jimptsog Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Και με root εχεις εγγυηση... ( απλα το αφαιρεις πριν πας στο Service, φλασαρεις ενα ftf stock αρχεο & ολα κομπλε ) ΑΝ ξεκλειδωσεις bootloader ΛΕΓΑΝΕ οτι χανεις εγγυηση αλλα πλεον ΔΕΝ ισχυει διοτι κλειδωνει ξανα πολυ ευκολα! Αυτα :) Τελος παντων,,,χωρις ρουτ ,,,ειμαστε καποια παιδια,,που δε γνωριζουμε απο τετοια πραγματα. Αυτα τα κινητα,,χωρις ρουτ,,πως συμπεριφερονται,,με καθαρη η μη αναβαθμιση,,ποιο το συμπερασμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Το θέμα είναι ότι δε μας ενδιαφέρει η custom rom αλλά το μαμά λογισμικό του κινητού. Το τηλέφωνο έχει γίνει χειρότερο από ποτέ. Κολλάει και σέρνεται. Με αναγκασατε να βαλω Stock FTF να επαναφερω δηλαδη το τηλεφωνο 100% εργοστασιακο... ( με ενα nandroid backup επανερχομαι στην ROM που ημουν ) και το τηλεφωνο στο Antutu εβγαλε 24 χιλιαδες και πεταει... κανει restore backup απο το titanium πιο γρηγορα απο Galaxy S3... Καποιο λαθος κανετε παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Το θέμα είναι ότι δε μας ενδιαφέρει η custom rom αλλά το μαμά λογισμικό του κινητού. Το τηλέφωνο έχει γίνει χειρότερο από ποτέ. Κολλάει και σέρνεται. Να αναφερεται παιδια με καθαρη η μη καθαρη εγινε η αναβαθμιση. Στο δικο μου που εγινε μη καθαρη,,απο πανω απο τη παλια,,δεν ειμαι ικανοποιημενος απολυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Να αναφερεται παιδια με καθαρη η μη καθαρη εγινε η αναβαθμιση. Στο δικο μου που εγινε μη καθαρη,,απο πανω απο τη παλια,,δεν ειμαι ικανοποιημενος απολυτα. κράτησε ενα bakcup πληρης του τηλεφωνου σου και κατεβασε Flashtool.... κατεβαζεις αυτο το FTF https://mega.co.nz/#!ZYsRxaIR!uPC8elJg3mR4f4xx1BSUEHl0bR8s7M7jqq9iEsR0USA Ανοιγεις το Flashtool, πατας πανω αριστερα τον κεραυνο διαλεγεις FlashMode, διαλεγεις το FTF αφηνεις τα τσεκ ολα οπως ειναι... πατας συνεχομενα το κουμπι προς τα ΚΑΤΩ και συνδεεις το USB στον υπολογιστη ( με κλειστο τηλεφωνο ) αναβει το λαμπακι κατω πρασσινο & ξεκιναει να φλασαρει... σβηνει τα παντα απο τη συσκευη, την παλια ROM εννοω & περναει φρεσκια την τελευταια 4.3 Καντο & ελα ξανα να μας πεις τι εγινε Ενα clean install ΠΑΝΤΑ ειναι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Σε αυτό που γράφει ο φίλος μας, συμφωνώ απόλυτα, κάντε το έτσι όπως το περιγράφει και δεν θα έχετε πρόβλημα Επίσης αν και όταν βγει εύκολο root, κάντε το! Θα σας προσφέρει πολλές καινούριες επιλογές και δυνατότητες! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη εχω παει για Service κινητο στη Sony, και εχω μιλησει με ανθρωπο απο εκει μεσα, κοιτανε ΑΠΛΩΣ αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος η οχι... τιποτα παραπανω... & επισης για να κανεις root & να βαλεις roms κλπ κλπ ΔΕΝ χρειαζεται ξεκλειδωμα bootloader... Οποτε μικρο το κακο Εμένα πάλι ένα παιδί που δούλευε για κάποιο διάστημα σε αυτό της Θεσσαλονίκης, μου είχε πει ότι το πρώτο πράμα που κοιτάνε είναι το imei και μετά προχωράνε Τεσπα, μια και στο είπαν πιο πρόσφατα, μάλλον θα ισχύει αυτό, πράγμα που λύνει τα χέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 κράτησε ενα bakcup πληρης του τηλεφωνου σου και κατεβασε Flashtool.... κατεβαζεις αυτο το FTF https://mega.co.nz/#!ZYsRxaIR!uPC8elJg3mR4f4xx1BSUEHl0bR8s7M7jqq9iEsR0USA Ανοιγεις το Flashtool, πατας πανω αριστερα τον κεραυνο διαλεγεις FlashMode, διαλεγεις το FTF αφηνεις τα τσεκ ολα οπως ειναι... πατας συνεχομενα το κουμπι προς τα ΚΑΤΩ και συνδεεις το USB στον υπολογιστη ( με κλειστο τηλεφωνο ) αναβει το λαμπακι κατω πρασσινο & ξεκιναει να φλασαρει... σβηνει τα παντα απο τη συσκευη, την παλια ROM εννοω & περναει φρεσκια την τελευταια 4.3 Καντο & ελα ξανα να μας πεις τι εγινε Ενα clean install ΠΑΝΤΑ ειναι καλυτερο Για ρουτ είναι αυτή η διαδικασία, για το τι είναι φίλε μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Για ρουτ είναι αυτή η διαδικασία, για το τι είναι φίλε μου ? Όχι, για να βαλεις την ΜΑΜΑ rom απο την αρχη φρεσκια εγκατασταση, σαν να το πηρες το κινητο απο την Sony ετσι... Για root ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολο... Κατεβαζετε το kingo root απο το Google & ενεργοποιειτε το USB Debugging συνδεετε το κινητο στο PC & πατατε ενα κουμπι που γραφει ROOT στο προγραμμα, σε 2 λεπτα ειστε root... ( ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ) Και για να φλασαρετε σε LOCKED BOOTLOADER δηλαδη με εγγυηση κανονικα custom roms 4.3 που φυσανε ακολουθειται αυτο τον οδηγο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2646904 Οτι θελετε ειμαστε εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο θα διορθωθούν τα θεματάκια αλλά είναι θέματα που μπορεί η καθαρή αναβάθμιση να εξαλείψει. Τα πράγματα είναι απλά και zxr κάντο sticky στην πρώτη σελίδα! :lol: Κατεβάζετε από εδώ το SUS στον υπολογιστή σας. Το τρέχετε και το κάνετε εγκατάσταση. (Η συσκευή σας μπορεί να είναι συνδεδεμένη στο PC, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτως ή άλλως θα σας ζητηθεί σε επόμενα βήματα) Ακολουθείτε τα βήματα 1-1 (ουσιαστικά σας οδηγεί το πρόγραμμα μόνο του) Στο τελευταίο βήμα πριν την εγκατάσταση της επίσημης ROM που είναι (αν είναι ) διαθέσιμη, θα σας έχει δύο επιλογές. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει η κάθε μία γιατί εγώ χρησιμοποιώ το flashtool για να αναβαθμίσω αλλά το νόημα είναι το εξής: Η μία επιλογή είναι να κάνετε εγκατάσταση του τελευταίου διαθέσιμου λογισμικού χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας και η άλλη είναι να αναβαθμίσετε χάνοντας τα δεδομένα σας. Αυτή η δεύτερη επιλογή είναι η περίφημη καθαρή εγκατάσταση που λέμε. Φυσικά πάρτε back ups γιατί... θα χάσετε τα δεδομένα σας. :p Αυτή εδώ η διαδικασία,, είναι διαφορετική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αυτή εδώ η διαδικασία,, είναι διαφορετική? Ιδια πρεπει να ειναι ΑΛΛΑ οπως εγραψε και ο φιλος αν δεις ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ FLASHTOOL ειναι οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) κράτησε ενα bakcup πληρης του τηλεφωνου σου και κατεβασε Flashtool.... κατεβαζεις αυτο το FTF https://mega.co.nz/#!ZYsRxaIR!uPC8elJg3mR4f4xx1BSUEHl0bR8s7M7jqq9iEsR0USA Ανοιγεις το Flashtool, πατας πανω αριστερα τον κεραυνο διαλεγεις FlashMode, διαλεγεις το FTF αφηνεις τα τσεκ ολα οπως ειναι... πατας συνεχομενα το κουμπι προς τα ΚΑΤΩ και συνδεεις το USB στον υπολογιστη ( με κλειστο τηλεφωνο ) αναβει το λαμπακι κατω πρασσινο & ξεκιναει να φλασαρει... σβηνει τα παντα απο τη συσκευη, την παλια ROM εννοω & περναει φρεσκια την τελευταια 4.3 Καντο & ελα ξανα να μας πεις τι εγινε Ενα clean install ΠΑΝΤΑ ειναι καλυτερο Να πάρουμε ένα ένα τα βήματα φίλε μου? Εγώ μόνο επαφές θέλω,της έχω κρατήσει στη κάρτα sd. Την μπαταρία την έχουμε γεμάτη τουλάχιστον πάνω από 50-60%. Τη κάρτα sd την αφαιρούμε η δεν χρειάζεται ? Να κατεβάσω το flashtool γράφεις,είναι το λινκ που έχεις παρακάτω η είναι κάτι άλλο?? Έχεις κάποιο λινκ για flashtool?? Μετά λες κατεβασε αυτό το ftf,, μάλλον είναι το λινκ που δίνεις. Όταν γράφεις κατεβασε, εννοείς στον υπολογιστή,έτσι? Windows xp έχω,,κάνουν ? Αυτό που γράφεις διαλέγω, FlashMode και μετά διαλέγω ftf,,τα βρίσκω μπροστά μου,,θα τα καταλάβω για να τα διαλέξω?? Μετά γράφεις να πατήσω το κουμπι συνεχομενα προς τα κάτω,,πιο κουμπί εννοείς ? Edited February 24, 2014 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvlachos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημερα παιδια. Εχω ενα XPERIA T αγοραμενο απο SKROUTZ και δικτυο VODAFONE. Οταν συνδεω το κινητο στο PC COMPANION μου εμφανιζει οτι υπαρχει διαθεσξμη ενημερωση αλλα οταν προασπαθησω να την εγκαταστησω μου βγαζει το παραπανω μηνυμα "Αποτυχια ενημερωσης λογισμικου της SONY (σφαλμα 1100) ". Μπορει καποιος να με βοηθησει; Οταν συνδεομαι με WIFI απο το κινητο, μου αναφερεται οτι το τηλεφωνο ειναι πληρως ενημερωμενο. Μηπως ο υπολογιστης πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με ethernet και οχι ασυρματα; (Τρελο μου φαινεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Να πάρουμε ένα ένα τα βήματα φίλε μου? Εγώ μόνο επαφές θέλω,της έχω κρατήσει στη κάρτα sd. Την μπαταρία την έχουμε γεμάτη τουλάχιστον πάνω από 50-60%. Τη κάρτα sd την αφαιρούμε η δεν χρειάζεται ? Να κατεβάσω το flashtool γράφεις,είναι το λινκ που έχεις παρακάτω η είναι κάτι άλλο?? Έχεις κάποιο λινκ για flashtool?? Μετά λες κατεβασε αυτό το ftf,, μάλλον είναι το λινκ που δίνεις. Όταν γράφεις κατεβασε, εννοείς στον υπολογιστή,έτσι? Windows xp έχω,,κάνουν ? Αυτό που γράφεις διαλέγω, FlashMode και μετά διαλέγω ftf,,τα βρίσκω μπροστά μου,,θα τα καταλάβω για να τα διαλέξω?? Μετά γράφεις να πατήσω το κουμπι συνεχομενα προς τα κάτω,,πιο κουμπί εννοείς ? Αν δε το εχεις ξανακανει θα συνιστουσα να μη το κανεις μονος 1η φορα... Βρες καποιον φιλο σου να ξερει 2-3 πραγματα παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά παρατήρησα σήμερα ότι μέσα στο wifi δεν μου βγάζει δίκτυα αλλά στο Wpa greek finder μου τα βγάζει κανονικά... Την 4.3την έκανα clean install παντός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά παρατήρησα σήμερα ότι μέσα στο wifi δεν μου βγάζει δίκτυα αλλά στο Wpa greek finder μου τα βγάζει κανονικά... Την 4.3την έκανα clean install παντός Restart το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μόλις το έκανα 2 φορές και ήρθε στα ίσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 κράτησε ενα bakcup πληρης του τηλεφωνου σου και κατεβασε Flashtool.... κατεβαζεις αυτο το FTF https://mega.co.nz/#!ZYsRxaIR!uPC8elJg3mR4f4xx1BSUEHl0bR8s7M7jqq9iEsR0USA Ανοιγεις το Flashtool, πατας πανω αριστερα τον κεραυνο διαλεγεις FlashMode, διαλεγεις το FTF αφηνεις τα τσεκ ολα οπως ειναι... Κατέβασα το Flashtool και θέλει registration για να μπορέσεις να κάνεις login και να το λειτουργήσεις. Παρόλο που το έκανα με 3 διαφορετικά emails, δεν έχω λάβει* το email ενεργοποίησης του account μου και έτσι δεν μπορώ να λειτουργήσω το FlashTool. Καμιά ιδέα; *έχω τσεκάρει και τα spam, αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos33 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, μετά την εγκατάσταση της 4.3 παρουσιάζεται στο κινητό ένα flickering. Πιο συγκεκριμένα η γραμμή λειτουργιών όπου είναι η μπαταρία, σήμα, wifi κλπ κάνει σαν να αναβοσβήνει. Ένα βιντεάκι που παρουσιάζει το πρόβλημα μου είναι: Μετά από πολλές επαναεγκαταστάσεις της 4.3 (clean install) και διάφορες ρυθμίσεις που βρήκα από το xda δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και το άφησα σήμερα το πρωί στο xperia service point. Υπάρχει κάποιος άλλος που να του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο? Το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε εμενα. Μιλησα με σονυ και ειπαν να το παω για σερβις ο λογος που δεν τοχω κανει ακομα ειναι οτι πιστευω οτι ειναι προβλημα της νεας ενημερωσης οποτε περιμενω καινουργιο update fix απο sony. Ενημερωσε μας τι θα σου πουν παντως αν θες. Καλησπέρα, δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί το πήγα σε xperia service point και αφού έκαναν πάλι εγκατάσταση την 4.3 το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει και έτσι το έστειλαν στα κεντρικά με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο υπάλληλος μου είπε 5-8 εργάσιμες οπότε δεν έχω ακόμα κάποιο νεότερο. Πάντως για το συγκεκριμένο θέμα έχει ανοίξει ήδη θέμα στο xda και νομίζω ότι η sony αρχίζει και πέρνει αρκετές αναφορές πια για αυτό οπότε και ευελπιστώ σύντομα σε λύση. Όταν πάρω απάντηση θα την ποστάρω εδώ. Edited February 24, 2014 by kyriakos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κατέβασα το Flashtool και θέλει registration για να μπορέσεις να κάνεις login και να το λειτουργήσεις. Παρόλο που το έκανα με 3 διαφορετικά emails, δεν έχω λάβει* το email ενεργοποίησης του account μου και έτσι δεν μπορώ να λειτουργήσω το FlashTool. Καμιά ιδέα; *έχω τσεκάρει και τα spam, αλλά τίποτα... Δεν χρειαζεται register το Flashtool, λειτουργει με το που το κανεις Install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μιλάμε για αυτό το FlashTool; http://developer.sonymobile.com/services/flash-tool/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 δες εδω ισως σε βοηθησει http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-pro-Xperia-neo-V-Xperia/Xperia-neo-mt15-error-1100/td-p/228148 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημερα παιδια. Εχω ενα XPERIA T αγοραμενο απο SKROUTZ και δικτυο VODAFONE. Οταν συνδεω το κινητο στο PC COMPANION μου εμφανιζει οτι υπαρχει διαθεσξμη ενημερωση αλλα οταν προασπαθησω να την εγκαταστησω μου βγαζει το παραπανω μηνυμα "Αποτυχια ενημερωσης λογισμικου της SONY (σφαλμα 1100) ". Μπορει καποιος να με βοηθησει; Οταν συνδεομαι με WIFI απο το κινητο, μου αναφερεται οτι το τηλεφωνο ειναι πληρως ενημερωμενο. Μηπως ο υπολογιστης πρεπει να ειναι συνδεδεμενος με ethernet και οχι ασυρματα; (Τρελο μου φαινεται). γιατι δε δοκιμαζεις και το SUS μηπως φταιει κατι αλλο? http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ επισης, μηπως φταιει κανα antivirus, κτλ? μην εχει σβησει τιποτα drivers.. δεν τα κλεινεις ολα να το δεις παλι? και δες και το link που σου εδωσα, αλλα παρε back up γιατι σβηνει τα παντα νομιζω, δεν εχει επιλογη για περασμα απο πανω. τι windows εχεις? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μιλάμε για αυτό το FlashTool; http://developer.sonymobile.com/services/flash-tool/ Όχι αυτο http://www.flashtool.net/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Όχι αυτο http://www.flashtool.net/index.php Thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvlachos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εχω windows 7. Ειχα δοκιμασει και απο το λινκ που μου εδωσες, αλλα και παλι τιποτα. Μαλιστα μου εγραφε οτι δεν υπηρχε συνδεση στο internet. Οταν το εκανα αυτο χρησιμοποιουσα Norton για antivirus. Τωρα εχω PANDA. Και τωρα το ιδιο μου γραφει. Και στις δυο περιπτωσεις τσεκαρα το firewall και το προγραμμα μπορουσε να συνδεθει στο ιντερνετ. Αυριο θα δοκιμασω και απο το γραφειο και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 σε 2 λεπτα ειστε root... ( ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ) :offtopic: Από ποτε δεν χανεται η εγγυηση σε οποιοδηποτε κινητο κανοντας root? (που ειναι καθαρη παρεμβαση σε αρχεια συστηματος του εργοστασιακου software) Άλλα θυμαμαι εγω πριν καιρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts