Jump to content

Πρόβλημα με την οθόνη ή ιος ?

sophieS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ήθελα την βοήθειά σας !!! Εδώ και δυο μέρες οι οθόνη τρεμοπαίζει όλο και συχνότερα, σήμερα διαπίστωσα όταν μπαίνω στο ιντερνετ ανοίγει το folder c:

Λέτε να είναι πρόβλημα οθόνης ? υπάρχει κάποιο διαγνωστικό για να καταλάβω τι γίνεται?

ή

είναι ιός ? έχω το νορτον και το ad-aware

Σας ευχαριστώ

SophieS :cry:

Οι πιθανότητες να τρεμοπαίζει η οθόνη λόγω ιού είναι πολύ μικρές. Διστυχώς το πρόβλημα θα πρέπει να εντοπίζεται στην οθόνη, στην κάρτα γραφικών ή στις ρυθμίσεις της. Αν αλλάξεις την συχνότητα ανανέωσης της οθόνης παραμένει το πρόβλημα;

Για το norton (φαντάζομαι antivirus) και το ad-aware κάνεις ενημερώσεις για τα πιο πρόσφατα reference files συχνά;

και εμενα μοθ το εκανε περσι τετοια εποχη με μια 17' nec , αλλα οπως ηρθε ετσι και εφθγε μετα απο κανενα μηνα.

παντως αν εχεις χρ και δεν εχεις φορτωσει καποιο προγραμμα προσφατα, τοτε δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος

αν εχεις ΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.

δεν μου εχει φτιαξει ποτε.

ελπιζω να βοηθησα.

υ.γ.σορρυ για τους τονους αλλα βαριεμαι να τους βαζω, σπιτι παντα κεφαλαια γραφω.

Η συμπεριφορά της οθόνης θυμίζει μάλλον τεχνικό πρόβλημα. Μήπως τοποθετήθηκαν κοντά ηχεία ή κάποιο άλλο μαγνητικό πεδίο και δεν υπάρχει καλή θωράκιση? Ίσως και να σχετίζεται με κάποιο καλώδιο...

Εκτός του Ad-aware καλό θα είναι να χρησιμοποιείς και το Spybot. Πιθανόν να έχεις κάποιο spyware που δεν "βλέπει" το Adaware κι αυτό να προκαλεί την περίεργη συμπεριφορά του Explorer...

Αυτό το έκανε πριν πολλά χρόνια η 15άρα SONY Trinitron μου λόγο υπερθέρμανσης και παλαιότητας (την είχα 2 χρόνια περίπου), μάλιστα όταν μίκραινα το ορατό πλαίσιο το τρεμόπαιγμα κάλυπτε ολόκληρη την οθόνη (!) ..τελικά μερικούς μήνες μετά ..κάηκε.

Πάντως μπορεί να φταίνε και ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή κακία τροφοδοσία από την Δ.Ε.Η. (εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα στο συγκεκριμένο monitor).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Μερικές φορές στα Windows XP αφού τρέξεις κάποιο πρόγραμμα ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) γίνεται by default 60Hz και αυτπό κάνει την οθόνη να τρεμοπαίζει...

Από το desktop με δεξί κλικ properties->settings->advanced->monitor και επίλέγεις το μέγιστο refresh rate που σου επιτρέπει να διαλέξεις με το κουτακι πιο κατω επιλεγμένο

Ξαναμπήκα...

αφού τόσο λέει την μεγαλύτερη....

παντως απο την ώρα που το άλλαξα δεν κάνει τίποτα... ευτυχώς

μόνο το πρόβλημα με το c: folder που ανοίγει μόλις μπαίνω στο ιντερνετ

αλλά ούτε το norton , ad-aware kai to spybot βρίσκουν κάτι ...

ευχαριστώ για την βοήθειά σας ;)

πας για αλλη. και η δικια μου ετσι χαλασε. τρεμοσβηνε συνεχεια και στο τελος πιο γρηγορα και εσβησε... μονο με εγγυηση αν εχεις θα εχεις αλλη οθονη χωρις να πληρωσεις. αλλα μπορει να ειναι και κατι προσωρινο και να φυγει αργοτερα οπως γινεται με την οθονη μου τωρα.

Mηπως κοντα στην οθονη εχεις τιποτα TV ή ηχεια ή γενικα καποιο μαγνητη??Δες ακομη στις ρυθμισεις της οθονης μηπως εχει καμμια επιλογη απομαγνητισμου αλλιως ..... πας για αλλαγη φιλε μου!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

αυτο με την τηλεοραση δεν πιστευω να εχει μεγαλη σημασια εκτος και εαν η οθονη ειναι παλια, γιατι εμενα ειναι ακριβως διπλα σε μια 19 τηλεοραση εδω και 2 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα.