Jump to content

Τα πάντα για το i-mode

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές. Δεν αρκεί να βάλεις τις ρυθμίσεις σε ένα μη i-mode κινητό για να αποκτήσεις i-mode. Δυστυχώς πρέπει να έχεις μία από τις ήδη i-mode 'διαπιστευμένες' συσκευές. Άλλωστε το i-mode, όσο και αν μας αρέσει διότι μοιάζει με το e-mail που έχουμε στα pc, είναι ένα κλειστό σύστημα...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος που εχει imode να μου πει παρακαλω?

Ενεργοποιησα imode σε καρτοκινητο να επωφεληθω την προσφορα με τα email.

Εστειλα μια γραμμη , ενα απλο τι κανεις και μετα πηρα τηλεφωνο το υπολοιπο. διαπιστωσα οτι μου εφαγε 60 λεπτα!

Ξαναστελνω και ξανα τα ιδια !

Αγανακτισμενος πηρα την εξυπηρετηση πελατων που με ενημερωσαν οτι το ποσο πιστωνεται κατευθειαν στον λογαριασμο γιατι ειναι χρεωσιμη η υπηρεσια, κοινως αν μου φαει 60 λεπτα θα τα βαλουν σε δευτερολπετα.... ομως ακομα δε μπηκανε τα λεπτα αυτα

Και ερωτω... Γιατι ?

Και δευτερον τι 60 λεπτα μια γραμμη email ? που ειναι η χρεωση που υποτιθεται οτι 1 σμς (160 χαρακτηρες) κοστιζουν 1 λεπτο γιατι ειναι λιγοτερο απο 1 ΚΒ?

να τα παρω τωρα? τι διαολο γινεται ?

:X

Μπορει καποιος που εχει imode να μου πει παρακαλω?

Ενεργοποιησα imode σε καρτοκινητο να επωφεληθω την προσφορα με τα email.

Εστειλα μια γραμμη , ενα απλο τι κανεις και μετα πηρα τηλεφωνο το υπολοιπο. διαπιστωσα οτι μου εφαγε 60 λεπτα!

Ξαναστελνω και ξανα τα ιδια !

Αγανακτισμενος πηρα την εξυπηρετηση πελατων που με ενημερωσαν οτι το ποσο πιστωνεται κατευθειαν στον λογαριασμο γιατι ειναι χρεωσιμη η υπηρεσια, κοινως αν μου φαει 60 λεπτα θα τα βαλουν σε δευτερολπετα.... ομως ακομα δε μπηκανε τα λεπτα αυτα

Και ερωτω... Γιατι ?

Και δευτερον τι 60 λεπτα μια γραμμη email ? που ειναι η χρεωση που υποτιθεται οτι 1 σμς (160 χαρακτηρες) κοστιζουν 1 λεπτο γιατι ειναι λιγοτερο απο 1 ΚΒ?

να τα παρω τωρα? τι διαολο γινεται ?

Φιλε μου γινεται μια χρεωση οταν μπαινεις στο imode 0,60 ευρω και οταν κλεινει η συνδεση σου πιστωνεται αμεσως η διαφορα που προκυπτει απο τα χρεωσιμα και τα η χρεωσιμα kb. Στην περιπτωση σου θα επρεπε να πιστωθει ολοκληρο το ποσο. Αυτο γινεται σε πολλους οπως και σε εμενα. Οι λυσεις ειναι δυο η στελνεις ενα email απο το imode-> imenu-> επικοινωνια και τους αναφερεις το προβλημα σου η ανοιγεις και κλεινεις το κινητο σου και πιστευεις οτι θα γινει η πιστωση του ποσου. Εχει γινει σε πολλους αυτο το προβλημα αλλοι δικαιωθηκαν αλλοι ακομα περιμενουν.

Φιλε μου γινεται μια χρεωση οταν μπαινεις στο imode 0,60 ευρω και οταν κλεινει η συνδεση σου πιστωνεται αμεσως η διαφορα που προκυπτει απο τα χρεωσιμα και τα η χρεωσιμα kb. Στην περιπτωση σου θα επρεπε να πιστωθει ολοκληρο το ποσο. Αυτο γινεται σε πολλους οπως και σε εμενα. Οι λυσεις ειναι δυο η στελνεις ενα email απο το imode-> imenu-> επικοινωνια και τους αναφερεις το προβλημα σου η ανοιγεις και κλεινεις το κινητο σου και πιστευεις οτι θα γινει η πιστωση του ποσου. Εχει γινει σε πολλους αυτο το προβλημα αλλοι δικαιωθηκαν αλλοι ακομα περιμενουν.

μετα απο πολλα τηλεφωνα βρηκαμε ακρη και ευτυχως πλεον πιστωνεται....

δηλαδη το 0.60 ειναι φιξ και μονο οσο κραταει η προσφορα , ετσι για να ξερει το συστημα ποσα θα αφαιρεσει ? η τετοια χρεωση εχει γενικως????

μετα απο πολλα τηλεφωνα βρηκαμε ακρη και ευτυχως πλεον πιστωνεται....

δηλαδη το 0.60 ειναι φιξ και μονο οσο κραταει η προσφορα , ετσι για να ξερει το συστημα ποσα θα αφαιρεσει ? η τετοια χρεωση εχει γενικως????

Δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτο. Η αποψη μου ειναι οτι βρισκομαστε σε μεταβατικο σταδιο οσον αφορα τις χρεωσεις στο imode διοτι δεν αναφερει πουθενα επισημα (π.χ. στο http://www.cosmote.gr, http://www.imode.gr, στο τηλεφωνο 1288)οτι η πλοηγηση στο i-menu ειναι δωρεαν καθως επισης και οτι εχει σταματησει οριστικα η χρεωση για τα εισερχομενα email παρα μονο οταν μπει καποιος στο i-menu.

Δεν ξερω ποσο θα κρατησει αυτο. Η αποψη μου ειναι οτι βρισκομαστε σε μεταβατικο σταδιο οσον αφορα τις χρεωσεις στο imode διοτι δεν αναφερει πουθενα επισημα (π.χ. στο http://www.cosmote.gr, http://www.imode.gr, στο τηλεφωνο 1288)οτι η πλοηγηση στο i-menu ειναι δωρεαν καθως επισης και οτι εχει σταματησει οριστικα η χρεωση για τα εισερχομενα email παρα μονο οταν μπει καποιος στο i-menu.

αν επιτελους σταματησουν και τη χρεωση για τα εισερχομενα email .... τοτε μιλαμε για μεγαλη επανασταση !

Παντως προφανως συμβαινει αυτο που προειπα με τα 60 λεπτα... ειναι μια τιμη φιξ που αφαιρει απο ολα τα καρτοκινητα για να μπορει να το αναπληρωσει το συστημα

με τα 3g imode τερματικα , (πχ nec 600 κτλ ) λειτουργουνε κανονικα

1)το msn

2)to imode (συμβατικο για μηνυματα κτλ)

paidia na rotiso kati.... logo douleias den prolaveno na diavaso tis prohgoumenes selides...

exw ena kartokinito mitsubishi m430 me cosmokarta. thelo na valo imode.

ti prepei na kano?na paro kanena thl na energopoihsw???

paidia na rotiso kati.... logo douleias den prolaveno na diavaso tis prohgoumenes selides...

exw ena kartokinito mitsubishi m430 me cosmokarta. thelo na valo imode.

ti prepei na kano?na paro kanena thl na energopoihsw???

τηλεφωνο στο 1313

ζητας ενεργοποιηση , εχε ευκαιρο το ΙΜΕΙ της συσκευης και τον αριθμο χρηστη

Παιδιά εκτως απο τα L6 L7 ποιες και ποτε θα ναι οι νεες συσκευες ?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

TO L6i ειναι πλεον διαθέσιμο

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35031&category=93

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Ψάχνοντας όλα τα δίκτυα που έχουν i-mode βρήκα θησαυρούς!

- Η StarHub στην Σιγκαπούρη διαθέτει Nokia N70 σε i-mode έκδοση. (Το 6680i πάντως δεν το συνάντησα πουθενά αλλού)

- Επίσης η Bouygues Telecom στην Γαλλία διαθέτει ορισμένες Sagem συσκευές σε έκδοση i-mode. Οι πιο πρόσφατες είναι οι my700Xi, SG346i (my300X), SG344i (myX5-2).

- Τέλος ορισμένα (γνωστά) μοντέλα της Samsung διατίθεται στην παγκόσμια αγορά όπως το Samsung S410i, και S500i.

- Από NEC το μόνο νέο μοντέλο που βρήκα είναι το N500i το οποίο εμφανισιακά είναι ΑΠΑΙΣΙΟ!

- Α, από NEC βρήκα και τον αντικαταστάτη του L342i, το L343i.

Θα τα δούμε αυτά από την Cosmote, οεο;;;

Μάλλον εκτός topic αλλά μήπως ξέρει κανείς πού θα βρω τον msn για cosmote που είναι free; πού θα βρω forum γι' αυτό; με ενδιαφέρει εφαρμογή msn.sis για Nokia 6680i...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αφού έχεις i-mode γιατί δεν μπαίνεις από εκεί; Για τις χρεώσεις φαντάζομαι!

Μπορείς να μπεις από κει; ένας φίλος μου το χει και με ρώτησε αλλά δεν το χω δει από κοντά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε, βέβαια! Δεν ακούς που έχει βουήξει ο κόσμος;!! Και αν έχεις και What's Up έχεις και 6 μήνες δώρο. Τώρα οι χρεώσεις πλοήγησης είναι άλλο θέμα...

Ε, βέβαια! Δεν ακούς που έχει βουήξει ο κόσμος;!! Και αν έχεις και What's Up έχεις και 6 μήνες δώρο. Τώρα οι χρεώσεις πλοήγησης είναι άλλο θέμα...

Δεν υπαρχει χρεωση εως 16/8/2006 για ολους και εως 16/12/2006 για τους whats up χρηστες. Οταν λεω χωρις χρεωση εννοω τιποτα ουτε κοστος πλοηγησης ουτε κοστος εγγραφης στο site ουτε κοστος εγκαταστασης της εφαρμογης. Ολα δωρεαν το αναφερει αλλωστε αν μπεις στο site απο το i-menu που μεχρι να το βρεις ειναι παλι δωρεαν απο την cosmote.

αν παρεις συσκευη imode 3g και εχεις καρτα 2g , μπορεις να συνδεθεις κανονικα στο imode και να στελνεις email κτλ ?

αν παρεις συσκευη imode 3g και εχεις καρτα 2g , μπορεις να συνδεθεις κανονικα στο imode και να στελνεις email κτλ ?

Ολα κανονικα θα δουλευουν απλα καλο ειναι να βαλεις και καρτα USIM 3G για να εχεις παντου δωρεαν πλοηγηση (αυτο ισχυει απο 15/6/2005) εως 30/09/2006 τουλαχιστον.

Βεβαια στο nec Ν600 δεν δουλευει το imode με καρτα 2g αν πρωτα δεν γυρισεις να λαμβανει μονο απο δικτυο 2g.

Εγώ εχω 3G συσκευή και σήμερα έκανα αλλαγή κάρτας σε USIM (μια περιπέτεια! θα τα πω άλλη φορά!). Πριν όμως που είχα απλή SIM δεν μπορούσα να μπω. Αυτό είναι ανάλογο με τη συσκευή alany;

Εγώ εχω 3G συσκευή και σήμερα έκανα αλλαγή κάρτας σε USIM (μια περιπέτεια! θα τα πω άλλη φορά!). Πριν όμως που είχα απλή SIM δεν μπορούσα να μπω. Αυτό είναι ανάλογο με τη συσκευή alany;

Με ποια συσκευη προσπαθουσες να μπεις στο imode?

Ανακοινώθηκαν άλλες δύο i-mode συσκευές από τη Samsung:

S401i: http://www.gsmarena.com/samsung_s401i-1629.php

S501i: http://www.gsmarena.com/samsung_s501i-1630.php

Η S501i μάλιστα έχει μουσικά πλήκτρα αφής στο εξωτερικό μέρος της συσκευής. Θυμίζει λίγο από LG KG810...

Περισσότερες φωτογραφίες από S501i:

http://pic.enorth.com.cn/0/01/87/66/1876667_479480.jpg

http://tech.tom.com/uimg/2006/7/13/wang_weiwei/7_18287.jpg

Για να δούμε ποιά (ή ποιές) από αυτές θα δούμε στην Ελλάδα;

Καλησπέρα.Σήμερα πήρα τηλέφωνο το service της ΝΟΚΙΑ και μου έιπαν

πως το Ν70 αναβθμίζεται με 14.50 Euro σε imode.Μου είπαν επίσης οτι

αυτό γίνεται σε όλα τα Nokia symbian 60..Κατά πόσο αληθεύει αυτο ένας Θεός ξέρει.....:lol: