DjTony Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ευχάριστες οι πληροφορίες που μας δίνεις. Στο δικό μου έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές αργεί να ανοίξει της επαφές ή τα μηνύματα, κυρίως όταν είναι κλειστή η οθόνη και πατάω το power button για να ανοίξει. Έχει εσύ κάτι τέτοιο; Χρησιμοποιείς το Stamina mode? Ευχαριστώ. To Stamina Mode ΔΕΝ επηρεαζει καθολου την ταχυτητα του κινητου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά έχει κάνει κανείς Root με αυτό τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2646904 ; Έχω μερικές απορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά έχει κάνει κανείς Root με αυτό τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2646904 ; Έχω μερικές απορίες... Φλασαρε ενα FTF 4.1.2 την παλια δηλαδη, κανε root με Kingo & μετα κανε OTA Update στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Φλασαρε ενα FTF 4.1.2 την παλια δηλαδη, κανε root με Kingo & μετα κανε OTA Update στην 4.3 Έτσι δουλεύει κανονικά; Είναι δοκιμασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas268 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδια εχω κανει αναβαθμιση 4.3 clean install, ολα καλα εως εδω εκτός απο 2 πραγματα. 1. Η bravia engine 2 δεν λειτουργει στις φωτο μου 2. Παρατηρω ενα ανεπαισθητο αναβοσμημα στην οθονη μου καθε 1 δευτ. κυριως οταν εχω υψηλη φωτεινοτητα και σε γκρι χρωματα. Ειμαι stock 4.3 και οχι ροοτ. Καμια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λοιπον αφου περασα την 4.3 και το δουλεψα εδω και 2-3 μερες... η εγκατασταση ηταν πανευκολη αν και δεν ειμαι και ο πιο ψαγμενος δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα το κινητο με την αλλαγη, ουτε κολληματα. Το Wifi βελτιωθηκε αισθητα οπως και η αυτονομια του... δεν ειχα περασμενη καμια πολυ βαρια εφαρμογη πριν, οπως ουτε και τωρα για να δω αν lagαρει αλλα οτι παιχνιδι και αν του περασα δοκιμαστικα αυτες τις δυο μερες μια χαρα το πηγε Ram οποτε τσεκαρω εχω σχεδον 600 Mb ελευθερα...και την μονη παρεμβαση που κανω στο λειτουργικο του ειναι οτι χρησιμοποιω το Clean Master.... αυτα απο μενα... Όπως είπε ο Τόνι πέρασες την 4,3 φίλε μου ? Εγώ με χωρίς καμία εφαρμογή,παιχνίδι μ έχρι τώρα 270 -290 ram ελεύθερη.. Μπορώ να το διορθώσω αυτό με κάποιο τρόπο? Με περισσότερη ελεύθερη ram θα γίνει πιο γρήγορο στο ίντερνετ ? Θα βοηθούσε σε κάτι η ελεύθερη ράμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 To Stamina Mode ΔΕΝ επηρεαζει καθολου την ταχυτητα του κινητου.... Δεν λέω ότι επηρεάζει, απλώς έχω παρατηρήσει αυτήν την συμπεριφορά (δλδ. αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές) όταν η οθόνη είναι κλειστή, ενώ όταν είναι ανοιχτή πάνε σφαίρα, προσπαθώ να καταλάβω τί φταίει. Εσύ έχεις δει τέτοια συμπεριφορά στο δικό σου τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Δεν λέω ότι επηρεάζει, απλώς έχω παρατηρήσει αυτήν την συμπεριφορά (δλδ. αργούν να ανοίξουν οι εφαρμογές) όταν η οθόνη είναι κλειστή, ενώ όταν είναι ανοιχτή πάνε σφαίρα, προσπαθώ να καταλάβω τί φταίει. Εσύ έχεις δει τέτοια συμπεριφορά στο δικό σου τηλέφωνο; Στο SP Συγκεκριμενα & με 100MB RAM ελευθερη να μεινεις εισαι κυριλε.. δεν κολλαει, μην κοιτατε τους αριθμους αλλα την εμπειρια χρησης! Ειναι γρηγορο... καντε ενα Clean Install στην 4.3 και ευχαριστηθειτε το κινητο σας! Όπως είπε ο Τόνι πέρασες την 4,3 φίλε μου ? Εγώ με χωρίς καμία εφαρμογή,παιχνίδι μ έχρι τώρα 270 -290 ram ελεύθερη.. Μπορώ να το διορθώσω αυτό με κάποιο τρόπο? Με περισσότερη ελεύθερη ram θα γίνει πιο γρήγορο στο ίντερνετ ? Θα βοηθούσε σε κάτι η ελεύθερη ράμ? Δεν το εχω το κινητο πλεον, το εχει η κοπελα μου ομως και το βλεπω καθημερινα... οση RAM & να εχει free παει το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Όπως είπε ο Τόνι πέρασες την 4,3 φίλε μου ? Εγώ με χωρίς καμία εφαρμογή,παιχνίδι μ έχρι τώρα 270 -290 ram ελεύθερη.. Μπορώ να το διορθώσω αυτό με κάποιο τρόπο? Με περισσότερη ελεύθερη ram θα γίνει πιο γρήγορο στο ίντερνετ ? Θα βοηθούσε σε κάτι η ελεύθερη ράμ? Ναι οπως προτεινει ο Toni την περασα.... εγω με clean master απαλευθερωνω ram, δεν κανω κατι αλλο Επισης μολις το δοκιμασα με Antutu και επιασα 22591 αν σας κεει κατι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ναι οπως προτεινει ο Toni την περασα.... εγω με clean master απαλευθερωνω ram, δεν κανω κατι αλλο Επισης μολις το δοκιμασα με Antutu και επιασα 22591 αν σας κεει κατι αυτο Ιδιο Score βγαζει το Xperia Z για αυτο σας λεω, ευχαριστηθειτε το κινητο σας πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά έχει κάνει κανείς Root με αυτό τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2646904 ; Έχω μερικές απορίες... Εγώ έκανα με αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2658043 που είναι η εξέλιξη αυτού που λες εσύ Τι θέλεις να ρωτήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ναι οπως προτεινει ο Toni την περασα.... εγω με clean master απαλευθερωνω ram, δεν κανω κατι αλλο Επισης μολις το δοκιμασα με Antutu και επιασα 22591 αν σας κεει κατι αυτο Το clean master τι ειναι,,?? Εφαρμογη στο play store ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εγώ έκανα με αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2658043 που είναι η εξέλιξη αυτού που λες εσύ Τι θέλεις να ρωτήσεις; Έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία με την ίδια έκδοση και όλα πήγαν καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω το superuser δεν βλέπει root . Δηλαδή εγκαταστάθηκε η έκδοση αλλά δεν είναι rooted ενώ εγκατέστησα το su fix. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εμφάνησε αυτό . Τι ακριβώς έκανες εσύ; Είσαι Rooted κανονικά με αυτή την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Ναι κανονικά Το μόνο που άλλαξα είναι ότι δεν έβαλα τον advance kernel του doomlord, που κάποιοι λένε ότι έχει πρόβλημα με τη διαχείριση της μνήμης, αλλά τον κανονικό της 4.3 Κατέβασα το ce ftf, γιατί εκεί είναι βασισμένη η rom του link που έβαλα και πέρασα με το flashtool μόνο τον kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Το clean master τι ειναι,,?? Εφαρμογη στο play store ? Ναι και ειναι δωρεαν... την τρεχεις και τσεκαρει αν εχεις αχρηστα αρχεια για σβησιμο, διαχειριζεσαι τις εφαρμογες σου και απλευθερωνει ram αν ειναι δεσμευμενη χωρις λογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Νέα αναβάθμιση στα σκαριά, λίγες μόλις μέρες από την προηγούμενη. Δεν πρέπει να είναι και τόσο άψογη τελικά η .266... http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=23021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Ναι και ειναι δωρεαν... την τρεχεις και τσεκαρει αν εχεις αχρηστα αρχεια για σβησιμο, διαχειριζεσαι τις εφαρμογες σου και απλευθερωνει ram αν ειναι δεσμευμενη χωρις λογο Εβαλα την εφαρμογη,,εκανε οτι εκανε αυξησε λιγο την ραμ . Επειτα ενω ημουν στην εφαρμογη μαυρισε η οθονη κ τελικα το ανοιξα απο το κουμπακι κατω απο το καπακι. Και πλεον δεν ανοιγει το ιντερνετ chrome. Απεγκαντεστησα την clear master Και παλι δεν την ανοιγει ,μου γραφει δυστηχως η εφαρμογη chrome εχει σταματησει. Τι κανω βρε παιδια...?? Νέα αναβάθμιση στα σκαριά, λίγες μόλις μέρες από την προηγούμενη. Δεν πρέπει να είναι και τόσο άψογη τελικά η .266... http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=23021 Αντε να δουμε,,..... Edited February 26, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 To λέγαμε επι εποχής Neo V ας το πούμε και τώρα. Δεν σας χρειάζονται εφαρμογές που κλείνουν εφαρμογές και ελευθερώνουν ram. Το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε μπαταρία και να... πιάνουν ram!!! Αφήστε το λειτουργικό να διαχειριστεί τη μνήμη η οποία έτσι κι αλλιώς είναι αρκετή. Αλλά ακόμα κι αν τα πράγματα φτάσουν στο έσχατο σημείο το λειτουργικό θα ελευθερώσει τόσο γρήγορα τη μνήμη κλείνοντας μη απαραίτητες εφαρμογές που ούτε που θα το πάρετε χαμπάρι! Κλείνοντας να πω ότι είναι αστείο να ρωτάτε πόση ελεύθερη μνήμη βλέπει κάποιος. Έχω 47 εφαρμογές και 350ΜΒ ελεύθερα και φίλη έχει 21 με 500ΜΒ ελεύθερα. Το κάθε configuration είναι διαφορετικό οπότε σημασία έχει η εμπειρία χρήσης όπως είπε πιο πάνω ένας φίλος κι όχι τα νούμερα. Χαλαρώστε και απολαύστε το κινητάκι σας! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvlachos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καπου λαγκαρει. για μενα επειδη τα πραγματα ειναι απλα, μην παιδευεσαι. απο τη στιγμη που δουλευε καλα πριν και στο εκανε τωρα, κατι στραβωσε με την αναβαθμιση, οποτε το σωστο εναι επαναφορα εργοστασιακων και διαγραφη ολων (εγω κανω και φορματ την καρτα μνημης αφου εχω κανει paste φωτο, μουσικη, καταλογο στο Pc) και εγκατασταση του λογισμικου με το SUS ή flashtool, νομιζω δεν εχει διαφορα ως προς το φλασαρισμα, και στησιμο ολων των εφαρμογων ξανα. Εαν συνεχισει, τοτε εχει προβλημα το κινητο. Ραμ ποση εχεις ελευθερη? Καλημερα. Τελικα το λαγκαρισμα στο typing σταματησε να μου το κανει οταν αλλαξα τον τυπο του πληκτρολογιου(το εκανα πληρες). Πως μπορω να ξαναπερασω την αναβαθμιση με το SUS αφου την εχω ηδη κανει με το pc companion; RAM εχω περιπου 35% ελευθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Που να το ξέρω Αρχηγέ... Τέλος πάντων,,έχεις δίκιο,,πρέπει να χαλαρώσουμε... Τελικά έσβησα το Chrome,δεν το έσβησε τέλειος η συσκευή,,άφησε μια παλιά έκδοση,η οποία άνοιξε το ίντερνετ. Μετά μπήκα στο play store, πάτησα chrome, και μου έβγαλε ενημέρωση. Τέλος καλά όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημερα. Τελικα το λαγκαρισμα στο typing σταματησε να μου το κανει οταν αλλαξα τον τυπο του πληκτρολογιου(το εκανα πληρες). Πως μπορω να ξαναπερασω την αναβαθμιση με το SUS αφου την εχω ηδη κανει με το pc companion; RAM εχω περιπου 35% ελευθερη. το SUS σβηνει τα παντα απο το κινητο. το εγκαθιστας στο pc, κλεινεις κινητο, τρεχεις το SUS, διαλεγεις το κινητο σου απο μια λιστα με ολα τα σονυ που σου βγαζει, και προχωρας..αν εχεις την ιδια εκδοση, στο λεει, και σε ρωταει αν θες να προχωρησεις, πατας ναι και αφου κατεβασει την τελευταια ρομ, στην κανει εγκατασταση σβηνοντας τα παντα απο μεσα. Απλα επειδη κατεβαζει με χαμηλη ταχυτητα καλο ειναι να το κανεις ωρα που δε το χρειαζεσαι, προς βραδυ πχ, απο νωρις, καθως πλεον εχουν μεγαλωσει πολυ τα πακετα (πχ 700ΜΒ) και με χαμηλες ταχυτητες θες και 2 ωρες. Οσο για το πληκτρολογιο, μονο πληρες εχω, οποτε δεν μπορω να σου πω, θα το δοκιμασω την κυριακη ομως που θα εχω εδω το Τ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvlachos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 το SUS σβηνει τα παντα απο το κινητο. το εγκαθιστας στο pc, κλεινεις κινητο, τρεχεις το SUS, διαλεγεις το κινητο σου απο μια λιστα με ολα τα σονυ που σου βγαζει, και προχωρας..αν εχεις την ιδια εκδοση, στο λεει, και σε ρωταει αν θες να προχωρησεις, πατας ναι και αφου κατεβασει την τελευταια ρομ, στην κανει εγκατασταση σβηνοντας τα παντα απο μεσα. Απλα επειδη κατεβαζει με χαμηλη ταχυτητα καλο ειναι να το κανεις ωρα που δε το χρειαζεσαι, προς βραδυ πχ, απο νωρις, καθως πλεον εχουν μεγαλωσει πολυ τα πακετα (πχ 700ΜΒ) και με χαμηλες ταχυτητες θες και 2 ωρες. Οσο για το πληκτρολογιο, μονο πληρες εχω, οποτε δεν μπορω να σου πω, θα το δοκιμασω την κυριακη ομως που θα εχω εδω το Τ. Εκανα ξανα εγκατασταση με το SUS και ολα ΟΚ. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εναλλακτικά του Chrome (o οποίος παρεπιπτόντως στην desktop έκδοση έχει γίνει πιο βαρύς κι από Sumo) μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Boat Browser. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Και εγώ πλέον δεν χρησιμοποιώ καθόλου τον chrome, έχω τον dolphin:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το ίδιο έπαθα χθες κ εγώ χθες με το chrome. Από μια στιγμή και μετά δεν άνοιγε. Το απεγκατέστημα και το ξαναέβαλα, ζήτησε να κάνει update και πάει σφαίρα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts