αγγλικο δικτυο? Με χρήματα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 @gianmav είτε θα πρέπει να απευθυνθείς στον παροχέα στον οποίο είναι "κλειδωμένη" η συσκευή ή σε κάποιο κατάστημα το οποίο παρέχει τέτοιες υπηρεσίες,π.χ. http://www.9volto.gr/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_ Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλημερα παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το νεο μου Nokia N8.Για την ακριβεια εχω μπλεξει ασχημα.Το παρηγγειλα καινουριο μεσω ebay απο αξιοπιστο καταστημα στην Αγγλια(εχω παραγγειλει πολλες φορες απο αυτο),δυστυχως ομως απο αγνοια επελεξα καποιο που ηταν κλειδωμενο στο δικτυο της Ο2,χωρις να φανταζομαι τι μπορει να σημαινει αυτο.Με αποτελεσμα να μην αναλαμβανει κανεις τωρα να μου το ξεκλειδωσει,ουτε καν η ιδια η Nokia και να μην εχω ιδεα πλεον τι να κανω.Ο Γερμανος μου ζητησε 4-5 μερες για να δει αν μπορει να κανει κατι(για την ακριβεια μου ειπαν με 35 ευρω και »αν γινεται»,ενω μου προτεινανε μεχρι και να περιμενω ενα χρονο ωστε να μου δωσει μονη της η Ο2 τους κωδικους.Πηγα και σε τεχνικο εξω,προσπαθησε να το ξεκελιδωσει αλλα τιποτα.Επικοινωνησα βεβαια με τον Αγγλο πωλητη,απο τον οποιο εχω ψωνισει ξανα στο παρελθον,με πολυ καλα αποτελεσματα και αυτος ευγενεστατα εσπευσε να με βοηθησει,δεν εχει ομως τους κωδικους αυτους.Εκανα και μεσω διαδικτυου την προσπαθεια να τους βρω μονος μου και ενω βρηκα καποιους,το τηλεφωνο πλεον δε δεχεται να βαλω αλλους.Αν μπορειτε να βοηθησετε θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:) Αν δεν μπορείς να "ξεκλειδώσεις" την συσκευή μέσω του παροχέα,τότε μπορείς,αν έχεις φυσικά την δυνατότητα, να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα που παρέχει τέτοιες υπηρεσίες,π.χ. http://www.9volto.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dar309 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Htc Desire HD και ειναι κλειδωμενο στο αγγλικο δικτυο O2. Μπορει καποιος να με βοηθησει να το ξεκλειδωσω?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Καλημερα παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια γιατι αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το νεο μου Nokia N8.Για την ακριβεια εχω μπλεξει ασχημα.Το παρηγγειλα καινουριο μεσω ebay απο αξιοπιστο καταστημα στην Αγγλια(εχω παραγγειλει πολλες φορες απο αυτο),δυστυχως ομως απο αγνοια επελεξα καποιο που ηταν κλειδωμενο στο δικτυο της Ο2,χωρις να φανταζομαι τι μπορει να σημαινει αυτο.Με αποτελεσμα να μην αναλαμβανει κανεις τωρα να μου το ξεκλειδωσει,ουτε καν η ιδια η Nokia και να μην εχω ιδεα πλεον τι να κανω.Ο Γερμανος μου ζητησε 4-5 μερες για να δει αν μπορει να κανει κατι(για την ακριβεια μου ειπαν με 35 ευρω και »αν γινεται»,ενω μου προτεινανε μεχρι και να περιμενω ενα χρονο ωστε να μου δωσει μονη της η Ο2 τους κωδικους.Πηγα και σε τεχνικο εξω,προσπαθησε να το ξεκελιδωσει αλλα τιποτα.Επικοινωνησα βεβαια με τον Αγγλο πωλητη,απο τον οποιο εχω ψωνισει ξανα στο παρελθον,με πολυ καλα αποτελεσματα και αυτος ευγενεστατα εσπευσε να με βοηθησει,δεν εχει ομως τους κωδικους αυτους.Εκανα και μεσω διαδικτυου την προσπαθεια να τους βρω μονος μου και ενω βρηκα καποιους,το τηλεφωνο πλεον δε δεχεται να βαλω αλλους.Αν μπορειτε να βοηθησετε θα ημουν υποχρεος.Ευχαριστω εκ των προτερων Καλήσπέρα 1. Είναι τηλέφωνα που ξεκλειδώνουν δύσκολα . 2. H Nokia δεν μπορεί να σε βοηθήσει . 3. Ο Γερμανός σαν Γερμανός ( κατάστημα ) δεν έχει δικαίωμα να σου το κάνει και αυτά που σου είπε είναι πάρα πολλά . 4. Ο πωλητής δεν θα μπορέσει να σου το ξεκλειδώσει γιατί αυτά ανοίγουν μετά από έξι μήνες τουλάχιστον και από το ίδιο το δίκτυο . 5. Δοκιμάζεις από Site τα οποία τα οποία είναι αξιόπιστα μέσω paypal . Φιλικά Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Htc Desire HD και ειναι κλειδωμενο στο αγγλικο δικτυο O2. Μπορει καποιος να με βοηθησει να το ξεκλειδωσω?? :) Καλησπέρα Σε πια περιοχή βρίσκεσε ? Φιλικά Edited March 8, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts