katkab Δημοσιεύτηκε August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2012 καλησπέρα. έχω δύο υπολογιστές . ο ένας με windows 7 και ο άλλος με windows vista. Όταν ενεργοποιώ το ασύρματο δίκτυο αυτός με τα 7 μπαίνει ενώ ο άλλος δεν μπαίνει παρόλο που βρίσκει το δίκτυό μου. Τώρα, αυτόν με τα vista όταν τον τοποθετώ σε άλλο σπίτι με άλλο router και με έναν άλλον υπολογιστή διπλα επίσης στο ίδιο σπίτι με windows xp μπαίνει κανονικά ασύρματα. Τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Διένεξη στις ip. Δοκίμασε να ορίσεις χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katkab Δημ. August 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Επειδή είμαι καινούργια στο χώρο μπορείς να μου πεις πιο αναλυτικά τι εννοείς σε παρακαλώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μόλις κάτσω σε υπολογιστή θα σου γράψω αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλησπέρα. έχω δύο υπολογιστές . ο ένας με windows 7 και ο άλλος με windows vista. Όταν ενεργοποιώ το ασύρματο δίκτυο αυτός με τα 7 μπαίνει ενώ ο άλλος δεν μπαίνει παρόλο που βρίσκει το δίκτυό μου. Τώρα, αυτόν με τα vista όταν τον τοποθετώ σε άλλο σπίτι με άλλο router και με έναν άλλον υπολογιστή διπλα επίσης στο ίδιο σπίτι με windows xp μπαίνει κανονικά ασύρματα. Τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ. απενεργοποίησε για λίγο/προσωρινά το τείχος προστασίας των windows vista και δοκίμασε το λίγο...μήπως δουλέψει και δεν είναι διένεξη όπως αναφέρθηκε παραπάνω. ;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 πολλοί υπολογιστές έχουν εγκατεστημένο κάποιο antivirus+firewall (π.χ. mcafee, karspesky). απενεργοποίησέ τα στα vista, και δες. ίσως χρειαστεί επανεκκίνηση. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts