saliez Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 αφού το τράβηξε με καμέρουλα ρε παίχτη.. τι περίμενες; να βγάλει την τεράστια κουμούτσα που έχουν τα κανάλια μέσα στα κεντρικά της Sony Ericsson στην αμερική; λέει και spy video :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Περιμενα ενα κοντινο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 ντάξει έχεις ένα δίκιο, αλλά αυτό το θέμα είναι περισσότερο για να μας ενημερώσει πάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά και να επιβεβαιώσει οτι όντως υπάρχει παρά για παρουσίαση περιμένω να το γράψουνε στις ειδήσεις και εκεί θα γράψω ακριβώς τις απόψεις μου :) peace out Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Θα ειναι τρελη φολα το κινητο. (fyi ειμαι λατρης της SE) peace indeed my brother Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Η φήμη για τη συσκευή αυτή έχει κυκλοφορήσει καιρό τώρα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Επιπλέον το συγκεκριμένο video δεν δείχνει σχεδόν τίποτα. Σε κάθε περίπτωση οι editors του myphone θα ανεβάσουν την είδηση όταν υπάρχει κάτι πιο ουσιώδες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnz Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... :) Παράθεση Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση καθίσταται καθήκον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα ... :) καλως ηρθες στο φορουμ φιλε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnz Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλώς σας βρήκα όλους. Συγχαρητήρια για την πανέμορφη κοινότητα που έχετε δημιουργήσει ...:) Παράθεση Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση καθίσταται καθήκον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Γιατι δεν μπορω να μπω στο myphone με chrome ενώ με opera και IE μπενω χωρείς πρόβλημα ? Εως σήμερα χρησιμοποιούσα τον opera Και είπα να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ τον chrome. Μπαίνω παντού με chrome εκτός από myphone. Προσπαθεί να ανοίξει την σελίδα, κάποια στιγμή την καταφέρνει αλλά χωρίς εικόνες και κυριολεκτικά σέρνετε. Μόνο στο myphone το κάνει αυτό. Γιατι? Edited December 9, 2010 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παντως εγω μπαινω παντα με τον Chrome και δεν εχω κανενα προβλημα:confused: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Έκανα εγκατάσταση από την αρχή του chrome έκανα διαγραφή cookie κτλ, επαναφορά προεπιλογών στον chrome, τίποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καποιο σκαλωμα τρωει το PC γιατι υπευθυνα σου λεω πως ο Chrome δεν εχει προβλημα Καποιος αλλος να βοηθησει παιδια? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ναι, κανένα πρόβλημα με Chrome, οπότε δοκίμασε οποιαδήποτε επιλογή έχει στα settings του για Reset to Default.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 δεν ξερω σημερα παρατηρησα κατι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3421591 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286778 ειναι 2 τοπικ με το ιδιο ονομα... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 το ιδιο τοπικ ειναι :) απλα το πρωτο λινκ σε παει στην 68η σελιδα του θεματος και συγκεκριμενα στο ποστ #1016, ενω το πρωτο λινκ στην 1η σελιδα και στο πρωτο ποστ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 κατι καταλαβα οτι ηταν το ιδιο τοπικ απλος μπερδευτικα...μπορει να κλιδωθει:):lock: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ αλλά κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι στο σταθερό υπολογιστή που έχω γιατί στον φορητό μπαίνω κανονικά με chrome και ασύρματα. Και οι δυο προσπάθειες γίνονται από το ίδιο router με Μονή ΔΙΑΦΟΡΑ ότι όταν προσπαθώ να μπω μπω με ενσυρματο δίκτυο δεν μπαίνει ενώ με ασύρματο κανονικά! Τι λάθος έχει γίνει ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Με την ευκαιρία του νέου έτους να πω σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πρωτίστως στην ομάδα του myphone, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο φόρουμ στην Ελλάδα. Συνεχίστε και φέτος το έργο σας και ακόμα καλύτεροι!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291672 εδω υπαρχει ενα θεμα...νομιζω πρεπει να :lock: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291672 εδω υπαρχει ενα θεμα...νομιζω πρεπει να :lock: :thanks: Ας μεταφέρουν εκει τις ευχες μου τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Με την ευκαιρία του νέου έτους να πω σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πρωτίστως στην ομάδα του myphone, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο φόρουμ στην Ελλάδα. Συνεχίστε και φέτος το έργο σας και ακόμα καλύτεροι!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Επίσης Καλή Χρονιά και ευχαριστούμε. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδια θελω να κλειδωσω καποιες αγγελιες που δεν χρησιμοποιω,επειδη θελω να βαλω καινουργιες και δεν με αφηνει επειδη εχω 10 ενεργες ,πως βλεπω μαζεμενες τις αγγελιες που εχω βαλει ωστε να τις κλειδωσω...?:wacko: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Πας από το προφίλ σου και βρίσκεις τα θέματα που έχεις ανοίξει.Δες ποιά αφορούν αγγελίες και μπες να τις απενεργοποιήσεις Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Πας από το προφίλ σου και βρίσκεις τα θέματα που έχεις ανοίξει.Δες ποιά αφορούν αγγελίες και μπες να τις απενεργοποιήσεις Eυχαριστω πολυ...πωπω πολλες ηταν οι ξεκλειδωτες....:X Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikker1985 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Αλλού ποστάρονται τα Sony Ericson αλλού τα Nokia, άλλη κατηγορία τα apple άλλη τα windows. Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει και μία κατηγορία συγκριτικά? Όπου θα ζυγίζονται τα υπέρ και τα κατά μοντέλων, ή διαφορετικών τύπων πλατφόρμας κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts