Cambas Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Wirelessly posted(Kinhto mou.: portalmmm/2.0 N331i(c10;TB)) Ma re paidia to myphone opws leei kai to onoma asxoleitai me ta kinhta thlefwna kai me oti peristrefetai gyrw apo afta.Kata thn apopsh mou den prepei na anoigoume toso asxeta thread opws mystiria kai athlitika.Afta einai gia alla forum's Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Exeis dikio.Se mi imode kinita den leitourgei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (11 Ιούν. 2004 , 13:20) Exeis dikio.Se mi imode kinita den leitourgei. Ε ναι βρε!!! :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (28 Μάι. 2004 , 12:04) ας γινει υποενοτητα μεσα στο chat and fun μαζι με τα αλλα. δεν θα λεμε μυστηρια που εχουμε δει εμεις, αλλα γενικα οπως στα forums esoterica Που ειναι καλο μεν αργο δεν για αυτο και δεν μπαινω εκει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=31850 Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Φτιάχνω σελίδα με κατάλογο των briefcases των μελών καθώς και το link τους, υπάρχει περίπτωση να ανέβει στον server του myphone και να ενσωματωθεί στο site? Όσοι ενδιαφέρεστε να μπει το briefcase σας στη σελίδα στείλτε μου Personal Message με το link του. Παρακαλώ τους administrators να απαντήσουν στην ερώτηση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Γιάννης Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 E...Eλεγα μηπως...Αλλα μπαααα.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Wirelessly posted(Kinhto mou.: portalmmm/2.0 N331i(c10;TB)) Τα έλεγα εγώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Και'γω θα ήθελα να προτείνω στη κεντρική σελίδα του My Devices να υπάρχουν link με όλες τις κατασκευάστριες ώστε να γίνεται η αναζήτηση με ένα clock. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Cambas: Αυτό θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Aimilios: Με ένα pull down menu κάτι μπορεί να γίνει ώστε να διευκολύνει αρκετά την κατάσταση. Τα κριτήρια θα τα κάνει feed στη σελίδα της αναζήτησης όπου ήδη υπάρχει και μπορείς αν την επισκεφθείς να επιλέξεις πολλά περισσότερα κριτήρια, εκτός από τον κατασκευαστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 και εγω με την σειρα μου νομιζω πως μια κατηγορια για τα NEC ειναι πλεον απαραιτητη στο myphone.gr οπως και η προταση του φιλου aimilios ειναι παρα πολυ καλη ιδεα :) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Τι θα γίνει, θα μου απαντήσετε? :( Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Υπαρχει ανταποκριση απο τα μελη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (11 Ιούν. 2004 , 23:00) Cambas: Αυτό θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Aimilios: Με ένα pull down menu κάτι μπορεί να γίνει ώστε να διευκολύνει αρκετά την κατάσταση. Τα κριτήρια θα τα κάνει feed στη σελίδα της αναζήτησης όπου ήδη υπάρχει και μπορείς αν την επισκεφθείς να επιλέξεις πολλά περισσότερα κριτήρια, εκτός από τον κατασκευαστή. Την έχω δει την σελίδα αναζήτησης. Είναι πολύ δυνατή. Απλά για λόγους ταχύτητας κάνω αυτή τη πρόταση. Ευχαριστώ για την απάντηση MsK. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (12 Ιούν. 2004 , 22:18) Υπαρχει ανταποκριση απο τα μελη???? Δεν έχω δεχτεί κανένα άλλο PM εκτός από το δικό σου. Το briefcase σου προσετέθει στη σελίδα που φτιάχνω! ;) Άραγε το είδε κανείς αυτό το post??? Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 με τα games τι θα γινει? δεν ειναι καλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (14 Ιούν. 2004 , 22:55) με τα games τι θα γινει? δεν ειναι καλη ιδεα? Και κει μέσα τι θα πεις? Θα μοιραστείς εντυπώσεις και cheats? Ή μήπως θα ανταλλάξεις cr@cks :X Δεν ξέρω... απλά λέω την ταπεινή μου γνώμη. Ευχαριστώ. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 ελεος! τι c r a c k s μου λες? τι να τα κανω? εαν δεν εχεις παρατηρησει τα μισα θεματα στο computing ειναι για games. diablo,counter,unreal,halo, και για αλλα πολλα. γινεται ενα χαος με λιγα λογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Σε αυτο με τα games συμφωνω και εγω μιας και η ενοτητα computing μονο για παιχνιδια μιλαμε κυριως!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Τώρα πρόσεξα ότι άλλαξε λίγο το μενού forum jump... μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι είναι μάλλον άβολο όταν είσαι σε κάποιο thread κάποιου forum (πχ στο chat&fun) να εμφάνιζει "άμεση μετάβαση" (που δεν οδηγεί πουθένα) άντι για "Chat&fun" ώστε να επιστρέφεις εύκολα στο forum... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Σε XML πρεπει να γινεται. Σε τετοια δεν ειναι γραμμενο το site; Αν ειναι HTML δεν γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 Δεν άλλαξε καθόλου... απλά πλέον δε δημιουργείται δυναμικά. Αυτό που εμφανίζεται τώρα, έχει ως αναφορά μια στατική HTML σελίδα και έτσι δεν μπορεί να καταλάβει - εύκολα - που βρίσκεται ο κάθε χρήστης και ανάλογα να τον παραπέμψει. Αυτά στην προσπάθεια για load balancing στις ώρες αιχμής του server και έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης. Αυτά γίνονται στο background φυσικά, δεν αφορούν κανέναν εκτός από εμένα, και με μόνο σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του forum. Επειδή είμαι βέβαιος ότι αυτό που έχει τώρα σε αυτήν τη θέση είναι καλύτερο από το... τίποτα το αφήνω μέχρι να το βελτιώσω λοιπόν :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 προτεινω να μπει ( δεν ξερω πως λεγεται ) ενα προγραμμα που να δειχνει ποσοι βρισκονται σε ενα συγκεκριμενο thread για να ξερουμε εαν θα απαντησει καποιος κτλ. σε μερικα forums που υπαρχει μου φανηκε ιδιαιτερα χρησιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 sinfono mazi sou Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 σωστός :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts