nikosdoc Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Τι να σας πω βρε παιδιά ... Εμένα λειτουργεί άψογα. Αν η μπαταρία κρατούσε λίγο παραπάνω θα ήταν τέλειο... Φορά 4.3 εκδοση 199 κατεβασμενη απο xda και δεν κολλάει πουθενά, δεν κάνει επανεκκινησεις, πιάνει ικανοποιητικα wifi πλέον και τώρα το καλοκαίρι το ξεσκιζω στο 3g & wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Το βάλα προς πώληση στο insomnia 130e νομίζω είναι καλή τιμή μιας και το έχω ολοκαίνουργιο. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά για το Ζ1 compact γιατι θέλω μικρότερο κινητό και το όνειρο του LIME κινητου θα γίνει πραγματικότητα. ! Παρτο και θα με θυμηθείς.. Πάντως και εμένα τα δύο Τ άψογα συν δύο φίλων, άψογα και αυτά. Με την 205 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 μια εφαρμογη συμβατη η ενα τροπο ηχογραφησης της συνομιλιας ξερετε μαγκιες???δοκιμασα αρκετες απο το μαρκετ αλλα δεν βγηκε ακρη η φωνη του αλλου ακουγονταν σαν τον ευλογιτο στην λαμψη!!!θελω μια να ορισω ενα κουμπι και να ξεκιναει To acr recorder https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniamike Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 καλως σας βρηκα!! μολις αγορασα το κινητο. Κανω εγκατασταση την 205 ή περιμενω καποια νεοτερη; να περιμενω τιποτα τρανταχτα προβληματα απο την 205; σας ευχαριστω για την βοηθεια που προσφερετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 καλως σας βρηκα!! μολις αγορασα το κινητο. Κανω εγκατασταση την 205 ή περιμενω καποια νεοτερη; να περιμενω τιποτα τρανταχτα προβληματα απο την 205; σας ευχαριστω για την βοηθεια που προσφερετε. αν ειναι cosmote εχει βγει η 207 οι υπολοιποι την περιμενουμε αλλα οχι ιδιαιτερες διαφορες μικρες διορθωσεις καλοριζικο κιολας οχι η 205 ειναι μια χαρα απλα ανα 2-3 μερες ανοιγε και κλεινε το τηλ να φορτωνονται ολα απο την αρχη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Παρελαβα το κινητο απο το σερβις σημερα το μεσημερι! Μου ειπαν οτι εφταιγε η μπαταρια και οτι την αλλαξαν! Το εχω και φορτιζει τωρα. Πιστευω οτι τα προβηματα σταματησαν εδω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τη χαρά αλλά και εγώ δύο μηνών κινητό έχω (από αντικατάσταση) και είμαι πέρα δώθε στο σέρβις. Αφού πλέον πάω χωρίς απόδειξη με έχουν μάθει. :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τη χαρά αλλά και εγώ δύο μηνών κινητό έχω (από αντικατάσταση) και είμαι πέρα δώθε στο σέρβις. Αφού πλέον πάω χωρίς απόδειξη με έχουν μάθει. :lol::p Μεχρι στιγμής τα παει καλα... (ενταξει ειναι νωρις για συμπεράσματα) Αν ομως δω να κανει παλι νερα... θα το "σκοτώσω" και παω για άλλο και αλλού... Τελικα λεμε επώνυμο και επώνυμο αλλά οι Κινέζοι μαμανε! Εχει η γυναίκα μου εναν Κινέζο και του εχουμε πιει το αιμα, και ποτε δεν εκανε το παραμικρό! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Από μπαταρία πως τα πας; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Από μπαταρία πως τα πας; Θα το τσεκάρω τώρα διότι με τα κλείσιμο που έκανε συνέχεια καθώς και με τα reboot δεν είχα σαφή εικόνα! Μέρα πάντως δεν έβγαζε (αν κρίνω από τις ελάχιστες μέρες που δούλεψε καλά) διότι του πίνω το αίμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και εγώ που το έχω μόνιμα σε stamina mode φορτίζω χαλαρά 2-3 φορές τη μέρα... :mad: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και εγώ που το έχω μόνιμα σε stamina mode φορτίζω χαλαρά 2-3 φορές τη μέρα... :mad: πραγματικα θα ηθελα πολυ να το δουλεψω το Τ σου για μια εβδομαδα να δω ποσα προβληματα θα μου βγαλει, αλλα να το στησω εγω απο την αρχη. Τι λες θα μου το στειλεις? :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Είναι στο σέρβις πάλι Νίκο. Αφού πάντως σου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν το αγοράζεις;:lol: Δυο μηνών είναι με μπροστά τζαμάκι ενός μήνα (το γρατζουνίσανε στο σέρβις). 150€ συζητήσιμη. :lol::p Πάντως πραγματικά έχω μεγάλο θέμα. Τις προάλλες το παρέλαβα, και χωρίς να σετάρω τίποτα ανοίγω data σε h+ με φουλ σήμα σε κεντρική πλατεία της πόλης. Πάνω από δύο λεπτά δεν το άντεχα στα χέρια μου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τελικα το Τ η που θα δουλευει ρολοι η καθολου ... το δικο μου παντος παει μια χαρα σχεδον 2 χρονια τωρα .μαλιστα η γυναικα μου το προτιμαει απο το Ζ λογο μικροτερου μεγεθους .Αβυσος η ψυχη της sony .?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Είναι στο σέρβις πάλι Νίκο. Αφού πάντως σου αρέσει τόσο πολύ γιατί δεν το αγοράζεις;:lol: Δυο μηνών είναι με μπροστά τζαμάκι ενός μήνα (το γρατζουνίσανε στο σέρβις). 150€ συζητήσιμη. :lol::p Πάντως πραγματικά έχω μεγάλο θέμα. Τις προάλλες το παρέλαβα, και χωρίς να σετάρω τίποτα ανοίγω data σε h+ με φουλ σήμα σε κεντρική πλατεία της πόλης. Πάνω από δύο λεπτά δεν το άντεχα στα χέρια μου. γιατι το ειχα εις διπλουν, και πουλησα το 1 αλλα ηταν αψογα και τα 2, και δεν εχω συναντησει ακομα καποιο προβληματικο, οποτε θα ηθελα να του ριξω την δικη μου ρομ, να το στησω οπως εχω στησει και τα δικα μου να δω ποσα προβληματα θα βγαλει, καθαρα για λογους στατιστικης..δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο να το αποκτησω, κατω απο 2GB ram δεν παιρνω σε ανδροιδ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τελικα το Τ η που θα δουλευει ρολοι η καθολου ... το δικο μου παντος παει μια χαρα σχεδον 2 χρονια τωρα .μαλιστα η γυναικα μου το προτιμαει απο το Ζ λογο μικροτερου μεγεθους .Αβυσος η ψυχη της sony .?? Κι εμένα αυτό που πούλησα άψογο . Αν εξαιρέσεις κάτι μικρο bug που είχαν οι ρομ αλλά αυτο δεν ηταν θέμα του κινητού. Το κινητό μου άρεσε πόλύ ειδικά σαν design και απόκριση. Ηταν πολύ σταθερό και αξιόπιστο. Δεν μου άρεσε που στην 4.3 λάγκαρε λιγάκι . Η ποιότητα κατασκευής με τα μικρό τριξίματα στο σώμα και η κάμερα για την οποία έιχα μεγαλύτερες προσδοκίες απο SONY.. Για να μην παρεξηγηθώ η φωτογραφία του είναι μια χαρά αλλά αν το συγκρίνεις με την φωτογραφική του iphone4s φαίνεται μεγάλη διαφορα σε ποιότητα χρωμάτων. Θα το κράταγα σίγουρα αν είχε καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας και θα παρέβλεπα κάποια άλλα μικροθεματάκια όπως το λαγκάρισμα το οποίο πιστεύω θα το έστρωνα με κάποια ρομ αλλά και τα τριξιματάκια που ηταν ανευ σημασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ετσι για τα πρακτικα μονο με το xperia S ειχα προβλημα [[ ηταν απο τις παρτιδες με τη προβληματικη οθονη και τα κοληματα ,και το μονο που αγορασα απο μεγαλο πολυκαταστημα ??! χμμ .χα χα ..] βεβαια στην αρβ... αλαξαν την οθονη και μετα απο καθαρη εγκατασταση ολα καλα .αν και εχω επιχηρισει με ναυαρχιδες αλλων εταιριων ... παλι στη sony γυρισα . κατι σαν μαγια βρε παιδι μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 γιατι το ειχα εις διπλουν, και πουλησα το 1 αλλα ηταν αψογα και τα 2, και δεν εχω συναντησει ακομα καποιο προβληματικο, οποτε θα ηθελα να του ριξω την δικη μου ρομ, να το στησω οπως εχω στησει και τα δικα μου να δω ποσα προβληματα θα βγαλει, καθαρα για λογους στατιστικης..δεν με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο να το αποκτησω, κατω απο 2GB ram δεν παιρνω σε ανδροιδ. Το ξέρω πλάκα κάνω. Συμφωνώ ότι τα 2gb είναι το ελάχιστο για android. Αν και το Samsung Galaxy S που έχω προσωρινά με την τελευταία cm πάει καλύτερα σε διαχείριση μνήμης από το Τ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το ξέρω πλάκα κάνω. Συμφωνώ ότι τα 2gb είναι το ελάχιστο για android. Αν και το Samsung Galaxy S που έχω προσωρινά με την τελευταία cm πάει καλύτερα σε διαχείριση μνήμης από το Τ. ετσι.κοιτα και ενα xperia M Που εχω τωρα, για τα κυβικα του παει σφαιρα και το ευχαριστιεμαι..το Τ με την 4.3 λαγκαρε λιγο ομως αν το στησεις λιγο προσεκτικα ειναι οκ. Απο εκει και περα, εγω θα το ηθελα για να δω τυχον προβληματα,οχι για λαγκ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Προφανώς δεν αναφέρομαι στο lag το θεωρώ φυσιολογικό. Τι εννοείς με το προσεκτικό στήσιμο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 καλησπέρα σε όλα τα παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια έχει η κόρη μου το sp σε σύνδεση cosmote, το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχει την κίνηση δεδομένων ενεργοποιημένη δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet αν δεν είναι ενεργοποιημένο το wi fi μήπως γνωρίζεται πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Να είναι ενωμένη στο WiFi και ας πάει ρυθμίσεις - περισσότερα - ρυθμίσεις Internet . Ας κατεβάσει τις ρυθμίσεις, να αποσυνδεθεί και να δοκιμάσει για 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Να είναι ενωμένη στο WiFi και ας πάει ρυθμίσεις - περισσότερα - ρυθμίσεις Internet . Ας κατεβάσει τις ρυθμίσεις, να αποσυνδεθεί και να δοκιμάσει για 3G ευχαριστώ θα της πω να το δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Depy_Zou Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γεια σας.. Μόλις χτες πήρα το Sony Sp. Είναι απίθανο αλλά το μόνο πρόβλημα του είναι ότι δεν μου δείχνει το σήμα του θριτζι.. Επίσης έχει λίγο αδυναμία στο να αναζητεί wi-fi.. Τι μπορώ να κάνω;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark Scizor Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Γεια σας.. Μόλις χτες πήρα το Sony Sp. Είναι απίθανο αλλά το μόνο πρόβλημα του είναι ότι δεν μου δείχνει το σήμα του θριτζι.. Επίσης έχει λίγο αδυναμία στο να αναζητεί wi-fi.. Τι μπορώ να κάνω;; :) Αντί για το σήμα του 3G δείχνει H και H+ για το 3.5G, και αντίστοιχα G και E για 2 ή 2.5G. Το Wi-Fi διορθώνεται αν του περάσεις τη τελευταία αναβάθμιση της Sony. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128 Android 10 | MiUI 12.0.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts