deadly01 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Mια στο εκατομμυριο να τα παιξει η μπαταρια σου τότε θα παίξω και λαχείο αν μου τύχει :p πέρα από τη πλάκα, εμένα σε κανένα κινητό μέχρι στιγμής δεν μου τα έχει παίξει η μπαταρία. έχεις δίκιο σε αυτός λες αλλά δεν θα είναι το 1ο κριτήριο μου για αγορά κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 τότε θα παίξω και λαχείο αν μου τύχει :p πέρα από τη πλάκα, εμένα σε κανένα κινητό μέχρι στιγμής δεν μου τα έχει παίξει η μπαταρία. έχεις δίκιο σε αυτός λες αλλά δεν θα είναι το 1ο κριτήριο μου για αγορά κινητού Αν σου πεσει ομως λιγο νερακι πως θα την βγαλεις να την βαλεις στο ρυζι;:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Παιδιά, πότε έρχεται Ελλάδα? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Παιδιά, πότε έρχεται Ελλάδα? Λογικά μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα το έχουμε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 θα είναι ο Σεπτέμβρης, γεμάτος με ανταγωνισμό από high tech smartphones. σίγουρα το xperia T ανοίκει σε αυτά, να δούμε ποιο θα κερδίσει όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Αν ισχύσει αυτο που γράφεται ειναι μεγάλο λαθος απο την sony . SIM-free Sony Xperia T reportedly not available until 2013 http://www.androidcentral.com/sim-free-sony-xperia-t-reportedly-now-available-until-2013 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Αφου εδω ειναι για προ-παραγγελια http://www.clove.co.uk/sony-xperia-t http://www.handtec.co.uk/product.php/7624/sony-xperia-t--lt30p--sim-free-unlocked--white- Ηδη στο sony.uk το εχει σαν ''NEW'' και οχι ''COMING SOON'' Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Διαθέσιμο 29/9 http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-T-gearing-up-for-release-in-late-September_id34550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 αντε να το δουμε και σε review θα κάνει πάταγο το κινητό και μου φαίνεται πολυ πιο όμορφο από τους ανταγωνιστές του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 αντε να το δουμε και σε review θα κάνει πάταγο το κινητό και μου φαίνεται πολυ πιο όμορφο από τους ανταγωνιστές του Αν δεν έχει τα θέματα του xperia s ναι θα τα πάει καλά... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Να πω την αληθεια , απο τα κινητα που κυκλοφορουν τωρα θα επελεγα αυτο. Ειναι παμεμορφο :-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Να πω την αληθεια , απο τα κινητα που κυκλοφορουν τωρα θα επελεγα αυτο. Ειναι πανεμορφο :-) To T η το V η τουμπεκι και S ..ιδου η απορια :wacko::p Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Βασικα ας περιμενουμε λιγο να τα δουμε απο κοντα στα μαγαζια και μετα επιλεγουμε :-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 To T η το V η τουμπεκι και S ..ιδου η απορια :wacko::p Χαχαχ..ποσο δικιο εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 To T η το V η τουμπεκι και S ..ιδου η απορια :wacko::p Πες μου αν είσα παντρεμένος να σου πω!!!:lol::p:p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Πες μου αν είσα παντρεμένος να σου πω!!!:lol::p:p Σωστα καταλαβες :X μαλλον προς το Τουμπεκι κλεινω τωρα που το ξανασκεφτομαι :lol: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Να πω την αληθεια , απο τα κινητα που κυκλοφορουν τωρα θα επελεγα αυτο. Ειναι παμεμορφο :-) έχει όντως ένα σχεδιασμό πολύ διαφορετικό από τα άλλα και σίγουρα όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σωστα καταλαβες :X μαλλον προς το Τουμπεκι κλεινω τωρα που το ξανασκεφτομαι :lol: Και εμεις οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή . Περισσότερα τα έξοδα μεν αλλά να χαρούμε και αυτο που μας αρέσει ,οσο μπορούμε βεβαία . Πιστεύω σε ενα με δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του θα πέσει αρκετά η τιμη του και θα εναι ποιο προσιτό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Και εμεις οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή . Περισσότερα τα έξοδα μεν αλλά να χαρούμε και αυτο που μας αρέσει ,οσο μπορούμε βεβαία . Πιστεύω σε ενα με δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του θα πέσει αρκετά η τιμη του και θα εναι ποιο προσιτό . στα σκρουτζομαγαζα εννοεις φανταζομαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 στα σκρουτζομαγαζα εννοεις φανταζομαι Εννοείτε !!!!! Γιατί εδώ στα δικά μας ........ άστο καλύτερα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σωστα καταλαβες :X μαλλον προς το Τουμπεκι κλεινω τωρα που το ξανασκεφτομαι :lol: Και εμεις οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή . Περισσότερα τα έξοδα μεν αλλά να χαρούμε και αυτο που μας αρέσει ,οσο μπορούμε βεβαία . Πιστεύω σε ενα με δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του θα πέσει αρκετά η τιμη του και θα εναι ποιο προσιτό . Εννοείται! Άλλωστε πλάκα κάνω με το nick και μπράβο του για το χιούμορ! Χαιρετισμούς στην Κρήτη (πέντε χρόνια ήταν αυτά, δεν ξεχνιούνται!) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Εννοείται! Άλλωστε πλάκα κάνω με το nick και μπράβο του για το χιούμορ! Χαιρετισμούς στην Κρήτη (πέντε χρόνια ήταν αυτά, δεν ξεχνιούνται!) Να εισαι καλα zxr να μας παλευεις ολους εδω :oneup: Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εννοείται! Άλλωστε πλάκα κάνω με το nick και μπράβο του για το χιούμορ! Χαιρετισμούς στην Κρήτη (πέντε χρόνια ήταν αυτά, δεν ξεχνιούνται!) Το κατάλαβα "συντεκνε" zxr οτι κάνετε πλάκα .........αλίμονο . Δυο μικρά unboxing Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 έχει όντως ένα σχεδιασμό πολύ διαφορετικό από τα άλλα και σίγουρα όμορφο Δεν μπορώ να πω ότι έχει κάτι πάνω του πού το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με αλλά τηλεφωνά.σαν σχέδιό εννοώ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν μπορώ να πω ότι έχει κάτι πάνω του πού το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με αλλά τηλεφωνά.σαν σχέδιό εννοώ Γουστα ειναι αυτα ;) για μενα ειναι το ομορφοτερο που κυκλοφορει :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts