Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας. Χθες απέκτησα και εγω το lumia 920 black, φοβερή συσκευή και παρόλο που δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά windows phone, μου φάνηκε πολύ εύκολο και φιλικό σε χρήση.

Διάβασα σε προηγούμενα posts οτι έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση firmware, η 1308. Στη δική μου συσκευή δεν έχει εμφανιστεί μήνυμα για αναβάθμιση παρόλο που η έκδοσή του είναι παλιότερη (1249). Υπάρχει τρόπος να περαστεί χειροκίνητα?

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σας. Χθες απέκτησα και εγω το lumia 920 black, φοβερή συσκευή και παρόλο που δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά windows phone, μου φάνηκε πολύ εύκολο και φιλικό σε χρήση.

Διάβασα σε προηγούμενα posts οτι έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση firmware, η 1308. Στη δική μου συσκευή δεν έχει εμφανιστεί μήνυμα για αναβάθμιση παρόλο που η έκδοσή του είναι παλιότερη (1249). Υπάρχει τρόπος να περαστεί χειροκίνητα?

Ευχαριστώ

καλορίζικο η συσκευή είναι ελληνική?γιατί εγώ πριν 17 μέρες που το αγόρασα από nokia care ελληνικό είχε προεγκατεστημένη την 1308.0001

spacer.png

Ή απλά παίρνει οποιοδήποτε άλλο χρώμα (ή καλυτερα το μάυρο σε αυτή τη τιμή: http://www.amazon.de/Nokia-Smartphone-Touchscreen-Megapixel-Dual-Core-Prozessor/dp/B009ZC91AY/ref=pd_sim_ce_12) και βάζει αυτό:

http://www.amazon.de/Nokia-CC-1043-Soft-Cover-Lumia/dp/B00ABYVUBI/ref=pd_sim_sbs_ce_12

Το ξέρω ήδη έχω αυτόν τον συνδυασμό αλλά σε λευκό 920:p

Αλλη η αίσθηση του pure cyan συσκευή ομως;)

Σε ευχαριστώ. Τη συσκευή την αγόρασα απο το birdphone, είναι Γερμανική Vodafone.

Αναβάθμισεις θα παίρνεις από τον πάροχο για την συσκευη σου,εφόσον είναι branded συσκευη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα,

Το κινητό είχε πρόβλημα, και έφυγε για τα κεντρικά γραφεία της Nokia στην ευρώπη!

Γνωρίζει κανείς πιό είναι το εύλογο χρονικό διάστημα, αύτο που ορίζει ο νόμος δηλαδή,

για την επιστροφή από το service? Πότε μπορώ να ζητήσω καινούρια συσκευη για αντι-

κατάσταση? (ίσως off-topic,..αλλά αν γνωρίζει κάποιος, ας βοηθήσει)

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Καλησπέρα,

Το κινητό είχε πρόβλημα, και έφυγε για τα κεντρικά γραφεία της Nokia στην ευρώπη!

Γνωρίζει κανείς πιό είναι το εύλογο χρονικό διάστημα, αύτο που ορίζει ο νόμος δηλαδή,

για την επιστροφή από το service? Πότε μπορώ να ζητήσω καινούρια συσκευη για αντι-

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

15 ημέρες στάνταρ θα σου πάρει εφόσον παει εξωτερικό.

Μπορεί και παραπάνω βέβαια έτσι.

Αντικατάσταση μπορείς να ζητήσεις από 7 εώς 15 ημέρες ανάλογα από που το αγορασες το κινητό και από τον ίδιο το κατάστημα-πωλητή της συσκευής.

Σε amazon/expansys πχ σου δίνεται αυτή η επιλογή ή επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ελλατωματικη προϊόντως.

Με ελληνικά μαγαζιά δεν ξέρω τι ισχύει αλλά συνήθως κάνουν την πάπια και σε παραπέμπουν στην αντιπροσωπεία.

να σημειώσω ότι είχε περασμένη την τελευταία έκδοση λογισμικού Gps κλειδώνει άμεσος και χωρίς internet.

Καλοκαίρι συνήθως μου χρείαζεται το GPS οπότε θέλω να μου πεις αν το δοκίμασες; Είναι ακριβές, οι φωνητικές εντολές ελληνικές, χάρτες για νησία έχει (γιατί εκεί μου χρειάζεται)..

Το ότι είναι Beta σημαίνει ότι του λείπει κάτι;

Και τι εννοείς ότι κλειδώνει άμεσος και χωρίς internet; (ή δεν πήγαινε για το gps?)

Σ ευχαριστώ κιόλας..Είσαι γενικά κατατοπιστικός! :)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Δημήτρη και εγώ τα ίδια τραβαω,με το lumia 820. Εδώ και 3 ημέρες είναι στη νοκια Ευρώπης. Τους είπα για αντικατάσταση αλλά είπαν ότι πρέπει να αξιολογηθεί από το service. Αρα δεν το είδαν καθόλου εδώ? τι να πω.

Ελπίζω να βρούμε το δίκιο μας.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Δυστυχώς από ένα λάθος μπορεί να γίνουν τα πάντα, οπότε κανείς δεν ξέρει.

π.χ. Είχα πάρει συσκευή Νοκια από wind και μετά από "πτώσεις" (είχε περάσει μόλις ένα τρίμηνο) μου χάλασε η οθόνη. Συγκεκριμένα δεν έκανε επαφή. Για να μην την ανοίξω επειδή ήταν καινούρια λέω ας την πάω στη wind. Και εκεί η κοπέλα που της το έδωσα μου λέει θα το στείλουμε στη Νοκια μαζί μ ενα χαρτί που αναφέρει τη βλάβη! Από λάθος όμως σημείωσε το από κάτω κουτάκι που έλεγε "Συσκευή πλήρως ελαττωματική!!". Όπως καταλαβαίνεις έφυγε στα κεντρικά, μου άλαξαν τα πάντα από μέσα, έχασα ότι πληροφορία είχα και κυρίως ΔΕΝ μου έβαλαν το hardware που είχε αλλά υποδεέστερο!! Έτσι η κάμερα (βασικά το βίντεο) δεν ήταν όπως παλιά, άρχισε τα κολλήματα κλπ..Και για όλο αυτό περίμενα και 2 ΜΗΝΕΣ! Δεν τα ξέρω τα νομοθετικά, τα δικαιώματα του καταναλωτή κλπ (δυστυχώς) αλλά γενικά είναι..ΟΥ Μπλέξεις!

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Αναβάθμισεις θα παίρνεις από τον πάροχο για την συσκευη σου,εφόσον είναι branded συσκευη.

Γίνεται να αφαιρέσω ότι πρόσθετα έχει της vodafone και να βάλω μια "καθαρή" έκδοση?

Γίνεται να αφαιρέσω ότι πρόσθετα έχει της vodafone και να βάλω μια "καθαρή" έκδοση?

Μπορείς με το να φλασαρεις άλλη rom unbranded συσκευών,αλλά σε περίπτωση που χρειαστείς service πρέπει να φλασαρεις τη μαμισια rom που έχεις τώρα.

Και πάντα υπόψη το να φλασαρεις ενέχει και κάποιο ρίσκο και η ευθύνη απόλυτα δική σου.

Μπορείς να βρεις οδηγούς στο Internet just google it ή πιο πίσω που έχω γράψει έναν σύντομο οδηγό περίπου 40-50 σελίδες πίσω μέσα Γενάρη με μέσα Φλεβάρη το έγραψα περίπου.

Καλοκαίρι συνήθως μου χρείαζεται το GPS οπότε θέλω να μου πεις αν το δοκίμασες; Είναι ακριβές, οι φωνητικές εντολές ελληνικές, χάρτες για νησία έχει (γιατί εκεί μου χρειάζεται)..

Το ότι είναι Beta σημαίνει ότι του λείπει κάτι;

Και τι εννοείς ότι κλειδώνει άμεσος και χωρίς internet; (ή δεν πήγαινε για το gps?)

Σ ευχαριστώ κιόλας..Είσαι γενικά κατατοπιστικός! :)

Το gps κλειδώνει αμέσως σε δευτερόλεπτα χωρίς a-gps μια φορα το δοκίμασα εδώ στην αθηνα και με πήγε κατευθείαν και με ελληνική καθοδήγηση για νησιά δεν ξέρω αλλα απότι ξέρω είναι ο ίδιος χάρτης με το Ν8.

Αυτό με το beta δεν το γνωρίζω και εγώ η αν του λίπη κάτι

spacer.png

Καλησπερα. Ειχα το iPhone 4 και ειπα να κανω μια αλλαγη και πηρα το Nokia 920. Η αληθεια ειναι επειδη ημουν καλομαθημενος στις δωρεαν εφαρμογες, θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να μην την αγοραζω οπως ειχα και το iPhone?

και κατι δευτερο...πως προσθετω ηχους sms? Γιατι βαζω στο καταλογο των ringtones αλλα μου τα παει μονο για ηχους κλησης και οχι για sms

AAA και κατι τριτο υπαρχει καποια εφαρμογη που να εχει τεραστια γκαμα ηχων κλησης τραγουδια ομως?

Δημήτρη και εγώ τα ίδια τραβαω,με το lumia 820. Εδώ και 3 ημέρες είναι στη νοκια Ευρώπης. Τους είπα για αντικατάσταση αλλά είπαν ότι πρέπει να αξιολογηθεί από το service. Αρα δεν το είδαν καθόλου εδώ? τι να πω.

Ελπίζω να βρούμε το δίκιο μας.

Καλημέρα,

Φίλε μου όταν έχεις κάποια νεότερα, ενημέρωσε μας και εμάς. Ωφείλουν να αντιμετωπίζουν

πολύ σοβαρά τέτοια περιστατικά και δη όταν πρόκειται για τα flag-ship κινητά τους. Νομίζω,

πως θα έχει μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στην ΝΟΚΙΑ, μία ενδεχόμενη μη υπέρ-ικανοποιητική

αντιμετώπιση των προβλημάτων μας. Γιατί απ'ό,τι διαβάζω σε ξένα forum, τα Lumia βγάλαν

ουκ ολίγα προβλήματα! Εύχομαι κανείς σας να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Φιλικα,

Δημήτρης

Το gps κλειδώνει αμέσως σε δευτερόλεπτα χωρίς a-gps

Σόρρυ, αλλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά gps κινητού και δεν "κατέχω" την ορολογία, τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Το νόημα το έπιασα, αλλά έτσι για να μαθαίνουμε.. :D

Y.Γ. Μπορείς να δεις και το "Made in.."?

Edited by Metaladis
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Σόρρυ, αλλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά gps κινητού και δεν "κατέχω" την ορολογία, τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Το νόημα το έπιασα, αλλά έτσι για να μαθαίνουμε.. :D

Y.Γ. Μπορείς να δεις και το "Made in.."?

Καλημέρα το GPS βρίσκει δορυφόρο άμεσος σε δευτερόλεπτα χωρίς να είσαι στο internet.Διότι αν είσαι σε internet βρίσκει σήμα μέσο του δικτύου.

Και τι εννοείς δω το "Made in" γιατί δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις

spacer.png

Εμενα η μπαταρια συνεχιζει να μην ξεπερνα το 12ωρο και αυτο αν δεν το πολυδουλευω.....εχω παρατηρησει οτι ζεσταινεται το πανω μερος του κιν οταν μιλαω ή οταν παιζω παιχνιδια...επισης εχω δει αμεση πτωση της μπαταριας με το viber.....να κανω hard reset (που το φοβαμαι) ή να το στειλω για αλλαγη μπαταριας?

