Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος Ι

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ πήγα στον Παρνασσό και λίγο μετά τη Λειβαδιά δεν μπορούσα να κάνω εξερχόμενη, μου έγραφε line dropped. Έκανα δυο reset, πήρα την cosmote μήπως έχει γίνει φραγή. Τίποτα. Οι εισερχόμενες κανονικά όπως και τα μηνύματα και το ίντερνετ. Της γυναίκας μου ένα παλιό νοκια καλούσε κανονικά. Μετά από μια μέρα το βρήκα: για να κάνω κλήση έπρεπε να αλλαξω τη ρύθμιση high speed connection από 3G σε 2G. Τότε μόνο καλούσε. Το παλιό νοκια της συζύγου καλούσε βέβαια με 3G. Αντε να μην είχαμε δεύτερο τηλέφωνο και να μην ακάλυπτα πως έπρεπε να αλλάξω το 3G. Ήταν κάτι που δεν μ' άρεσε καθόλου. Πάντως οι εφαρμογές του αντροιντ δεν μου λείπουν. Εκείνο που δεν μ' αρέσει είναι η διάρκεια της μπαταρίας, που βελτιώνεται κάπως όταν μπω σε battery saver.
:X

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και η χθεσιμη ημερα καλα με πηγε με το κινητο:)

Το πρωι χθες ηταν στο 48% απο 52 που το αφησα ολη τη νυχτα,και μετα απο κανα μισαωρο ομιλια,πολλα μηνυματα,και 3g στον on,με κρατησε μεχρι το μεσημερι μεχρι 23%,οπου και το εβαλα να φορτισει οταν πηγε στο 5% το απογευμα μετα απο καμια ωρα σερφαρισμα με wifi.

Οπως καταλαβαινω η 3g πλοηγηση και η ακροαση μουσικης με bt τρωει μεγαλο ποσοστο μπαταριας σε σχεση με το S3 που ειχα,ενω αντιθετα ομιλιες/μηνυματα και wifi σε νορμαλ πλαισια.

Βεβαια επειδη κανω συγκριση με το S3 που ειχα πριν το 920 και ειχα συνηθισει τα επιπεδα αυτονομιας του,πρεπει να πουμε οτι η οθονη του 920 ειναι πολυ πιο φωτεινη απο του Samsung σχεδον 600nts σχεδον διπλασιο απο το S3 και αρα λογικο να καταναλωνει ενα 10-15% πιο γρηγορα την μπαταρια και μην εχω τις ιδιες απαιτησεις ακριβως.

Στο 920 η ρυθμισει φωτεινοτητας εχει 3 επιπεδα low/medium/high οπου η low αντιστοιχει περιπου στο 25% της αντιστοιχας notification bar ρυθμισεις φωτεινοτητας του S3 και επειδη το βραδυ χρησιμοποιω τη low λογικο να φευγει η μπαταρια πιο γρηγορα με το 920 απο το αντιστοιχο απολυτο low του S3.

Και αντιστοιχα εξω σε συνθηκες ηλιοφανειας και εξωτερικους χωρους το παω στο high η' στο medium αν εχει συννεφα οπου εκει προφανος καταναλωνει πολυ παραπανω μπαταρια απο τα αντιστοιχα του S3.

Αρα τα πραγματα εχουν και μια λογικη εξηγηση και δεν ειναι τοσο τραγικα,ειδικα μετα που το φλασαρα εχει παει σε πιο ομαλα επιπεδα η αυτονομια της συσκευης,και με το αναμενομενο update αν δουμε μια ελαφρυα βελτιωση συνολικα τα πραγματα θα ειναι καλυτερα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

H μπαταρια εχει στρωσει παρα πολυ.

Στις 2 τελευταιες φορτισεις περιμενα να κλεισει μονο του και το φορτισα μεχρι τερμα.

Στην πλοηγηση οντως τρωει αρκετη μπαταρια, αλλα σε αναμονη ειναι αψογο.

Για μενα τελειωσε το θεμα "μπαταρια".

Περιμενω βελτιωσεις στις θολες φωτο ημερας της καμερας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Υ.Γ. δεν μπορω να βρω με τιποτα πώς στελνει με bluetooth φωτο και τραγουδια!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ξέχασα να αναφερω μια αλλη ανωμαλία: όταν κανεις hardware reset δεν μπορείς να κάνεις restore τα backups παρά μόνο στην αρχη. Αν αποφασίσεις να κάνεις restore μετά δεν γίνεται.

επίσης στο BT ακουστικό δεν έχει τη δυνατότητα να ακουω μουσική και ήχους απο το τηλέφωνο και ομιλία μόνο από το ακουστικό (κάτι που είχε το αντροιντ). Ή όλοι οι ήχοι στο ΒΤ ή κανένας.

Τέλος δεν μ' αρέσει που δεν μπορώ να βάλω shortcuts από τα settings στο desktop, δηλαδη shortcut για 3G, cellular κλπ.

Ξέχασα να αναφερω μια αλλη ανωμαλία: όταν κανεις hardware reset δεν μπορείς να κάνεις restore τα backups παρά μόνο στην αρχη. Αν αποφασίσεις να κάνεις restore μετά δεν γίνεται.

επίσης στο BT ακουστικό δεν έχει τη δυνατότητα να ακουω μουσική και ήχους απο το τηλέφωνο και ομιλία μόνο από το ακουστικό (κάτι που είχε το αντροιντ). Ή όλοι οι ήχοι στο ΒΤ ή κανένας.

Τέλος δεν μ' αρέσει που δεν μπορώ να βάλω shortcuts από τα settings στο desktop, δηλαδη shortcut για 3G, cellular κλπ.

Ψαξε για την εφαρμογη connectivity shortcuts :D

H μπαταρια εχει στρωσει παρα πολυ.

Στις 2 τελευταιες φορτισεις περιμενα να κλεισει μονο του και το φορτισα μεχρι τερμα.

Στην πλοηγηση οντως τρωει αρκετη μπαταρια, αλλα σε αναμονη ειναι αψογο.

Για μενα τελειωσε το θεμα "μπαταρια".

Περιμενω βελτιωσεις στις θολες φωτο ημερας της καμερας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Υ.Γ. δεν μπορω να βρω με τιποτα πώς στελνει με bluetooth φωτο και τραγουδια!

Οταν λαβουμε το update θα δεις σημαντικη βελτιωση στη καμερα οπως αναφερουν στην Αμερικη

Τωρα για αποστολη με bt πας Music+Video-music-songs πατας ενα συκεκριμενο κομματι παρατεταμενα εως οτου σου βγαλει την επιλογει share και επιλεγεις bluetooth και καθαρισες.

Οταν λαβουμε το update θα δεις σημαντικη βελτιωση στη καμερα οπως αναφερουν στην Αμερικη

Τωρα για αποστολη με bt πας Music+Video-music-songs πατας ενα συκεκριμενο κομματι παρατεταμενα εως οτου σου βγαλει την επιλογει share και επιλεγεις bluetooth και καθαρισες.

Tωρα το βρηκα... Πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο απο πριν το bluetooth για να σου βγαλει την επιλογη...

How lame...

Τωρα το πρωι που ημουν συνδεδεμενο με wifi καποια στγμη παρατηρω οτι μου εβγαλε update μεσα στα system setting και τα εκανα καπου 5-6 εφαρμογες.

Χτες ήρθε στην κατοχή μου κι εμένα το μαύρο. Τα όσα ακούω περί πάχους τα θεωρώ τρίχες κατσαρές. Για το βάρος δεν θα με χάλαγε να ήταν πιο ελαφρύ, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου και μόνο τούβλο δεν είναι η συσκευή.

Άριστες εντυπώσεις από το λειτουργικό μέχρι στιγμής. Σαφώς θα προτιμούσα κάποια μικροπραγματάκια να είναι διαφορετικά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημέμος από το λειτουργικό και επίσης μου αρέσει πολύ το UI, και κυρίως το panorama που έχουν οι εφαρμογές.

Το πληκτρολόγιο πολύ καλό με εξαίρεση το ότι δεν έχει βελάκια για μετατόπηση του κέρσορα αριστερά δεξιά, που αν θες να διορθώσεις μια λέξη ή έναν αριθμό πρέπει να σβήσεις όλη την λέξη. Τουλάχιστον δεν έχω βρει τρόπο. Ελπίζω να τα προσθέσουν.

Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής, θα ήθελα επίσης να προσθέσουν να μπορείς με ένα πάτημα να ενεργοποιείς - απενεργοποιείς bt, data, wifi, nfc κι ένα ρολόι σαν screensaver για όταν είναι σβηστή η οθόνη. Αυτά μέχρι στιγμής.

Απορία: Χρειάζεται να κάνω κάτι για να πάρω τα extra 7 GB στο skydrive; Έχω συνδέσει κανονικά τον λογαριασμό του outlook που έχω, αλλά δεν έχει αλλάξει ο χώρος του sydrive. Να πω ότι είχα κι έχω 25 GB σαν χρήστης από το 2004 αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Το πληκτρολόγιο πολύ καλό με εξαίρεση το ότι δεν έχει βελάκια για μετατόπηση του κέρσορα αριστερά δεξιά, που αν θες να διορθώσεις μια λέξη ή έναν αριθμό πρέπει να σβήσεις όλη την λέξη. Τουλάχιστον δεν έχω βρει τρόπο.

αν πατησεις με το δαχτυλο σου και κρατησεις πατημενο πανω στην λεξη εμφανιζετε ενας λερσορας που τον μετακινεις στο σημειο που θες

αν πατησεις με το δαχτυλο σου και κρατησεις πατημενο πανω στην λεξη εμφανιζετε ενας λερσορας που τον μετακινεις στο σημειο που θες

Χαχαχα τέλειο. Ευχαριστώ :p

Ξέχασα πριν να αναφέρω πριν ότι δεν μου αρέσει και η έλλειψη ραδιοφώνου.

Edited by Johnious13
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Καλοριζικο λοιπον το 920.

Λοιπον εδω και 6 ωρες το εχω συνδεδεμενο με bt MW1 της Sony,χωρις να εχω κανει τιποτα απολυτος με το κινητο στο μεσοδιαστημα και μου πηγε απο 98% στα 80% η μπαταρια.

Πραγματικα δηλαδη τι να πεις.

Σε bt και πλοηγηση με δικτυα κινητης ρουφαει τα κερατα του,αντε για το δευτερο πες δικαιολογητε καπως αλλα απλως μονο συνδεδεμενο με bt handsfree για πρωτη φορα συναντω τετοια φιανομενο.

Τι στο καλο εχουν κανει εκει στη Νοκια ειναι να απορεις.

Το αναμενονενο update λεει βελτιωσεις και στο bt,για να δουμε τι βελτιωση θα φερει,διοτι σε αναμονη του κινητου με τα παντα κλειστα 2-3% καταναλωνει σε ενα 12 ωρο που ειναι νορμαλ επιπεδα.

Και τελικα ποια εκδοση φοραει στο bt την 3 η' την 4 γιατι κατι πηρε το ματι μου οτι θα αναβαθμιστει στην 4.

Τι ισχυει τελικα.

Edited by alextrela

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν τα updates τα δινει αποκλειστικα η MS ή η MS σε συνεργασια με τους κατασκευαστες (Νοκια, HTC, Sammy).

Συνηθισα τα πλακακια και μπορω να πω οτι πλεον δε μου κανει κεφι να γυρισω σε iOS.

Εχουν μελλον τα WP αλλα θελει δουλεια ακομα η Μαρκετ τους.

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν τα updates τα δινει αποκλειστικα η MS ή η MS σε συνεργασια με τους κατασκευαστες (Νοκια, HTC, Sammy).

Συνηθισα τα πλακακια και μπορω να πω οτι πλεον δε μου κανει κεφι να γυρισω σε iOS.

Εχουν μελλον τα WP αλλα θελει δουλεια ακομα η Μαρκετ τους.

Προφανος υπαρχει καποια συνεργασια πχ η Portico αναβαθμιση ειναι της MS απλως και η Νοκια εχει προσθεσει δικες της πινελιες οσον αφορα τη καμερα η' το bt η τα application της Nokia και εχει ενδωματωθει στο Portico.

Παντως μου ερχεται ωρες-ωρες να το φλασαρω με την AT$T εκδοση firmware για να δω τι βελτιωσεις υπαρχουν πραγματικα

Το κινητο οντως ειναι παρα πολυ καλο,αλλα θελει δουλεια μεγαλη,και το θεμα ειναι μην τυχον στη προσπαθεια να εξαλειψουν τα bugs παει πισω στα των εφαρμογων.

Εdit: Παντως και με το Portico update διαβαζω πολλα παραπονα περα απο τα οποιες βελτιωσεις αν εχουν επελθει και στη καμερα και στην φωτεινοτητα οταν ειναι στο αυτοματο και στην αποδοση της μπαταριας.

Πραγματικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις πλεον,αλλα πολλοι εκφραζουν την αποψη οτι βιαστηκαν να βγαλουν το update η MS/Nokia.

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/209376-portico-update-bug-list.html

Για το ζητημα της μπαταριες μη το συζηταμε καν-οι αναφορες ειναι εκατονταδες πραγματικα το νουμερο 1 ζητημα.

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/201672-lumia-920-battery-issues.html

Edited by alextrela

Καλοριζικο λοιπον το 920.

Λοιπον εδω και 6 ωρες το εχω συνδεδεμενο με bt MW1 της Sony,χωρις να εχω κανει τιποτα απολυτος με το κινητο στο μεσοδιαστημα και μου πηγε απο 98% στα 80% η μπαταρια.

Πραγματικα δηλαδη τι να πεις.

Σε bt και πλοηγηση με δικτυα κινητης ρουφαει τα κερατα του,αντε για το δευτερο πες δικαιολογητε καπως αλλα απλως μονο συνδεδεμενο με bt handsfree για πρωτη φορα συναντω τετοια φιανομενο.

Τι στο καλο εχουν κανει εκει στη Νοκια ειναι να απορεις.

Το αναμενονενο update λεει βελτιωσεις και στο bt,για να δουμε τι βελτιωση θα φερει,διοτι σε αναμονη του κινητου με τα παντα κλειστα 2-3% καταναλωνει σε ενα 12 ωρο που ειναι νορμαλ επιπεδα.

Και τελικα ποια εκδοση φοραει στο bt την 3 η' την 4 γιατι κατι πηρε το ματι μου οτι θα αναβαθμιστει στην 4.

Τι ισχυει τελικα.

έχεις δίκιο για το ΒΤ. Ρουφάει τη μπαταρία κυριολεκτικά. Και το πρόβλημα είναι πως στέλνει όλους τους ήχους στο ΒΤ και δεν μπορείς να απομονώσεις τους υπόλοιπους ήχους και να αφήσεις μόνο την ομιλία στο ΒΤ. Η λύση που βρήκα είναι να στους ήχους κράτησα μόνο τα reminders και εβγαλα όλα τα υπόλοιπα κάτω απ τα reminders. Ενώ έχει πολύ δυνατό σήμα ΒΤ δεν έχει καλό customization. Ελπίζω να διορθωθεί αυτο, δλδ να μπορώ να ακουω μουσική και ήχους από τη συσκευή και να μιλάω απο το ΒΤ.

Καλημερα και χρονια πολλα ! Θελω να αγορασω το 920 απλα θελω να ρωτησω κατι ως προς το ηχειο !!! Ειδα στο gsmarena οτι η ενταση του ειναι χαλια , ειναι οντος ετσι η οχι ;
:p

Καλημερα και χρονια πολλα ! Θελω να αγορασω το 920 απλα θελω να ρωτησω κατι ως προς το ηχειο !!! Ειδα στο gsmarena οτι η ενταση του ειναι χαλια , ειναι οντος ετσι η οχι ;

Σε σχέση με το Ν8 που είχα με ψιλοαπογοήτευσε, αλλά στο Ν8 ήτανε τούμπανο το ηχείο. Σε γενικές γραμμές δεν το λες και χάλια, τρώγεται

Τι ισχυει τελικα.

Αν και "φοραει" chip BT4.0 προς το παρον οι drivers απο την MS για τα WP8 ειναι BT3.0... :X

Και εγω ρωτησα αν η αναβαθμιση περιλαμβανει και νεους drivers ωστε να λειτουργει σαν bt4.0 αλλα ουδεις γνωριζει...

Χρόνια Πολλά

Στα wp8 υπάρχει επιλογή η αλλος τρόπος να ανεβάσετε κάποιο βίντεο στο YouTube?

Τα βίντεο που τραβάτε ανεβαίνουν στο sky drive?

Με την εφαρμογή που συνδέει το Dropbox σας μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο η βίντεο και να μην διακόπτεται το upload όταν κλείνει η οθόνη?

Στο 800 δεν μπορώ να τα κάνω αυτά και πολλά άλλα. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που φοβήθηκα την μετάβαση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χρόνια Πολλά

Στα wp8 υπάρχει επιλογή η αλλος τρόπος να ανεβάσετε κάποιο βίντεο στο YouTube?

Τα βίντεο που τραβάτε ανεβαίνουν στο sky drive?

Με την εφαρμογή που συνδέει το Dropbox σας μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο η βίντεο και να μην διακόπτεται το upload όταν κλείνει η οθόνη?

Στο 800 δεν μπορώ να τα κάνω αυτά και πολλά άλλα. Αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που φοβήθηκα την μετάβαση.

Για youtube δεν ξέρω μιας και δεν έχω βάλει καμιά εφαρμογή ακόμα, αλλά στο skydrive σου δίνει την δυνατότητα να ανεβάζει τα βίντεο μέσω wifi, όπως και με τις φωτογραφίες.

Για το dropbox νομίζω ότι εφ' όσων χρησιμοποιεί το wifi δε νομίζω να το απενεργοποιήσει με το σβήσιμο της οθόνης. Αλλά και να το κάνει, με την αναβάθμιση που έρχεται θα διορθωθεί το θέμα.

@alextrela

@megatron

Παιδια κανένα update για την μπαταρια? για τη γενική συμπεριφορά του κινητού?

Και εγω το σκεφτομουνα σοβαρά για αγορα,αλλα τα προβλήματα που αναφέρατε με φρεναρανε.

Επίσης διαβάζω σε ξένα sites ,άτομα που είχανε προβλήματα όπως battery drain, υπερβολική θερμότητα στην πλάτη,όταν αλλάξανε κινητο, δεν είχαν πια. Λέτε να είναι hardware προβλημα.?

Ακόμα και το update ,αλλα πράγματα τα διόρθωσε, και αλλα τα επιδεινώσε?:X

@alextrela

@megatron

Παιδια κανένα update για την μπαταρια? για τη γενική συμπεριφορά του κινητού?

Και εγω το σκεφτομουνα σοβαρά για αγορα,αλλα τα προβλήματα που αναφέρατε με φρεναρανε.

Επίσης διαβάζω σε ξένα sites ,άτομα που είχανε προβλήματα όπως battery drain, υπερβολική θερμότητα στην πλάτη,όταν αλλάξανε κινητο, δεν είχαν πια. Λέτε να είναι hardware προβλημα.?

Ακόμα και το update ,αλλα πράγματα τα διόρθωσε, και αλλα τα επιδεινώσε?:X

H μπαταρια εστρωσε και εχει κανονικη αποδοση χωρις αποτομες βουτιες σε μενα.

Μονο μια φορα μου μπρικαρε και αναγκαστηκα να κανω hard reset για να ξεκολλησει.

Υπερθερμανση δεν εχω διαπιστωσει, μονο οταν χρησιμοποιω GPS ζεσταινεται λιγακι αλλα σε φυσιολογικα πλαισια.

Σχετικα με το update δεν ξερω γιατι πρεπει να ερθει πρωτα για τις unbranded συσκευες οποτε θα περιμενουμε κανα μηνα λογικα.

Γενικα, συνηθισα το metro και μου αρεσει παρα πολυ, ειναι smooth και ταχυτατο.

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι οι φωτο την ημερα ειναι λιγο θολες και οτι δεν εχει βγει το angry birds seasons για WP :lol:

Το κινητό είναι μια απογοήτευση για τν τιμή του. Το σούταρα μέσα σε 2 μέρες κα έχασα και 100€ . Δίκαια η nokia ειναι Νο2 και τον ρυθμό αυτό σε λίγα χρόνια θα ειναι σαν την Alcatel.

Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και 3 εβδομάδες και ένα έχω να πω: είναι το smartphone το οποίο με έκανε να δω τι σημαίνει πρωτοτυπία, design και ταχύτητα.

Δουλεύω σε πάροχο Ολλανδίας και μπορώ να έχω ό,τι θέλω δωρεάν και να αλλάζω κινητό κάθε μέρα. Έχουν περάσει από τα χέρια μου άπειρα smartphones και μεταξύ τους αρκετές φόλες: iphone 5, S3, Note ενώ το ΝΟΤΕ ΙΙ δεν τον πήρα καν λόγω μεγέθους και σχήματος.

Ωστόσο, θα ήθελα να γράψω την άποψή μου γιατί ακούγονται διάφορα στην Ελλάδα για τη συσκευή ενώ έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη!?!

Μπαταρία: έστρωσε μετά από 2 εβδομάδες χρήσης και αυτή τη στιγμή με αρκετή χρήση με ανοικτό LTE και Nokia Bluetooth BH-221 το κινητό δε χρειάζεται καμία ενδιάμεση φόρτιση.

Εφαρμογές: οι περισσότερες εφαρμογές καθημερινής χρήσης έχουν μεταφερθεί σε Windows Phone 8 και μάλιστα οι περισσότερες λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.

Notifications: πιο γρήγορο από κάθε πλατφόρμα.

Interface: πολύ όμορφο και γρήγορο.

Ακουστική: η καλύτερη που έχω βρει σε τηλέφωνο μέχρι σήμερα.

Διαστάσεις/Μέγεθος: Εδώ το τι έχει έχει διαβάσει κανείς είναι φοβερό. Κάποιοι νομίζουν ότι το κινητό ζυγίζει 20 κιλά και δε θα μπορούν να το σηκώσουν. Λίγες φράσεις για να περιγράψεις το 920: μελετημένη και ομοιόμορφη κατανομή βάρους, στιβαρότητα, ποιότητα υλικών, εργονομία. Και επειδή μιλάμε για το καλύτερο δυνατό design κάποιοι θα αναρωτιούνται: Είναι αυτό το τηλέφωνο τόσο μεγάλο όσο λένε; Όταν βλέπεις ένα Galaxy S3 ή ΝΟΤΕ σου φαίνεται τεράστιο ενώ το 920 σου φαίνεται μικρό. Όλα είναι θέμα σχεδίασης.

Οθόνη: Ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.

Browser: Πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με iOS/Android.

Χάρτες/πλοήγηση: Μπράβο ΝΟΚΙΑ. Μόνο αυτό. CITY LENS, ό,τι πιο πρωτότυπο έχω δει μέχρι σήμερα. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Edited by impreza_sti

Είμαι κάτοχος του κινητού εδώ και 3 εβδομάδες και ένα έχω να πω: είναι το smartphone το οποίο με έκανε να δω τι σημαίνει πρωτοτυπία, design και ταχύτητα.

Δουλεύω σε πάροχο Ολλανδίας και μπορώ να έχω ό,τι θέλω δωρεάν και να αλλάζω κινητό κάθε μέρα. Έχουν περάσει από τα χέρια μου άπειρα smartphones και μεταξύ τους αρκετές φόλες: iphone 5, S3, Note ενώ το ΝΟΤΕ ΙΙ δεν τον πήρα καν λόγω μεγέθους και σχήματος.

Στο συγκεκριμένο forum δε γράφω συχνά γιατί υπάρχει τρελό trolling και άτομα με διαφορετικά usernames -παραλλαγές με το νούμερο 22 στο τέλος του username- που γράφουν απλά για να trollάρουν . Ωστόσο, θα ήθελα να γράψω την άποψή μου γιατί ακούγονται διάφορα στην Ελλάδα για τη συσκευή ενώ έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη!?!

Μπαταρία: έστρωσε μετά από 2 εβδομάδες χρήσης και αυτή τη στιγμή με αρκετή χρήση με ανοικτό LTE και Nokia Bluetooth BH-221 το κινητό δε χρειάζεται καμία ενδιάμεση φόρτιση.

Εφαρμογές: οι περισσότερες εφαρμογές καθημερινής χρήσης έχουν μεταφερθεί σε Windows Phone 8 και μάλιστα οι περισσότερες λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες πλατφόρμες.

Notifications: πιο γρήγορο από κάθε πλατφόρμα.

Interface: πολύ όμορφο και γρήγορο.

Ακουστική: η καλύτερη που έχω βρει σε τηλέφωνο μέχρι σήμερα.

Διαστάσεις/Μέγεθος: Εδώ το τι έχει έχει διαβάσει κανείς είναι φοβερό. Κάποιοι νομίζουν ότι το κινητό ζυγίζει 20 κιλά και δε θα μπορούν να το σηκώσουν. Λίγες φράσεις για να περιγράψεις το 920: μελετημένη και ομοιόμορφη κατανομή βάρους, στιβαρότητα, ποιότητα υλικών, εργονομία. Και επειδή μιλάμε για το καλύτερο δυνατό design κάποιοι θα αναρωτιούνται: Είναι αυτό το τηλέφωνο τόσο μεγάλο όσο λένε; Όταν βλέπεις ένα Galaxy S3 ή ΝΟΤΕ σου φαίνεται τεράστιο ενώ το 920 σου φαίνεται μικρό. Όλα είναι θέμα σχεδίασης.

Οθόνη: Ασύγκριτη με οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.

Browser: Πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με iOS/Android.

Χάρτες/πλοήγηση: Μπράβο ΝΟΚΙΑ. Μόνο αυτό. CITY LENS, ό,τι πιο πρωτότυπο έχω δει μέχρι σήμερα. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!

Σε γενικες γραμμες τα λες πολυ σωστα αλλα εχω 2-3 ενστασεις:

1) Δεν ειναι φολες τα iPhone και S3 σε καμια περιπτωση (δεν εξεταζω αν αξιζουν τα λεφτα τους ή οχι).

2) Ο browser (IE) δεν ειναι πιο γρηγορος (με συνδεση wifi που εχω δοκιμασει) σε σχεση με τον safari του iOS. Ειναι ελαχιστα πιο αργος, πραγμα το οποιο πρακτικα δεν φαινεται. Εχω βαλει πλαι-πλαι iphone και lumia και σχεδον παντα ο safari φορτωνε ελαχιστα πιο γρηγορα την ιστοσελιδα απο τον ΙΕ. Επαναλαμβανω ελαχιστα.

3) Διαστασεις-μεγεθος: το lumia ειναι σαν ενα S3 με μεγαλυτερο παχος και βαρος. Μπορω να πω οτι κρατωντας ξαπλωμενος το 920, μετα απο λιγη ωρα (που κουραζεται και το χερι) νιωθω αρκετα το μεγαλο βαρος του. Απο την αλλη -οπως πολυ σωστα λες- ειναι τετοια η σχεδιαση του εμπρος, που το κανει να μη φαινεται "παντοφλα".

4) το γεγονος οτι βγηκε με σημαντικα bugs ομως (σβησιμο wifi οταν κλειδωνει η οθονη, θολες φωτο την ημερα), δεν ειναι στα συν του και δε βλεπω τις Νοκια-MS να δρουν ιδιαιτερα γρηγορα. Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον η Market εμπλουτιζεται καθε μερα με νεες εφαρμογες και αυτο δειχνει οτι τα WP8 ΕΧΟΥΝ δυναμικη.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...