Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω να εγκαταστησω στο pc το Nokia Care την τελευταια εκδοση και μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να βαλω Microsoft VC++2010,το οποιο το εχω εγκατεστημενο ηδη στο pc(ειχα βαλει και την χ64 και χ86 και του 2010 και του 12) και αρνειται πεισματικα.

Επειδή σε μερικά παλαιότερα προγράμματα συμβαίνει αυτό, η μόνη λύση είναι να απ-εγκαταστήσεις τις εκδόσεις του 12 (πιθανώς να δημιουργήσεις προσωρινό πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές)

Μετά, αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα που θέλεις, από το site της microsoft περνάς πάλι την 12 και τρέχουν όλα καλά.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επείδη μ' ενδιαφέρει η συσκευή, παρακολουθώ το συγκεκριμένο thread και πραγματικά, alextrela, χαράς στο κουράγιο σου. Πάντως, αφού σου αρέσει τόσο συσκευή, μην την "παρατήσεις" εύκολα. Και μια ερώτηση, περισσότερο σαν troubleshooting: Πριν συνδέσεις το 920 με τον υπολογιστή σου, είχες κάποιο από όλα αυτα τα θέματα; Μήπως κάποιο αρχείο έκανε τη "ζημιά";

Το είχα συνδέσει την πρώτη μέρα και όλα μελι-γαλα,και γενικώς τις 2 πρώτες ημέρες πήγαινε νορμάλ επίπεδα,έπειτα διαπίστωσα ότι η μπαταρία έκανε μακροβούτια πρωτόγνωρα που σε κινητό δεν είχα ξανασυναντήσει.

Αυτο που καταλαβαίνω είναι το update που βγήκε έλυσε πολλά θέματα και πρόσθεσε επιπλέον αλλα σημαντικά στην Αμερική όλα αυτα.

Εφόσον το update βελτιώσει την απόδοση της μπαταρίας τουλάχιστον 20% το ελάχιστο τα πράγματα έχουν καλώς.

Δεν γνωρίζω στο 800 πώς ήταν η μπαταρία μετά την αναβάθμιση για να κρίνω διοτι και εκει είχε θυμάμαι σημαντικό πρόβλημα με την αυτονομία.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πριν λιγο μπηκα σπιτι και η μπαταρια ειναι στο 30% απο τις 6 το πρωι.

Καθολου ασχημα. Θα δοκιμασω να την εξαντλησω μεχρι να κοιμηθω ωστε να τη φορτισω πληρως μεχρι το πρωι.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Το θέμα είναι πόσο ήταν οταν εφυγες,αν το φόρτισες ενδιάμεσα και τι χρήση έκανες.

Εγώ έφυγα στις 4 απο το σπίτι με 85% και θέλω αλλα 3 τέταρτα να φτάσω σπίτι και ήδη η μπαταρία έχει πάει 35& έχοντας ακούσει κανα 2ωρο μουσική κανα μισάωρο τώρα ίντερνετ και αν συνεχίσω μέχρι να φτάσω σπίτι θα έχει πάει κάτω απο 20% στάνταρ με 3G στο on/location στο off.

Τα ίδια χάλια δηλαδη.

Το θέμα είναι πόσο ήταν οταν εφυγες,αν το φόρτισες ενδιάμεσα και τι χρήση έκανες.

Εγώ έφυγα στις 4 απο το σπίτι με 85% και θέλω αλλα 3 τέταρτα να φτάσω σπίτι και ήδη η μπαταρία έχει πάει 35& έχοντας ακούσει κανα 2ωρο μουσική κανα μισάωρο τώρα ίντερνετ και αν συνεχίσω μέχρι να φτάσω σπίτι θα έχει πάει κάτω απο 20% στάνταρ με 3G στο on/location στο off.

Τα ίδια χάλια δηλαδη.

Το πρωι που σηκωθηκα ηταν 100% γιατι φορτιζε ολο το βραδυ...

Μεσα στην ημερα μιλησα στο τηλεφωνο 15 φορες περιπου (συνολο 45'), εστειλα καμια 50αρια μηνυματα, λιγο σερφαρισμα, πολυ λιγο GPS και καποια updates του Μαρκετ. Παντα ανοιχτο 3G και το location το ανοιγοκλεινα μπας και δω διαφορά.

Σχετικά καλά πηγές δηλαδη,άρα βλέποντας τα σε σχέση με εμένα υπάρχει σημαντική διαφορά και ίσως η ακρόαση μουσικής με Bt όπως το παρατηρώ απο το απόγευμα ρουφάει τη μπαταρία με διπλάσιο ρυθμό απο ότι με το S3.

Αύριο θα τσεκάρω χωρίς να ακούσω καθόλου μουσική να δω πως πέφτει η μπαταρία που την παρακολουθώ πολύ τακτικά.

Αν έχω τα ίδια το κινητό μου είναι για ανακύκλωση και κάδο απορριμμάτων δηλαδή αντικατάσταση,έχω ακόμα 5 ημέρες DOA

Edit:Ήδη τώρα που μιλάμε έχει πάει στο 25% εδώ και ένα τέταρτο.

Τραγωδία με αλλα λόγια και σε ένα 20λεπτο ειμαι σπίτι το 10% το έχω για πλάκα,ακουω και ταυτόχρονα μουσική.

Έφτασα σπίτι και είναι στο 14%

Θαύμα δηλαδή

Edited by alextrela

εμενα παντως μετα απο 5 πληρεις κυκλυς φορτισης σημερα ειχε τρελη διαφορα η μπαταρια με ιδια χρηση. τις προηγουμενες μερες τελειωνε 8-9 το βραδυ. και τωρα εχω ακομα 50 %

Λοιπον καταφερα και το φλασαρα με το Nokia Care-ευκολη διαδικασια σε στυλ odin σε Samsung-την ιδια εκδοση που ειχα βεβαια σαν μια τελευταια προσπαθεια μπας και στρωσει η μπαταρια και δουμε προκοπη επιτελους,αλλιως ΑΝΤΙΟ Nokia,αρκετα τραβηξα μια εβδομαδα.

Λοιπον καταφερα και το φλασαρα με το Nokia Care-ευκολη διαδικασια σε στυλ odin σε Samsung-την ιδια εκδοση που ειχα βεβαια σαν μια τελευταια προσπαθεια μπας και στρωσει η μπαταρια και δουμε προκοπη επιτελους,αλλιως ΑΝΤΙΟ Nokia,αρκετα τραβηξα μια εβδομαδα.

Αφου μπήκες στην διαδικασία,πώς και δεν flashaρες firmware με το portico?

Αναμένω με αγωνία τις διαπιστώσεις σου...

The sky moves on sideways

Αφου μπήκες στην διαδικασία,πώς και δεν flashaρες firmware με το portico?

Αναμένω με αγωνία τις διαπιστώσεις σου...

Θα δω σημερα πως παει παντως ενα μισαωρο που τα σεταρα ολα απο την αρχη μου επεσε στο 87 και τωρα που το κοιταξα πηγε 95%:!:

Σημερα δεν θα ακουσω καθολου μουσικη και μονο ιντερνετ με 3G και ομιλια/μηνυματα να δω πως παει.

Portico ειναι μονο σε AT&T εκδοση firmware,ισως το περασω ετσι δοκιμαστικα μεσα στο S/K αλλα πιθανος η καρτα sim που εχω να μην δουλευει μετα.

Ευχομαι να δω βελτιωση αλλιως Δευτερα- φευγει πακετο για Γαλλια,δεν περιμενω μεχρι Φλεβαρη σε καμια περιπτωση.

Η Nokia μας εγραψε κανονικα στα παλια της τα παπουτσια.

Και πολυ παραπανω πληρωσαμε απο branded συσκευες και τελευταιοι θα παρουμε το update:mad::ninja:

Και πολυ παραπανω πληρωσαμε απο branded συσκευες και τελευταιοι θα παρουμε το update:mad::ninja:

Τα ίδια έκανε και η Motorola με το RAZR, πρώτα της Verizon και μετά όλοι οι άλλοι, όλοι έχουμε κλάψει κάποια στιγμή, deal with it!:rolleyes:

Θέλω να μοιραστώ μια απορία μου.

Έχει δει κάποιος άλλη συσκευή να πέφτει η μεταπωλητική της αξία τόσο γρήγορα όσο το 920? Βλέπω τώρα στις αγγελίες 920 στα 450ε και τρίβω τα μάτια μου και ψιλομετανιώνω που πήρα το s3 πριν 2 βδομάδες 448ε.

παιδια εσεις που το εχετε παρει απο εξωτερικο μπορειτε να το πατε κανονικα στο ελληνικο σερβις με εγγυηση??
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

παιδια εσεις που το εχετε παρει απο εξωτερικο μπορειτε να το πατε κανονικα στο ελληνικο σερβις με εγγυηση??

Αν ισχύει το ίδιο με τη Samsung, που λογικά το ίδιο θα ισχύει, αν είναι από χώρα της ΕΕ έχεις εγγύηση κανονικότατα.

Θέλω να μοιραστώ μια απορία μου.

Έχει δει κάποιος άλλη συσκευή να πέφτει η μεταπωλητική της αξία τόσο γρήγορα όσο το 920? Βλέπω τώρα στις αγγελίες 920 στα 450ε και τρίβω τα μάτια μου και ψιλομετανιώνω που πήρα το s3 πριν 2 βδομάδες 448ε.

Ποιος ο λόγος για να το μετανιώσεις; Για να το πουλάνε όσο όσο κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Ποιος ο λόγος για να το μετανιώσεις; Για να το πουλάνε όσο όσο κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Υπέρ-ευχαριστημένος είμαι με το s3 εννοείται. Απλά αν το δινα πχ μόνο για το note 2 ή για το 920 θα το δινα και βλέπω κινητό που κάνει 750 να το δίνουν μέσα σε 2 βδομάδες 450 και απορώ..

http://www.windowsphone.com/el-gr/phones

Στο site της Microsoft λεει οτι ειναι διαθεσιμο απο Vodafone.....εχουμε καμμια ενημερωση?

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζεται η τιμή της συσκευής με τις τιμές που τα πουλάν τώρα μερικοί απογοητευμένοι ιδιοκτήτες.Είμαι σίγουρος πως με το πρώτο update και με την ομαλοποίηση διαθεσιμότητας της συσκευής η μεταπωλιτικη του αξία θα ανέβει πολύ..
The sky moves on sideways

Λοιπόν έχουμε ευχάριστα νέα μετά το φλασαρισμα το πρωί.

Έφυγα το μεσημέρι απο το σπίτι με 93% με μια ώρα ίντερνετ 3g,κάνα 20λεπτο ομιλία και λίγα SMS με 5-6 φορές που άνοιξα το location for whether update,χωρίς καθόλου μουσική και είμαι μόλις τώρα στο 52%

Αρα υπήρξε μια βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Το Σ/Κ θα βαλω και μουσική με Bt πάντα για να δούμε.

750 ευρώ τώρα η συσκευή δεν διατίθεται πουθενά.

Για το expansys τα έχουμε ξαναπεί τι παίζει εκεί σε όσους αγοράζουν απο εκεί.

Γύρω στα 650 το βρίσκεις αλλου,Γερμανία/Αγγλία.

Παιδες σα να εστρωσε αρκετα η μπαταρια.

Βγαλμενο απο την πριζα απο τις 6 το πρωι και τωρα εχει ακομα 45%, με data και location ανοιχτα ολη μερα, 6-7 κλησεις, 15 μηνυματα και καθολου σερφαρισμα (μονο λιγο fb).

Και επειδη διαβαζω σε ξενα φορουμ αμερικανικα οτι με το update που εβγαλε η Nokia eχει επελθει βελτιωση παντου και στην καμερα και στο wifi(οπου δεν κλεινει οταν δεν ειναι ανοιχτη η οθονη πλεον) και στο bt επισης βελτιωση,εχουν προσθεσει επιπλεον ρυθμισεις στην φωτεινοτητα της οθονης,εχω την διαισθηση οτι ενα 15-20% βελτιωση στη μπαταρια αν ερθει θα ειναι super το κινητο:)

Και στο 800 υπηρχε σοβαρο προβλημα επισης και με το update υπηρξε σημαντικη βελτιωση.

Πιστευω και εδω θα γινει το ιδιο.

Βεβαια παντα εχω μια επιφυλαξη αλλα λιγοτερη απο τις προηγουμενες ημερες που ημουν πολυ απογοητευμενος.

Και επειδη διαβαζω σε ξενα φορουμ αμερικανικα οτι με το update που εβγαλε η Nokia eχει επελθει βελτιωση παντου και στην καμερα και στο wifi(οπου δεν κλεινει οταν δεν ειναι ανοιχτη η οθονη πλεον) και στο bt επισης βελτιωση,εχουν προσθεσει επιπλεον ρυθμισεις στην φωτεινοτητα της οθονης,εχω την διαισθηση οτι ενα 15-20% βελτιωση στη μπαταρια αν ερθει θα ειναι super το κινητο:)

Και στο 800 υπηρχε σοβαρο προβλημα επισης και με το update υπηρξε σημαντικη βελτιωση.

Πιστευω και εδω θα γινει το ιδιο.

Βεβαια παντα εχω μια επιφυλαξη αλλα λιγοτερη απο τις προηγουμενες ημερες που ημουν πολυ απογοητευμενος.

Lumia 920s suffering from brightness bug with Portico update...

Το έχω διαβάσει και αυτό,αλλά δεν είναι ο κανόνας,στα περισσότερα έχει επέλθει βελτίωση/προσθηκες ομως.

Ίσως μας βγει σε καλό που για unbranded συσκευές πάει το Φλεβάρη θα δουν εκεί στη Νοκια τα οποία τρωτά και θα τα διορθώσουν.

Εδώ στο Ν9 έδωσε σημαντικές αναβαθμίσεις.

Η συσκευή παρ όλα τα bugs είναι εξαιρετική και εφόσον δω μέσα στις επόμενες ημέρες βελτίωση που ήδη βλεπω απο χθες που το φλασαρα στην αυτονομία θα την κρατήσω μέχρι να βγει το πολυπόθητο update και αν μετά δεν δω βελτίωση παντού που δεν το πιστεύω θα το σουτάρω.

Έτσι κι αλλιώς και ο ανταγωνισμός σήμερα δεν με καλύπτει πουθενά καλύτερα παρά ίσως το Padfone 2.

αυτη η συσκευη εχει φερει μεγαλη απογοητευση στους αγοραστες της. Παντου βλεπω αγοραστες που τα διωχνουν στις αγγελιες, ειτε στο ebay, ειτε εδω ειτε σε αλλα σημεια πωλησεων. Για τα λεφτα που την πουλανε, δεν αξιζει. Τιμια τιμη ειναι γυρω στα 400-450 ευρω. Ηδη στην αγγλια τρεχει προσφορα απο τον παροχο ΕΕ στα 406 ευρω μαζι με ασυρματο φορτιστη και headphones εξτρα. Τα windows phone ειναι ωραιο και απλο λειτουργικο, αρκετα smooth αλλα απο πλευρας market ειναι χρονια πισω απο τις αλλες πλατφορμες. Εχω ηδη το lumia 800 και μου αρεσει σαν συκευη κυριως για δευτερη.
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...