Και φυσικα μετα την 1308 εξακολουθω να μην μπορω να στειλω MMS....

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Εμενα η μπαταρια συνεχιζει να μην ξεπερνα το 12ωρο και αυτο αν δεν το πολυδουλευω.....εχω παρατηρησει οτι ζεσταινεται το πανω μερος του κιν οταν μιλαω ή οταν παιζω παιχνιδια...επισης εχω δει αμεση πτωση της μπαταριας με το viber.....να κανω hard reset (που το φοβαμαι) ή να το στειλω για αλλαγη μπαταριας?

Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι το hard reset.

Δοκίμασε το και αν η μπαταρία έχει την ίδια συμπεριφορά πήγαινε το σε Nokia Care.

αυτο που γινεται με αυτο το τηλεφωνο δεν το εχω ξαναδεί...

σήμερα στο skroutz στα 455...:wacko::wacko::wacko:

ποσο θα το πουλήσουμε εμείς σε ενα χρόνο:chair::chair:???

Ρε παιδιά.. Ήταν να πάρω το μαυρο.. αλλά τελικά με βλέπω να παίρνω το άσπρο.. Ξέρω οτι ειναι καθαρά θέμα γούστου... Άσπρο κινητό δεν ειχα ποτέ.. Αλλά έχει κανείς το 920 σε άσπρο να μου πει καμια παρατήρηση ή κάποιο λόγο για να μη το πάρω σε άσπρο;;

αυτο που γινεται με αυτο το τηλεφωνο δεν το εχω ξαναδεί...

σήμερα στο skroutz στα 455...:wacko::wacko::wacko:

ποσο θα το πουλήσουμε εμείς σε ενα χρόνο:chair::chair:???

Είναι ένα μέρει λογικό διότι το τηλέφωνο έχει ένα πεντάμηνο κυκλοφορίας άσχετα αν εδώ στην Ελλάδα κυκλοφόρησε εδώ και 1 μήνα περίπου.

Ρε παιδιά.. Ήταν να πάρω το μαυρο.. αλλά τελικά με βλέπω να παίρνω το άσπρο.. Ξέρω οτι ειναι καθαρά θέμα γούστου... Άσπρο κινητό δεν ειχα ποτέ.. Αλλά έχει κανείς το 920 σε άσπρο να μου πει καμια παρατήρηση ή κάποιο λόγο για να μη το πάρω σε άσπρο;;

Το ότι είναι glossy επιφάνεια και όχι mat.

Κατα τα αλλά είναι και αυτό όμορφο και κάνει καλή αντίθεση με την οθόνη.

Edited by alextrela

Εμένα, πάντως, αφότου πέρασα την Ελληνική ROM της Cosmote (για το 4G) από Αγγλική 1249 που είχα (με πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας) είδα τεράστια διαφορἀ προς το καλύτερο!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εμένα, πάντως, αφότου πέρασα την Ελληνική ROM της Cosmote (για το 4G) από Αγγλική 1249 που είχα (με πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας) είδα τεράστια διαφορἀ προς το καλύτερο!

Α ναι:blink: καλό αυτό θα την περάσω και εγω τις επόμενες ημέρες στην αγγλική συσκευη μου:p

Καλημέρα το GPS βρίσκει δορυφόρο άμεσος σε δευτερόλεπτα χωρίς να είσαι στο internet.Διότι αν είσαι σε internet βρίσκει σήμα μέσο του δικτύου.

Και τι εννοείς δω το "Made in" γιατί δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις

Αχα..Σ ευχαριστώ! :)

Made in, εννοώ που είναι κατασκευασμένο. Στα παλιά κιν έβγαζες μπαταρία και το έβλεπες, τώρα σ αυτό δ ξέρω..Ίσως το έχει στο κουτί του..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...