Αρχιμήδης Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Οι συγκεκριμένοι λογαρισμούς είναι απενεργοποιημένοι παρά το ότι δεν φαίνεται στους υπόλοιπους χρήστες του forum. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 ΟΚ, δεν το είχα σκεφτεί. Φαντάζομαι ότι δεν μετράνε και στο σύνολο των μελών του site σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Ο συγκεκριμένος χρήστης απλά γραφόταν κάθε μέρα για να κάνει μια αγγελία και το βράδυ έτρωγε ένα ban γιατί εμπορευόταν παράνομο υλικό. so simple. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Ρε Νικόλα!...Να'τανε μόνο αυτός... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Οντως Θα συμφωνήσω και θα πώ οτι οι fake users φαίνονται στις αγγελίες ειδικά Που ενας πουλάει και άλλοι 2 απο πίσω εκθειάζουν το εμπόρευμα... χμμμμμμμμ.......... :mad: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Επιβάλεται να ειδοποιήτε όταν πιστεύετε ότι κάποιος κάνει κάτι τέτοιο. Δυστυχώς δεν είναι πάντα εύκολη η απόδειξη όμως. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Είναι γνωστές οι "εξυπνάδες" που γίνονται στo buy and sell -κυρίως-.... Για τον λόγο αυτό, ένα "Report" θα βοηθούσε αρκετά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συνεχές spamming. Δυστυχώς χωρίς να φταίει το myphone.gr το πήρε η μπάλα. Για κάποιο διάστημα έπαιρνα δεκάδες μυνήματα από το postmaster@aol.com για μυνήματα που δεν παραδόθηκαν στον παραλήπτη, που προφανώς δεν υπήρχε και ήταν μέρος διαδικασίας spam σε τυχαία emails της aol. Αποστολέας φαινόταν κάποιος (μη υπαρκτός) χρήστης από το domain που διαχειρίζομαι. Αναγκαστηκα να μπλοκάρω όλα τα mails από τον postmaster της aol.com, καθώς δεν έβλεπα να διορθώνεται η κατάσταση. Δεν ξέρω τι έγινε πλέον, αλλά φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν μέτρα. Δυστυχώς, φωνάζει ο γάιδαρος και χτυπάνε (κι αυτοί) το σαμάρι. Μάνο, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να τους εξηγήσεις την κατάσταση (αν θεωρείς σημαντικό να στελνεις mail εκεί). Κρίνοντας από τη δική μου περίπτωση, υποθέτω ότι πήραν τρομερά πολλά mails από τυχαία address, όπως: jjjdjs@myphone.gr sfghj@myphone.gr mbvcv@myphone.gr κλπ κλπ. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Ξέρω πολύ καλά οτι απαγορεύεται το bouncing γι'αυτό και μια φορά που έκανα,το θεμα μου κλειδώθηκε και δεν είπα τίποτα Το πράγμα όμως έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μπήκε ξαγνικά ο co-admin vampyre και κλείδωσε όλες τις αγγελίες που είχαν αλλαγμένες τιμές. Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι ο μόνος λόγος που μπορώ να ξαναγράψω κάτι στην αγγελία μου είναι είτε για να απαντήσω σε κάποια ερώτηση ή για να αλλάξω την τιμή. Είμαι λάθος???????? Αν δηλαδή αλλάξω την τιμή με edit του πρώτου post μου,ποιός θα δεί την αλλαγή αφού δεν θα εμφανιστεί στα μη ανεγνωσμένα? Τους όρους τους έχω διαβάσει πολλές φορές και δεν δέχομαι κανενός είδους ειρωνίας πάνω σε αυτό. Εξάλλου με το να μου κλειδωθεί η αγγελία χωρίς να φταίω χάνω κάποιον πιθανό αγοραστή γιατί δεν μπορεί να απαντήσει ή να ρωτήσει. Τουλάχιστον ας προυπάρχει ένα pm οτι η αγγελία θα κλειδωθεί για τους παρακάτω λόγους. Το βασικό βέβαια είναι να υπάρχουν λόγοι, και όχι επειδή αποφάσισα να αλλάξω την τιμή στο προιόν που πουλάω να κλειδώνεται. Κάνω εγώ λάθος ρε παιδιά? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Εχμ , οι κανονισμοί γράφουν ξεκάθαρα ότι δεν επιτρέπονται τα άσκοπα ποστς? Εχεις edit χρόνο 5 ημερών. Δ) Το θέμα μου χάθηκε! Τι να κάνω? Δεν χάθηκε! Πήγε στη δεύτερη ή στην τρίτη σελίδα ή ακόμη πιο πίσω. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όλοι γνωρίζουμε πως να μεταβούμε στην επόμενη σελίδα και αυτοί που ενδιαφέρονται για την αγγελία σας θα τη βρούν. Γι αυτό άλλωστε υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπως το forum των αγοραπωλησιών. ΜΗΝ γράφετε άσκοπα μηνύματα για να γυρίσει και πάλι το θέμα σας στην πρώτη σελίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα κλειδώνεται άμεσα. Επειδή χρησιμοποιείτε το φόρουμ Buy & Sell σαν μπάχαλο σημαίνει ότι είστε σωστοί? Σκέψου πόσο όμορφα θα νοιώσεις όταν βάλω μια αγγελία στα 200 Ευρώ και την επόμενη γράψω "Νέα τιμή 199,9" , την επόμενη "Νέα τιμή 199,8 Ευρώ" κ.ο.κ. Δεν παίζει. Εχει search το board, και επίσης κάθε φόρουμ έχει και 2η και 3η και 4η σελίδα.... Επειδή έχετε μάθει να κοιτάτε μόνο την πρώτη πρέπει να γίνουν όλα μπάχαλο? :wacko: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Θα κάνεις λίγο υπομονή γιατί το θέμα είναι υπό διευκρίνηση. Από τη μία έχεις δίκιο, από την άλλη έχουμε μέλη που μειώνουν κατά €5 την τιμή το οποίο είναι ουσιαστικά bumping. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 paidia kalispera.loipon sto my gallery exei mia kainourgia upoperioxi pou leei private photos..an pas ekei..sou zitaei ena kodiko.ti einai aytos o kodikos kai ti einai ayti i nea katigoria? euxaristo kostas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 έλα ντε! Μάλλον είναι για να δοκιμάσει την περιέργια μας :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 mallon ayto tha einai!!msk pou eisai???? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Καλησπέρα Μάνο... :p Είδα λίγο το γλωσσάρι σήμερα και μου άρεσε πολύ η υλοποίηση :up: ! Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή βάση για να γίνει καλή δουλειά. ;) Παρατήρησα κάποια πράγματα... :!: Υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται βελτίωση και κάποια άλλα που θα έπρεπε να προστεθούν. Ένα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το CLI που θα έπρεπε να είναι CLIP (presentation). Eπίσης, εφόσον υπάρχει αυτό, θα έπρεπε να υπάρχει και το CLIR για την απόκρυψη. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα έπρεπε να βελτιωθούν και σε συντακτικό επίπεδο. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα πρότεινα να προστεθούν, και όχι μόνο όροι... Θα ήθελα τέλος (όχι τυχαία ;) ) να ρωτήσω το εξής: Οι πεισσότεροι όροι δυστυχώς δεν μεταφράζονται. Κάποιοι από αυτούς που μεταφράζονται έχουν μεταφραστεί και κάποιοι άλλοι όχι. Όσον αφορά αυτούς που έχουν μεταφραστεί, πώς προέκυψε η απόδοσή τους; :confused: Για αυτά που παρατήρησα στην αρχή θα προσπαθήσω να φτιάξω μια αναλυτική :cry: λίστα και θα σε ενημερώσω μόλις ξεμπερδέψω με τους υπόλοιπους βήχες μου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Καλησπέρα Αλέξη. Σχετικά με το CLI. Δεν πρέπει να μπερδεύεις το CLI με τα CLIP και CLIR. Το CLI είναι Calling Line Identity και αναφέρεται στην δυνατότητα αναγνώρισης της ταυτότητας του καλούντος, ανεξάρτητα από το αν αυτή εμφανίζεται ή όχι στην οθόνη του κινητού. Το CLIP είναι Calling Line Identification Presentation και το CLIR, Calling Line Identification Restriction. Πρόσεξε και τη διαφορά μεταξύ του I του CLI και του I των CLIP και CLIR. Η απόδοση όσων προέκυψαν έχει σχέση να κάνει με την έως τώρα διαθέσιμη σε εμένα ελληνική σχετική βιβλιογραφία και τον τρόπο που επέλεξαν να αποδώσουν κάποιοι επιστήμονες πριν από εμένα. Τη λίστα την περιμένω μεθαύριο στο κατάλληλο forum :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Σχετικά με το CLI. Δεν πρέπει να μπερδεύεις το CLI με τα CLIP και CLIR. Το CLI είναι Calling Line Identity και αναφέρεται στην δυνατότητα αναγνώρισης της ταυτότητας του καλούντος, ανεξάρτητα από το αν αυτή εμφανίζεται ή όχι στην οθόνη του κινητού. Το CLIP είναι Calling Line Identification Presentation και το CLIR, Calling Line Identification Restriction. Πρόσεξε και τη διαφορά μεταξύ του I του CLI και του I των CLIP και CLIR. Wow! Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει! Φαντάζομαι ότι θα μπουν αυτές οι διευκρινήσεις, ε; :) Η απόδοση όσων προέκυψαν έχει σχέση να κάνει με την έως τώρα διαθέσιμη σε εμένα ελληνική σχετική βιβλιογραφία και τον τρόπο που επέλεξαν να αποδώσουν κάποιοι επιστήμονες πριν από εμένα. Όπως το περίμενα! Με βάση αυτό που λες λοιπόν, έχω να προτείνω το εξής: Να συσταθεί μια ομάδα από χρήστες-μέλη του myphone που θα προσφερθούν εθελοντικά και θα κατέχουν δυο πράγματα από το αντικείμενο (τόσο της μετάφρασης όσο και-κυρίως- της κινητής), και να αποδόσουν και τους υπόλοιπους όρους. Και υπάρχουν πολλά τέτοια άτομα! Και ξέρεις με πια λογική το προτείνω αυτό; Και το myphone.gr αποτελεί βιβλιογραφία! Δεν θα ήταν υπέροχο να λέμε κάποια πράγματα με την ελληνική τους απόδοση όταν υπάρχει και είναι εφικτή αντί για την ξένη; Και να το λένε έτσι και οι υπόλοιποι και όταν τους ρωτάνε που το άκουσαν να λένε "το διάβασα στο myphone"??? Kαι τότε να λέει ο άλλος "Α, τότε εντάξει, αυτοί ξέρουν, έτσι θα το λέω και εγώ"??? Και όταν κάποιος ψάχνει για κάποιον όρο να ξέρει ότι θα τον βρει υπέυθυνα στο myphone (Kαι όχι στο γλωσσάρι του...ΟΤΕ ;) )όπως ακριβώς βρίσκει reviews? :geek: Τι λες και συ; Αν σου φαίνεται μεγαλεπίβολο να σου πω ότι πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας κάτι τέτοιο! Αναρωτήσου αυτό: Γιατί ποτέ δεν λέμε φουτμπολ αλλά πάντα ποδόσφαιρο, ενώ ποτέ δεν λέμε καλαθοσφαίριση αλλά πάντα μπάσκετ? Τα λέμε σύντομα...με την λίστα :lol: :cool: Άσχετο: Τι συμπαθέστατο αβατάρ είναι αυτό; Το Ρ900 που πήγε;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Και όταν κάποιος ψάχνει για κάποιον όρο να ξέρει ότι θα τον βρει υπέυθυνα στο myphone (Kαι όχι στο γλωσσάρι του...ΟΤΕ ;) )όπως ακριβώς βρίσκει reviews? :geek: Τι λες και συ; Πάντως εδώ και αρκετά χρόνια, ο ΕΛΟΤ (με τη συμμετοχή και του ΟΤΕ ) έχει ειδική ομάδα (ομάδα ΜΟΤΟ) που προσπαθεί να βρει την κατάληλη τεχνική ορολογία στα ελληνικά και εκδίδει σχετικό λεξικό. Δυστυχώς, νομίζω η πρόσβαση στο λεξικό δεν είναι δωρεάν, όμως παλιά που έτυχε να το δω μου φάνηκε αρκετά σοβαρή προσπάθεια. Όμως, υπάρχει και το δωρεάν on-line λεξικό της ΕΕ στο http://europa.eu.int/eurodicautom/Controller (αν αναζητήσει τον όρο network interface στα telecommunications, θα λάβει τη μετάφραση διεπαφή δικτύου κατά ΕΛΟΤ/ΜΟΤΟ). :) Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης Όμως, υπάρχει και το δωρεάν on-line λεξικό της ΕΕ στο http://europa.eu.int/eurodicautom/Controller Δεν δουλέυει το url που παρέθεσες... Τουλάχιστον σε μένα... Θέλει μάλλον να μπεις στο αρχικό site και να ακολουθήσεις τους συνδέσμους.. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Να μπει ένα όριο τουλάχιστον 15% διαφορά στη νέα τιμή, γιά να έχει νόημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Δεν δουλέυει το url που παρέθεσες... Τουλάχιστον σε μένα... Θέλει μάλλον να μπεις στο αρχικό site και να ακολουθήσεις τους συνδέσμους.. :o Μόλις μου δούλεψε σε δεύτερο υπολογιστή που δεν είχε μπει ποτέ σε αυτή τη σελίδα. Πάντως, δοκίμασε το http://europa.eu.int/eurodicautom/login.jsp αυτό είναι το "επίσημο" link. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 thanx! doulepse :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBoss Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 εβαλα καποια αγγελια πουλοντας καποιες ταινιες DVD : Οι παρακάτω τανιες : LORD OF THE RINGS- THE TWO TOWERS(2 DISC) LORD OF THE RINGS-FELLOWSHIP OF THE RING(NATIONAL GEOGRAPHIC) PERL HARBOR-THE TRUE STORY(NATIONAL GEOGRAPHIC)η ιστορία. DRIVEN END OF DAYS PREDATOR SAVING PRIVATE RYAN(2 DISC)WIDESCREEN COLLECTION kai mia copy παραδέχομαι οτι ειναι λαθος μου που εβαλα την "κοπια" αλλα υπεθεσα οτι αφου εχω και την αυθεντική δεν θα υπειρχε προβλημα..και μου στελνει ο Κ.Moderator : "σορρυ αλλα πουλάς κάποιες ταινίες αρκετά φθηνές οπότε υποψιάζομαι ότι είναι κόπιες . Επιπλέον λές ότι έχεις και μία κόπια. Δεν επιτρέπεται η διακίνηση τέτοιου υλικού, οπότε διαγράφηκε." Δηλαδή επειδη καποιος πουλαει κατι ΦΤΗΝΑ παει να πει οτι αυτο που πουλαει ειναι δε και καλα ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ :eek: :eek: :cry: .(που απο τα ΡΜ που ελαβα καταλαβα οτι τις δινω ΑΚΡΙΒΑ, τελος παντων)..λοιπον μαγκες οταν θα βαζετε μια αγγελια η τιμη που θα ζητατε να ειναι ΠΟΛΥ ΗΙ ωστε να μην το θεωρουν μερικοι υποπτο!!!!!!!!!!! περιμένο τισ αποψεις σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Giati den egrapses ayto to keimenaki se PM sto moderator, opos alloste lene kai oi O.Π.Χ? Ο μοδερατορ δεν ειναι παραλογος, αν πραγματι οι ταινιες σου ειναι αυθεντικες το ζητημα θα λυνοταν αμεσως..... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBoss Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 egrapsa kai ena mynima ston moderator, to Ο.Π.Χ ti einai? den leo oti einai paralogos alla o tropos skepseis tou einai TELIOS lathos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts